Trött

publicerat i Allmänt;

Hjälp! Jag är så himla, himla trött. Tentaplugget ligger på is trots att det är tenta nästa vecka. Jag vet, det är kanske idiotiskt, men motivationen är verkligen på noll!
Ska kika på gladiatorerna med Erik nu, Meeen, jag hade mest tänkt sova på soffan, hihi :) Passar på att peta i mig mina favvis godisar som jag fick av sötis Lilav, muuums :)

God natt på er<3

Lycklig

publicerat i Allmänt;

Ibland kan så små saker göra en glad. Som det här, hur glad blir man inte när en sån här fin lapp glider ner i brevlådan? Jag blev överlycklig och såg mina underbara Tiamo skor framför mig som jag bloggade om för ett tag sen.

Eftersom jag inte köpt dom än så är det kanske läge nu? Visserligen är budgeten tight den här månaden, meeeen samtidigt räcker bara erbjudandet till den 18/3, så det är ju dumt att inte passa på, haha.
Vi får se vad min kära sambo tycker, jag tror att jag blir nedröstad direkt!

Blod

publicerat i Allmänt;

God morgon! Nu var det onsdag igen, mitten av veckan och det är bara två dagar kvar tills jag och mina två fina flickor ska åka ner till Stockholm för en shoppingdag och sen avsluta med att se Avicci i Globen! Ska bli så himla roligt :)

I morse när jag bäddade sängen så var Eriks lakan blodigt på flera ställen. Jag kan inte förstå hur han kan blöda så mycket och så ofta när han sover? Varken han eller jag vet varifrån blodet ens kommer när vi vaknar, det är så mysko... Men, men. Det betyder att jag vet vad jag får pyssla med idag när jag kommer hem från jobbet. Byta sängkläder, wohoo!

Tid bokad

publicerat i Allmänt;

Eftermiddagen har bara sprungit iväg! Direkt efter jobbet åkte jag och min käraste och bokade tid hos tatueraren så nu kan vi inte banga längre! Ska bli så spännande, fick redan lite ont i magen, hihi :) Mitt livs första tatuering, coolt!

Sen blev det en snabb mellis innan Cooren och sedan Spinningen. Awesome! Ligger nu utslagen i sängen och borde plugga men gör det aldrig. Tror ni jag kommer ha ångest dagarna innan tentan? Det tror i alla fall jag.

God natt sötisar<3

Mmm

publicerat i Allmänt;
Haha, ja sitter och småfnittrar för mig själv här på jobbet. Lyssnar på lite skön musik och diggar med. Gör några schysta rörelser och så fort jag rör mig så kommer det en parfympust som luktar så gott, haha! Tillslut kom jag på att det är min nya deo som luktar när jag viftar omkring med armarna på kontoret som om jag vore på ett discotek. Anställer man mig så får man underhållning på köpet, haha.

Bra tips från mig, den håller i alla fall hela dagen och så luktar den somrigt och gott. Jag diggar den. Sen är det bara ett plus i kanten att det är rosa kork :)



Så fräsch och så värd pengarna. Min nya, bästa vän!

Jag i ett nötskal

publicerat i Allmänt;
Hej på er!

Det känns lite bättre idag, som att man fått ordning på några bitar i livet som faktiskt är viktiga. Jag behövde bara lite sömn, återhämtning och inga måsten för en dag. Det var skönt! Däremot är jag fortfarande lika virrig som jag alltid varit. Varje dag tar man sin tandborste (vi har flera stycken så det ser ut som vi är en trebarns- familj i vår tandsmorst-mugg), ur tandborste- muggen, och så borstar man sina tänder. Varje dag och man bara tar tandbortsten utan bekymmer.
Idag när jag ska ta min tandborste så har jag ingen aning om vilken som är min? Jag tittar på alla olika färger på tandborstarna men kommer inte fram till vilken det är som är min! Allvarligt, hur kan man glömma något sådant som annars är en självklarhet? Jag har ju tagit samma tandborste i flera vecxkor utan att ens fundera. Äh, jag behöver vila lite tror jag, haha.


Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att hitta sin tandborste?

Nere

publicerat i Allmänt;

Det är väl okej med dippar ibland? Jag har haft en sån idag. Man orkar ingenting, sliter på med det viktigaste men ändå blir inget riktigt gjort så man tappar lusten och struntar i allt, även det som är kul.
Jag hoppas jag känner mig piggare i morgon för det är bara jobbigt att känna såhär.

P.s. Jag hatar måndagar för Erik har sena träningar så jag måste sova själv. Det är läskigt.
P.s.2. Jag slappa det idag för deras träning blev inställd. Då blev jag lite lyckligare.

God natt<3

Sammanfattat

publicerat i Allmänt;

Den här helgen var så händelserik så jag har inte hunnit vara här inne någonting och hålla statusuppdateringarna öppna, hihi. Får sammanfatta dagen lite kort nu :)

Jag åkte på säsongens första träningsmatch idag för Erik. Dom spelade bra, det bjöds på riktigt härligt vårväder, men tyvärr så förlorade Järbo mot SIF (Eriks gamla lag som han spelade med förra säsongen).
Hann lagomt hem, plugga lite innan min mamma ringer och säger att hon kommer och hälsar på. Sagt och gjort, hela familjen kom på besök. Så himla mysigt att få främmande, jag tycker det är så himla mysigt :) Speciellt av nära och kära<3
När som åkte hem igen fortsatte jag mina studier innan jag var tvungen att åka och handla. När vi kom hem igen lagade Erik mat och jag har pluggat fram tills nu. Jisses! Ändå är jag inte färdig än, jädra evighetsgöra det där :)

Nu ska jag unna mig en god natts sömn och försöka samla energi till att fortsätta min lika starka studieinsats imorgon, haha. Sov gott på er<3

Pluggdag

publicerat i Allmänt;

Hej på er!
Tyckte det var lite väl tidigt att skriva god morgon med tanke på vad klockan är, haha.
Tog en rejäl sovmorgon i morse efter gårdagens trevligheter. Erik gjorde frukost i morse som vi mumsade gott på innan han stack iväg på match. Funderar på att åka iväg och titta jag med, och samtidigt få komma ut i friska luften nu när det är sånt härligt vårsäden ute :) Men först måste jag plugga lite till.

