Sh´bam instruktör!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Dålig uppdatering på mig dom senaste två veckorna, jag vet! Men jag har varit så stressad över mina tentor den här veckan, och än är det inte över. Skriver den sista i morgon, matte, och jag känner mig på tok för lugn. Men någonstans där inne finns det en stressoman som vill rycka och slita i alla lugna delar. Den här gången har jag gjort mitt bästa och räcker inte det så hade jag faktiskt inte kunnat göra mer. Gäller faktiskt att intala sig det ibland, inte bara ställa alla dumma krav.
Fick glädjande besked idag på förmiddagen. Klarade min licensfilmning i Sh´bam, så nu är jag färdigutbildad instruktör, tjiho :) Helt ofattbart, jag är galet lycklig! Längtar så mycket till helgen hemma i Jäderfors, träffa alla fina nära och kära, sen väntar en välbehövlig ledig vecka innan  plugget drar igång igen. Och den veckan ska jag dansa Sh´bam- tills jag spricker!
 

Halloween

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Vilken helg, vilken fest och vilka kostymer. I går var det halloweenfest på kåren och jag med mina fina, små vänner hade en så härlig kväll tillsammans. Skratt, flams och trams. Precis vad man behöver för att palla med en dötrist tentaperiod! Längtar tills vi gör om samma sak en gång till fast lite, lite bättre. Whiie<3
Sliskig bild, men eftersom jag var mer vild än tam igår så finns det inget bättre, haha. (Hoppas ni fattade skämtet)
 

Wild and Crazy!

publicerat i Allmänt, Shopping;
Kände mig lite wild and crazy idag och beställde en ny mobil. Precis sånt man behöver när man betalat räkningarna och inser att pengarna inte kommer räcka månaden ut ens. Hahaha, men you only live once, så lika bra att köra på :) Nytt och fräscht- min melodi det :)
 

Höstnytt

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Skola och utbildning;
Pluggdag idag. Har lärt oss en del, flamsat som små fjortisar och ätit massa, både nyttigt som onyttigt. Ungefär så som det brukar se ut när jag och Tovan tentapluggar. Men nu ska vi banne mig klara oss, vill så gärna! 
Har fått hjälp av bästa Stefan idag att ordna Sh´bam- filmen så att jag äntligen kan skicka in den på licensprov. Känns egentligen lite onödigt att slänga iväg den när jag vet att jag kommer behöv filma om och inte bli godkänd, men så tänkte jag att när jag ändå har lagt ner lite tid kan jag väl chansa. Man vet ju aldrig :)
Passade på att beställa lite nytt till garderoben idag. Höstnytt och fräscht! Men nu får det banne mig vara nog för ett tag, shoppingkontot rullar ofta iväg lite längre än vad det borde, haha. Men en byxdress måste man ju ha, åtminstone en :) Ska premiärinviga den på Ladies Night om två veckor, whiii!
 

Ny vecka, nya tag

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Ny vecka, nya tag- eller vad säger ni? Förra veckan måste ha varit den värsta i mitt liv, nu kan det bara bli bättre. Men det lär ju inte bli en dans på rosor i och med att vi går in i tentaperioden nu, nästa vecka är det tentor. BLÄ! Tur jag har med mig matlådor hemmifrån och att mamsen fyllde upp kylen åt mig. Så nu lär jag gott och väl överleva tills CSN- pengarna flyttar in på kontot på fredag :)
Har i alla fall gymmat med Ida idag och det är så skönt. Får se hur mycket träning jag hinner med den här veckan, det jag hinner med får ses som bra. Men såklart vill jag hinna varje dag!
 

