Back on track

publicerat i Allmänt, Träning;
Tillbaka på #bästaföretaget och gör min första av tre nätter innan det är dags att gå på sommarens sista, lediga, vecka. Sen återstår det bara två eftermiddagsskif och min sommar på Sandvik är över. Sjukt vad fort tiden har gått, jag hängde inte alls med den här gången!
Idag har det varit en lugn dag. Inget planerat, bara jag själv och känslan att kunna göra vad jag vill. Absolut en känsla jag kan vänja mig vid att känna. Oerhört skönt att slippa tidsschemat en dag och göra det som faller på. Det bästa av allt är att morgondagen ser exakt lika ut. Livskvalitet när den är som allra bäst!
Tog mig ut på rullakidorna idag. Nytt personbästa, bra tid och ett härligt flow. Passet slutade på 2,4 mil- sjukt imponerad av mig själv! 


My Soulmate

publicerat i Allmänt, Träning;
Spinning. Kanske världens jobbigaste träningsform. Kanske världens mest glädjespridande, effektiva och mest fantastiska träningsform som finns. Antagligen för att det är min instruktörsgrund. Mindre troligt att det är för att det är den grisigaste träningsformen som finns gällande mjölksyrenivå. Idag var vi 4 stycken, 3 deltagare och jag. Tillsammans tog vi oss igenom 45 minuter i 30 graders värme. Svetten sprutade. Tur att svett är sexigt. Ingen blir fit i hängmattan!
Bet förresten ur en flisa ur tanden idag när jag körde. Hur exalterad kan man bli egentligen. Får ringa tandläkaren imorgon och be dem slipa till det. Sjukt drygt. Hatar att vara en klantmaja med stort M...
 

Catch up!

publicerat i Allmänt, Träning;
Åh, mitt fina, fina liv. Min underbara, fantastiska sommar. Sommaren som jag trodde skulle bli dötrist och världens längsta, men som fick motsatt vändning och är en av dom bästa i mitt liv. Sommaren som gör att jag inte hinner blogga lika mycket som jag önskar. Men det känns ändå som ett bra tecken, då har jag alldeles för roligt för att hinna berätta för alla andra hur bra mitt liv är. 
Bjuder på en samling bilder. Kan inte berätta om alla dagar. Njut, inspireras och gläjds med mig. Jag älskar min sommar<3



I'm alive, typ...

publicerat i Allmänt, Träning;
Vakna, äta, jobba, äta, sova, vakna, äta, sova jobba, hux flux ledig vecka- jaha! Men då passar vi på att jobba någon annan stans. Elin Ivarsson i ett nötskal! Sitter på Sandvik nu. Sista natten innan ledig vecka. En ledig vecka som ska tillbringas i Sundsvall med jobb på gymmet. Ser fram mot det, känns lite som det kommer bli min fristad där jag får tid att andas. Inget fel på det jag har, bara lite mer egentid.
Var svårt att sova i morse för det var så kvavt. Klev upp vid lunchtid och grundade sekretären. Tog mig sen iväg på ett rullakidspass med papsen. 16 kilometer avcheckade- hade lätt kunnat åka 8 kilometer till. Formbesked, det tackar vi för!

Spa alá marsvinen

publicerat i Allmänt;
Idag gick det inte att sova alls på förmiddagen. Elva slog jag upp ögonen efter att ha vridit, vänt och försökt somna om. Bestämde mig för att skämma bort marsvinen en sväng och städade ur deras bur ordentligt med högtryckstvätt och allt. Kände att när dom fått det så fint i buren måste marsisarna själva vara rena och fina med, så jag kastade dom i badet. Kändes himla bra efteråt. Minisarna är värd guldkant i tillvaron dom med, även om dom hatar det, haha.
Passade på att pipa hem till farmor en sväng också. Dels för att hälsa på, dels för att hämta lite prylar som ska upp till Sundsvall. Två flugor i en smäll- the awesome me har varit i farten igen. Innan det var dags att pipa till jobbet började jag också med sista inlämningen i datakursen. Snart är den klar och jag kammar hem 6 hp till. Just nu kammar jag hem lite cash, sista nattolvan innan vanlig natt och sen, you know it- ledig vecka!


