En vanlig söndag

publicerat i Träning;

Jag tycker det är någonting speciellt med söndagarna. Dom känns sådär extra krypa- upp- i- soffan- mysiga :) Idag var vi hem till Emmapemma och hade soff- hänget för hon var ensam hemma. Blev lite kvällsfika på det hela och helgen var räddad :)
Båda är vi riktigt sega efter dagens spinningpass så nu är det dags för oss båda att krypa till kojs.
Hoppas din helg har varit lika mysig som min! Kram<3

Storshopping

publicerat i Kläder och skor, Shopping, Träning;
4 par skor senare, en klänning, en tröja och en tavelram senare är vi hemma :) En riktigt lyckad shoppingdag med massa fint i butiker och massa fint med oss hem :) Såklart passar jag på när jag har chansen och jag handlade en hel del! Lyckades även göra ett riktigt, riktigt fynd! Hittade ett par skor på Scorett för 699:-, behövde fundera lite på dom och kommer in i en annan skoaffär där dom säljer exakt samma sko fast för 250:-! Äkta skinn, lågsko och så bekväm! Lite mer sån shopping för en fattig student tack! :)
 
Nu ska vi snart iväg på lite spinning. Första passet på fem dagar, känns tungt!
 
Dom fyndade stövlarna. Helt klart värt priset! :)

Shoppingsöndag!

publicerat i Allmänt, Shopping;
Klockan är 11:11, jag pussar på klockan och hoppa på tur! :)
Vi har precis gjort oss i ordning och ska åka in till Valbo för att shoppa lite. Någonting roligt måste man hitta på när jag är hemma över helgerna :) Erik behöver nya skor, jag behöver nya skor, vi är bjudna på dop så vi måste hitta nått till det, jag kanske måste ha en ny klänning, hihi, och så ska vi bara ha det allmänt mysigt! :)
Hoppas du får en fin dag den här härliga söndagen<3
 
Emmapemma, Erik och jag på restaurangen igår. Ni är så fina mina två favvisar<3
 

Nu är mamma påväg till Stockholm och ska göra sitt sisa delmoment i tjejklassikern- spirnga Lidingöloppet. Önskar henne all lycka till<3
 

Mysdag med kära<3

publicerat i Handarbeten, Shopping;
Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa för fortsatt lördagsmys på den här härliga lördagen. Först var vi på loppis och jag gjorde oerhörda fynd! 300:- fattigare åkte jag därifrån så det kändes som min loppisdag blev väldigt lyckad :) 
Sen blev det såklart lunch med farmor och farfar på Napoleon och vi alla njöt för fulla muggar. Riktigt mumma för allihopa, spciellt för Emmapemma som för första gången åt plankstek. Så blev det såklart tårta hemma hos farmor senare så då fick vi prata ordentligt<3 Skönt med lite kvalitetstid!
 
En av av de tre broderierna jag lyckades fynda idag för bara 40:-! Riktigt nöjd :)

Hemma igen

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Hej på er! Igår var jag och tittade på en lägenhet i Sundsvall. Så mysig, nyrustad, stor och ja. Alldeles, alldeles underbar! På måndag ska vi iväg till banken och kolla om vi får lån, så hjälp oss att hålla tummarna nu så lägenheten blir vår! :)
 
 
Nu ska vi ner på stadens torg och köpa en skjorta till Erik, sen bär det av till Järbo för lite loppis och sen klockan två ska vi fira farmorsom fyllde 70 år i torsdags<3 Fullt upp med andra ord, så nu måste vi sätta fart! Lördagskram<3

Skoljobb mellan 08:00-21:30

publicerat i Skola och utbildning, Träning;
Klockan är elva och idag har jag varit i skolan från åtta i morse till halv tio nu på kvällen. Helt insane! Man kommer garanterat vara utbränd innan det här första, stenhårda, året är över.Visst, man klarar av det, men man får vara beredd på att lägga mycket tid på saker och ting som man kanske inte behövde göra i gymnasiet. Men snart så kommer man in i det, ska bara ge det någon vecka till först. Höjdpunkten för idag var helt klart shushi till middag, mums.
 
Har sedan jag kom hem packat och diskat. Tycker egentlgen mest jag har irrat omkring som en galning och inte fått speciellt mycket gjort, men jag hoppas det mesta finns på plats inför hemresan imorgon. Kommer ju dessutom stanna hemma lite längre även den här helgen eftersom jag ska få ha ett spinningpass på måndag istället för Emelie, längtar så! :) 1 timme härlig spinning, så kom och svettas med mig då vettja!
 
Dags att krypa till kojs, puss!
 
 
 

Heldag med labb

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
God morgon! Idag blev det som en liten chock för mig när jag vaknade. Det var fortfarande så mörkt ute när alarmet gick, att jag trodde det var mitt i natten och att jag drömt att väckarklockan hade ringt. Så jag kollade på mobilen men klockan var mycket väl sex. Usch så mörkt det börjar bli om kvällar, mornar och nätter nu! Tur att man får börja tända massa levade ljus så det blir mysigt :)
 
Idag har jag två labbar i skolan där den ena är på två timmar och den andra är på sju timmar. Så idag går jag i skolan mellan åtta och fem precis som vanligt. Dessutom måste jag sitta kvar sen och skriva lite rapporter så vi får väl se om det blir lika sent idag som igår. Suck... Imorgon får jag i alla fall åka hem, det ska bli skönt! Ska även hinna med att kika på en lägenhet hade jag tänkt, I'm so excited! :D 
Nu måste jag skynda mig! Ska till skolan idag för jag fick skjuts hem igår kväll så cyklen är kvar på skolan (hoppas jag!). Puss!
 
Min älskling, jah hoppas den står kvar där jag lämnaden den igår :)

Hard working woman!

publicerat i Skola och utbildning, Träning;
Första inlägget för idag kommer nio på kvällen, skandal jag vet! Men gissa om det är mycket i skolan just nu och jag skojar inte. 4 kurser läser vi parallellt. I två av kurserna är det labbar som ska göras som det ska skrivas rapporter på plus övriga inlämningsuppgifter och allt annat man borde läsa på för att ligga i fas. Nej, stressigt är precis vad det är och det har vi väl fått ett kvitto på idag då jag har varit i skolan från åtta i morse fram tills nu. Konstant alltså. Jag har inte ens hunnit köra mitt träningspass för idag så jag får slänga in det imorgon. Om jag hinner....Ska sitta kvar imorgon med. Skolan måste gå först, men träningen är fortfarande väldigt viktig för mig!
Nej, nu måste jag läsa igenom fysiklabben till imorgon och sen ska jag brodera lite innan det är dags att sova. Puss!
 