Veckans matlådor

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Har varit så himla produktiv idag! Dansat med kidsen, fixat med marsvinen, veckohandlat, sytt fast knappen i jackan som lossnat, putsat upp stövlarna så dom är fräscha och lagat en hel drös med matlådor till veckan. Så nu kan jag banne mig inte skylla på att jag inte har haft tid att plugga för jag har varit tvungen att göra mat, haha ;) Älska tentaperioder. Älska.
Ska alldeles strax skriva klart mitt PM och skicka in det. Sen får det vara helg en liten stund till innan det är dags att hoppa på tåget upp till Sundsvall. 19:08 rullar det och då kommer jag inte hem på två veckor. Hur ska jag stå ut? Två veckor. 
 

Tung start

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon vänner, har ni vaknat till liv? Själv har jag inte sovit så bra alls inatt då jag hade en jobbig kväll igår men en ännu jobbigare natt då vi fick ett samtal att farmor åkt ambulans in till sjukhuset. Troligtvis har hon fått en stroke. Jag förstår inte varför allting händer samtidigt i mitt liv. Alla tunga smällar på en och samma gång. 
Klev upp extra tidigt idag när jag ändå inte kunde sova. Har dansat Bliss och ska nu peta i mig lite frukost innan jag åker till Hälsocenter för att träna där en hel timme innan vi startar. Behövs. Hoppas du får en bättre start på dagen än mig och att dina nära och kära mår bra. Vi hörs sen<3
Brandhjälmarna till Blissen har kommit. Det här kommer att bli så coolt!
 

En vanlig lördag

publicerat i Allmänt;
Spinnat i vanlig ordning och sen shoppat med mamsen. En rätt okej dag med fokus på allt utom skolan, illa. Får ta igen det i morgon och skriva klart mitt PM och plugga lite process. Men det är väl som med allt annat, lätt att säga nu och så blir det egentligen ingenting, haha. Har också hunnit träffa mormor och morfar en sväng. Dom är fina dom, de små och gamla grynen<3 Nu ska jag samla mig, dansa lite Bliss inför morgondagen och sedan är det sängen för min del. Har varit så mycket känslor den här helgen, jobbigt att vara på hemmaplan efter omständigheterna. 
 

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Äntligen är det fredag igen! Tung vecka på alla sätt och vis, men nu är det över och jag laddar om med två dagar hem- hemma. Idol ikväll med fina familjen, shopping med mamma i morgon (måste köpa en ny cykel också eftersom den såklart har blivit stulen), spinning, barndans och lite plugg där emellan. Sista helgen jag åker hem nu eftersom jag blir kvar i Sundsvall nästa, så blir till att njuta lite extra nu :) Nej nu kommer tåget så måste sluta. Ha en fin fredag<3


Snöblask

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Idag har det snöat här i Sundsvall. Tycker det är lite mysigt även om det mest bara är blaskit än så länge. Men det piggar upp tillvaron och man börjar mer och mer inse att vintern ä på G, love it!
Har idag haft en sån där riktigt tråkig pluggdag från morgon till kväll. Matte och processutveckling, inga direkta höjdare. Om två veckor idag sitter jag där, dagen innan mattetentan och kommer ha sådär lagomt ont i magen. Allt som återstår är att sova, vakna och sedan gå dit och skriva skiten, precis allt jag kan. Men sen, sen är det över. Över på riktigt för ett bra tag framöver. Jag längtar för jag är så skoltrött!
 

Gymveckan

publicerat i Allmänt, Träning;
Besökte gymmet i morse med Ida och det har varit sån härlig känsla där varje morgon hela veckan. Vi har båda haft en bra vecka och jag har ökat på med vikter i bänkpress, benböj, lårcurl och även när vi kör frontlyft & sidolyft på axlelpasset. Känns så bra och jag hör hela tiden de ekande orden som min kompis Robin sa igår: Om ett par veckor kan du titta tillbaka på dagens stolthet och känna att det är för lätt. Kul med utveckling, oerhört motiverande! 
Är hemma på lunch just nu och tänkte försöka hinna diska undan och sen packa resväskan. I morgon är det fredag och det betyder hemfärd. Längtar en aning<3
Bild lånad från Idas Blogg.
 