Natttolva #2

publicerat i Allmänt;
God kväll vänner. Tröttmössan nummer ett kikar in för att berätta att jag lever, men det är knappt, haha. Första tolvtimmarsnatten gick bra. Sov ända till klockan tre på eftermiddagen idag, helt sjukt! Det är fjärde sommaren som jag jobbar skift och jag har aldrig, ALDRIG, sovit såhär länge efter ett pass. Kanske var bristvara på sömn i kroppen. Hursom, det var skönt att vakna och känna sig pigg. 
Drog på sekretären ett lager med grundfärg innan jag pep iväg till jobbet igen. Pappa hade slipat den på förmiddagen så jag börjar se slutet i tunneln. Längtar faktiskt till den är klar och står på plats, har sån oordning på rummet just nu. Söndag nästa vecka, målet är att den ska vara klar då :) Nu är det dags att gå back to business, alltså dricka pepsi och övervaka skärmar. Ha en härlig kväll i sommarvärmen, pussipuss<3


Mitt må bra år- utan stress

publicerat i Allmänt;
Hej. Jag heter Elin Elisabeth Vilhelmina Ivarsson. Jag är en uppbokad person. Vill du träffa mig ta en kölapp så ska jag se när jag kan boka in dig i min redan fulla kalender.
Suck... Mitt liv är så fantastiskt på alla sätt och vis, ändå så instängt och inrutat. Jag jobbar som jag älskar, jag tränar som jag älskar, jag träffar alla mina vänner som jag älskar- varför är jag inte nöjd? Jo, för det sker inte spontant. Allting är planerat veckor, om inte månader, innan. Sjuka liv. 
Dom två senaste dagarna har varit två av dom finaste i mitt liv. Igår mys i Högbo med tjejerna som betyder kanske allra mest, idag mys i Furuvik tillsammans med bästaste vännen Hannapanna. Orkar och hinner inte berätta allt, sitter och nöter av den första av mina tre helgdagar med tolvtimmarsnätter. Klockan smyger sig mot tolv, det börjar bli kämpigt! Bjuder därför på mina senaste dagar i bildform. Hoppas dom framhäver hur fantastiskt mitt liv är- mitt i all stress! 


Ett sommardopp

publicerat i Allmänt, Träning;
Sh'bam 45 minuter, killspaning på gymmet, premiärdopp i svenskt vatten, tid med fin vän och crusing med familjen i nya bilen. Svensk sommar när den är som allra, allra bäst- och jag vill bara ha mer! Puss och god natt <3


Förmiddag 2

publicerat i Allmänt;
Som jag misstänkte var det sjukt segt att kliva upp i morse! Jävla bilbingo, har inte släppt det än. Tur att det bara är ett förmiddagsskift kvar nu för dom här dagarna är ju allra värst! Pressade mig igenom de åtta timmarna på jobbet och laddar nu ute i solen för ett Sh'bam- pass på Må Bättre innan det är dags att träffa Linnéa ute i Högbo för bad och minigolf. En sommarkväll när den är som allra, allra bäst! 


Bilbingopremiär

publicerat i Allmänt;
Hoppade glatt in i bilen och brummade iväg på årets första bilbingokväll tidigare denna afton. Plockade med mig mamma och morbror, men är besviken att jag glömde mina öronproppar hemma. Släktingar och familj i all ära, men fan vad jobbiga dom kan vara också! En trött Elin tillsammans med jobbig släkt är ingen bra kombo. Faktiskt riktigt urusel. Kvällen slutade med att jag till och med irriterade mig på bingoutroparen. Umgås- tiden nådde helt enkelt en maxtidsgräns, haha. Dessutom var jag trött för att jag har jobbat förmiddag idag och stressad över att jag ska upp och jobba förmiddag i morgon. Här ligger jag, klockan är elva och jag sover inte än. Usch. Ingen vinst blev det heller. Nej, bingo i all ära, men man måste mentalt vara bättre förberedd. God kväll vänner!


11 kilometer rullisar

publicerat i Allmänt, Träning;
Phu- 11 kilometer rullskidor i gassande sol är avklarade! Jag var inställd på 16 kilometer men efter en mördarblåsa på handen så insåg jag att det inte skulle gå. Fick räcka med en dryg mil på skidorna i den här värmen som är. Är rätt nöjd med min uppladdning inför tjejvasan. Fortsätter jag i den här takten så blir de tre milen i februari en baggis att ta sig igenom på under två timmar. Nej, nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning- bilbingo i Forsbacka klockan sju! 


Förmiddag 1- check!

publicerat i Allmänt, Träning;
Första förmiddagen av tre är avklarade. Avled nästan i morse när klockan ringde och jag piggnade inte riktigt på mig under hela dagen. Eller jo, när klockan slog halv två och det var dags att hoppa in i duschen- då fick jag tillbaka livsglädjen och energin igen! Bestämde mig för att dra ut på ett pass med rullakidorna idag i finvädret. Älskar att träna när det är bra väder- det ger en extra kick! 