 
 
Psssst! Idag fick Björn sitt bruna och fina paket. Spännande!

"Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu"

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Jag slår en snabb titt på klockan. Shit, den visar redan halv nio!! Jag förstår inte var mina dagar tar vägen, jag hinner inte alls med det jag ska och bör hinna med längre! Känner mig dessutom sliten och trött, med jobb att göra upp över öronen. Det är faktiskt inte alls kul.
Har åtminstone hunnit med min träning för dagen och det känns skönt för samvetet. Hade egentligen ett benpass på gymmet men bytte ut det mot ett härligt och svettigt spinningpass made by myslef! Grymt bra pass om jag ska vara ärlig :)
 
Har under flera dagar haft en låt på hjärnan. Texten rullar hela tiden i mitt huvud och jag försöker släppa den, men låten vill inte lämna mitt huvud. Jag antar att den får fortsätta snurra lite till. 
 
Linnea Henriksson- Lyckligare nu
 
Jag har sökt den värmen
Den värmen som man får när nån är hemma
och inte bara plötsligt går sin väg
och varken säger vart han ska och vad han gör
Det är väntan som fördärvar och förstör

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Och så all dendär spriten
Som du säger att du lätt kan kontrollera
Jag såg hellre att du sett nån annan kvinna
som du velat röra någonstans
Då hade jag ändå haft en ärlig chans

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu
 

Fysiklabb, tjiho!

publicerat i Skola och utbildning;
God morgon! Idag är en sån här pigg dag då man vaknar och känner att man har mycket energi och är sugen på att ta tag i saker. Men när man sedan inser att man har fysiklabb 4 timmar på förmiddagen så tappar man gnistan en aning. Visst ska det bli skönt att kunna bocka av någonting från att- göra- listan, men shit vad det kostar energi! Nej nu är det dags att sätta fart om det ska bli någon skola idag.
Puss!
 

Ensam mamma söker- måndag

publicerat i Allmänt;
Sådär. Nu sitter jag "hemma" i mitt rum igen efter en del om och men. Var säker på att mitt tåg hem skulle gå 18:00 från Gävle, och det gjorde det, men bara halvvägs. Hade jag hoppat på det tåg som jag tänkte ta hade jag bara kommit till Hudiksvall. Himla tur att jag upptäckte det i tid så jag hann köpa nya biljetter till ett av SJ:s försenade snabbtåg mot Sundsvall. Därför kom jag hem snabbare än vad jag skulle ha gjort och anlände in genom ytterdörren fem minuter innan Ensam mamma söker började. Måndagen är räddad!
Nu ska jag ta det lugnt, fundera i min ensamhet och sedan sova. Puss!
 

Äntligen FunkyKidz licens!

publicerat i Shopping, Träning;
Den här eftermiddagen har varit toppen! Först fick jag veta att jag klarade min FunkyKidz- utbildning och är alltså nu licensierad barndaslärare vilket känns heeelt amazing! Nu är det bara tuta och köra med dom små kidsen :)
Var dessutom ner på Sandvikens vackra torg och fixade lite småärenden såsom tatuering- och piercingstid, present till Mette och Björn, köpte hostmedicin och sist men inte minst, det allra bästa- en egen dammsugare! Helt ofattbart hur en dammsugare kan vara så efterlängtad! Men har man inte dammsugit sitt studentrum på 12 kvadrat på över fyra veckor så förstår man min suktan, haha :) Nu är bara mitt problem hur jag ska ta mig från tågstationen med all packning, två påsar med presenter och en dammsugare. Allt går att lösa, right ;)
 

Sushi- lunch

publicerat i Allmänt;
Efter ett härligt snabbpass på gymmet och snack med massa härliga kollegor skyndade jag mig ner på stan för en sushilunch med min söta mor. Det är ju faktiskt dags för mig att åka tillbaka till Sundsvall ikväll så det är lika bra att passa på att ses så mycket som det bara går. Sen sitter ju lite shushi fel heller, hihi :)
 
Dagens pass:
Hantelpress 4x10 á 9kg (svinjobbitg!)
Flyes fria 4x10 á 6kg
Liggande skullcrusher 4x10 á 8kg (alldeles för lätt!)
Extensions 4x10 á 23kg
Axelpress 4x10 á 6kg
Lyft framåt 4x10 á 5kg (kan nog gå upp i vikt här med)
 
Som sagt, kort pass idag men det var för att jag ville hinna med att luncha med mammi! Träningen går trots allt inte före allting här i världen. Kram!
 

Underbara träningsvärk!

publicerat i Hemmet, Träning;
God morgon! Idag är träningsvärken från gårdagens konditionspass ett faktum! Vaderna bränner och likaså rumpan, awesome! :D Nu väntar alldeles strax ett gympass för mig: bröst, triceps och axlar står på schemat :) Men först ska jag göra lite nödvändiga hushållssysslor. Puss!
 

Myssöndag

publicerat i Handarbeten, Träning;
Mat hos mormor, fika hos mormor och mat igen. Herre gud jag tror jag rullade därifrån idag! Men hon är för go min mormor, proppar i mig massa mat så jag ska orka träna, haha. Blev dessutom broderi i överflöd så idag fick jag även färdigt en av mina gamla tavlor som jag sytt sen jag var ungefär 12 år gammal, haha :) Ska bara köpa en ram så visar jag såklart sen när den är komplett.
 
Precis som tänkt blev det ett härligt, svettigt och sjukligt jobbit BodyAttack pass idag med världens bästa instruktörer Emma och Eva. Dom brudarna, vilka talanger! Jag bara älskar deras energi, teknik och kroppar. Där har vi drömsenariot som får mig att jobba hårdare än någonsin! Därför är jag nu uppkrupen i soffan och bara njuter av att vara hemma och få ta det lungt. Det var ju trots allt vilodag idag, så tog jag inte vila från träningen kan jag åtminstone ta ledigt från plugget, hihi :)
Puss och Kram<3
 

Besök

publicerat i Allmänt;
Äntligen har det blivit eftemiddag och det är dags för mig att få åka hem och hälsa på mormor och morfar. Har inte träffat dem på evigheter nu så ska bli så roligt att få se dem. Dessutom har jag sytt färdigt en av mina dukar nu som mormor ska hjälpa mig att fålla, så vi får se om den blir färdig idag :) Hoppas, hoppas!
 
