Sista dagen 2011

publicerat i Allmänt;

Hej på er :) Hoppas er sista dag det här året blir toppen!
Här hemma sov vi ut länge idag och det var verkligen skönt. Sen gjorde vi två cheesecakes eftersom det är jag och Erik som står för nyårsmenyn i år :) vi fick även lite mysigt besök av mamma och Emma så vi kunde kramas en sista gång det här året, haha :) sist men inte minst så har vi fixar presenten till Matilda som tack för att vi får komma. Hoppas det passar henne :)

Nu håller jag på att försöka övertala Erik att inte dricka så mycket ikväll, han blir inte så rolig då. Vi får se hur det går men jag hoppas, hoppas att han för en gång lyssnar.

Ha en fantastisk sista dag vänner! Vi får se om jag kommer in mer senare under dagen, annars får ni ha det helt fantastiskt<3 massa nyårskramar från oss :)

Sista fredagen 2011

publicerat i Allmänt;

Ikväll fick det bli ett sent inlägg. Jag tänkte att jag måste passa på så länge tiden finns kvar för det är trots allt sista fredagen 2011. Känns lite speciellt och lite sorgligt. Det hände så mycket för mig under det här året. Jag var på en fantastisk tjejresa i Paris, tog studenten och flyttade hemifrån för att nämna några saker.
Jag är faktiskt lyckligt lottad som fått sån fin uppväxt och chansen att uppleva så mycket saker, främst det jag själv vill. Det är så oerhört betydelsefullt och jag uppskattar all stöttning och den hjälp jag får från alla människor runt omkring mig, inte minst min fina familj<3

Jag hoppas 2012 blir lika fantastiskt som set här året. Ska klura ut ett bra löfte, har faktiskt ett på G, ska bara bestämma mig ordentligt, hihi. Godnatt<4

Lugn fredag

publicerat i Allmänt;

Hej vänner!

Idag har det varit en fantastiskt lugn fredag med lite småplock och fix här hemma. Skidor har stått för större underhållningen av dagen men nu ska vi pallra oss iväg mot affären och inhandla nyårsmiddagen, mys<3

Porslins målning och Bowling

publicerat i Allmänt;

Hej på er sötnosar :) idag har det varit klent skriver av mig får jag erkänna. Har varit lite småklen hela dagen faktiskt, en GRYM träningsvärk har nämligen slagit till, haha.

Idag har jag myst hemma hos min farmor och farfar hela dagen och ägnat mig åt lite porslinsmålning :) mycket kul tidsfördriv men väldigt svårt. Det kräver visst tålamod om man säger så.
Sen blev det ju lite Tour De Ski på eftermiddagen och jag är rätt nöjd med den svenska insatsen idag.
Såhär på Kvällskvisten blev det lite bowling med min fina familj och det var jättekul :) Vi avslutade det hela med lite pizzamys så helt klart en 10- poängskväll! <3

Just nu ska jag och Erik bara mysa i soffan och njuta av att Erik är ledig imorgon :) Ska bli så skönt!
Sköt om er<3

Träningsverk

publicerat i Allmänt;

En helt slut Elin ligger nu utslagen i sängen och har ont i varje liten muskel i hela kroppen. Uschamej, man känner att man lever om man säger så, haha. BodyCombat var i vilket fall ingenting för mig. Det var ungefär lika som med StreetDance, det passade heller inte mig. Det är liksom två delar, den "tuffa" delen och den "spralliga" delen. Jag hör definitivt till den spralliga :)

Nej nu ska jag sova så man orkar kika på Tour De Ski som börjar imorgon :) sov sött mina vänner<3

Träning

publicerat i Allmänt;

Tjenamors :) nu ska jag iväg och träna för att bränna bort all julmat som man proppat i sig. Började igår kväll efter flera veckors uppehåll med BodyAttack vilket jag ganska snabbt in på passet fick ångra, haha. Konditionen var inte på plats om man säger så. Idag däremot ska jag iväg på BodyCombat och det har jag aldrig tidigare testat så det ska bli spännande. Ryktesvägar har jag hört att det är som Boxercise fast utan kuddar så vi får väl se hur det går :)

Vanlig onsdag

publicerat i Allmänt;