Ha en fin söndag! <3

20- årsfest

publicerat i Allmänt;

God natt :)
Har precis hoppar tvättat bort sminket, hoppat i pyjamasen, borstat tänderna och krupit ner i sängen. Har nämligen varit på 20- årskalas hos Ärtan ikväll. Mina fin tjejer var där men även Erik och hans kompisar var bjudna vilket gjorde det hela ännu lite roligare.
Vi fick god fördrink, hon blev jätteglad över min och Marias present och gör att inte skryta om den goda efterrätten! Bilder finns nedan :)

Nej nu är det dags att släcka dom små blå och äntligen få sova ut utan press och stress. Erik däremot, han har
Fotbollsmatch så han ska upp i god tid och masa sig iväg till en samling, så kan det gå, hihi :) <3

Kvällsmys på Eriks sätt

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Då var det lördag igen. Fredagarna går så himla fort så man hinner inte med längre!
Vi hade riktigt fredagsmys igår när Erik fick välja. Då blev det pizza, godis och hyrfilm- så mysigt! Sen är det en annan femma att ingen av oss orkade vara vaken och se slutet av filmen, haha.
Såhär på förmiddagen har jag hunnit varit iväg på ett förmiddagspass i spinning, så härligt! En bra start på en bra helg :) Eftersom Erik fortfarande sover ska jag ta en dusch, sen ska jag kura upp mig i soffan och se färdigt slutet på filmen innan jag ska iväg på min funky idag :)

Kram så länge<3

Eftermiddagsmys

publicerat i Allmänt;

Älsklingen kom precis hem från jobbet och vi satte oss med lite eftermiddagsfika i vardagsrummet för att fira in helgen. Är så mysigt med bara såna här små saker, i slutändan så betyder dom så mycket för kropp och själ<3

Vi ska göra oss i ordning nu för en tur ner på stan och sen iväg och veckohandla, på en fredag... Jag vet att vi kommer få trängas med tusen andra, dock har vi inget val, haha.

Skolskidtävling

publicerat i Allmänt;

Hej på er! Äntligen är det helg, visst är det härligt? :) Jag njuter ända ut i tåspetsarna och längtar till Erik kommer hem så vi kan ha en lugn och mysig fredagskväll med lite film <3

Har varit på skolskidtävling i Jäderfors hela förmiddagen och hejat på min skidprinsessa Emmapemma :) Hon var så duktig idag! Var bara ynka fyra sekunder från att vinna. Man blir så stolt över sin duktiga lillasyster :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926222.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926222.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926222.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926222.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926227.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926227.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926227.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926227.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3112463/images/2012/pic_190926338.jpg" class="image">

45- årskalas

publicerat i Allmänt;

Så var vi hemma igen efter ett 45- årskalas i Jäderfors då lilla Mamsen fyllde 45 år idag. Min mamma, jag älskar henne<3
Trötta ska vi nu hoppa i sängen, göra oss redo för helgen som väntar. Tänk att det är helg igen, gud så härligt! :)

Godnatt kramar från mig<3

God middag = God lunch

publicerat i Allmänt;

För ett tag sedan mumsade jag i mig min goda lunch. Åh, det var så himla gott! Synd bara att man alltid skyndar sig att äta och nästan vräker i sig maten när det är gott. Då tar det ju slut på det goda mycket fortare. Att man aldrig lär sig...
I alla fall så bestod min lunch av samma maträtt som jag åt till middag igår, så jag tänkte dela med mig av det fantastiska receptet (snabbt gick det att göra dessutom), så ni också kan få avnjuta den här middagen en kväll :) Hoppas ni kommer att gilla den lika mycket som jag gör!


Salami och fetaostinakad kycklingfilé 4 port

4 st kycklinfiléer
1 msk smör eller rapsolja till stekning
salt och peppar
8 skivor salami
125 gram fetaost
8 st soltorkade tomater
färsk basilika


1. Sätt ugnen på 150°C. Stek kycklingen några minuter på vardera sidan så att den får en fin stekyta. Krydda med salt och peppar. Lyft upp köttet och skär ett snitt igenom det.

2.Stoppa in skivor av salami och ost tillsammans med soltorkade tomater (som du klippt i mindre bitar) och en kvist basilika i snittet. Lägg kycklingen i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter eller tills köttet är klart.

3.Skiva köttet på diagonalen och lägg upp det på ljummen sallad av färsk spenat, cocktailtomater, rödlök, selleri, paprika, fetaost och valfria kokta bönor eller linser som värmts i stekpanna.

4.Servera exempelvis med en enkel sås på yoghurt, vitlök och chili som körs i en mixer några sekunder tills den fått en jämn konsistens.

En liten prinsessa

publicerat i Allmänt;

Aaaw. Jag kan inte låta bli att gråta. Det är så fint och så vackert. Så oerhört efterlängtat. Det tillhör ett av Sveriges vackraste och mest kärleksfulla par. Grattis till er prinsessa, jag vet att ni kommer bli världens finaste och bästa föräldrar. All lycka <3


Nyblivna och stolta föräldrar till en liten prinsessa<3

Tårtan

publicerat i Allmänt;
God morgon på er :)
Äntligen är det torsdag, det är så härligt när veckorna springer fram tycker jag. Även om man inte hinner med riktigt så slipper man gå och längta som en galning till helgen, hihi.
Igår kväll var det som jag nämnde en hektisk dag, blev ett långtråkigt inlägg, och jag utlovade både ett recept och en historia om tårtan. Tänkte börja med tårtan så får ni receptet senare under dagen.

Igår ringde jag pappa och frågade honom om han kunde komma till Sandviken och hämta ett paket till mamma som han och Emma kunde ge henne på morgonen eftersom jag inte hade tillgång till bil. Han sa att han bara skulle äta och sen skulle han höra av sig igen. Jag hoppade i mina pyjamasbyxor, började laga mat, diska och plocka med tvätten- samtidigt. Efter ett tag (mitt under matlagningen), så ringer pappa och säger att han står utanför och vill att jag följer med dom hem till Jäderfors och fikar, så tar vi med presenten på en gång. Jaha! Stressen blev uppvriden på max igen. Skyndade mig dra av maten, ställde in allt i kylen som behövde stå där. Sprang in i sovrummet och letade på några byxor att ha (det bästa som jag hittade i all stress var ett par mysbyxor som jag till och med har tränat ett pass i, haha!), sen sprang jag ut och klädde på mig i hallen. Höll på glömma det viktigaste, paketet. Så jag skyndade mig in igen, kunde inte välja vilket paket jag skulle ta så jag ringde pappa och frågade. Som att jag blev nå klokare av det? Haha, nej det blev jag inte för det slutade med att jag i alla fall fick välja paket, så jag gjorde det och skyndade mig ut.

När jag väl kom ut i bilen satt både pappa och Emma där. Då säger pappa, vi skulle ha haft en "stubbe" (ni vet, en sån där minitårta), och fikat på ikväll då. Så vi åker till marangoni, som såklart har stängt och stänger klockan 18:00 (vi kom dit 18:04, såklart....). Då drog vi en rövare och chansade och åkte ner på stan fast vi var 99% säkra att alla butiker på stan stänger sex. Hur som, jag och Emmapemma knatade iväg och när vi kom fram till fiket så ser vi tårtorna ligga kvar vid disken, men dörren är låst. Dock ser vi en dam som jobbar där, så vi gestikulerar med både armar, ben och mimrörelser (vi måste ha sett hur fula som helst ut, haha!). Hon kommer och öppnar. Vi frågar jätte, jättesnällt om vi får köpa en tårta. Hon säger surt att vi borde veta att alla butiker stänger sex, men att om vi har kontanter så går det bra. Wohoo! Vi blir överlyckliga, tackar så himla mycket, köper en prinsesstårta (eftersom dom inte hade någon "stubbe"), betalar och är överlyckliga. Ibland ska man ha flyt helt enkelt :)

15 minuter senare är vi hemma och överraskar mamsen som blir så chockad, men ack så glad :)


Kaos

publicerat i Allmänt;

Ikväll blev det en knasig, sådär halvstressig eftermiddag. Lite småjobbigt till en början faktiskt.