Få se om jag hinner iväg på lite BodyAttack senare idag trots att det är min vilodag. Jag vill så gärna, det är ju så himla roligt! 
 

Känslor

publicerat i Allmänt;
Har precis klivit upp ur sängen och plockat med mig dator och täcke för fortsatt morgonmys i soffan framför MTV. Inatt har det inte varit en rolig natt alls. Har bara lyckats sova några få timmar mellan tre inatt och sju imorse, och då har det dessutom varit orolig sömn med uppvaknanden flera gånger. Erik har mått dåligt inatt så jag har vakat över honom, men jag har även reflekterat en del på det förflutna, nuet och framtiden. Idag tar jag allt så förgivet för det känns så lätt med livet, men jag borde vara mer vaksam och mer se till vad jag verkligen är bäst för mig, och såklart leva upp mina drömmar. Vad vill jag, hur har jag tänkt det och hur når jag dit, är några bra frågeställningar. Svaren har jag inte kommit fram till för jag måste ge det mer tid, men det är det värt.
Dessutom regnar det idag, värdelöst och mysigt på samma gång. Jag är splittrad i det mesta.
Var rädd om varandra, söndagskram från mig<3
 

Dagens pass

publicerat i Allmänt, Träning;
Idag var det stenhårt på gymmet, och då menar jag verkligen stenhårt! Kul att träffa alla "gamla" spinningkollegor igen och känna sig hemma för en gångs skull :)
Nu väntar ett taco-intag innan det är dags att skjutsa in Erik på lite hockey (Brynäs- Linköping), och sen ska jag hem till mamsen och papsen, längtar så<3
 
Benpress 4x10 á 75kg
Framsida lår 4x10 á 41kg 
Baksida lår 4xr10 á 48kg
Insida lår 4x10 á 27kg
Kissande hunden 4x10
Rumppress 4x10 á 18kg
Tåhävningar 4x10 á 10kg
 

Lördag hemma i min säng

publicerat i Träning;
God morgon på er mina fina! Idag har vi tagit en ordentlig sovmorgon här hemma och laddat upp med en redig frukost för att orka med dagen :) Nu ska jag och Erik pysa iväg mot gymmet och vi måste skynda oss innan han ångrar sig! Så nu iväg mott gymmet för lite ben, vader och rumpa :)
Puss och kram!
 

Äntligen hemma

publicerat i Träning;

Hemma i min stad, i min lägenhet med min sambo. Så skönt att vara på en plats där man känner sig bekväm och glad, det gör att man automatiskt kopplar av på ett annat sätt.
Har dessutom hunnit gymma med Kalle på eftermiddagen. Både kul och gynnsamt! Imorgon tänker jag lura med mig min kära, hihi :) Lägger inte ut alla övningar men vi körde rygg och biceps.
Nu väntar en välförtjänt myskväll med nötter, Vitamin Well att dricka och sen pricken över i- somna på soffan<3 Puss!

Nya skor!

publicerat i Allmänt;

Nya skor är inhandlade och det blev dom gråa och rosa Nikeskorna. Dom blev helt klart snyggast till jackan och dessutom var dom bäst i storlek .

"Barfota- känslan" är tydligen väldigt inne nu och varför inte haka på trenden? Dock känns det lite mystiskt men det är en vanesak för fötterna. Däremot är hälen dämpad så den är precis som vanligt, men ändå kul med någonting nytt. Ännu mer plus i kanten att det är rosa, hihi :)

Kall höstmorgon

publicerat i Allmänt;

God morgon! Idag vaknade jag upp i ett nollgradigt Sundsvall med frost överallt. Jag tycker det är härligt att det blir höst nu så man får börja andas frisk luft, tända ljus, krypa ner under filten på kvällarna, åka skidor och såklart det bästa- julen kommer snart! :) Så imorse blev det tjockjacka på och vintervantar fram när jag skulle till skolan.
Halv ett går tåget hem till min fina, jag längtar så <3

P.A.P- dataväskor

publicerat i Mat och recept, Shopping;
God kväll! Idag var jag ner på ICA en sväng och skulle köpa en sallad att ha till lunch imorgon. Jag älskar verkligen deras nya idé att kunden själv för välja bland flertalet olika ingredienser till sin egenkomponerade sallad. Hur smidigt, gott och enkelt som helst! Därför innehåller min sallad 50% kycklig, 25% körsbärstomater och resterande 25% resterande salladsgrönsaker, haha :)
 
Över till dom fina datorväskorna jag lovade. P.A.P Sweden är märket och väskorna är helt fantastiskt fina! Dyra men fina! Titta på bilderna och avgör själv vilken som är din favorit, jag har redan min :) Bums in på önskelistan!
 

Dagens gympass

publicerat i Träning;
Alltså jag tycker verkligen det är så himla svårt att veta om man tar i tillräckligt mycket på varje övning när man gymmar. Borde jag ta mer vikter och kanske orka färre repetitioner, eller borde jag ta mindre vikt för att precis orka mina tio reps? Dessutom känner man sig skitfånig när man står där med sina minivikter mitt bland alla skitmuskulösa killar, och så är man enda tjejen på hela gymmet som styrketränar, resten lallar runt. Jag tycker faktiskt det är sjukt jobbigt och pinsamt, men jag måste ju fortsätta om jag ska nå mina mål, annars kommer jag aldrig närmare dem.
Hursom dagens pass:
Hantelpress 4x10 á 9kg
Flyes fria 4x10 á 6kg
Skullkrusher 4x10 á 8kg
Extensions 4x10 á 20kg
Dips 4x8
Axelpress 4x10 á 6kg
Lyft framåt 4x10 á 5kg
Shrugs 4x10 á 10kg
 
Nu ska jag packa för imorgon åker jag hem till min fina och efterlängtade där hemma<3
 

Utvilad!

publicerat i Allmänt;

Bara för att jag klagade på sömnen tidigare så sov jag som en stock inatt! Skönt att äntligen känna sig utvilad :) Laddade med grötfrukost i morse och det kändes ganska bra faktiskt. Sen har jag hunnit med matteplugg och dessutom blivit totalförälskad i en datorväska (visar senare). Nu ska jag bli kär i min egen kropp för nu ska jag in på gymmet. Puss!