God förmiddag :) då var man tillbaka i vardagen igen. Jag är förvisso ledig, men Erik är på jobbet idag så det blir lite ensamt faktiskt. Men på ett sätt är det ändå lite skönt.. För, igår bråkade vi lite om hussysslor, vem som göt vad/mest osv, och det tar på krafterna :/ egentligen förstår inte Erik hur bra han har fått det när han flyttat ihop med en tjej direkt, han slipper liksom ta massa ansvar som han borde ta automatiskt, men det gör han inte. Och det värsta av allt är att han inte ser allt som jag gör hemma. Jag skulle kanske ha följt mammas råd och låtit Erik flytta själv ett halvår/ år först och sen skulle jag flytta in efter så att han skulle lära sig och inse hur mycket det innebär att flytta hemifrån. Men, det är ju alltid lätt att vara efterklok, haha.

Nej nu ska jag iväg och handla mat och sen stryka och diska när jag kommer hem :)

Mellandagsrea

publicerat i Allmänt;

Hej :) nu är vi påväg in på lite rea i Valbo så vi får se om vi kan göra några fynd. En Sportbh står i varje fall på inköpslistan så vi får se om vi kan hitta någon bra :) ha en fortsatt bra tisdag!

Slut

publicerat i Allmänt;

Jaha, då var julen 2011 redan förbisprungen. Nu väntar vi bara in det nya året så vi får lova oss själva masa saker som man sedan inte håller, haha.

Tänk att nästa år sitter jag kanske inte ens hemma med nära och kära och firar jul, då kanske jag ligger på andra sidan jordklotet och solar på en vit strand, jag som är sån julmänniska! Men varför? Jo, eftersom Erik och jag har sagt att vi ska fira jul vartannat år hos våra släktingar, och hans mamma håller på att planera en utlandsresa så därför beger vi oss kanske iväg nästa jul då vi var med min familj den här julen :) ser fram emot det med skräckblandad förtjusning... 2000:- är i varje fall redan undansparade :)

Sällskapsspel

publicerat i Allmänt;

Hej på er ute i stugorna :) vad gör ni såhär på Kvällskvisten? Erik och jag sitter i alla fall hemma hos mina föräldrar och spelar sällskapsspel, och inte vilket spel som helst utan mitt favoritspel Risk :) man anser ju sig själv som strateg ända ut i fingertopparna, haha. Önska mig lycka till :)

Annandag jul

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :) här blev det verkligen en låång sovmorgon idag, haha. Hur ser era planer ut för dagen? Vi ska bara ta det lugnt idag och inte fara och flänga så mycket :) tror vi ska befinna oss hemma hos mamma och pappa med lite mat och sällskapsspel, mysa med andra ord<3

Nyss när vi vaknade så fick vi en chock! Det har tydligen varit någon typ av storm här i natt där alla cyklar och allt har blåst omkull och vi två har inte märkt ett knyst, haha. Så typiskt oss får jag säga!
Hoppas ni får en fantastiskt dag för det är ni värd<3

Juldagen

publicerat i Allmänt;

God kväll på er :) nu är vi påväg hem från en fantastisk juldag hos farmor och farfar med god julmat och fantastiskt sällskap<3

Fick under kvällen höra några fina ord från min kära farfar om Erik där han berömde honom så fantastiskt fin <3 jag blev så glad av att höra hans ord då han bland annat sa att jag hade skaffat sån "fin och trevlig pojkvän" och "att jag skulle hålla hårt i honom", min kära sambo<3

Vi stannade precis och skulle tanka bilen påvägen hem men fick inte upp tanklocket konstigt nog. Då är det såklart nå busungar som har varit där och pillat på vår bil. Man blir så besviken även om det här inte var nån stor grej. Vad finns det för glädje i att förstöra för andra? Jag förstår verkligen inte. Erik skulle titta på det i morgon så jag hoppas det inte är någonting allvarligt som kostar allt för mycket att ordna till.