Åkte från jobbet direkt och handlade mat eftersom jag skulle prova göra en ny rätt (som faktiskt blev succé, bjuder på receptet senare!).
När jag handlar så ringer Erik och skyndar på mig för han behöver bilen. Jag tänker inte mer på det utan börjar skynda mig tills jag inser att JAG ju behövde bilen ikväll eftersom jag skulle iväg på Emmas skidtävling och hjälpa till.
Panikringer tillbaka till Erik, säger att jag skjutsar honom och cykeln till hans träning om jag får ta bilen. Han går med på det och vi lägger på, hinner lagom stoppa undan mobilen så ringer den. Då är det Emmapemma som ringer och säger att skidtävlingen är inställd pga. snöbrist. Åååh, galen!
Åker i alla fall fort hem för att ge Erik bilen, vad händer då när jag hoppar utanför dörren, jo en gammal klasskompis som jag inte träffat på 100 år kommer rusande och vi börjar prata. Så kommer Erik ut med cykel och hela kviddevitten, men det slutar med att han tar bilen och jag går in med cykeln.
När jag väl kommit in i lägenheten intalar jag mig själv flera gånger att jag ska sluta stressa. Jag hoppar i pyjamasbyxorna och börjar laga mat. Då ringer pappa och vill att jag ska följa med hem till Jäderfors och gratta mamma som fyller imorgon. Eftersom jag flyttat hemifrån och inte kan vara med och sjunga på morgonen längre så vill han ta det på kvällen. Jaha, det var bara avbryta matlagningen, hoppa ur pyjamasbyxorna och sen åk hem en stund på kvällskvisten. Var faktiskt riktigt mysigt<3
Blev en tårthistoria också, men den berättar jag i morgon för nu blev det ett långt inlägg plus att jag måste sova :)

Godnatt<3

Västindien

publicerat i Allmänt;
Min finis där hemma kom med ett mycket trevlig förslag för någon dag sedan.
Han vill att vi ska göra ett besökt till ett land utanför Sverige. Varför inte kan man tänka då? Det vore så himla härligt. Sen han sa det kan jag inte sluta drömma. Jag kan inte sluta tänka på det. Vår första kärleksresa tillsammans. Gud så mysigt! Bara njuta av vädret, maten, ledigehten och varandra. 

Erik vill till Aruba. Jag säger inte nej. Jag älskar honom min finis. Jag hoppas verkligen vi kommer att göra den efterlängtade, mysiga kärleksresan innan jag börjar plugga i höst<3


Min sjuka morbror<3

publicerat i Allmänt;
God morgon!

Så var det onsdag idag, lillördag, och det är gråtrist väder ute. Varför kan vi inte också få sånna här ljuvliga, varma vårdagar för där solen bränner mot ansiktet och kylan ligger i snön? Jag är avundsjuk på alla andra som får uppleva det redan nu!

I alla fall har jag ring och pratat med min morbror. Ni vet, han som fick hjärnhinneinflammation och en stroke vid nyår. Han har repat sig ordentligt nu, med tanke på hur han var för bara någon månad sen. Då kunde han inte ens prata, men nu har han fått sin egen telefon på rummet och kan prata när som helst i princip. Så jag passade på att ringa honom, fråga hur det var, fråga om det kändes bättre och om han förstod hur sjuk han varit. Han förstår nog inte riktigt hur himla sjuk han var, för det enda svaret man får är "jaja, mormor har berättat", och så tillägger han alltid "Du och Erik kan väl komma och hälsa på".
Jag ska ner till Stockholm den andra mars, då ska jag passa på att träffa Christer och se hur han mår, och hoppas på att han är så pigg som han vill påstå och att han kommer ihåg mig den här gången.

Ha en bra onsdag så här mitt i veckan <3

Fettisdagen

publicerat i Allmänt;
Just det! Det hade jag faktiskt glömt att det var fettisdgaen idag. Egentligen säger inte jag fettisdagen (eftersom jag tänker fettis- dagen, alltså alla feta perosner dag), utan jag säger semeldagen för det låter mycket godare och snällare.
Så, jag tänkte faktiskt påvägen hem köpa med mig två små semlor och överraska min fina som jag har där hemma om det inte vore för att jag, klumpig som jag är, glömt plånboken hemma idag. Men det löser jag enkelt genom att skynda mig hem och hämta plånboken för att sen åka tillbaka ner på stan och komma hem med överraskningen :) Det är han förtjänt av min älskling<3

Så, fetta i er en semla idag på fettis-dagen, eller gör som mig, unna er en semla på semeldagen :)





Kramis<3

Speciell morgon

publicerat i Allmänt;
God morgon på er denna härliga tisdag!

I morse hände det någotning som inte händer så ofta. När jag vaknade av att alarmet ringde så kändes det som om någon bankade en stekpanna i huvudet på mig direkt! Jag ville bara sova vidare trots mina vanliga snoozningar på 2x10 minuter, trots att jag la mig redan klockan 21:00 igår, och trots att jag ändå låg kvar tio minuter extra i sängen. Jag förstår absolut inte vad det fortfarande är för fel för jag är fortfarande trött och skulle vilja gå och lägga mig nu på en gång! Det känns som att någon har sytt glesa trådar mellan mina ögonlock så att jag har svårt att hålla dom öppna. Det känns som att någon har limmat fast betongklumpar under mina fötter så att jag inte orkar gå. Det känns som att Erik har gett mig sin förkylning för jag snorar idag. Det känns inte direkt motiverande, men det är bara att fortsätta att kämpa på med ett leende på läpparna- precis som vanligt.

P.s. Det hände faktiskt en till sak idag som inte händer så himla ofta annars. Jag tog B.I.L.E.N till jobbet! Så himla skönt :)



Ha en fantastisk dag, det är du värd<3

Ny frisyr!

publicerat i Allmänt;

Just det idag är det 20:e februari. Det betyder att det är prick en månad kvar idag tills jag ska klippa av mig håret! Ja, du läste rätt, jag ska faktiskt klippa av rubb och stubb och göra en frisyr :) Ska bli så himla spännande, ser verkligen fram emot det även fast det kan bli en riktig flopp, haha!

