Tentavecka

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Så har Erik åkt hem och tystnaden och ensamheten är ett faktum. I och för sig går jag in i min tentavecka nu med två mattetentor, men det är jobbigt att inte ha den man älskar i sin omgivning<3
Eftersom vi går in i den lite mer extrema perioden nu, själva tentaveckan där tentorna ligger, så är såklart de absolut skönaste myskläderna ihopppade och så kommer det att vara hela veckan. Mot veckans slut riktigt längtar man efter en dusch och att få fräscha till sig igen. Men det är väl så det ska vara antar jag, om man ska vara en seriös tentapluggare. Håll en tumme åt mig fram tills torsdag klockan ett så går det här vägen!

En lördag i kärlekens tecken

publicerat i Allmänt;
God, tidig, morgon :) Idag vaknade jag upp med min fantastiska kille bredvid mig i sängen och det är så skönt att ha honom i min närhet. Att sova och känna kärleken även fast ögonen är slutna och tankarna någon helt annan stans i drömmarnas värld. Det är så fint. 
Idag ska vi plugga, shoppa, plugga och sen gå på lite bio ikväll. En lördag i kärlekens tecken <3

Vårshopping

publicerat i Allmänt, Kläder och skor;
Det finns så himla mycket fint i butiker nu, främst med massa nya och härliga vårprodukter. Mellan tentapluggen är det så kul att surfa runt lite, kika på lite kläder, läsa lite bloggar och att få inspiration. Har fallit får två helt fantastiska plagg som jag nog kommer att införskaffa förr eller senare. En underbar skinnjacka och ett par jeans med kamouflage. Både snygga och användbara! :)
 

Ilande värk

publicerat i Allmänt;
Idag vaknar vi upp till ett gråmulet Sundsvall med lätt fallande snö och en inihelvetes jäkla tandvärk! Visdomstanden har en himla tendens att alltid växa vid olämpliga tillfällen. Först under nollningen och nu under tentaperioden då jag har två mattekurser att plugga till. Usch! Jag önskar tanden bara kunde ta sitt pick och pack och flytta ur min mun. Ibuprofen får bli min stora räddning för att kunna fokusera lite på skolan i alla fall. Tur att det finns bra mediciner :) Hur ser din tisdag ut? Tänk över det och se om du har några fina ljusglimtar att se fram emot :) Kram från mig till dig!
 

Vecka 11

publicerat i Allmänt;
God morgon! Tänk att vi redan går in i vecka elva på det nya året, jag som tyckte vi nyss stod här utanför fönstret, skålade i champange och fnittrade. Men det var elva veckor sedan. Elva. Usch vad tiden går fort.
Idag väntar en tågresa tillbaka till Sundsvall och sen kommer jag inte hem förens torsdag den 21 mars. Tentaperioden drar igång nu och det är lika bra att hänga med. Men lite skoj, flams och trams ska vi nog hinna med vid sidan av. Eventuellt kommer Erik upp till helgen också så lite mys ska vi kunna klämma in, hoppas jag.
Ha nu en fantastiskt härlig måndag, njut av den nya veckan och så solen såklart. Kram<3

Söndagsmys

publicerat i Allmänt;
Så har söndagen också sprungit förbi. Veckohandlat, pluggat, spinnat, färgat håret och nu myser jag ensam i soffan. Jag älskar söndagar hemma med soffhäng, täcke och kuddar. Det enda som fattas nu är min sina fästman, men honom får jag vänta ett tag till på eftersom han är och spelar innebandy. Men snart så<3
Imorgon åker jag tillbaka mot Sundsvall för sista pluggveckan innan tentaperioden. Jag ska ge gärnet och banne mig fixa det här. Nu kör vi!

Mellomys

publicerat i Allmänt;
En kväll med mat, familj och mellomys. Härlig vinnarlåt och mycket tok. En fantastiskt lördagskväll som gör gott för kropp och själ<3
Idag väntar lite skolarbete och senare i eftermiddag spinning. Sen måste vi hinna med och mysa lite extra också eftersom vi inte vet om vi ses nästa helg då jag inte kommer hem. Det riktiga tentaplugget är här och jag måste ge järnet.

Träningslördag

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Träning;
Hej på er! Solen har skinit i princip hela veckan och humöret blir därmed också bra. Så härligt! Idag har jag hunnit med standardspinningpasset som ligger på lördag förmiddagarna. Nu inväntar jag eftermiddagens Funky. Det var två veckor sedan jag träffade de små grynen så gissa om jag längtar efter dem! :)
Annars så har jag ett härligt vårtips idag. Ursnygga, pösiga byxor från bloomingshop.se, med söta spetsdetaljer. Sköna och ursnygga på en och samma gång. Perfekt! Måste beställa hem ett par :)
Kram!