Nu ska vi krypa under täcket här och få vår skönhetssömn :) God fortsättning på er<3

Julklappar

publicerat i Allmänt;

Hej på er :) hur är det såhär dagen efter jul? Med mig är det toppenbra :) fick jättemånga fina klappar så jag är jätteglad och jättetacksam :) finast och bäst present fick jag av min fina älskling Erik <3 gissa vad jag fick, hihi :)

Ha en bra dag idag! Vi kom precis hem till farmor och ska ha en trevlig eftermiddag/kväll här :) får se om vi ses senare :)

Julbord

publicerat i Allmänt;

Hej på er :) här hemma har vi precis ätit upp maten och väntar nu på julgröten. Julbordet var riktigt fint och gott trots att det inte bjöd på så oerhört mycket utan bara det viktigaste, och trots att jag inte är allt för förtjust i julbord. Hoppas ni andra sitter mätta och belåtna hemma också :) fast i och för sig, när jag tänker efter så har nog de flesta redan delat ut sina julklappar och firat det mesta av sin jul, det är bara vi som drar ut på det hela så länge, haha.

God jul :)

publicerat i Allmänt;

Hej allesammans och en riktigt god jul på er! Hoppas er morgon startade precis så bra som en julaftonsmorgon ska göra, det gjorde min :)

Tomtenissarna hade varit här från Nordpolen och hunnit lämna paket i både min och Eriks julstrumpa utan att vi märkt nått, hihi :) jag blev jätteglad för mascaran och dom nya skorna jag ska få<3

Ha en fin dag idag vänner och var rädd om varandra såhär i juletider<3 Stor, varm kram från mig och Erik :)

24 timmar kvar

publicerat i Allmänt;

Ja tänk er, att om ungefär 24 timmar kommer min släkt sitta samlade vid granen och dela ut julklapparna, jag längtar<3

Just nu har jag precis kommit hem. Klockan tolv idag åkte vi. Herre gud. Vi har bara hälsat på massa folk och fikat, det är i princip allt vi hunnit med, haha. Erik är förtillfället ute i sista minuten och inhandlar de sista julklapparna (bra planering), så jag ska passa på att läsa Pernillas jul som jag köpte ur årets jultidningar. Sen när Erik kommer hem ska vi se på en julfilm.
Ha en fin kväll såhär i juletid<3

Dan för dan.....

publicerat i Allmänt;

Pirrigt! Imorgon är det julafton, helt ofattbart. Nu ska vi mysa runt här hemma och bara njuta av julbestyren. Sen ska vi även iväg på kalas idag :) ha det så mysigt så ses vi säkert nått mer under dagen.

Kramis<3

Gnomeo & Julia

publicerat i Allmänt;

Kvällen är redan här och snart är det dan före dopparedan. Kan ni tänka er att julen är så himla nära? Ofattbart för mig samtidigt som det är så mysigt<3

Här har vi haft filmmys på Kvällskvisten. Fört tittade vi på Musses jul i ankeborg och sen tittade vi på Gnomeo och Julia. Uppskattat av både stora och liten :) nu ska vi sova så vi orkar med allt som ska göras imorgon! God natt<3

Eftermiddagsfika

publicerat i Allmänt;

Jag förstår inte vad jag gör fel? Nu när jag loggade in så hade inte mitt gamla inlägg blivit publicerat än fast jag trodde det? Förvirrande.

Nu sitter vi tre samlade runt matbordet för en mumsig eftermiddagsfika :) Erik kom hem lite tidigare så det var mysigt. Nu ser jag så mycket fram emot julhelgen och att bara få vara hemma och mysa med honom och slippa vardagssrressen för ett tag<3

Dan före dan före dopparedan

publicerat i Allmänt;

Sådär. Här hemma har vi börjat dagen med att ta sovmorgon och det var så härligt. Sen har vi hunnit hämta årets julblommor som ska delas ut till nära och kära så det känns verkligen att julen är påväg nu<3

Det vi har att se fram emot idag är:
* julklappsinslagning
* pepparkakshus- bygge
* göra mer knäck
* julstäda toan
* städa undan i övriga lägenheten
* dammsuga
* tvätta + stryka
* hälsa på Eriks farmor
* eventuellt träffa kewa :)

Kram<3

Julklappsmys

publicerat i Allmänt;

Hej sötnosar. Jag vet inte riktigt var min tid tog vägen idag om jag ska vara ärlig. Pluggade på förmiddagen och sen iväg på lunchmöte på bruksmässen. Sen hem och fixa sig och iväg på julklappsbyte med mina fina vänner<3
Fick en supersöt tekanna som kommer väl till pass då jag verkligen gillar te :) så som ni märker har tiden bara rusat iväg och jag hinner knappt med själv..