Pluggmys nu eftersom det är två veckor kvar till tenta.

Kram<3

Stressade dagar

publicerat i Allmänt;

Hej!
Blev ett sent första inlägg idag. Är så himla mycket som snurrar i min värld just nu med både det ena och det tredje. Då blir det svårt att hinna med bloggen också, tyvärr.
Känner fortfarande den stickande trötthetskänslan i kroppen efter längdskidorna igår. Jag kan faktiskt till och med ha feber, men är osäker. Litar på att jag mår bra eftersom vi inte har
någon febertermometer än, haha.
Nu ska jag iväg på en timme spinning.


Puss och kram<3

2,8 mil senare

publicerat i Allmänt;

En helt utsliten Elin ligger nu i soffan och ska titta på gladiatorerna med sin fina sambo. Åkte 2,8 mil idag på längdskidor och det känns i kroppen just nu, men ack så härligt det var att åka!
Var hem till min fina Hannapanna och grattade henne också (4 månader senare eftersom hon fyller 20:e oktober, FY SKÄMS jag vet), och det var så härligt att träffa min bästaste kompis från GS- tiden igen. Jag har verkligen saknat henne<3

Nu blir det som jag nämnde lugnt soffmys med min fina<3 Imån börjar skolan igen så det är bara njuta och låta kroppen vila. Hoppas ni också får en mysig söndag :)

<3

Vasaloppsträning

publicerat i Allmänt;

God morgon :) Jag är uppe med tuppen och tänk, det är redan söndagsmorgon. Usch vad helgens springer fram!

Nu ska jag göra mig i ordning för lite längdskidor. Ska följa med mamma och hennes kompisar till Jädraås och träna inför tjejvasan så förhoppningsvis blir det nån mil idag :) Nej nu måste jag verkligen skynda mig.

Kram så länge<3

Farfar 74 år<3

publicerat i Allmänt;

Efter två härliga pass idag på Hälsocenter bjuder farfar på lunch/middag (ja vad är det egentligen när man äter 15:00 på eftermiddagen?), på Östen pärla (kinamat) på stan. Gissa om en utpumpad och vrålhunhrig Elin åt mycket? Det var mumma kan jag säga :) Bild på den fantastiska pekingsoppan finns nedan.

Vi åkte sen hem och firade honom hemma hos farmor och farfar och hade en mysig eftermiddag med presentöppning och annat :)

Nu har vi fått napp på en lägenhet i Umeå som jag ska spinna vidare på, lycklig! :)

Godnatt- kramar till er<3

Lördag morgon

publicerat i Allmänt;

Så var det lördag morgon och man har fått sovit ut ordentligt, skönt :) Erik ligger fortfarande och trynar i sängen, men så har han ju dragit på sig en elak förkylning som aldrig vill släppa. Det är så konstigt att han nästan är sjuk och jag inte ens är lite snorig?

Nu ska jag plocka i mig lite frulle innan jag ska iväg på ett BodyPump pass och sen ha mina goa ungar i FunkyKidz :) Så himla härligt med lördagar<3

Lördagskram<3

Soffmys

publicerat i Allmänt;

Tacosen ligger i magen, pyjamasen är ihoppad och jag sitter med min älskling i soffan, invirad i täcket, och tittar på The Vioce Sverige. Så himla härligt med fredagkvällar, man kan liksom koppla av på ett annat sätt och bara njuta av ledigheten och tanken av att man får sova så länge som man vill imorgon :) Härliga känsla!

Ha en fin fredagskväll<3

Tips!

publicerat i Allmänt;
Sitter du i samma situation som mig och ska göra högskoleprovet snart?
I så fall tycker jag att du ska ta dig tid och kika på länken nedan. Där tipsar dom om en bra bok som man kan både lära sig saker i/samt träna på uppgifter inför det riktiga provet. Jag klickade precis hem den, och beställer man den på adlibris så är den på extrapris nu, samt att det är fri frakt.  Boken kostar 355:-, det kan vara värt pengarna om du vågar satsa och ger den en chans.
Passa på vettja! :) 

http://www.provtips.com/



Lägger ut ett omdömme sen om jag tycker boken var värd pengarna för er som tvekar på om ni ska köpa den.


Kramis<3

Lättnad

publicerat i Allmänt;
God morgon på er! Hoppas ni sovit gott inatt, men det borde ni väl ha gjort med tanke på att det är fredag :)

Igår kväll lättade en sten från mitt bröst. Inte sånt här litet gårdsgrus utan en riktig tegelsten släppte. Erik och jag satt och pratade om framtiden, alltså vad som verkligen kommer hända efter sommaren. Vi skrattade, grät, var oseriösa samtidigt som allvaret fanns där hela tiden eftersom vi båda vet att ett viktigt beslut måste fattas ganska snart.

Utbildningen som jag vill gå finns i Sundsvall och i Umeå och jag hoppas jag har chansen att komma in på båda ställena så jag själv i slutändan får välja var jag ska plugga. Dock innebär det alltså en flytt på minst tjugo mil. Erik har hela tiden sagt att han är osäker, men att han helst inte vill flytta när han fått allting så bra här på hemmaplan. Jag förstår honom i det, för jag känner likadant! Däremot måste jag tänka på min framtid, så jag kommer antagligen bli tvungen att flytta oavsett.
Så satt vi ett tag och pratade och sen kommer dom magiska orden:

-Elin, vill du att vi ska flytta och jag får jobb, så gör vi det! Jag ska sluta se det som någonting jobbigt utan i stället se det som en rolig och utmanande sak. Vi ska ju trots allt inte stanna för all framtid.

......Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Precis dom orden jag har längtat efter att få höra den senaste tiden. Men, trots att Erik gav mig dom fantastiska orden så känner jag mig fortfarande lite osäker. Men bara lite.

Hittade en passande bild till senariot. Det gjorde mig lycklig. Min fina sambo, han ställer alltid upp för mig<3





Fredagskramar<3

Pannkaka

publicerat i Allmänt;

Skyndade mig från jobbet för att hinna till min två vikariepass nu på kvällen. Först lite härlig och glad FunkyKidz och sen 30 minuter spinning. Trött i kroppen nu men imorgon kommer jag vakna med en kropp full av energi igen, så härligt :)

Stekte lite pannkakor på kvällen, pratade med mamma (som vanligt är samtalen minst 30 minuter och vi pratar näsan varje dag, hihi), och sen tog jag tag i den där nedrans disken också! Så nu känner jag att jag gjort rätt för mig idag och är värd en tidig kväll med god sömn :)

Kram till er<3

(P.s Imorgon är det fredag, jag längtar!!)