Årets Halloween

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Nu är det dags att rycka upp sig, hitta tillbaka glädjen och samla kraft. Även om det är tungt nu så finns det många fina ljusglimtar i tillvaron. Fin familj där hemma, fina vänner runt omkring mig, en fin lägenhet och en fruktansvärt fin och härlig resa att se fram emot. Egentligen finns det inte mycket att vara ledsen över, men en stor del fattas i mitt hjärta. En del som snart kommer ligga mig varmt om hjärtat som en fin vän i stället<3
Bestämde mig tidigare idag för att det är dags att börja ha roligt igen. Dels för att glömma för en stund, men även för att hinna se lite vänner utöver skoltiden innan vi åker utomlands i sex veckor. Därför blev det bestämt att jag ska med på årets Halloween firande. Beställde en dräkt idag från Evas Underkläder så jag håller tummar och tår att den hinner komma till nästa vecka. Annars, tja, då får vi köra på Lilla My- nödlösningen :) 
 

Den nya asken med min framtid

publicerat i Allmänt;
I den finaste lilla asken jag har, där finns massa minnen, massa kärlek och en ring. Den finaste och lyckligaste tiden i mitt liv finns samlat där i, men samtidigt finns det mycket svek, mycket oro och mycket ont där i också. Att jag har varit lyckligt förälskad i sex år går inte att undgå, det har ingen missat. Mannen i mitt liv, vår framtid och vårat hopp. Jag var så lycklig och jag ville inte byta mitt liv med någon annan i hela världen. Alltid du i första hand, jag ville inget annat än att du skulle vara lycklig. Mina drömmar svävade iväg och vi pratade om bröllop, som sedan blev vår gemensamma dröm. Vårat drömbröllop. Jag mådde så bra, visste att det skulle vara vi för all framtid, men saker blir inte alltid som man tänkt sig. Mina drömmar fick allt oftare stå åt sidan för dina, och så småning om fanns inte mitt drömbröllop längre kvar i bilden. Men dina drömmar, dom uppfylldes en efter en. Jag hoppades, en dag får jag också min dröm uppfylld. Ett hopp som aldrig kom att uppfyllas.
När sveken och lögnerna började bli större än kärleken var jag tvungen att tänka om. Jag förstod inte vad som hände, eller snarare så ville jag inte förstå. Jag var kär, hur kär som helst, det är klart man hoppas allt är en tillfällighet. Men när jag gång på gång blev sviken, ignorerad och inte längre var en del av livsglädjen så rann allting av mig. Sorgen kom smygande dag för dag, hoppet började tryta och löftena blev fler och fler. Löftena som aldrig, aldrig hölls. Dom bröt bara ner och förstörde ännu mer.
I helgen fattade jag mitt livs svåraste beslut. Att bryta upp med min stora kärlek och mannen i mitt liv. Han som var min framtid, han jag ville dela allt med. Precis allt. Asken finns kvar, minnena lika så, och jag kommer aldrig glömma de sex fina år som vi fick tillsammans. Aldrig. För även om allt är över just nu så kommer du alltid finnas vid min sida, vara en av mina finaste vänner. Jag älskar dig Erik och jag önskar att världen sett annorlunda ut idag. Nu stängs asken och det är dags att öppna nästa. Den nya asken med min framtid.
 

Shoppingfia!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Skulle in till Valbo för att hämta syrran och hennes kompisar som varit där och shoppat hela dagen. Skulle bara köra dit, hämta dom och sedan åka hem. Men så tänkte jag att en liten glutt inte skulle skada. Det kan bli dyrt. 20 minuter i Valbo idag gick på en dryg femhundring. Det brinner i fickan, haha. En ny handväska (min håller faktiskt på att gå sönder i handtagen så den behövde jag, dessutom var den på 20% rabatt bara idag), hårfärg (jag hade faktiskt en väldigt uggly utväxt (som för övrigt är borta nu, visar i morgon), så det var ett måste), och en tröja (bara för att, hihi). 
Nu väntar middag, sedan en skön tvkväll. Tänkte försöka lura mamma att kolla på Love and other drugs som går på 4:an ikväll. Har inte sett den men tycker den verkar så mysig :) Nej, nu är det mys. Kram!
 