The awesome me

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Ligger helt utslagen i sängen med lätt huvudvärk, en halvliter vatten bredvid mig, fläkten i 120 blås och är helt slut. Har nästan glömt hur det känns när sommarvärmen knackar på och allting är sådär svettigt och varmt- oavsett vad man gör. Men klagar det gör jag inte, snarare njuter, kyla är det värsta jag vet! Och ormar. Och oärlighet. Och telefonsamtal. Ni fattar. 
Trots min lediga dag idag så blev det en himla fart. Ni vet, ledig i min värld innebär ju egentligen inte att vara "ledig". Efter spinningen i morse åkte jag och köpte spackel och färg till sekretären, slipade och spacklade den, satte upp poolen, grundstädade morfars bil (och ändå syns det knappt att den är städad, så ingrodd är lorten....), och avrunda allting med ett spinningpass #2 på Må Bättre. Sjukt sliten nu och grämer mig över att jag jobbar förmiddag imorgon, på onsdag OCH torsdag (som om det hela inte vore nog). Hatar förmiddagar. Och ormar. Och oärlighet. Hahah nej, jag skoja- nu är det dags att sova, humorn är på för tok låg nivå. God natt! 
Slänger upp före-bilde på sekretären. Hoppas på fint resultat!



Härlig start

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Har startat veckan med spinning. 45 minuter på Må Bättre i Sandviken- snacka om rivstart! Härliga och motiverade deltagare, strålande solsken utomhus och en fantastisk energi i hela salen. Jag blev inspirerad- nått så grymt!
Idag hade jag tänkt få ordning på den där sekretären jag köpte tidigare i våras. Tror inte jag har berättat om den här, men jag kom över en jättefin, gammal, sekretär från Torsåker som jag tänkte ha på mitt rum i stället för en byrå. Lite omvårdnad på den och den kommer bli som ny- det är mitt tänkta sommarprojekt :) Får se hur det går, har en känsla av att papsen kommer behöva rycka in med mitt, lite sämre. tålamod, haha. Nej, dags att sätta fart. Trevlig start på vecka 28 friendos! 


36 timmar vila

publicerat i Allmänt;
Soffhäng för hela slanten. Japp, så ser söndagkvällen ut för mig. Är helt slut efter mina 24 timmar på jobbet den här helgen så det är jag värd. Skönt att jag dessutom är ledig i morgon som lite grädde på moset! Råkade paja högtryckstvätten på jobbet idag. Så typiskt att den ska lägga av just när jag använder den. Boysen försökte ordna till den utan resultat. Jaja, man ska göra avtryck i omgivningen. Fick i stället spola av bilen med vattenslang, det funkade det med. Peace out!


Jäderfors- här vill jag bo

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Ligger i sängen och klockan är 21:40. Jag är egentligen inte ens trött men jag måste sova för jag vet hur trött jag är när klockan ringer 04:45 imorgon och jag glatt ska pipa iväg till jobbet. Sista dagtolvan för den här perioden och faktiskt sista dagtolvan för sommaren. Skönt på något vis även om det är kul att tjäna pengar såklart.
Har för ovanlighetens skull tagit det väldigt piano på kvällskvisten sen jag slutade jobbet. Med ingenting (hör och häpna- INGENTING!), inplanerat så passade jag på att brodera, åt en mysig middag med tokiga familjen och tog sedan en tur runt byn med mamma och pappa. Vackra Jäderfors, det är en helt magisk plats om man vet de små smultronställena. Absolut en av platserna på jorden där jag vill bo <3


Lobby Utecerveza

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
God morgon lördag och god morgon helg! Sitter på jobbet med tunga, tunga ögonlock. Kör dagtolvor i helgen, alltså jobbar från 05:45-17:45 både idag och i morgon. Tufft- ja, men fina pengar!
Igår kväll tillbringade jag lite tid med Emmapemma, min fina Sh'bamprinsessa. God mat, fint sommarväder och fantastiska drinkar. Massa skvaller, fniss och kärlekssnack- allt på Lobbys Uteservering. Faktiskt väldigt mysigt ställe med mycket god mat, rekomenderas verkligen!


Med smak av sommaren <3

publicerat i Allmänt, Hemmet, Mat och recept;
Förmiddagen idag gick med en himla fart! Gjorde helgfint åt marsvinen, gjorde helgfint i huset, plockade blommor och bakade två kakor. En till jobbet i helgen och en till papsen som går på 5 veckors, härlig, semester idag. Att överraska, det är min melodi :)
Provade faktiskt att göra en ny sorts kaka idag. Sverigekakan, har du gjort den? Superenkel och väldigt god! Den enda skillnaden på den här kakan mot en vanlig sockerkaka är att man har delat den på mitten och haft på vaniljkräm mellan- mmm. Det här är smak av sommaren för mig <3