Efterlängtade

publicerat i Allmänt;

Nu har jag kikat på dom sååå länge. Dom är helt klart vacker. Framförallt sköna också. Jag vet det eftersom jag testat dom. Provat dom, kikat på dom, känt, vänt och klämt. Dom var helt underbara! Dock är dom inte mina än, dom kommer inte bli det på ett tag heller. Jag trodde jag skulle kunna få dom på februarilönen (eftersom jag fick i julstrumpan att jag skulle få välja ut ett par skor som Erik sen skulle betala), men så kläckte Erik ur sig att han måste betala in 1500:- den här månaden för träningslägret som han ska på i mars. Då försvann drömmen igen. Drömmen om mina älsklingar. Men jag ger inte upp hoppet än.... Dom ska bli mina!

Ni hittar skorna om ni klickar på länken nedan:

http://www.scorett.se/woman/1022229

Dom finns även hos Scorett:s butiker och dom kostar 599:-.






Kram så länge<3

Redan torsdag!

publicerat i Allmänt;
God morgon finisar.

Usch vad kallt det var i morse att plocka fram cykeln och trampa iväg till jobbet. Inte blev det bättre av att man var supertrött heller, det är kombinationen tror jag som gör cykelturen på mornarna så jobbig. Skönt i varje fall att det är torsdag idag, då betyder det att det bara är en dag kvar tills helgen och tills det att jag äntligen får krypa upp i soffan och mysa med min kära<3

God mat. Rolig film. Levande ljus. Mysigt sällskpa. Kärlek. Det är helg för mig <3



Jag delar med mig av en gammal bild, men som verkligen är kärlek för mig. Det var en fantastisk kväll<3
(fr. höger: Eriks storasyster Elin, hennes flickvän Linnéa, jag, Erik)



<3

Trött tjej

publicerat i Allmänt;

Som vanligt ligger jag helt slutkörd i sängen, fortfarande proppmätt efter lunchen idag, haha!
Körde ett intensivt 30 minuters spinningpass och sen pös jag snabbt dom attan till Järbo för att titta på Emmas skidtävling och jädrar vad hon gasade på, riktigt kul att se :)

Nu ska jag sova, ladda inför jobbet imorgon och träningen som väntar på kvällen :)

Kraaam <3

Kaos

publicerat i Allmänt;

Så var jag hemma igen från Borlänge och labben slutade i kaos. Det hela började med att vi fick fel mätvärden på samtliga provförsök eftersom vi lyckats fått fel material av läraren. Vi följde inte heller laborationen till punkt och pricka då Erik (vår lärare), inte verkar ha genomfört labben tidigare utan det blev bara massa misstag. Rubb och stubb slutade med att Erik fick ström i sig, han var tvungen att åka in till sjukan och vi fick avbryta hela labben utan mätvärden.
Riktigt kaos och inte ett dugg lärorik, men så kan det vara!

Nu ska jag göra mig redo för ett 30 minuters spinningpass. Fick nyss förfrågan om att vara vikarie och som vanligt tackar jag ja eftersom det är så roligt :) Ha en bra eftermiddag så får vi se om vi hörs senare :)

Kvällsbus

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)

Jag sitter i bilen nu, påväg till Borlänge med mina traineevänner. Ska göra en labb till materialläran, wohoo.

Tänkte bara berätta lite utav mitt och Eriks kvällsmys :) Ibland på kvällarna när vi ska sova så ligger vi och smådrygar med varandra. Ju tröttare man blir desto roligare blir det samtidigt som det är så drygt, men gud så man får skratta! Perfekt för att få ett bra avslut på dagen och till sist är man så trött så man slocknar skönt :)

Fick choklad av Mamsen igår på alla hjärtans dag. Hon är för söt min mamma :)<3

Med en enkel tulpan...

publicerat i Allmänt;

Så var dagen till ära över och min fina, söta, kära och omtänksamma sambo kom hem med en bukett blommor i kärlekens tecken trots att vi strängt förbjudit presenter i år. Han är för söt min söthög<3 (det där lät konstigt, haha), som inser att lite blommor aldrig kan sitta fel hos en tjej, speciellt inte på alla hjärtans dag :) Han har väl lärt sig efter 4 1/2 år, haha.

Kram till er<3

Tårtan

publicerat i Allmänt;

Tårtan är bakad och jag är redo :) Väntar bara på att min fina sambo ska komma hem så att vi kan göra oss redo och åka hem till Emmapemma :)

Ville mest bara kika in en snabbis ifall jag inte kommer in mer idag.

All kärlek till er!

Alla hjärtan dag

publicerat i Allmänt;

Glad alla hjärtans dag på er vänner :)<3

Min mysdag har börjat bra idag då jag sitter uppkrupen hemma i soffan och tittar på föreläsningar. Har nyas petat i mig lite frukost och ska senare under eftermiddagen göra en hjärtlig-tårta till min syster som fyller 11 år idag :) <3 Dock känns det skönt att jag och Erik inte har nån alla hjärtans dag-hysteri, utan vi ska bara njuta av varandras sällskap och inte göra/köpa nått speciellt :)
Hur ser din dag ut och vad har du köpt till din kära? :)

En stor och varm kram till er<3

Soffmys

publicerat i Allmänt;

Så har det varit en sån där konstig dag igen. Var iväg och tränade, kom hem och är helt slut! Huvudet värker och det finns inte en gnutta energi kvar i kroppen. När jag hoppade in i duschen trodde jag att jag skulle svimma så jag ropade på Erik så han fick hålla mig sällskap så inget skulle hända. Pricken över i var att han hade lagat så himla god mat! Fläskfilé, hasselbackspotatis och beasås- mums!

Nu ska jag somna på soffan och invänta min fina som är på träning.

Kram från mig<3

Ny vecka, nya tag

publicerat i Allmänt;

Hej på er :)
Jag började veckan med en kortdag, härligt eller hur! Ska försöka söka mig lite studiepengar från en fond nu och sen ska jag göra mig i ordning för kvällens träning. Först 45 minuter härlig FunkyKidz dans (fick bli vikarie idag då min kollega Anna lyckats få magsjuka, stackarn!), och sen en timme spinning på det :)
Laddar upp med lite chips så jag ska orka, haha.

Kalasdag

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Så var det redan söndag, usch vad tiden går fort! Vaknar klockan nio på morgonen och är hur pigg son helst medan Erik sover djupt bredvid mig, är det rättvist? Det tycker inte jag, haha.

Idag ska vi åka hem till Jäderfors en sväng och fira min syster som egentligen fyller på tisdag, men för att släkten ska kunna komma så firar vi idag. Herre Gud, 11 år gammal blir hon! Stora damen :) Men innan vi kan åka dit måste jag sätta fart och göra morotskakan som jag lovat att ta med. Full rulle som vanligt :)

Ha en bra söndag<3

Eftertänksamhet

publicerat i Allmänt;

I dag lättade jag lite på trycket som satt över bröstkorgen. Det ska man inte göra, det blir bara bråk och man blir sårad eller ledsen själv. Det hände nämligen mig och min sambo idag. Han blev sur, jag ledsen. Det är så himla jobbigt! Varför ska man behöva bli ovänner, det är så onödigt. Därför är det lika bra att inte säga nått, då slipper bråken uppstå.
Jag trodde jag skulle ha en mysig lördagkväll. Det slutade med att jag satt ensam framför tv:n och Erik höll till i köket. Hade jag bara varit tyst så hade vi haft mysigt, precis som planerat. Som sagt dumt och väldigt korkat.

