Vardagsflirt

publicerat i Allmänt;
Dom här småflörtarna på stan, visst kan dom väl vara trevliga. Men lite sådär jobbiga, pinsamma och får en att rodna över ingenting? Precis så blev det idag, över en fånig grej. Att båda står vid samma hylla, ska köpa samma sak och så blommar småpratet upp för att killen som hamnar vid samma hylla som mig är så social- och flörtig. Det är jobbigt, väldigt jobbigt. Men efter mycket skruvande på mig och massvis med prat lyckas jag äntligen få en lucka och kan smita därifrån. Men för det betyder det inte att man är fri. Man kan ju hamna efter varandra i kassan också. Det hände.

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag! Känns skönt att veckan äntligen lider mot sitt slut och helgen närmar sig. Fredagskänslorna är så härliga och får verkligen en att må toppen även om dagen skulle varit lite havdan annars. Så vi njuter varje sekund och låter glädjen sprida sig i kroppen.
Idag ska lite ärenden uträttas under dagtid för att senare på eftermiddagen hoppa in i bilen och brumma iväg till Mora. Jajamensan, imorgon gäller det- Tjejvasan!
 

Ska man bli förvånad...

publicerat i Allmänt, Träning;
Ska man bli förvånad, det är allt jag säger. Nu på eftermiddagen var jag och Tove iväg och testade IndorWalking och det var verkligen superkul. Ungefär som spinning, inte fullt lika jobbigt kanske, men snudd på! Sen vill jag inte göra ett allt för stort omdömme än eftersom det var första gången som jag gick, och det brukar ta några gånger innan man kommer in i allt nytt som man testar.
Hursom gick vi på passet, svettades som sjutton och var glada och nöjda :) Men när vi kom till vårat skåp så var det slut på fröjden. Där stod vi och försökte öppna mitt kodlås men det gick absolut inte. Efter att ha försökt i en kvart var vi tvugna att gå till receptionen på träningsanläggningen och fråga om dom hade en låsknipsare, och tacka gudarna för att dom hade en! Så den "lilla" saken lånade vi och öppnade upp vårat skåp med, innan vi sedan halvsprang hem för att hinna duscha innan vi skulle med tåget hem. Kaos i vanligt ordning när jag och Tove är i farten!

Nya gardiner

publicerat i Hemmet;
Att välja en ny gardin kan vara ett av de svåraste uppdragen som finns om du frågar mig. Dels för att gardinerna gör ett väldigt stort intryck på rummet, men även för att dom ska vara praktiska. Kommer man in i ett rum där gardinerna känns överflödiga, kanske lite "slafsiga", ja då säger det sig självt att det inte ser fint ut. Precis så har det sett ut i vårat sovrum sen vi flyttade in. Men nu sätter jag ner foten och är på jakt efter nya eftersom det inte alls var roligt att sätta upp Ikea- längderna för 50:-, efter jul. Jag har hittat två fina gardiner som jag inte riktigt kan välja mellan. Det betyder alltså att jag måste suga på karamellen lite längre, kanske titta runt lite mer, innan jag bestämmer mig. Romantiska och vita, det är väl i stort sett de enda kraven jag har.
Vad tycker du om gardinerna som jag hittat? Är dom tillräckligt romantiska för att passa in i ett sovrum, eller är det kanske för lite gardin av dem? Vill man ha mer tyg som ger ett varma intryck i rummet? 
 
          

Stress i överflöd

publicerat i Allmänt;
Min kropp börjar ta ordentligt med stryk. Dels beror det på dålig mat, mycket och hård träning, och så ligger det tonvis med stress över mig. Så att jag var fullkumligt slut igår när jag kom hem från träningen var kanske inte så konstigt. Kroppen ville inget annat än att gå och lägga sig, medan mina tankar bara vandrade omkring bland alla kurser som jag läser. Det är jobbigt när man kommer till en sån punkt att man känner att man vill men man inte kan. Då byggs stressen upp ännu mer och man måste lära sig att hantera den typen av stressen. För jag antar att det är ungefär såhär jag kommer må under ytterligare fem år. Det var alltså inte bara under gymnasietiden.
Som plåster på såren är det torsdag idag och jag ska faktiskt ta och åka hem lite tidigare än vanligt. Det är för att det vankas skidtävling till helgen så vi kommer åka redan imorgon. Kommer bli skönt, samtidigt som man har ett till litet stressmoment i att man missar en dag från skolan. Det är bara att bita i!
 