Fredagsfeeling

publicerat i Allmänt;
God morgon fredag, god morgon helg och god morgon semester kanske för de flesta? Idag gassar solen på som tusan och vi tackar vädergudarna för det! Man blir ju så oerhört mycket piggare och gladare av att vakna till strålande solsken och sommarvärme än det klassiska duggregnet mot fönsterblecket. Nej, energi i överflöd finns det idag och det ska jag ta vara på! Pappi går nämligen på semester idag så tänkte överraska honom lite till han kommer hem. Sen är det bara att pipa iväg till jobbet vid tvåsnåret och senare ikväll ska jag ut och äta med min lilla sh'bam- prinsessa. Den här fredagen kommer bli awesome <3


Förhårdnader på fötterna

publicerat i Allmänt, Shopping;
Jag vet inte om det kommer med åldern eller om det kommer med dansen, men jag har hur som helst börjat få förhårdnader på hälarna och under trampdynorna. Eller, heter det förhårdnader? Jag har i alla fall fått hård hud, ni vet?, sen vad det heter kvittar, haha. Hursom är det typ det värsta och mest osexiga jag vet! Nu är det ju inga mängder, men det är en liten, liten, hård kant som jag itriterar mig på så att jag nästan spricker. 
Igår när jag var i Gävle sprang jag in på Bodyshop och bad om hjälp. Fick en schysst fotfil och en vårdande kräm så nu hoppas jag på förändring. Jag ger det två veckor, funkar det inte då så pyser jag dit igen. Det här ska puts veck! Jag menar,  jag vill ju kunna gå barfota i sommar utan att behöva skämmas! 


After Work

publicerat i Allmänt;
Igår kväll var jag på den mysigaste reunionkvällen någonsin! Interpol i Gävle, på Söder, en sommarvarm kväll, god mat och det bästa av allt- några av mina favoritflickor var samlade <3 Vi åt, skvallrade och fnissade hela kvällen och det kändes så himla bra i hjärtat. Komplett liksom. Längtar tills jag stöter på mina solstrålar igen- vi har ju så roligt tillsammans <3
Idag är det dags att jobba igen. Går ut eftermiddag dagen till ära så det är skönt. Ska ta reda på lite tvätt på förmiddagen innan det är dags att göra lunch och sticka iväg. Nej, lika bra att köra igång! 


Sh'BAM 16!

publicerat i Allmänt, Träning;
Idag är det dags för release igen- SH'BAM 16 in my heart! Eller ja, release och release, deltagarna får smaka på de fyra första låtarna eftersom jag inte hunnit öva in mer på grund av mindre kaos med min halafluss. Disco, Ridiculousdance och Sexy Chicks är kompotten- pepp till tusen!
Sista dagen av min ledighet idag och dessutom en fantastisk Sh'bam- onsdag. Allting toppas med en after work i Gävle tillsammans med mina underbara gymnasiepinglor- looking forward to that <3


Onsdag mitt i veckan

publicerat i Allmänt, Hemmet, Shopping, Träning;
God morgon onsdag- mitt i veckan och allt! Har precis kickat igång dagen här hemma. Frukosten är intagen, marsvinen är matade och buren är urstädad, sängen är bäddad och träningskläderna har åkt på. Blir ingen hårdträning idag eftersom jag fortfarande äter penicillin, men ikväll har jag Sh'bam på Må Bättre i Sandviken och 4 nya låtar måste övas in till kvällens pass. Så lagom med träning och lagom med vila är dagens koncept. Vad ska du göra den här härliga onsdagen? Njut av solen om du har chansen tycker jag- äntligen ser det ut som att sommaren är på väg <3
Gårdagens fynd på Kupolen i Borlänge. Längtar så till min sekretär är färdigmålad och det är dags att dona med den! 


En dag i Dalarna

publicerat i Allmänt;
Vi har landat hemma i Gästrikland igen efter en full dag i Dalarna. Sett små och mysiga byar, sett var farfar växte upp, shoppat och ätit mat- ungefär så har vår dag sett ut. Det är ju så himla mysigt i Dalarna också, där skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha en liten stuga. Men bara en liten för jag ska hinna ta hand om den också. Det finns ju så mycket annat kul man vill hinna med, hihi :)
Nu ska jag sova. Sista lediga dagen i morgon. Tror det får bli en liten sovmorgon då minsann- natti <3


Dagsutflykt

publicerat i Allmänt;
God morgon! Idag var vi trötta här hemma i stugan både jag och syrran. Nästan grät en liten skvätt när jag var tvungen att kliva ur aängen klockan åtta, jag hade kunnat sova i bra många timmar till då. 
Idag ska vi iväg på utflyktsdag i Dalarna med farmor och farfar. Ser fram emot dagen trots regnet som drippar mot fönsterrutorna. Men det är som man brukar säga- det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Nej, nu är syrran på väg ut genom dörren, bäst att haka på så man inte blir kvar hemma, fin tisdag på er<3