Hoppas er kväll var mysig. Kram på er<3

Sovmorgon!

publicerat i Allmänt;

God morgon på er denna härliga lördag :)
Äntligen en dag då man har sovmorgon. Gissa vad som händer mig då? Jo, klockan åtta slår jag upp ögonen och är pigg! Så himla typiskt mig när jag äntligen får chansen att sova ut, haha.

Igår kväll var i alla fall jag och Erik iväg på bandy på kvällen. SAIK- Bollnäs. Egentligen är väl inte bandy min grej men jag följde med Erik eftersom han så gärna ville gå. Själv hade jag planerat en myskväll i soffan med chipsskål, täcke och lite god mat men det tycks vi få ta en annan gång :)

Nu ska jag sätta igång här hemma när jag ändå är vaken. Söka pengar för att jag pluggar, slå in paket och öva danskoreografi står först på dagen lista :)

Kram så länge<3

It's Friday, I'm in love!

publicerat i Allmänt;

                                                              "I don't care if Monday's blue

                                                            Tuesday's grey and Wednesday too

                                                              Thursday I don't care about you

                                                                  It's Friday i'm in love"


Exakt så känns det just nu! Äntligen är fredagen här, jag har visserligen massa möten inbokade, men när jag stämplar ut idag så är jag fri som en fågel, lovley! Jag vet att jag ikväll kommer parkera mig i soffan, äta god mat och mysa med Erik samt med en mumsig chipspåse i handen. Kan en fredag bli bättre? Jo i och för sig. Om jag somnar på soffan blir dag komplett, hihi :)

Hoppas ni har lika härliga helg-vibbar som mig! :)


All krälek <3

Slalomåkning

publicerat i Allmänt;

God kväll!
Här har det bakats två sorters kakor, gjorts mat och pluggats för fulla muggar idag! Så nu på kvällen kände jag för ett avbrott med lite slalomåkning för maximal avkoppling :) Dock var det -16 grader ute så det blev inte så många åk ner för backarna innan vi var som ispinnar och bestämde oss för att åka hem.
Varm choklad, varm dusch och nu inkrypen under täcket- mysigt värre! :) Dags att släcka dom små blå nu för jag är riktigt trött. Imorgon väntar en alldeles för lång "to do list" för att fortsätta vara vaken.

Nattinatti vänner<3

Vilket fynd!

publicerat i Allmänt;

Kommer ni ihåg skorna jag skrev om för ett tag sen? Don som jag skulle ge min syster i present. Kängorna för 69:50:- på H&M:s hemsida. Jag hämtade dom idag, och Gud vilka fina skor jag fick till det priset! Dom var till och med fodrade på insidan så att hon kan använda dom lite på hösten/ slutet av vintern också om hon vill. Helt perfekt, jag är så nöjd :)

Passade även på att köpa lite rosor till svärmor Marianne idag. Hon genomgick en knäoperation igår så jag och Erik tänkte svänga förbi ikväll och se hur det är med henne. Kan alltid vara roligt att få en bukett blommor så man känner omtanken :)

Nu ska det sättas igång och bakas lite här i stugan trots det underbara vädret ute! Får hoppas att jag kan njuta av det lite senare :)

Kram till er <3

Pluggdag

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Idag känns magen mycket bättre, jag vet inte riktigt vad som hände igår? Men skönt är det att det inte var någon magsjuka eller ännu värre, vinterkräksjuka på gång!

Idag när jag vaknade så såg köket ut som ett enda stort kaos. Jag förstår inte vad som har gått fel på mitt mat- och diskschema? Hursom var det ingen trevlig syn att vakna upp till och jag antar att det blir jag som får ta tag i det under dagen. Nitlott!

Menmen, innan jag kan göra någonting annat måste jag sätta fart med mitt pluggande. Om prick fyra veckor idag sitter jag på tenta i Borlänge, så nu är det bara att bita i det sura äpplet.

Kramis<3

Magsjuk?

publicerat i Allmänt;

Hej på er!

Jag vet inte vad som hände på Kvällskvisten här. Jag kände att jag fick ont i magen, typ mensvärk och antog att det var pga. att jag bytt p-pillersort. Tänkte inte mer på det och Erik kom och hämtade mig efter jobbet. Jag hoppar in i bilen och känner hur ont jag får i magen, det verkligen hugger till!
Vi bestämmer oss för att plocka med oss mat hem så vi stannar vid en restaurang och ska beställa (sushi, muuums :)). När jag hoppar ur bilen då snurrar allt till och jag får så fruktansvärt ont i magen så jag vet inte var jag ska ta vägen! Skyndar mig in och tittar ut vad jag ska ha innan jag rusar till kundtoan. Hinner lagom sätta mig innan kalaset drar igång både i fram och i bak. Wohoo, så har man åkt på magsjuka tänkte jag, läckert!

När jag äntligen känner mig stark nog att ta mig hem så är jag kritvit i ansiktet och helt tom i kroppen. Åker hem, äter upp min mat och vilar ett tag sen är det full rulle igen, och jag får behålla allt jag ätit. Är det inte konstigt hur det bara kan slå om sådär pang tjong?! Det hela gick på 15 minuter från första värken tills att allt var i full gång, haha :) I efterhand kan man inte annat än skratta åt eländet, men just då kan jag säga att det var allt annat än kul.

God natt på er<3

Spotify Premium i mitt hjärta

publicerat i Allmänt;
Jag kan inte förstå hur jag har lyckats klara mig utan Spotify Premium tidigare! Det är ju faktiskt hur fantastiskt som helst för lite drygt en hundring i månaden. Ingen reklam, du kan lyssna offline och det bästa av allt- du kan bära med dig all musik var som hlest i telefonen utan att det tar något minne :) Extra pluss är att du pluggar in musiken i dina öron på jobbet så du slipper störa dina kontorsgrannar med radiomusiken.
Så grymt och jag är så glad att jag insåg att jag var tvungen att skaffa det. Helt klart bästa inköpet jag gjort på länge!
Tänkte bara dela med mig av informationen till er som är lika otekniska och ointresserad av teknikens framsteg som jag är, hihi :) (Jag menar, jag har ju bara gått ett tekniskt gymnasium, haha)