Det handlar inte om att vänta till stormen är över, utan att lära sig springa i regn

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Det spöregnar ute när jag ska hem från skolan. Klockan är halv sex, jag är hungrig och jag inser att jag har en bok att lämna in på biblan inne i centrum och den ska in idag! Suck. Det var bara att cykla åt motsatt håll i jämförelse var man bor. En halvtimme senare är jag hemma, dyblöt! Inser att David (min lägenhetskompis), preciiiis har börjat laga sin middag så jag får vänta på min tur. Nej, vet ni vad, idag har det inte alls varit min dag. Tillråga på allt har jag tvättid ikväll mellan 20-23, och det är vilodag så jag får inte träna. Vissa dagar alltså, vissa dagar...
 
 
PS! Mattetentan är återfunnen och inlämnad på riktigt idag. SKÖNT! Nu hoppas vi bara att jag klarar den också!

Brist på sömn

publicerat i Hemmet, Shopping, Skola och utbildning;
Jag skulle vilja säga god morgon, men jag tycker inte den här morgonen har varit speciellt god så därför struntar jag i det. Rent ut sagt har det varit en jäkla skitmorgon och bättre blir det inte av att jag vet att jag går heldag i skolan idag mellan 08-17, och har under den tiden 6 timmar fysik. Jippie!
 
Varför jag har en skitmorgon:
1. Vaknar efter en klappkass natts sömn. Tror det beror på kuddarna, har bara sovit bra en enda natt sen jag flyttade hit och då har jag bott här i en månad. Man ska inte köpa billiga kuddar utan man ska lägga lite pengar på att köpa bättre kvalité för det gör stor skillnad i slutändan. Nya kuddar står i princip överst på min inköpslista just nu...
2. Jag är supertrött när jag vaknar. Skulle bara vilja stänga av alarmet och låtsas att jag är ensammast i hela världen och kan få sova vidare.
3. Det är skitväder ute!!
4. Jag läser min mail och inser att min tenta som jag skrev på prepkursen i matte är borta!!!!, och att jag därför har fått underkänt på tentan! Måste därför tidigare till skolan idag och hjälpa till att leta efter den för att kunna få betyg i kursen. SÅKLART händer allting mig.
5. Stressar för att hinna tidigare till skolan. Stress är aldirg bra, speciellt inte på morgonen.
 
Det var min morgon det, hoppas din startat bättre så hörs vi senare. Kram<3
 

Dagens pass

publicerat i Allmänt;
En stressad, sen och supertrött Elin tittar nu snabbt in för att lägga upp dagens träningspass. Klockan är redan nio på kvällen och jag måste sätta igång med matteplugget. 23:00 har jag sagt till mig själv, sen är det okej att gå och sova, men inte förens då!
Hursom, rygg, biceps och mage stod på schmeat idag. Magen gick riktigt bra!
 
Latsdrag 2x10 och 2x8 á 35kg
Skivstångsrodd 4x10 á 20kg
Rodd i maskin 4x10 á 27kg
Rygglyft  4x10
Bicepscurl 4x10 á 5kg
Koncentrerade curls 1x4, 1x3 och 1x2 á 5kg (sen dog jag!)
Valinga situps 4x15
Sneda situps 4x10 per sida
Benlyft 4x8
 
Idag blir det inte att titta på tisdagshöjdpunkten Hollywoodfruar, tyvärr. Är alldeles för mycket i både plugget och med träningen just nu. Som tur är så finns tv3- play, lollo mig! :)
 
 
 
 
 
 
 

Medlemsrabatt

publicerat i Allmänt;

Braigt nog har jag fått 25% rabatt på valfri vara på stadium i Sundsvall eftersom jag är klubbmedlem. Väldigt tacksamt när jag är ute efter ett par nya tennisdojjor som jag kan ha när jag är ute och promenerar eller ska till skola och gym. Däremot finns det ju så sjukt mycket snygga skor nu för tiden och jag har fastnat för två stycken, båda Nike såklart! Eftersom jag precis har köpt en rosa jacka vill jag att det ska se bra ut att ha skorna till den också så det inte blir "för mycket". Därför kanske dom grå skorna är lite bättre, men jag tror jag gillar dom rosa lite mer....
Får fundera ett tag till, har till söndag på mig innan rabatten går ut :) Nu är det dags för gymmet, tjing!

Havregrynsgröt- ja tack!

publicerat i Mat och recept, Träning;
God morgon! Idag fick det bli en härlig sovmorgon igen så min lilla och onda förkylning kanske släpper någon gång. Tyvärr är den kvar än idag och jag har lite småhosta. Jag vet inte om det är för att jag är fökyld i övrigt och vill hosta upp det som fastnar i halsen, eller om det är vanlig hosta? Vi får helt enkelt avvakta och se :)
 
Nu är det i alla fall snart dags för mig att införa bättre matvanor. Ni vet, ingen dålig frukost (som jag äter i dagsläget), och mer nyttig mat (så som husmanskost och inte halvfabrikat). Steg 1 i min process är bättre frukost. Tidigare har den bestått av the och mackor. En bra dag är det även ost på mackan, annars bara smör. Mycket smör.... Det måste vi sluta med och i stället starta dagen med en tallrik havregrynsgröt med lite frukt eller nötter på, och till det en härlig och ack så god smoothie! Mmmm. Nu är jag förvisso ingen grötmänniska, men det är bara lära sig att äta om jag ska nå mina efterlängtade resultat. Matvägen jag är inne på nu leder bara till en återvändsgränd. 
 
 

Dagens pass

publicerat i Träning;
Grymt svettigt och stenhårt. Två bra beskrivningar av dagens gympass. Konstigt nog så blir jag bara svettig när jag kör underkroppen och inte när jag kör överdel? Kan det bero på att jag är lite mer "rädd" för att ta i när det handlar om mina armar, och att jag är mer säker på vad benen klarar av? Lite synd är det, för det är överkroppen jag vill åt mestadels. Nåväl. Ben, vader och rumpa stod på schemat idag, enjoy!
 
Benböj 4x10 á 25kg
Framsida lår 4x10 á 40kg
Baksida lår 2x8 á 30kg, 2x8 á 25kg
Tåhävningar 4x10 á 10kg
Vadpress 4x10 á 40kg
Kissande hunden 4x15
Rumppress maskin 4x10 á 40kg
 
Nu dags för måndagshöjdpukten- Ensam mamma söker!
 