Utlandsfin

publicerat i Allmänt;
Klockan är halv två och jag har fortfarande inte hoppat ur pyjamasen, haha. Lite skönt på nått vis, att bara mysa runt en lördagmorgon och poa lite med det man känner för. Hade ingen spinning idag på förmiddagen vilket kändes oerhört lyxigt med en helt ledig dag. Skulle ta dagen i akt, sova ut ordentligt och sedan hugga tag i plugget men ni kan ju gissa vem som var uppe med tuppen. Tio över sju låg jag klarvaken i sängen, spelade lite på mobilen innan jag klev upp vid åtta och insåg att det inte skulle bli mer sömn denna morgon, haha. Så typiskt mig!
När jag satt här mitt i allt småpyssel kom jag på att jag vill göra mig fin tills vi ska åka utomlands. Ni vet, snygga naglar och fina fransar. Tänkte nog prova att göra manikyr på tånaglarna den här gången också. Det ser ju så himla fräscht ut. På måndag ska jag ut och leta salong, lika bra att vara ute i god tid :) I morgon är det prick två månader tills vi åker, längtar!
 

Nattplugg

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Ibland orkar jag inte med mig själv. Klockan är kvart i ett på natten och jag sitter och pluggar process- och systemutveckling som om det vore det roligaste jag har gjort i livet. En fredagkväll, natten mot lördag i min Hello Kitty- pyjamas. Nått roligare skulle jag kunna unna mig att göra (eller varför inte sova?), ändå sitter jag här med mina jäkla böcker och kan inte få en blund. Resten av familjen sover så det är knäpptyst hemma. Det enda som hörs är mitt nedrans knappande på datorn, men jag tror banne mig att det får vara bra nu. Lite sömn, sen mera plugg i morgon. Fattar inte varför jag inte kan ha den här energin när jag är i Sundsvall? Nej då ska det sovas dagarna i ända. Djup suck, vi hörs i morgon vänner. God natt<3
 

Fredag- på riktigt!

publicerat i Allmänt, Träning;
Att inviga helgen med Emma på Hälsocenter, köra 45 minuter Sh'bam och sedan få prata av sig lite är nog det absolut bästa sättet att starta helgen på! Att mamsen, papsen och minigrisen sen bjuder på grillad kyckling, bea och pommes är som grädde på mosen. Jag njuter utifrån och in, dom kan dom mina kära<3 Nu ska vi mysa framför Idol, heja Gabriel! Fredagskram från mig till dig :)


Valet och kvalet

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Jag hatar när man har typiska I-landsproblem, problem som man varken kommer på ett bättre eller sämre svar på ju längre man tänker. Man drar snarare ut på det än att följa magkänslan och köra på det som känns bäst. I just den sitsen sitter jag nu, och har gjort i två veckors tid, över en tjocktröja. En tröja som passar både på träningspassen och till vardags när man vill ha sin lite sportigare outfit. Den enda skillnaden är väl egentligen att den ena är en budgetvariant av den andra, medan den andra är snäppet snyggare än den ena. Ni fattar. Medan ni funderar på vilken som är er favorit sitter jag kvar i valet och kvalet mellan två snygga tröjor och väntar på er hjälp. Deal?
 