<3

Cykeldäck

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Idag var det en sån här morgon då man kunde ha betalat bra för att få stanna kvar i sängen och sova. Usch vad trött jag var! Dock lär jag säga att det är för himla härligt att cykla till jobb och skola på morgonen för då vaknar man liksom till ordentligt ute i kylan :) Nu har ju papsen dessutom satt på mitt nya dubbdäck som jag fick i julklapp (jag vet, äntligen fick jag på det, hihi), så nu plöjer jag fram på cykeln med mitt nya cykeldäck, haha!
Det blir faktiskt tyngre att cykla men ack så säker man känner sig. Fästet blir mycket, mycket bättre! Så har ni inget dubbdäck på framhjulet, (räcker att ha ett där), och cyklar mycket på vintern så borde ni investera i ett vinterdäck för ni kommer inte ångra er, jag lovar :)

<3

Sov- time

publicerat i Allmänt;

Så var dagen förbipasserad, sambon tillfrisknad och Elin färdigmotionerad för idag. Känns skönt :) Blev en tur på längdskidorna idag med, dock bara 5 km eftersom jag är så rädd för björn och varg! Ser dom överallt, haha :)
Undra förresten hur det är uppe i Umeå då! Kanske är ännu värre där om jag nu ska flytta dit!!! Nej, nu tänker vi på nått annat :)

Jag blev färdig med minttopparna till Mamsen idag också så vi tänkte lyxa till det lite här hemma med en godisskål på Kvällskvisten. Det slutade med att Erik i princip hann tömma skålen undertiden som jag duschade, haha, den lilla rackaren! Men men! Får se det som att jag får mer muskler än fett idag då, hihi :)

Hoppas din dag var fantastisk<3

Dumlegodingar

publicerat i Allmänt;

Från start till färdiggräddad tog det 45 minuter att göra 40 stycken dumlegodingar. Lätt, snabbt och gott- precis som det ska vara enligt mitt tycke och smak, hihi :)

Nu ska jag plugga lite innan jag ska iväg på några ärenden. Erik han bara sover, sover och sover, stackarn<3

Sovmorgon

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Idag fick det bli en extra liten sovmorgon här i stugan. Hade ställt klockan på 08:00, men jag somnade om och vaknade för en stund sedan. Vi har en liten sjukling här hemma idag också. Erik hade så ont i magen och huvudet i morse så jag tyckte han skulle stanna hemma. Han började klaga redan igår kväll så vi hoppas att det inte är nått allvarligt. Stackars liten<3

Nu ska jag ta tag i lite bakning för min syster ska firas på söndag så jag tänkte hjälpa till lite. Blir åtminstone minttoppar och dumlegodingar idag, muuums!

<3

Sofias Änglar

publicerat i Allmänt;

Med en helt slut kropp sitter jag nu uppkrupen i soffan iklädd pyjamas och med Eriks täcke virrat omkring mig. Sambon själv är inte hemma så jag sitter och gråter framför Sofias Änglar på kanal 5. Det är så hemskt och mina tårar bara rinner, rinner och rinner. Så typiskt mig, men så är jag en riktig känslomänniska också.

Erik fortsätter att överraska mig varje dag. Idag stod det flygande Jakob på bordet när jag kom hem från träningen- alltså vällagad mat! Jag blir så stolt och glad över honom när han visar att han anstränger sig, min fina pojke<3

Samarbete

publicerat i Allmänt;

Då var det äntligen söndagskväll och tiden/helgerna bara springer förbi! Man hinner inte med själv riktigt för dagarna bara försvinner.

Idag har jag kört tre tuffa pass så gissa om kroppen är slut! Längdskidor, spinning och coore stod på schemat idag så nu väntar en skön och lång myskväll i soffan med min fina<3

Vill bara berätta hur söt och gullig han var idag och faktiskt hjälpte mig med maten trots att det inte ens var hans matdag. Jag blev rätt imponerad för att det var honom, men det verkar som att det växer fram en liten mogen och hjälpsam kille i honom också som har känsla för familjelivet, trots allt, hihi :) Man kan inte annat än bli stolt och så lyckligt kär!<3

Mysig kväll på er, kram från mig :)

Kall söndag

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Här har vi mjukstartat lite idag. Vi tänkte åka iväg och ta en tur i längdskidspåren men det var så kallt ute idag så ve bestämde oss för att avvakta lite till eftermiddagen och hoppas på att temperaturen stigit lite då :)

Så just nu tänkte jag bara krypa upp i soffan, titta på melodifestivalen i repris eftersom jag missade den igår när jag var på 18- årskalas, och brodera lite samtidigt. Ha en slappissöndag helt enkelt, hihi :)

(Tänkte visa en bild på den fantastiska tårtan vi fick igår samt presenterna (innehållande hårfön och lila ljuslyktor), som Rutvika fick av mig :)


<3

Oärliga personer

publicerat i Allmänt;

Ja, oärliga personer ska man hålla sig ifrån för usch vad dom suger energi ur en. Speciellt när man har dom i sin släkt också så blir det ännu värre! Ååååh, blir galen! Men, det känns skönt att jag har fått skriva av mig lite nu i varje fall så jag kan få lite ro på kvällen. Man mår bara dåligt av tillvaron.

Ha en fin lördag<3

Uppe med tuppen

publicerat i Allmänt;

Ja uppe med tuppen (och frukost i magen har jag), är jag verkligen om man ser till hur länge jag i vanliga fall brukar sova på helgerna, hihi :)
Var en jobbig natt inatt. Vaknade i princip två gånger i timmen för jag var rädd att sova över, så egentligen har väl inte sömnen varit den bästa inatt.. Det är så drygt när det blir så! Någon som har nått tips vad man kan göra åt saken? :)

Idag är träningensdag här i familjen. Jag har spinning nu kvart i tio, och sen klockan ett har jag barndans så idag blir det mycket, hihi :)

Ha en fin lördag<3

Myssällskap<3

publicerat i Allmänt;

Klockan är snart halv elva, Erik har inte kommit hem än och jag ska krypa till kojs. Har varit en fantastisk kväll där jag fått träffa mina gamla högstadiekompisar, Kewa och Josse, så himla skoj<3 Jag önskar verkligen vi kunde ses oftare än vad vi gör!

Nu måste jag faktiskt sova, jag har förmiddagsspinning imorgon 09:45, och då gäller det att ha pigga ben, haha!

<3

Mums!

publicerat i Allmänt;

Alltså jag måste in lite snabbt och bara tipsa er om nått så fruktansvärt mumsigt! Har ni smakat den här vällingsorten? Så lätt att göra i ordning och så god om man toppar den med lite socker. Det allra bästa är att man blir mätt också på en normalportion även om man inte kan tro det.

Ett litet eftermiddagstips sådär :)

<3

Bloggtips!

publicerat i Allmänt;

Jag har hittat en sån här mysig blogg som man ara drömmer om att få ha själv. Det vore så fantastiskt, och jag längtar såå tills studen väl är kommen för mig med, även om det lär dröja några år.