Fick dessutom en nattgäst från jäderfors med mig hem, mys<3

Bara 3 dagar kvar nu!

publicerat i Allmänt;

God morgon.

Kan ni förstå att det bara är tre, ynka tre dagar kvar till jul? Det har jag så himla svårt att förstå. Är lite extra nyfiken just nu också för igår fick Erik postbud klockan åtta på kvällen och det såg ut som ett mjukt paket. Undra om det kan vara en one...... Eller, det kanske är dumt att hoppas på för mycket, haha.
Vi får se vad mannen nedanför kommer med när den stora och speciella dagen är inne :)

Varm kram från mig<3

Tiden

publicerat i Allmänt;

Hejsan! Har varit lite segt med inlägg den senaste tiden, får skärpa mig över julledigheten och passa på då.

Såg förresten att jag döpt två inlägg på raken till kvällspyssel, haha. Vilken fantasi man besitter.

Ikväll har jag bara hunnit griljera skinkan till jul. Förstår inte var all min tid tar vägen? Måste försöka börja vara i nuet och ta vara på min dyrbara tid, för den jag har just nu kommer aldrig, aldrig mer tillbaka. Sorgligt när man tänker efter...

Bara 4 dagar kvar

publicerat i Allmänt;
God morgon på er.

Vilken härlig vinterdag det är idag igen med småsnöande och vintervitt överallt. Såhär ska det se ut på vintern, så som det ser ut nu. Det är mumma för mina ögon. Julöverraskningen blev succé hos mina jobbarkompisar. Eftersom jag fick en kram av alla så tror jag dom blev glad. Dom tyckte dessutom att det var extra roligt att jag gjort korgarna själv, så det var ju kul :) Är sista dagen på jobbet idag innan jul så det ska bli skönt med lite julledigt ett tag och ladda batterierna. Visserligen har jag ett projektarbete som löper samtidigt som julledigheten men man kan åtminstone lägga upp arbetet som man vill då. Sen har jag en sista inlämningsuppgift som ska in imorgon så den måste jag lägga på ett kol med, usch och fy :(

Ha en fin dag så ses vi säkert någonting mer senare<3

                                 

Kvällspyssel

publicerat i Allmänt;

Hej på er. Blev lite segt med inlägg idag. Försökte mig på ett under lunchen men ser nu att det inte publicerats konstigt nog. Får försöka imorgon igen får se om jag lyckas bättre då :)

Idag har Erik och jag varit och snaggat oss. Mycket på Erik, lite på mig. Höll på bli kortklippt för mig idag! Tänkte klippa mig som September ni vet! Vilken förändring. Tog inte mod till mig idag, men i mars så smäller det. Då är tid för klippning och färgning bokad så det är lika bra att börja ladda mentalt, haha.

På Kvällskvisten har faktiskt vi småpysslat lite här hemma. Har gjort små julklappar till mina arbetskamrater. Inget stort, men mer symboliskt för att dom tar så bra hand om mig mina fina arbetskamrater<3 och inte minst min underbara pojkvän som hjälpt mig under kvällen<3

Kvällspyssel

publicerat i Allmänt;

God kväll. Såg nu att det visst blev tre bilder på mig och Emma på förra inlägget, haha. Förstår inte riktigt hur det gick till.

Strunt samma. Kvällen här hemma i julstugan bjöd på knäckfix. Mycket mysigt och mycket uppskattat av oss båda. Dock råkade Erik bränna några, men det förhör inget, dom får han äta upp själv, haha.

Ville mest titta in och säga god natt på er sötisar<3

Bio

publicerat i Allmänt;

Hej på er :) nu är vi hemkomna från biofilmen som jag berättade att vi skulle se. Vi var iväg på Arthur och julklappsrushen och den var så mysig :) nu har jag 90% julstämning i kroppen, fattas bara knäck och pepparkakshus nu då vi äntligen fått snö, sen är julkänslan maximal :)

Ha en fortsatt mysig söndag<3

Härliga vintertid

publicerat i Allmänt;

God förmiddag på er. Var så himla härligt att vakna upp i morse och så var det vitt överallt :) nu håller jag tummarna så så att det knakar för att snön ska stanna till julafton. Tänk, den är om mindre än en vecka!