Helg!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
God morgon vänner! Fredag morgon, det är härligt höstväder och om bara några timmar är det helg. Så himla skönt :) Har börjat dagen med att mysa runt i filt och haft matteböckerna framför mig. Hittills har det gått rätt så bra också så jag ska försöka hålla i pluggandan fram till 4 då det är dags att byta om till träningskläderna och pysa till Hälsocenter för att köra 45 minuter Sh'bam med Emma- tjiho! :) Sen vankas det fredagsmys med familjen framför Idol. Fredagar, inte konstigt att man älskar dom! <3


Stress, stress, stress

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Dagarna kommer och går, plugget består i samma gamla orörda ordning. Är så himla less på att jag aldrig orkar ta tag i mitt liv, styra upp saker och ting och få saker gjorda! Det enda jag orkar med är att träna och sova, sen är jag nöjd och orkar inget mer om dagarna. Sjukt frustrerande när man vill prestera, men inte kan! 
Sitter på tåget på väg hem till Sandviken nu, dags för långhelg. Ska bli skönt att komma hem, få lite kärlek och massa sömn. Sen hoppas jag att jag är fulladdad med energi till en ny, bättre pluggvecka. Puss så länge!


Sleepmode

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Jag verkligen hatar mina sleepmodes som jag kommer in i periodvis. Kan slocka var som helst, hur som helst- bara jag får sova! Tror det beror på min sjuuukt stora tentaångest och stress inför allt som har med matte att göra. Det går ruggigt trögt med skolan nu och ibland vill jag inget hellre än att hoppa av. Måste försöka rycka upp mig nu! Om tre veckor, när tentorna är över, kan jag ta allt mer lugnt, längta till Australien och bara vara. Ingen tentapanik, ingen stress. Låter som någonting för mig det!
Nu ska jag låta torktumlarna gå klar där nere i tvättstugan, sen vankas det gym, pratstund med fin kille och efter det bums i säng. Jag hoppas jag håller mig vaken, jag menar man vet ju aldrig om jag kanske snarkar in på gymmet, haha.
Alltså man är så sjukt ful när man gäspar...
 

Slutkörd

publicerat i Allmänt;
Usch vilken hemsk dag det var igår. Jag sa ju att det ligger någonting mystiskt över tisdagar, vet inte riktigt vad det är alltså, haha. Blev nästan ingenting gjort igår och som grädde på moset gick jag och la mig strax efter åtta för då var jag helt slutkörd. Men man måste väl ha sånna dagar med, så idag får det blir det andra bullar! Matteplugg för hela slanten, tvättstuga mellan 17-20, sen en vända till gymmet senare ikväll. Måste även packa väskan hem för i morgon kväll hoppar jag på tåget som tar mig till Sandviken igen. Var tar tiden vägen?
 

Morgonfys

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon vänner! Har ni vaknat upp i det härliga mörkret som erbjuds om både kvällar och mornar nu för tiden? Jag tycker faktiskt det är mysigt att det börjar skymma nu, då vet man att vintern är på väg och man längtar lite extra efter snön som ska komma och lysa upp omkring oss. Jag älskar vintern, precis som sommaren- det går inte att bara ha en favorit :)
Har hunnit iväg till gymmet en sväng på morgonen och det var faktiskt skönt att vara tillbaka efter en vilodag igår. Vilan behövs den med vare sig man vill eller inte, för jag märker att när jag klämmer in en och annan vilodag i veckan så orkar jag prestera mer och bättre när jag väl kör. Så det gäller att lyssna på kroppen och vad den har att säga. Nu ska jag dricka upp det sista av min gainer innan jag hoppar in i duschen, serverar frukost, tänder ljus och läser lite bloggar. Mysmorgon såhär innan skolan drar igång vid nio- love it!
 

4 veckors väntan över!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Vilken fin dag det har varit idag trots allt. Det är något visst med måndagar, man får som ny energi och planerar upp den kommande veckan. Sen när man vaknar upp på tisdagsmorgonen fattar man inte vad som hänt och man är raka motsatsen till hur man var kvällen innan, haha! Kontraster, kul det!
Fick idag mina babes hemlevererade som jag har väntat på i 4 veckor. 4 veckor!! Och hur snygga ÄR dom inte då? Har haft dom på mig konstant sedan 10 i morse då postbudet kom med leveransen så fotsvettsdoften lär snart göra sig påming i dosorna. Men who cares? Jag är så lycklig över dem och dom står så snyggt på skohyllan. Fattar inte att dom är mina. Lätt mitt snyggaste par, lätt!
 