Så, nedan finner ni länken till Elins blogg, som nyss har fått sin son Gustav tillsammans med sin sambo Erik. Read and enjoy såhär en mysig fredagseftermiddag. Jag själv är helt såld i bloggen<3

http://elingabriella.se/ 



Kram från mig <3

Fredag och helg<3

publicerat i Allmänt;
God morgon på er :)

Så var det äntligen fredag igen och dags för helgens alla mysigheter :) <3 Ikväll ska Erik bort med jobbet så jag passar på att träffa några gamla vänner från högstadietiden. Ska bli så himla roligt och mysigt att äntligen få ses igen <3

Annars så väntar en helg full med träning och kärlek. Vi har insett både jag och Erik att vi måste ta vara på tiden som vi har tillsammans nu ifall vi måste skiljas åt i augusti. Min fina kärlek, jag älskar honom så<3



<3

Gud så härligt!

publicerat i Allmänt;

Idag, äntligen, fick jag knyta på mig pjäxorna och bege mig ut i det fantastiska vinterlandskapet och avnjuta en tur på längdskidor. Det var så härligt, friskt och kallt. Kändes som jag hade kunnat åka hur långt och hur länge som helst, fantastiskt! Söndag blir nästa tur och jag ser så fram emot det :)

Här hemma avrundar vi kvällen med lite kvällsfika. Hungriga magar efter ett pass ute i spåret, hihi. Jag petar i mig min välling (ja jag vet, bebisvarning), och Erik sitter med sin äppeljuice med mackor :) God natt på er kära vänner, hoppas ni avnjutit kvällen lika gott som jag har <3

Beslutsångest

publicerat i Allmänt;

Jag är så himla stressad över min framtid. Hur ska jag veta vad jag vill göra i framtiden när jag knappt vet vad jag vill göra efter sommaren? Plugga, jobba, resa, bilda familj? Frågorna är många och svaren finns inte.

När jag väl bestämt mig vad som ska hända kommer en grymt stor sten lossna från mitt bröst för usch och fy vad det här beslutet bekymrar mig.

<3

Gulp!

publicerat i Allmänt;
Gulp, vet alla vad det innebär?
För er som inte vet kan jag berätta att det är när man sväljer en stor klunk med saliv så det låter sådär högt ni vet. (Det brukar ofta hända i barnfilmer/tecknat på tv:n).

Så nu när alla vet vad det är kommer vi till själva momentet som är just "gulp". Jag rakade mig under armarna och på benen igår! (Alltså det var verkligen på tiden nu för usch så långt håret var, men samtidigt har jag inte vågat göra någonting under den tid som jag varit "sjuk" heller ifall det skulle slå tillbaka). Tankarna snurrar ju lite i huvudet nu. Kommer det slå tillbaka? Kommer ytterligare en böld? En till pencilinkur, orkar jag det? Kommer jag aldrig mer kunna raka mig nu för att jag är känslig?

Ja, frågorna är många och jag lär troligtvis inte få svar på dom heller men det löser sig väl förhoppningsvis, det är upp till bevis den här gången nu, hihi :)


<3

Drömmen om ett badkar

publicerat i Allmänt;

Så var jag hemma igen och färdigtränad för idag :) Fick rycka in på ett 30 minuters spinningpass såhär på Kvällskvisten. Finns det nått härligare sätt att träna?

Ska hoppa in i duschen och sätta mig där ett tag och drömma mig bort som om jag låg i ett varmt badkar. Gud så jag längtar tills vi flyttar och vi införskaffar ett stort sådant för två :) <3
Men, än så länge får jag nöja mig med duschen och njuta av att det är Erik som lagar maten ikväll så jag får duscha extra länge, hihi :)

Kramis<3

Generad tjej

publicerat i Allmänt;

Hej på er!

Nu är eftermiddagen igångrullad och det är inte långt kvar tills dagen är pase och vi får gå hem till kvällens trevligheter.

Jag kom på att jag glömt att berätta en så pinsam grej! Eller egentligen är den inte pinsam, men ni som följer min blogg vet att jag har svårt för att ta beröm osv. Såklart händer en sån sak mig igår, alltså att jag får beröm. Inte över vilken sak som helst heller, utan över att jag ser vältränad ut. Jag ska berätta hur det var:

Igår var jag iväg och körde ett kort coore- träningspass på 30 minuter, på Hälsocenter här i Sandviken där jag extrajobbar som spinninginstruktör. När jag tränat färdigt gick jag in för att hinna duscha innan vi skulle iväg och titta på fyrverkerierna. När jag väl håller på att klä av mig så kommer det fram en tjej mot mig och ursäktar sig lite för det hon har att säga, men hon vill ändå berätta det. Så kommer orden.

"Du har sån vältränad kropp. Du är idealet över hur man vill se ut när man tränat. Verkligen den perfekta kroppen"

Kan ni tänka er mitt ansiktsuttryck och den värmande glädjen som spred sig i kroppen? En helt fantastisk känsla, samtidigt som jag inte ville någonting hellre än att sjunka genom jorden och slippa få berömmet. Så söt tjej, tack för dom fina och värmande orden<3


<3



                           




Konstigt!

publicerat i Allmänt;
God morgon på er!

Här är det krångel, krångel för fulla muggar. Min blogg var lite konstig igår. Upptäckte i morse att mitt inlägg som jag gjorde igår vid halv tre inte hade blivit publicerat förens i morse vid sex tiden! Undra om det är appen på telefonen som inte fungerar riktigt? Har ni också varit med om liknande så hör gärna av er och berättar vad det är för fel. Lilla tekniska jag förstår mig inte riktgt på sånt här, hihi :)

I varje fall så kan jag berätta att jag hade sån himla mysig kväll igår! Var först iväg på ett snabbt coore pass för att träna magen och ryggen. Sen firade ju som sagt Sandvik 150 år  som företag igår så dom bjöd på ett hejdlöst vackert fyrverkeri som hela familjen var iväg och upplevde.
Efter det ville Erik bjuda på lite kvällsfika. Sagt och gjort pös vi iväg till waynes på en fika och mumsade i oss en varsin bit morotskaka :) Så himla mysigt hade vi det! Vi satt där i en och en halv timme och bara småpratade lite. Det kan faktiskt vara skönt att göra det i en annan miljö ibland har jag märkt, man liksom lyssnar lite bättre då, hihi :)

Nej, nu måste jag sätta fart här! Ska bara jobba någon timme nu innan jag ska iväg på framtidsseminarium, så det är lika bra att ligga i!

Kram till er finisar<3


<3

150 år

publicerat i Allmänt;

Ja må han leva,
Ja må han leva,
Ja må han leva uti hundrade år....

Ja så blev det ju också :) Idag firar nämligen min arbetsgivare och företaget Sandvik 150 år som företag- just idag alltså :) Häftigt värre!
Det hela firas såklart med tårta då över 700 tårtor har skickats runt på företaget, och ikväll blir det fyrverkerier för hela slanten. Ska bli roligt att kika på :) Hoppas din dag är lika fantastisk som min :)

<3