Dagen bjuder på den sista julklappsinslagningen, disk, tvätt och strykning. Ska försöka hinna med den här nedrans stickningen idag också för mormor åker kanske till Stockholm i veckan och då finns det ingen kvar som kan hjälpa mig. Sist så ska vi ta med Emma på lite bio på eftermiddagen och få lite extra julkänsla inför veckan som kommer :)
Ha en fin 4:e advent vänner<3

Lugn lördag

publicerat i Allmänt;

Hej på er! Blev ett sent inlägg idag. Har varit en väldigt, väldigt seg dag som började med att vi sov ända till halv elva. Sen har vi i princip inte rört oss ur sofforna sen vi vaknade. Vi har glott på bland annat längdskidor, skidskytte och tjuvarnas jul. Så mysigt att bara mysa i soffan och för att göra det extra mysigt fattas bara onepiecen nu, hihi.

Nej nu är det dags att skynda sig då jag ska iväg på kalas. Sötaste Katarina ska firas idag. Kran på er<3

(Bjuder på en bild på vår julgran för i år)

Äntligen fredag

publicerat i Allmänt;

Hej på er. Idag blev det sent! Men tro mig, det finns anledningar. Egentligen började inte min helg förens för en liten stund sedan då det har varit full rulle hela dagen. Men, så har jag äntligen hunnit diskar ner Eiffeltornet, minskat på Taipei101- tvättberget, fått julmys i lägenheten, skickat julkorten OCH fixat alla julklappar till och med dom till Eriks julstrumpa. Känner mig faktiskt ganska nöjd :) och allt detta gjorde jag undertonen Som Erik var och gottade sig med julbord, fuskigt- jag vet!

Nu är jag uppkrupen i soffan med täcke och kuddar, iklädd pyjamas och med tunga ögonlock. Undra om man ska ta chansen att få somna på soffan, hihi. Ha en fin fredagskväll<3

Julkort

publicerat i Allmänt;

Sådär, då var alla julkorten skrivna för i år :) 34 kort till 34 stycken fantastiska människor<3 det blev ju första julen för mig att skriva julkort så man var inte riktigt van med hur lång tid det skulle ta. Det tog nästan tre timmar och såklart är man ute i sista stunden eftersom man ska skicka dom senast imån, så det var bara att skriva på och se glad ut, haha.
Hoppas man lär sig en läxa till nästa år bara.

God natt sötaste<3

9 dagar kvar!

publicerat i Allmänt;
Hej på er!

Nu är det bara 9 dagar kvar, inte ens tvåsiffrigt längre! Jag ser fram emot julen som en galning nu. Längtar efter en onepiece of Norway såååååå mycket. Jag hoppas verkligen jag får en annars blir jag sur, hihi :)

Snart slutar jag och sen ska jag iväg till banken på möte med Erikperik. Får se om jag tittar in en sväng ikväll. 

Kramis <3

 P.s OnePiecen måste vara rosa!

                                  

Gäspning

publicerat i Allmänt;

Deprimerad, ja det är precis vad jag känner mig. Orken, energin, glädjen och viljan som jag vanligtvis brukar ha, den är som bortblåst. Borta med vinden helt enkelt. Göralistan sträcker sig ner mot Skåne, där bland annat diskberget är högre än Eiffeltornet. Det var bara en del, det finns hundratals av andra "små" gömmen som också bör tas om hand om.

Nej, lite sömn på det här och så hoppas vi på att livsglädjen hittat tillbaka tills imån, annars blir det kämpigt fram tills jul. God natt<3

Pannkaka

publicerat i Allmänt;

Hej på er igen. Har nyss kommit hem från lussefirandet och har gräddat mina pankisar till matlådan eftersom jag inte hann det tidigare idag.