Finmiddag

publicerat i Mat och recept;
Måndag eftermiddag, seg dag i skolan och träningssugen trots lättare förkylning. Vad passar inte bättre än att unna sig någonting så fantastiskt gott som burkskinka och potatismos då? Garanterat topp 10 över favoriträtter samtidigt som det är enkelt att tillaga. Tacksamt som student med andra ord :)
Nu ska jag låta maten sjunka lite och sedan tänker jag vara busig och ändå smita till gymmet, hihi :)
Kram!
 

Långkjolsproblemet

publicerat i Kläder och skor, Shopping;
God morgon!
Idag hade jag en härlig sovmorgon, ändå är jag jättetrött när jag vaknar. Har säket kvar någon elak bacill som gör att jag inte får energin til hundra procent. Lite mer vila och sen så är jag med i matchen igen! :)
 
Både igår och idag har jag haft långkjol på mig. Jag tycker der är ganska roligt, för det är vardagsfint samtidigt som det är lite extra uppklätt än att bara komma i ett par jeans. Men att ha långkjol innebär i stället att man får svårt att välja skor. Snyggast till är ett par låga converse (som jag inte äger ett endaste par av), även om det kanske är mer lockande att ha klackskor just eftersom man har kjol på sig. Och det är precis här jag har fastnat. Övervägningen mellan att köpa ett par Converse eller fortsätta ha mina risiga klackskor till. Jag borde införskaffa ett par nya skor så jag slipper skämmas, men det är svårt. Måste tänka lite till.
 

Dagens pass

publicerat i Träning;
Så var det dags igen. Förkylningen är tillbaka och lika så feberkänslorna. Hann åtminstone med dagens träningspass men märkte direkt att kroppen inte svarade tillbaka. Bara bita ihop och ladda om genom att vila ordentligt så hoppas vi på att det är en lättare förkylning bara :)
 
Bröt
Hantelpress 4x10 á 6kg
Flyes maskin 4x10 á 18kg
Triceps
Skullcrusher 4x10 á 8kg
Extensions 4x10 á 15kg
Dips 4x5
Axlar
Axelpress 4x10 á 5kg
Lyft sida 4x8 á 5kg
Shrugs 4x10 á 10kg 
 
Det bästa efter dagens pass var badet. Shit vilken lyx det är med badkar, I love it! :)
 
 

Sushilunch

publicerat i Allmänt;
Sommarvarm dag med strålande solsken och vindstilla. Hur härligt och skönt som helst! Pricken över i den härliga sushin på uteserveringen mitt i centrum med fint sällskap. Mer njutbart än så kan det inte bli en söndagseftermiddag.
Nu väntar träningskläderna på att bli varma. Axlar, triceps och bröst står på schemat. Får se hur min slitna kropp aktiverar sig.
 

Dagen efter

publicerat i Allmänt;
Varför vaknar man alltid med världens ångest dagen efter? All alkohol, alllt man sa, det man gjorde, jaa, rubb och stubb! Idag är näsan snorig, halsen är hes och jag tyckte jag tog en lugn kväll igår eftersom jag ska till gymmet idag. Inte nog med det så har jag världens blåmärke på låret och jag vet inte vad som har hänt? Sånna saker är så hemska, pinsamma och jobbiga! Som tur är ska jag möta upp Björn om en stund så då får vi reda ut allt vad som kan tänkas ha hänt inatt!
Puss och Kram
 
 

Finsittning

publicerat i Allmänt;
Klänningen är på, håret är fixat och ansiktet sminkat. Smyckena hänger på plats och naglarna är påklistrade. Datorn spelar ut Veroncia Maggios låt "Välkommen in", och jag känner hur kanon den här kvällen kommer bli. Avslutning på nollningen, starten som etta. Nu kör vi!
 

Äntligen en 1:a!

publicerat i Allmänt;
Nollecermonin idag var rolig och äntligen fick alla vi nollor bli ettor! :) Så nu kan jag slita bort mitt äckliga nolleband som jag har haft på armen i två veckor, och kasta min vidriga nolleskylt som konstant har hängt runt min hals lika länge som nollebandet suttit på!
Ikväll vankas det finsittning, och då ska skimret fram. Har plockat fram klänning, skor, smycken och tillbehör för kvällens festligheter. Ska bli vädligt roligt och det ger nollningen ett fint avslut :) Men först ska jag försöka hinna diska och ta en promenad, för klockan fem börjar förfesten. Pussipuss!
 
Skylten har vi haft för att samla poäng under de två nollningsveckorna. Allt från fjäsk till show har gett poäng, men tyvärr har jag varit en av de mer vaksamma nollorna som inte tagit initiativ. Men några poäng skrapade jag ihop! :)
 

Vilodag

publicerat i Shopping, Skola och utbildning, Träning;
God morgon på er denna härliga helgmorgon!
Idag vaknas det sol i Sundsvall, men tyvärr blåser det en hel del. Ska därförinviga nya jackan idag få se om jag är nöjd (har gjort en liten fuling och stoppat in prislappen i jackfickan eftersom den satt fast på dragkedjan, så den syns inte. Då kan jag verkligen känna efter om den är bra, och är jag inte nöjd kan jag fortfarande lämna tillbaka den).
 
Idag är det sista nolledagen, sen är hela nolleperioden slut. Vekorna avslutas med en nollecermoni nu halv tolv och sedan är det finsittning ikväll 19:00. Ser verkligen fram emot dagen, det ska bli riktigt roligt. Extra njutbart är det också att jag har vilodag från träningen idag så jag slipper stressa in en pass mitt i alltihopa även om det är jättekul att träna såklart! :)
Nej, ner mot nollecermonin nu, puss!
 

Besviken på TV4!

publicerat i Allmänt;
Ikväll blev jag verkligen ledsen och väldigt besviken. Idag skulle det bli en sån där mysig hemmakväll (om det nu går utan sin kära i närheten), med New Girl- mys och bad i badkar- kväll. Ni vet, en soft fredagkväll liksom. Så efter att jag kommit hem från kvällens nollning och slår på datorn så upptäcker jag till min fasa att tv4-play INTE sänder New Girl. Jag blev så ledsen och upprörd på en och samma gång! Hur kan man inte sända den bästa tv-serien som gjorts på länge, i repris?! Väldigt konstigt och väldigt tråkigt.
Depressionen blev så stor att jag skippade badet också. Fanns ingen mening längre med någonting kändes det som. Så nu ska jag ändå sätta mig med mitt broderi i hopp om att få tillbaka lite glädje såhär på fredagskvällen, men det ser mörkt ut.... Riktigt mörkt.
 