Invigning!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Mat och recept, Shopping;
Idag vill inte min mobil samarbeta alls. Ingen täckning, inget internet och det betyder alltså inga bilder på bloggen heller. Så tråkigt! Har ju i och för sig iCloud, men det har jag ju såklart inte fått till så det fungerar inte heller som det ska. Jäkla Apple, fattar ingenting jag!
Har hur som helst invigt min nya riskokare idag och jag är så lycklig över den. Fyndade en sådan för två helger sedan då ICA sålde mindre riskokare för 299:- styck. Lämplig att ha när man bor ensam, och så blir ju riset så mycket godare i en riskoare än på plattan! Mycket bra köp där Elin! :) Slängde ihop fasters kycklinggryta med lite chilismak nyss så det bara brinner i munnen. Nu ska det allt gå bra på mateövningen i eftermiddag när magen är mätt!
 

Bra vilopuls

publicerat i Allmänt, Kläder och skor;
Tränat till tusen (har filmat Sh´bamen nu, usch vilken jobbig dag det blev), shoppat, åkt tåg, pluggat lite, tillbringat tid med Erik och veckohandlat. Det är det som jag har hunnit med lördag och söndag förra veckan. Nu är det redan måndag, ny vecka, och jag har precis kommit hem efter att ha varit på Ungdomsmottagningen för att förnya mitt recept på preventivmedel. Det är snart dags att dra till skolan för en seriös pluggvecka och jag känner mig inte sådär hundra på alerten, men det kommer väl så småning om. Ni hör ju själv, fullt upp all the time! Fick i alla fall beröm för min vilopuls idag när jag tog blodtrycket. 51 tycktes tydligen vara rätt bra, tack och bock sa jag och gick hem med ett stolt ansiktsuttryck!
Har min nya kofta på mig idag som jag fått av Erik. Så fin rygg och så himla härlig kvalité. Kommer från ICHI.
 

Kanelbullens dag

publicerat i Allmänt;
Hela familjen ramlade hem någon gång mellan tolv och ett idag. Det stressades runt och alla var som yra höns. Och där stod jag i mitten, som värsta hönsmamman och gjorde ingenting. Gänget drar ju iväg till Rättvik med husvagnen idag. Det är marknad där så det skulle packas, bäras ut saker och donas här hemma innan de kunde åka. Själv blir jag tyvärr kvar hemma. Har alldeles för mycket jobb på Hälsocenter den här helgen för att jag ska kunna ta mig iväg på marknad. Men nästa år, då är det min tur!
Innan dom drog hann jag få ta mig en liten fika med dem. Kaffe, läsk och kanelbullar- mmm! Är det kanelbullens dag så är det :)
 

Ständig otur

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
God morgon! Lite senare inlägg än planerat idag. Har nämligen agerat både stylist och moraliskt stöd såhär på förmiddagen. Syrran hade både skolfotografering och spruttagning idag så då var det bara att ställa upp, speciellt när man ändå är här i krokarna :) 
Har precis satt mig med skolarbetet. Planerar, fixar och försöker få någonting gjort samtidigt. I slutet av oktober ligger det två tentor på två av de tre kurser som jag läser nu, den tredje kursen slutar 17 januari utan tenta- skönt! Dock är den tillräckligt stressig i sig då jag måste göra klar den redan den 11 december eftersom vi flyger till Australien den 13:e. Det är så mycket nu! Men på ett eller annat sätt ska jag lyckas strukturera upp det. Missar tyvärr två tentor undertiden som jag är borta som jag får ta ikapp senare. Men men, det är jag och min ständiga otur det! 
 