Var ett oerhört mysigt luciatåg trots regnet. Ett brandlarm med utryckning hann vi också med innan det hela var klart. Vill passa på att säga att min söta syster sjöng sitt solo så stämningsfullt idag- stolt storasyster!<3

Nu ska jag sticka lite. Kom ifrån det där med stickningen ett tag, men nu har jag åtminstone lyckas få en vante färdig. Men julen närmar sig med stormsteg och då ska paret vara färdigt. Skynda skynda!

Lucia

publicerat i Allmänt;
Så var hon här igen, Lucia och hennes fina lussetåg. Har faktiskt den lyxen att kunna få ta del av och njuta på två luciaframträdanden idag. Det första var på jobbet i morse, mycket fint och klassiskt. Det var sådär så håret på ryggen reste sig, ni vet. Sen väntar ett lussetåg ikväll och det är min fina systers skolas lussfirande som jag får närvara vid. Ser fram emot det med spänning, speciellt när jag hört att min syster och hennes kompis har ett soloparti att sjunga.

Träffade nyss en pappa till två pojkar som jag lekte med när jag var liten. Den ena killen var jag dökär i! Så berättade pappan så glatt idag att han ska bli farfar snart. Jag dog. Min fina Robert- PAPPA! Nej, det klingade inte fint i mina öron det inte. Hahaha.

På tal om barn. Jag tänkte lite på det där igår. Jag är en person som är väldigt barnförtjust och prioriterar alltid familjelivet i första hand före allt. Så började jag fundera på min framtid med jobb, studier osv. Sen började jag tänka år. Så kom jag till om fyrä år, alltså år 2015, Dit är det evigheter! Lika snabbt kom jag att om fyra år kommer inte jag ha hunnit få några barn och antagligen kommer jag behöva bo kvar i Norrsätra. Så insåg jag att allting var ett skämt. Jag har inte tid att vänta så länge! Jag vill ut och testa mina vingar nu, nu, nu!
 
                               

Tjuvarnas Jul

publicerat i Allmänt;
Hej på er! :)

Så var det måndag igen, suck. På ett sätt är det visserligen bra för då närmar sig julen och julledigheten, men samtidigt är det rätt plågsamt att pressa sig upp på mornarna för att få ta del av förmånerna som kommer senare, haha. Vad patetisk jag låter, det är ju lika för alla.

I alla fall tänkte jag bara slänga in en fråga. Är det någon som tittar på Tjuvarnas Jul iår? Ni vet, årets julkalender :) Jag följer varje avsnitt med spänning! Äntligen är det en kalender med lite klass som är sådär julmysig. Jag är förälskad!

Ha en fin dag :)

                                     

Redan söndag

publicerat i Allmänt;

God morgon! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Hann varken i fredags eller igår. Här är det full rulle som ni märker. Idag är det tredje advent och då ska det mysas lite extra! Vi ska nämligen åka på julmarknad om en liten stund. Ser verkligen fram emot det, julgalen som jag är, hihi. Vad ska ni hitta på en sån här speciell dag? Adventskramar från oss<3

Fredagalyx

publicerat i Allmänt;

God morgon! Väldigt tidig morgon får man lov att säga. Jag har nämligen det lyxet att kunna arbeta hemmifrån idag så jag har på sätt och vis fått tidig helg :) mycket tacksamt och skönt.
Så, då undrar ni antagligen vad jag gör uppe nu? Jo, jag ville pussa Erik hejdå i morse när han skulle till jobbet så därav anledningen.
Nu ligger jag i soffan med täcket och kuddarna uppiffade och ska titta på alla avsnitt av julkalendern eftersom jag missat alla avsnitt hittills.
Måste bara passa på att berätta sista saken, det är "snöstorm" här :) wohoo!

Repris av gårdagen

publicerat i Allmänt;

Hej på er finisar :) undra om ni är vaken såhär sent om kvällen? Det är i alla fall jag för jag har varit ut på rajtantajtan med min fina jobbavdelning. Fruktansvärt mysigt med först bowling och sen middag. Två minus med kvällen.
1. Jag kom SIST i bowlingen.
2. Jag smakade oxfilé för första gången i mitt liv och jag tyckte inte det var "sååååå" bra som alla säger.