Derivator och annat mumsigt

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Jag vet inte om det är bra att lärarna vet vem man är, eller om det är dåligt. Jag vet inte heller om det är dåligt att dom skojar om att man är dålig på ett ämne, eller om det är bra. Jag vet inte om det är dåligt när en lärare säger att han kan ge en tips på bra mutor för att överhuvudtaget klara tentan, eller om det är dåligt. Hursom tycker jag att det är ganska roligt och jag tar allt med glimten i ögat. Det var ungefär summeringen av dagen i skolan.
Ikväll är det dags för CX- works och BodyCombat. Jajamensan, du hörde rätt! Elin Ivarsson ska masa sig iväg på ett fördömligt BodyCombat pass idag med Tove. Och det är väl tur att hon ska dit, annars hade jag aldrig i hela fridens namn gått. För er som inte är så insatta i vad det är för något så handlar det om attityd, att kunna slåss och ha knix i sina sparkar. Tänk er en boxningsrond där du går in för att boxa ner..... Ja ingen. För du står öga mot öga med dig själv bara! Nej, då är det inte passande med mina rosa trikåer fnittrande ansiktsuttryck. Gäller att hitta någotning att bli förbannad över innan kvällens träning så man har rätt attityd när man går in i salen!
 
Känner du att du är hajens på det här med integraler, derivator och annat mumsigt. Hör gärna av dig! Slänger in ett smakprov nedan så du vet vad det handlar om.
 

En timme sprutande svett

publicerat i Träning;
En timme sprutande svett, rättare sagt spinning, sätter sina spår i kroppen, speciellt när man själv inte är instruktör utan kan gå på ett pass och riktigt köra skiten ur sig! Så det är alltså den här känslan mina passdeltagare har efter en pass i salen med mig, haha. Stackars människor! Men att det är en härlig känsla, ja det kan jag skriva under på 100 gånger i veckan.
Nu väntar en natts god sömn för att sedan vakna upp i Sundsvall och bege sig mot verkligheten igen.

Tjejvasan

publicerat i Allmänt;
Så går vi in i vecka åtta redan. Tiden, var tar den vägen? Den här veckan är det dags för tjejvasan för min och mammas del, och på söndagen är det pappas tur att åka öppet spår. Så helgen som väntar kommer verkligen att bli en sporthelg! Den får vi se fram emot med spänning :)
Annars är det mycket plugg som vanligt, jag ska försöka hinna med att söka jobb på Sensia i Sundsvall och så finns det en liten, liten möjlighet att min efterlängtade soffa kommer den här veckan. Håll tummarna med mig :)
Se nu till att få en härlig start på veckan! Kram<3
 
Fick en liten försenad, men ack så fin, alla hjärtansdag- present av farmor och farfar i helgen. Uppskattat ock kul<3

Pyssel

publicerat i Allmänt, Handarbeten, Hemmet;
Idag är det söndag och som vanligt springer mina vardagar och helger förbi! Den här veckan har jag som tur är lyckan att få stanna hemma enda till imorgon kväll och det känns så skönt! Älskar mysiga söndagar hemma i soffan med täcke och kuddar. Då mår jag som allra bäst :)
Annars har vi småpysslat lite här hemma idag med småstädning och lite piff i lägenheten. Erik har också bakat bröd och jag har äntligen gjort klar det sista lilla pysslet på en av mina färdiga broderier. Så nu är min rostavla färdig och sitter uppe på väggen. Den passade faktiskt bra in och det är roligt när det blir bra när man har gjort någonting själv.
Nu ska jag fortsätta mysa ner mig i soffan med min guldklimp i livet<3 Det tycker jag att du ska göra också!

Alla hjärtans dag

publicerat i Allmänt;
Tänk vad härligt det är att vakna en torsdagsmorgon, (i och för sig inte vilken torsdagsmorgon som helst utan på alla hjärtans dag), och känna sig riktigt utvilad och pigg. Till och med så pass att jag vaknar en och en halv timme innan klockan ska ringa. Fruktansvärt skönt att slippa känna att det är en börda att kliva upp ur sängen för att gå till skolan. Så idag går vi dit med ett leende på läpparna och en utvilad kropp.
Hoppas du också har fått en lika bra start på dagen. Vill även passa på att önska dig en fin alla hjärtans dag med dina nära och kära. Kram <3
 

På spaning...

publicerat i Kläder och skor, Shopping, Träning;
Just nu suktar jag efter ett par nya inomhusskor till träningen då mina nuvarande börjar osa allt för mycket av det goda som produceras under ett träningspass. Jag tänker fortfarande spara de gamla skorna till spinningklasserna, men till alla övriga pass känner jag att det är dags för ett par nya. Jag menar det är inte speciellt kul när man hoppar omkring i salen och för varje landning på foten man gör kommer det en stinkande pust upp från fötterna. Nej, usch och fy! In med lite nytt och fräscht :)
För tillfället har jag snöat in väldigt mycket på Nike eftersom jag tycker dom har så otroligt snygg design på sina skor. Sen om de är bäst kan jag inte göra något utlåtande om. Jag tänkte visa några i min smak som jag hittat efter lite småsuktandes ikväll.
 