Ny höstjacka

publicerat i Allmänt;
Ny höstjacka införskaffad. Jag är riktigt förälskad i den, men är inte helt hundra säker på om jag ska ha den. Jag hoppas den är tillräckligt varm (det sa åtminstone tjejen i kassan), och så hoppas jag ändå färgen är bra (rosa såklart), men man vet aldrig. Som tur är så är det öppet köp i 10 dagar på den så jag hinner känna efter och tänka igenom det ordentligt. Men förälskad, ja det är jag helt klart! :)
 
 

Dagens gympass

publicerat i Allmänt;
Roligaste passet på hela träningscykeln är precis avklarat- Rygg, Biceps och mage stod på schemat. Ryggen var ovanligt trött idag, den brukar vara min starkaste punkt. Men idag gick biceps desto bättre vilket kändes väldigt kul :)
Dagens pass:
Latsdrag 1x10 á 35kg, 2x8 á 35kg, 1x10 á 30kg
Rodd 4x10 á 30kg
Rygg "situps" 4x10
Bicepscurl maskin 4x10 á 20kg
Koncentrerade curls 2x5 á 5kg (sen dog!! mina armar)
Situps 4x15
Sidolyft med hantel 4x10 á 9kg
Plankan 2 x 1minut
 
Nu måste jag först iväg på nollningsmöte inför stora uppdraget ikväll, och sen måste jag ner på stan och titta på en ny höstjacka för dragkedjan gick preciiis sönder i min nu när jag skulle iväg. Sånt som händer. Ciao!
 
 

New Girl- Premiär!

publicerat i Allmänt;
Fel på bloggen igen!
Igår när jag försökte lägga ut mitt inlägg så fungerade det inte som vanligt. Jag vet inte om det bara är min blogg som strular eller om det är fler som har problem? Tråkigt är det, men samtidigt kan jag inte göra så mycket åt saken.
 
Igår var jag i vilket fall som helst himla upptagen hela dagen! Gym på förmiddagen, skola mellan 9-17, sen nollning och efter det var det bara hem och sova. Då var klockan 23:20 och jag hade hållt igång hela, långa dagen. Det är intensivt att börja på högskolan!
Igår missade jag dessutom premiären av New Girl! Har lite att ta igen idag då med andra ord, tjoho :)
Men först väntar en tur till gymmet, sen måste jag komplettera min ansökan till Göranssonska fonden, och sist så ska nollningsuppdraget till ikväll fixas. 
Puss!
 
 
 

Dagens gympass

publicerat i Allmänt;

Dagen har startat härligt med ett gympass på morgonen då skolan inte startade förens klockan nio idag :) Det blev ben, vader och rumpa som fick sig en ordentlig omgång:

Benpress 4x10 à 61kg
Framsida lår 4x8 à 40kg
Baksida lår 4x8 à 68kg (jag vet att det blev mer här än på hela benen, men jag safeade lite, haha)
Vadpress 4x10 à 30kg
Tåhävningar 4x10 med handtel på 9kg
Rumppress 4x10 à 35kg
Höftlyft 4x15

Nu väntar en heldag med föreläsning, puss!

Onsdagspirr

publicerat i Allmänt;
Med pirr i magen är det nu dags att släcka sänglampan för ikväll och få sig sin skönhetssömn. Tänk vad nykär man kan bli av att titta på kärleksprogram på tv, där det handlar om att finna den sanna kärleken. Idag blev det dubbelt upp med först Bonde söker fru, och sedan Ensam mamma söker. Jag blir alltså rörd till tårar av lycka, medkänsla och hopp. Så fantastiskt roligt att se och så underbart att få uppleva!
Med lite vaniljkesella och jordgubbar till så blev kärleksstämningen ännu högre. Saknades bara en fin kille som skulle suttit bredvid mig, snuttat lite, och smakat på det mumsiga som fanns att erbjuda<3
Hoppas din dag har varit lika bra som min.
Godnattkram<3
 

Ny Bloggdesign!

publicerat i Allmänt;
Snabbt, enkelt och självklart! Visst känns den nya bloggdesignen mer som mig? :)
Tänkte att det kunde vara roligt att göra en blogg som man verkligen trivs med och själv tycker är fin. Då blir det förhoppningsvis både roligare och mer motiverande att blogga. Dessutom kommer jag börja använda min blogg mycket nu med träningsuppdateringar, skolan, kärleken och allt annat, så jag tänkte att det gynnar oss alla.
Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör, då blir det här kanon<3
 

Powernnap

publicerat i Allmänt;
Suck.. Här har man bestämt sig för att göra en toppenpluggdag hemma och vad händer? En två timmar lång powernap äger rum och jag vet inte när, hur eller vad som hände? Kroppen visar inget tecken på varken motivation eller styrka? Jag hoppas det blir bättre snart för jag måste ha motivationen om det här ska gå vägen.
Får peta i mig lite pasta och se om det blir bättre sen...
Puss!
 
 

ICA kvarg

publicerat i Allmänt;
Efter ett stenhårt pass på gymmet mumsar jag nu i mig en satsumas. Väldigt gott och saftigt, dom är ju som godast nu på hösten.
Upptäckte när jag var och handlade för ett tag sedan att ICA har börjat sälja sin egen kvarg (kesella), med både naturlig smak och smaksatt med vanlij. Helt perfekt! Lika mycket i burken, men hela 4:- billigare per burk! Perfekt för oss som vill ha lite extra protein, samtidigt som vi äter ett bra mellanmål :) Lyxade därför till det idag på affären och köpte med mig lite färska jordgubbar och blåbär hem som man kan blanda kesellan med, muums :)
 
 
Dagens pass:
Bröst
Hantelpress 4x10 á 9kg
Flyes 4x10 á 6kg
Triceps
Skullcrusher 4x10 á 6kg
Maskin 4x10 á 15kg
Axlar
Axelpress 4x8 á 6kg
Axelpress framåt 4x10 á 5kg
Shrugs 4x10 á 7kg
 
Nu väntar matteplugg hela långa dagen, jippie!
 

Ny träningsvecka!