Helheten var fantastiskt! Är så tacksam att jag ens fick följa med när jag inte ens är helt anställd. Är väldigt tacksam för det, har så fina arbetskamrater<3

Nu ska jag lägga mig bredvid världens finaste älskling som redan snarkar djupt, hihi :) God natt på er<3

Trött torsdag

publicerat i Allmänt;

God morgon. Imorse var det fruktansvärt att kliva upp, och då menar jag verkligen fruktansvärt! För det första trodde jag att det var fredag men insåg att det bara var torsdag och det gjorde mig deppig så jag ville bara somna om. Sen så var jag redan trött eftersom jag kom i säng ovanligt sent igår för att vara mig (klockan var runt 23:00). Så jag känner att jag inte riktigt hänger med idag, haha. Nej nu ska jag sätta fart med mitt luciatåg som jag ska strukturera upp. Vi hörs<3

Årets första

publicerat i Allmänt;

Hej på er! Hoppas kvällen är fin i snön, det är min :) jag sitter på mysigt julbord med mina Trainee-kompisar och våra handledare och har det allmänt mysigt med mat, julmust, glögg, pepparkakor och det bästa av allt- live julmusik! Ville mest titta in för att önska en god kväll. Kram på er<3

Lev livet

publicerat i Allmänt;

Är det nu man ska vara glad att man lever? Efter att ha hunnit släcka en minibrand och får vara med om snön som ser ut att komma för att stanna. Som ni kanske förstår så snöar det för fullt ute med minimini snöflingor så det är supermysigt :)

Och branden. Jaa. Igår kväll mådde jag verkligen pyton (känner mig lite piggare idag men det är långt ifrån bra), så jag orkade inte göra någonting. Direkt efter middagen gick jag in och la mig på soffan, orkade inte ens duka av efter mig. Erik stannade ett tag i köket så jag trodde han dukade undan och sådär. Sen kom han in till mig, kelade en stund innan han åkte och handlade ingredienser eftersom han skulle baka. Så, när han ändå skulle åka och handla tänkte jag att ja men jag sover en liten stund jag då. Men så när jag låg där och vilade kände jag en konstigt doft så jag gick in i köket och där brinner det för fullt i vår adventsljusstake! Jag fick panik och blåste som tusan (visste inte att jag hade sån grym lungkapacitet, hihi), och kunde släcka allihopa. Som tur var hann jag släcka allt i tid så ingen skada blev skedd. Gissa om Erik fick lite skäll när han kom hem? Ja liiiiiite kanske.

Ha en fin onsdag<3

Dumma förkylning

publicerat i Allmänt;

Ja, då var den tillbaka igen då den här nedrans förkylningen. Värre än någonsin är den för jag känner mig helt febrig och trött fast jag inte är speciellt varm. Jobbigt är det i alla fall. Så, jag bäddar upp mig i soffan i pyjamas och med täcken och kuddar och hoppas på att den går över snabbt. Erik ska baka ikväll säger han, men vi får väl se hur det blir med den saken för han ligger och softar i soffan. Kramis<3

God måndagsmorgon

publicerat i Allmänt;
God morgon! Hoppas ni sovit skönt, det känns det inte som jag har gjort. Känner mig så sliten efter förra veckan och inte minst helgen även om den var relativt lugn. Jag har liksom ingen ork kvar så jag orkar inte ens ta mig an träningen som jag egentligen älskar. Det känns så konstigt och är så olikt mig som brukar sprudla av energi. Jag vet inte alls vad som har hänt.. Vi får se om jag piggnar på mig under dagen och hittar motivationen till att masa mig iväg och träna. Antagligen kommer det inte hända, tyvärr. Hoppas ni får en fin dag för det är ni värd <3



                                          

Känslor

publicerat i Allmänt;
Jag har märkt att jag är en riktig känslomänniska. Jag har väldigt lätt för att visa både glädje, ilska och sorg. Och det kan ju vara på olika sätt det där, hur lätt man har att visa känslor. Hursom gick det idag från att jag var hur glad som helst till att Erik sa en sak (på skoj att tillägga), och jag börjar storgråta. Jag vet inte om det var för att det fick rätt in i hjärtat eller om jag blev ledsen för att det är någonting jag kämpat med men inte lyckats uppnå. Det som jag vet är att det är svårt att styra över känslorna när dom väl slår till och kommer fram.