God morgon fredag!

publicerat i Allmänt;
Det är så härligt att vakna upp idag och veta att det är fredag så jag äntligen får åka hem över helgen. Träna, mysa och träffa familjen. Helt underbart!
Vet ni, jag har helt snöat in på Erik Segerstedts senaste låt Hello Goodbye. Man blir så himlans glad av den! Direkt när jag vaknar brukar jag plugga in den i öronen och lyssna. Man kan inte få en bättre start på dagen :)
Nu ska jag sätta fart så jag får bege mig hem. Finns en del att göra innan jag kan åka. Ha en härlig fredag<3
 

Vårkänslor

publicerat i Allmänt;
Tänk att vi får vakna upp till en härlig dag idag igen, med klarblå himmel och strålande solsken. Kroppen mår så himla mycket bättre, man blir glad och får mycket energi. Våren och påsken är på väg, gissa om det kommer bli härligt ävenom vintern är en fantastisk årstid den med!
Idag är det till och med torsdag. Den här veckan, var tog den vägen? Ikväll har jag tvättid och sedan är det dags att packa för hemfärd som innebär att jag får träffa Erik igen. Längtar, längtar, längtar<3
 
Tulpaner är ett av de säkraste vårtecknen för mig, och de får mig att längta extra mycket efter påsken.

Motivationsbrist

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
När motivationen behövs som mest, då är den som bortblåst och man hittar den ingenstans hur mycket man än letar, anstränger sig och försöker. Varför ska det allid vara så trögstartat med tentaplugget för? Det blir lätt att tiden springer iväg på annat och studentordspråket som finns stämmer verkligen in:
"Studentrummen är aldrig så städade och diskberget är aldrig så litet, som under tentaperioder".
 

Snyggt där nere

publicerat i Allmänt;
Jag kan inte låta bli att drömma mig bort ibland. Till värmen, stranden, till maj. Nu är det faktiskt bara två månader kvar tills vi lyfter och jag längtar så! Därför har jag börjat kika omkring lite. Ett par snygga badbyxor och en snygg baddräkt skulle behöva införskaffas innan vi åker. Badbyxorna kan jag bocka av idag, för jag har hittat två supersnygga badbyxor! Nu gäller det bara att min fina också tycker om dom lika mycket som mig, haha. 
 

Fin kväll

publicerat i Allmänt;
Tänk vilken fin kväll det blev igår. God mat, mysigt sällskap och en jättebra film. Livet kunde inte ha varit bättre<3 Du gör mig galen som filmen hette hade en fin handling med ett bra avslut. Det märktes att filmen var en typisk Oscarsnominerad film, men den var ändå inte allt för djup för att man inte skulle uppskatta den. Jag tycker den var mysig och bra, och jag rekommenderar andra att se den!
Idag skiner solen här i Sundsvall och himlen är klarblå. Så typiskt när jag måste sitta inomhus hela dagen och tentaplugga. Om två veckor idag har jag min andra tenta för den här perioden. Tiden springer iväg så det är lika bra att ta vara på den.
 
Bradley Cooper, snygg huvudrollsinnehavare!

Biosupé

publicerat i Allmänt;
Att vakna idag och känna att det äntligen är tisdag är så himla underbart. Idag kommer nämligen min efterlängtade soffa! Därför tillbringades gårdagskvällen med att plocka undan hemma för att göra plats åt min nya vän. Om jag hinner bygga ihop den idag får vi se, vi ska nämligen iväg och titta på lite bio idag jag och mina tjejer. Biosupé med kärleksfilm som avslut. Tisdagen kan inte bli mycket bättre<3
 
 

Snälla påskharen...

publicerat i Allmänt;
Det är inte lätt att leva som fattig student, med goda tränings- och matvanor, samt med ett brinnande intresse för allt som har med att göra sig av med sina pengar. Som ni hör så går det inte ihop rent ekonomiskt med alla nya träningsprylar som vill införskaffas, med all mat som förtärs och dessutom önskas en hel del shopping kunna genomföras. Det gör inte saken lättare när det dimper hem fina erbjudanden i brevlådan, som från Guldfynd till exempel. Hittade en så fantastiskt fin ring, jag önskar mig dock den med blå sten och inte vit, som var till ett oerhört fint klubbpris. 298:- om man är medlem, annars 479:-. Äkta silver, kubisk Zirkonia, röd/blå eller vit sten. Visst skulle den passa bra på mitt finger påskharen? :)
 

Nytt försök

publicerat i Allmänt;
Hej!
Nu var det ett tag sen sist, så jag tänkte försöka göra ett nytt försök med att hålla reglebundna uppdateringar här inne trots att tentaperioden bara är två veckor bort! Anledningen till att jag inte har hunnit skriva så mycket är för att min lillasyster har varit här under förra veckan och ni vet hur det är. Uppmärksamheten och aktiviteterna är hela tiden fokuserade kring dem och därför blev bloggen lidande. Men nu så, nu tar vi nya tag igen :)
 
Tittade ni förresten på skidor igår? Det var ju som gjort för en heldag i tv- soffan! Först Vasaloppet och sedan femmilen. Mycket spännande! :)