 
Min personliga favorit är dom nedersta eftersom de har snyggast passform. Ska jag se till färgen så tycker jag såklart skon i mitten. Ju mer rosa desto bättre, hihi :) Nej, lite mer letande tror jag så blir nog det här bra!
Kram<3

Alla hjärtans dag tvätt

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Alla hjärtans dag mys! Nja, skulle inte tro det va. Bokade precis upp hela tvättstugan för hela torsdagskvällen så jag kan hänga där nere hur ensam jag vill, utan att behöva heja på någon annan som förmodligen är lika ensam som mig. Känns faktiskt rätt bra, då kanske det blir lite ordning här i lägenheten igen efterallt kaos med sanering och vette sjutton allt.
För som ni hör så har jag förmodligen varit utsatt för vägglöss. Jag hann bo här i två veckor innan det var min tur att ge sig in i katastrofen, haha. Ja, man kan inte annat än skratta. Men som tur var så upptäckte jag dem i tid, så de bara säkerhets- sanerade här i förebyggande syfte. Känns rätt skönt att jag fick en sanering för då kan man sova utan att man inbillar sig att det kliar överallt igen, haha.
Nej, nu ska jag röra på kroppen mot Sensia. BodyAttack står på schemat för dagen.
 

Att prioritera

publicerat i Allmänt;
Hej igen!
Efter en lång tystnad här inne på bloggen (igen), tänkte jag försöka ta mig tid att skriva lite här dels för min egen skull men även för er. Det har varit lite upp och ned den sista tiden med skrivandet men det är för att jag har haft så dåligt med tid och har behövt prioritera vad som är viktigast för mig och göra det jag mår bra av. Därför har skola, träning och familj fått lite förtur, och allt som har med internetbaserade tänster att göra har fått stå åt sidan. Men nu ska jag försöka vända på steken och ta mig tiden att slänga in ett inlägg eller två och hoppas att jag kan hålla det nu också.
Idag går vi in i vecka 7 hörrni! Snart kommer min efterlängtade soffa<3
 

Glada besked med en dyster klang

publicerat i Shopping, Skola och utbildning;
Idag är det tisdag och båda tentabeskeden kom idag. Fast jag presterade så himla bra så kan jag inte låta bli att känna mig missnöjd. Tyvärr vill mycket ha mer även om jag vet att jag gjorde mitt absolut bästa för den gångna perioden. Det som är det tråkiga med det hela är att man själv inte blir mer motiverad av att satsa på de nya kurserna för man vet redan innan de startar hur mycket man kommer få kämpa och slita i jämförelse med hur mycket man får i utdelning. Tråkigt men sant.
För att muntra upp mig själv en aning och för att jag ändå ska och borde känna mig stolt, unnade jag mig nya träningstights till Funkyn startar på lördag :) Rosa och söta- you know me!
 

Tvångstankar

publicerat i Allmänt;
Jag är rädd för ordet tvångstankar. Det är hemskt, läskigt och lite udda. Man vill inte sticka ut på ett sätt som man mår dåigt av. Men på något konstigt sätt så tar jag mig inte ur det och jag tror det är något jag tyvärr lider av, men i väldigt liten grad. När jag skulle sova igår låg jag och funderade över de små tixen jag har för mig och som jag inte kan göra mig av med. Till exempel att jag alltid måste känna på dörren så den är låst efter att jag vridit om låset. Jag vet att dörren är låst, ändå måste jag alltid kolla om två gånger för att verkligen vara säker.
När jag ställer alarmet på kvällen som ska väcka mig morgonen efter är det samma sak. Jag ställer klockan och släcker skärmen på mobilen. Sen börjar det om, med två kontroller om att lamret verkligen är på innan jag kan sova. Så här fortsätter det sen med flera saker och det är vädligt jobbigt att leva med, och ännu jobbigare är det att ta försöka ta sig ur. 
 

Må-bra-helg

publicerat i Allmänt, Träning;
Gissa om det är skönt att vara hemma om helgerna. Mysa med nära och kära, pyssla om sig själv och sitta i soffan (haha!). Jag älskar det och jag njuter varje sekund!
Igår hade vi en riktig måbra- dag med först 45 minuter spinning på förmiddagen, och sen runt lunch så tog vi en tur i längdskidspåren som slutade på 1,5 mil :) Mycket skönt för både kropp och själ. Senare på kvällen väntade en tur upp till Eriks lillasyster som grejjade lite snygga naglar på mig. Så himla roligt :)
Idag myser vi i soffan framför längdskidorna på tv. Lite senare ska vi iväg och åka lite mer längdskidor och sen är det dags att börja öva lite funky- koreografi. Tänk att dansen med de små kidsen börjar om en vecka. Längtar!