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag är det som gjort för att det ska bli min dag! Vaknar upp och kroppen känns pigg, har dessutom bestämt mig för att påbörja mitt träningsprogram igen efter sjukdom så jag är grymt laddad. När jag drar upp rullgardinen så möts jag av en härlig, stark sol på en klarblå himmel! Nej, det här kan inte bli en bättre start på dagen :)
 
Så nu plockar jag ihop mina träningsprylar och drar mot gymmet och boxas med lite maskiner. Axlar, triceps och bröst står på schemat! I'm back on track again!
 

Working eight to six

publicerat i Allmänt;
God kväll!
Shit vilken jobbig dag det har varit idag! Totalt 9 1/2 timmar lång skoldag, varav 6 1/2 timmar med fysik. Just det, du läste rätt- FYSIK!
Hjärnan är helt slut och egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och gråta. Eller ta ut min ilska på gymmet, men dit får jag inte gå förens imorgon så jag är ordentligt frisk. Så jag får väl helt enkelt fortsätta min kväll här hemma, plugga matte och städa lite kanske. Roligare tisdag har man haft.
 

6 timmar fysik

publicerat i Allmänt;

Härlig dag att vakna till. Regnet ligger i luften och jag har föreläsning hela dagen. 6 timmar fysik, 2 timmar kvalitetsteknik. Ibland leker livet.

Måndag och Vinbrännboll

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Ny vecka och nya tag både i skolan och på nollningen. Vi ger ju oss faktiskt in på den sista nollningsveckan nu (skönt....), med sista rycket! Ikväll vankas vinbrännboll och på lördag kväll är det finsittning. Två av veckans kanske absoluta höjdpunkter, I´m excited! :)
 
Men, innan jag får dra mig iväg mot det roliga har jag tre föreläsningar att ta mig igenom. Shit, nu börjar skolan på riktigt!
 

Ensam igen

publicerat i Allmänt;
Dörren öppnas och bara sänglampan lyser i mitt rum. Inte ens David (min rumskompis) är hemma, och det är sådär tomt. Ni vet, tomt som när någon man vill ha i sin närhet inte finns där längre. Jobbig känsla, man vet inte riktigt vad man ska göra. Slår på tv:n för att ha ljud omkring mig. Det känns bättre så. Mycket bättre.
För att inte ta kål på mig själv genom att räkna minutrar tills vi får ses igen så jag sätter mig och planerar dagarna full. Och shit vad jag har saker att göra. Nu vet jag inte hur jag ska hinna andas för att leva, eller leva för att älska. Men det tar vi sen, bara tiden går fort så jag får se min framtida man snart igen<3
 
 

Myshelgen är snart över

publicerat i Allmänt;
Så var det söndag igen. Vi har hunnit med att grilla, shoppa, träffa kompisar, gå på kårhuset, ätit tre rätters middag, mumsat i oss ost och kex till frukost, myst och nu väntar den sista middagen tillsammans innan Eriks buss går hem igen, tyvärr :(
Tiden har bara sprungit iväg när han har varit här och jag vill inte att han ska åka. Men han måste och jag måste. Vi båda måste återgå till våra tillfälliga "normala liv". 
Det svider i hjärtat, men sen är det bara 14 dagar kvar tills vi ses igen. 
14 dagar...
Han har inte åkt och jag saknar honom redan<3
 

Äntligen fredag!

publicerat i Allmänt;
Idag är det fredag och jag vacknar upp seg, men ändå så lycklig! Tanden värker fortfarande men jag vet att jag har en rolig dag att se fram emot. Två föreläsningar, Ölympiska spelen och sen kommer min finaste hit under hela, långa helgen!<3 Det ska bli så skönt att äntligen få någon i sin närhet som verkligen betyder någonting för en, och som man vet att det är delat budskap med. Därför är det dags att upp och hoppa nu så dagen går fort så vi äntligen, äntligen får ses<3
 
Puss!
 
 

Spontanmiddag för 17

publicerat i Allmänt;
Ikväll blev det sent, men det var både nyttigt för mig samtidigt som det var mysigt. Klassen (Indek- Industriell Ekonomi), blev uppringda och frågade om vi ville hänga med på en spontanmiddag och javisst, så blev det! Riktigt mysigt, inte så god mat, men nya kontakter. Lite så som det ska vara. Passade dessutom på att sätta "liten" press på mig själv genom att säga att min högsta dröm var att få mycket muskler. Oooops, borde kanske ha tänkt på det innan! Men då var vi tillbaka vid det gamla vanliga konceptet "Pratar först och tänker sen", som vanligt i min värld alltså.
Nu ska här sova djupt! Puss!!
 

Inflammerad visdomstand

publicerat i Allmänt;
Bruden med tur, ja det är jag det!
Har inte haft den minsta lilla orken dom senaste dagarna, en feber som har spökat och grym tandvärk. Idag tog jag mig till tandläkaren och fick svaret- inflammation i visdomstanden som håller på att växa.
Ja, man blir så lycklig! Mitt under nollningen så får jag alltså alkoholförbud eftersom det påverkar värken i tanden.  Lyckligt lottad, är det så man ska se det?
Är nog ingen idé att köpa en trisslott idag i allafall. Såg btw, att dom höjt priset per trisslot till 30:-, DYRT JU!
Puss!
 

Med facit i hand

publicerat i Allmänt;
Att somna i badkaret, det är inget hett tips om du frågar mig. Det hände igår efter att jag kommit hem från nollningsturneringen i fotboll. Med feber och en grym tandvärk kändes det inte mer än rätt att krypa ner i ett varmt bad. Men, med facit i hand är det inte bra att bada när man är risig, för självklart somnade jag i badkaret (livsfartligt!!!), och vaknar idag upp med världens värk i nacken och ett märke. Osnyggt, oskönt och ovärt.
 