Första julshoppingen

publicerat i Allmänt;
Hej på er! Vad händer i hemmen på andra advent? Jag och Erik är påväg in till Valbo och ska handla lite julklappar tänkte vi. Får se om vi är ensamma med den tanken idag när det regnar ute. Men, vi tänkte passa på eftersom vi har lite rabatter i olika butiker som går ut idag. Kram på er<3

Jul i stugan

publicerat i Allmänt;
God kväll på er i vinterstugorna. Här har det som vanligt varit full rulle. Efter att vi lämnat ifrån oss vår lilla kille så har vi pyntat stugan idag och klätt julgranen. Så nu väntar vi bara på lite snö då vi har massvis med julstämning nu. Ska fortsätta mysa framför tv:n med min fina Erik nu<3 kramis!

Mysdag

publicerat i Allmänt;
God morgon på er. Hoppas dagen startar bra! Det har min dag gjort. Fick sovmorgon till 8:40 av lillknodden vilket vi var väldigt tacksamma för. Sen åt vi en mysig frukost med det första ljuset tänt. Tänk att det snart är dags att tända det andra ljuset! Tiden går så fort. Nu ska vi åka iväg till badhuset och sen ska vi avsluta med lunch på alla barns favorit matkedja, hihi :) mysig lördag på er<3

Finbesök

publicerat i Allmänt;
Phu... Nu kan jag andas ut efter en verkligen händelsefull dag! Den började med att jag julstädade färdigt Vardagsrummet. Sen åkte jag och handlade mat och skickade brev till Taiwan. Sen kom Erik hem och vi hade lite dredagsmys med lussebullar, glögg och pepparkakor<3 sen var jag tvungen att åka och extrajobba på en dansavslutning vilket var väldigt kul! Blev hämtad av Erik och hans lillebror Samuel som ska sova över ikväll. Vi åkte och hyrde barnfilm som vi suttit framför och myst fram till nu. Så, nu är set dags att sova för att orka prova på mamma livet imorgon också. Hoppas ni haft en fin fredag allihopa<3

Tidig helg

publicerat i Allmänt;
God dag på er! Här i stugan är det redan helg för mig då jag är ledig idag. Passar på att ta dagen till mysig julstädning med julmusiken på absolut högsta volym, hihi :)
Kan dela med mig av sambolivet, alltså hur det är att flytta ihop med sin pojkvän på en gång när man flyttar hemifrån. I går kväll åt vi inte middag tillsammans eftersom jag var iväg på Kvällskvisten och simmade. Jag bad Erik duka av och lägga på duken igen när dom ätit (utan att ha förhoppningen om att det blir gjort då han har minne som en guldfisk). När jag kom hem låg duken på bordet och jag blev så förvånad att han kom ihåg de! Men, i morse när jag dammsög lägenheten tyckte jag duken såg så konstig ut på närmare håll så jag tittade ännu lite närmare. Då ser jag att han lagt duken upp och ned, haha. Så man kan inte få allt här i världen. Det var ju stort nog att han kom ihåg duken trots allt.
Nej nu måste jag fortsätta med städningen. Mysig fredag <3

Stolt tjej!

publicerat i Allmänt;
Japp, det är jag- stolt alltså. Jag har faktiskt simmat en timme nu på Kvällskvisten (kom precis hem), och hann med hela 70 vändor så jag är faktiskt rätt nöjd. Nu däremot är jag så fruktansvärt trött i hela kroppen! Ska bli så skönt att krypa upp i soffan och bara mysa innan det är dags att gå och sova. Men först ska jag gå och ta ett smakprov på min chili con carne som jag gjorde för första gången idag. Ser fram emot det med spänning. Mysig kväll på er<3

Besviken

publicerat i Allmänt;
Hej på er såhär kvart i tre. Har inte så mycket vettigt att prata pm idag, tänkte mest bara kila in för att säga hej på er. Men eftersom jag ändå är här nu kan jag passa på att berätta att jag är så besviken. Jag känner att all must flög ur mig för ja.... Jag är besviken. Jag tänker inte berätta varför utan jag tänker bara berätta att jag är det.
Eftersom jag har hämtat min fina syster från skolan nu så ska jag umgås med henne nu<3