Pass 1 av 7

publicerat i Allmänt, Träning;
Första passet på denna tuffa träningsweekend är över. Mjukstartade med lite Funky Kids då Anna var bortrest och jag fick ta över hennes klass. Så himla kul att träffa alla barnen som jag dansade med förra terminen, dom är ju så himla grymma! Och söta såklart :)
Kvällsplanerna är rätt chill. Ska försöka varva ner lite då mitt hjärta pickar i 120 knyck. Vet inte riktigt varför, men nått tok är det. Börjar med att ta en mandarin, världens kanske godaste frukt! Sen ska jag grilla med familjen. Vi kör lite tidigt fredagsmys eftersom dom åker bort imorgon och blir borta resten av helgen. Ensam hemma, usch och fy!
 

Bliss Brandkvinnor

publicerat i Allmänt, Träning;
Har nyss klickat hem en beställning på 30 stycken brandhjälmar. Just det, du läste rätt! Nu ska mina grymma kids bli snygga brandkvinnor. Lika bra att börja öva med hjälmarna på inför den stora showen. Den närmar sig. 6/12 är det dags och då ska vi vara grymma! :)
 

Här vill jag bo

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon! Har precis kommit hem från en 45 minuters powerwalk i den härliga höstkylan. Tror visst farbror frost är här för att stanna och jag älskar det. Gick dessutom i så himla fin natur, Jäderfors- the place to be. Älskar det, här vill jag bo! Kämpade mig igenom 200 situps när jag kom hem men sen fick det vara. Övriga kroppen värker så mycket av diverse träningsvärker så där fick det vara nog, haha.
Nu ska jag duscka, käka frulle och sen börjar allvaret- skolbäckerna!
 

Lillfredag

publicerat i Allmänt, Träning;
Så sitter jag på tåget på väg hem till Sandviken igen. En ruggigt tuff träningshelg väntar och jag längtar! Ska dessutom licensfilma Sh'bamen- nervös men taggad! Vill så gärna sätta den och sen kalla mig för Sh'baminstruktör- så jäkla coolt! Men men, först ska tågresan till Gävle ta slut innan jag hoppar på bussen till Sandviken. Jag låter uttråkad men gör det med ett leende på läpparna. Det är trots allt minifredag- jag är ju på väg hem liksom! :)
Min trogne tågpolare dukade precis upp lite mellis såhär på eftermiddagen. Det är ju inte alla som lyxar till det med att ta med porslin, kryddburk och hela bunken yoghurt. Men det gör hon, puss på det!


12,5 timmar

publicerat i Allmänt, Träning;
Vaknade 06:00 i morse ordentligt utvilad. Är väl i och för sig inte så konstigt med tanke på att jag somnade 17:30 i soffan igår kväll och vaknade till vid 20:30 då jag bestämde mig för att borsta tänderna, hoppa i pyjamasen och lägga mig. Ångestblandat igår, skönt idag :)
Har såklart hunnit med ett gympass på förmiddagen och idag var det bröst och triceps som fick kämpa. Rätt schyst dag på gymmet och träningsvärk från gårdagens pass infann sig väl. Laddar nu om för 4 dagar hemma i Sandviken. Mycket träning, mycket plugg och mycket egen tid. Soft!


Gym & frulle

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Träning;
God morgon världen! Har även denna morgon besegrat tröttheten och infinnit mig på gymmet en groteskt tidig tid. Känns rätt schysst såhär i efterhand när man sitter med frullen i högsta hugg och strax ska gå till plugget, då mår samvetet gott! Frukosten idag består av 250 gram lättkvarg blandat med Fun Light (Wild berries), toppat med 1 dl Axa supermüsli. Bra start inför dagen och riktigt mumsigt!
Gympasset idag hade fokus på ben. Jag hatar att träna benen för det handlar om så många mentala spärrar och all denna mjölksyra. Uschamej! Men nu är det över för den här veckan och det tackar vi för. Gick dock väldigt bra idag med både ökning i benböj (45kg) och benpress (80kg). Nice!