 

Sjuk

publicerat i Allmänt;
En riktigt sliten Elin ligger nu uppbäddad i sängen med feberkäsnla, ont i hals + huvud, är snorig, har vääääärldens tandvärk (antagligen därför jag har huvudvärk), och grym hemlängtan. Att vara sjuk, ensam, långt hem från folk som bryr sig om en är svårt, riktigt svårt. Man uppskattar hela tiden all kärlek man får hemma, men som inte riktigt finns här. Egentligen så sjukt att man utsätter sig själv för det jag gör, men jag känner att jag måste. Till helgen kommer Erik upp, jag hoppas det blir lättare då. Saknaden går inte att beskriva med ord, man måste se alla tårar för att tro på den<3
 
 

Ångestfylld tisdag

publicerat i Allmänt;
Vin, finst sällskap, mera vin och massa fniss. Så började min kväll igår hemma hos min kompis (som jag träffade av en slump inne på krogentoan i lördags och vi böt nummer (av någon konstig anledning), och sen visar det sig att vi bor i samma trappuppgång- dessutom bor hon med min klasskompis!), Malin innan det var dags att bege sig mot Kårhuset. 
Igår vat det som en internationell utgång kan man säga. Pratade mest engelska (med massa utlandsstudenter), eller hängde med ekonomikillarna för min klass, ja den var som bortblåst (som vanligt). Men kul kan man ha ändå, och med vin i kroppen kan jag säga att man får en ångestfylld dag efter. Usch!
Nu mot plugget för fysikföreläsning med start 8:15., visst är man lycklig!
 
Puss<3

Ben, rumpa och vader

publicerat i Allmänt;
Hemkommen efter ett svettigt pass på gymmet! Och inte nog med det, jag kunde inte bara enkelt ta mig ned till gymmet utan jag var även tvungen att cykla förbi stan (i alla dessa backar), för att köpa nytt proteinpulver då mitt förra gick ut i mars, haha! Så nu blev det en ny sort få se hur den funkar :)
 
Dagens pass blev enligt följande:
Knäböj 4x10 á 25kg
Framsida lår 4x8 á 30kg
Baksida lår 4x8 á 25kg
Vadpress 4x10 á 30kg
"Tåhävningar" med vikt (okej jag vet att det är samma övning men jag hade dålig fantasi) 4x10 á 9kg
Höftlyft 4x10
Rumppress 4x10 á 35kg
 
 
 För övrigt: Det ganska svårt att gymma "bra" när man är värsta gröngölingen i gymvärlden, men man försöker så gott man kan och kollar hur alla andra använder maskinerna, haha :) Haka på du med så kan vi lära av varandra!
 
Puss!
 

Skräcken i att se ett par skor!

publicerat i Allmänt;
Shit vilken skräckmorgon det blev för mig idag! Vaknar svintidigt för att gå till skolan och lyssna på föreläsningar. Hoppar i Hello Kitty- tofflorna, slänger på mig den rosa morgonrocken och har världens morgonfrisyr eftersom jag duschat kvällen innan, och gissa vad jag möts av om inte ett par skor i hallen som inte är mina! Hjärtat slog ett extra slag och jag tänkte för mig själv: "shit vilken tur att jag låste min dörr in till mitt rum innan jag gick och la mig". Ändå ganska jobbigt att veta att en människa rört sig i lägenheten medan jag låg och sov. Lite småmystisk känsla, jag gick ju ändå inte och la mig förens halv tio. Så imorse tassade jag omrking, väntade på att han, (kunde se att det var en kille på skostorleken), skulle vakna, men inte ett liv! Så jag pep iväg till skolan lyckligt ovetande om vem jag faktiskt ska bo med under minst ett års tid!
 
Okej, jag vet att det kanske var töntigt att smygknäppa på skorna, men jag var tvungen!
 
När jag väl kom hem från skolan sen så möts jag av en kille, i kanske 24 årsåldern som är jättetrevlig och jättesöt. Inte söt på det sättet, men jag vet att vi kommer trivas tillsammans, han verkar lugn :)
Men pirrigt var det, och lite mystiskt är det faktiskt att bo med någon som man inte riktigt känner.
 

ÄNTLIGEN TRÄNINGSKORT!

publicerat i Allmänt;
Äntligen har jag tagit mig iväg, planerat in tid i veckorna, och sett till att skaffa mig ett nytt träningskort! :D Jag är så lättad och det var så roligt att köra igång igen! Visst var det lite svårt att börja träna på ett helt nytt ställe, där man inte kände igen varken en enda kotte eller maskin, men det gick rätt så bra ändå. Nu är det bara pulsen som ska upp och musklerna som ska på plats! Lets do this, så häng med på resan du med vettja! :D
 
Dagen bjöd på:
Latsddrag 2x10 á 35kg, 2x10 á 30kg
Rodd 4x10 á 25kg
Marklyft 4x10 á 20kg
Bicepscurl 2x10 á 5kg, 2x5 á 5kg (orkade bara en bicepsövning för sen var jag slut, haha)
Situps 2x10
Sneda situps 2x10
Sidolyft mage 3x10 á 8kg
 
Nu väntar sista rycket på sommarmatte- kursen och sen matlagning. Puss!
 

Tragussmycke

publicerat i Allmänt;
Jag sitter och knaprar på mina nötter och drömmer mig bort till ett tragussmycke i örat. Så länge har jag drömt om det nu och jag känner att det börjar bli dags! Var två år sedan jag gjorde något hål nu. Men det här får bli det sista öronsmycket, sen är jag klar där. Tvåa på listan står tatuering bakom örat. Just nu står jag och väljer mellan två motiv, därför är det inte dags att göra någonting än förens jag verkligen bestämt mig, och tills tragussmycket läkt ordenltigt. Nästa gång jag kommer hem så bokar jag tid :)
 
 
 
Information: Det är svårt att få smycket att läka snabbt eftersom det sitter på ett känsligt ställe och därför tar det upp till tre månader innan det är ordenltigt läkt. Plattan som sitter bakom snibben för att smycket ska sitta fast är även tryckt mot örat som gör att man måste vara extra noga med rengöringen då den även samlar på sig smuts. Rekomendationen är att inte skjuta hålet i örat utan ta hålet med nål både för bästa resultat men även av hygieniska skäl. Är du också sugen på att ta ett hål, tänk igenom det noga och läs lite om det på internet.
 
Kram<3

Dagen efter

publicerat i Allmänt;
Shit, vad hände igår egentligen? Jag kom två i limbo, jag bjöd på öl, jag shottade överdrivet mycket för att vara mig, min mun gick okontrollerat och jag ångrar allt jag sagt, jag har världens blåmärke på knät idag och ändå är jag inte ett dugg bakis? Kunde man spola tillbaka tiden skulle jag göra det, utan att tveka!
Igår alltså, shit vilken kväll!
 

Kaos

publicerat i Allmänt;

Hemma efter en kväll på krogen med alldeles för mycket dricka, folk och snack! Om jag kunde tänka först och prata sen, så vore det en bra taktik. Min hjärna funkar inte så, därför blir allt bara fucked up! Lite sömn och vi hoppas på att det värsta är över. Puss!