Skynda fynda!

publicerat i Allmänt;
God morgon på er ute i stugorna :)

Själv har jag varit vaken ett bra tag eftersom jag är på jobbet idag. Har min förmiddagsrast nu så jag passar på att kika runt lite på internet samtidigt som jag dricker ur min kopp med rykande varm choklad och äter en blodapelsin (tror faktiskt det är första gången jag äter en sån, riktigt god faktiskt!).
Väl sittandes på internet så hittar jag ett sånt fynd som jag bara måste dela med mig av!

Barnkängor i svart (upp till storlek 37), från HM shop online, för endast 69,50:- på rea! Jag vet inte hur många skor det finns kvar av varje storlek, så mitt råd är att skynda och fynda för billigare än såhär blir det inte. Länken hittar ni nedan :)

http://www.hm.com/se/product/92982?article=92982-A#shopOrigin=SA

Lycka till med shoppingen, hoppas ni hittar passande skor :) Själv ska jag ge mina till min syster som fyller 11 år den 14/2, på alla hjärtans dag. Billig och bra present helt enkelt!



<3
 

Extra kärlek

publicerat i Allmänt;

Just idag är en sån dag då man känner sig extra kär. Liksom när man har längtat efter sin fina hela dagen, man har längtat efter en puss och kram, och man blir sådär överlycklig när han väl kommer hem. Kramen man får i hallen då är så härlig, man njuter jättemycket och man vill aldrig sluta kramas!
Sen vill man bara ligga och kramas i soffan hela kvällen och inte göra någonting alls mer under dagen. Man är liksom nöjd med bara kärleken vid sin sida.
Härliga känsla, jag önskar att den varade för evigt! :)

<3

Fynd

publicerat i Allmänt;

Hemkommen från Gävle :) Hanna var in till sjukhuset en sväng med sina fötter utan vidare resultat. Stackarn, ska behöva ha så ont i fötterna hela tiden, jag lider med henne. Är bara att hoppas på att dom hittar vad det är snart så hon slipper all smärta.

Var ner en snabbis på stan också. Gjorde massa fina fynd så jag är så nöjd så! Några presenter som kommer uppskattas av både stora och små plus massa broderier till mig, hihi. Så typsikt mig och min tantvarning, jag vet, haha.

Nu ska jag ta tag i studierna så att dom bli lite klar innan jag ska göra mig i ordning för kvällens spinning och lite FunkyKidz träning eftersom barndansen drar igång på lördag, wihoo :)

Kramis <3

Måndag morgon

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Så var det måndag igen och man är uppe med tuppen. Har studier idag så jag studerar hemifrån, men den stora anledningen till att jag ens är vaken nu är för att skjutsa in Eriks syster till sjukhuset i Gävle. Så det var ju tur på sätt och vis så jag kom upp i tid och hinner få i ordningen lite saker under dagen :)

Dags att sätta fart om jag ska hinna med min milslånga lista, hihi :)

<3

Julafton nummer 2

publicerat i Allmänt;

Så var även den andra julaftonen avklarad :) Hade en mysig kväll hemma hos mormor och morfar där vi tog det hela väldigt enkelt och med ro. Vi fikade lite, småpratade och dela ut/ öppnade julklappar :) Jag blev mest glad över min köksassistens som jag fick så jag äntligen kan göra mina egna bullar. Den måste testas under veckan, hihi :)

Nej, nu måste jag försöka sova. Är inte ett dugg trött och har redan provat det mesta för att John Blund ska hälsa på utan vidare framgång. Så nu blir det sista utvägen om jag ska orka med allt pluggande imorgon, nämligen att räkna får, haha. God natt från oss :)

<3

Stolt kille

publicerat i Allmänt;

Sådär :) Då var vi hemkomma från shoppingturen med både skidor och en massa annat jox. Jag har i varje fall stoltaste killen i min lägenhet nu, och han är så himlans nöjd med sina skidor. Haha, den lilla rackaren :) <3

Nu bär vi av till Järbo för att äntligen fira lilla julafton med mormor och morfar. Ska bli skönt att få det gjort också samtidigt som det ska bli jättekul att få träffa mormor :)

Ha en fin kväll sötisar<3

Söndags shopping

publicerat i Allmänt;

God morgon :)
Härlig dag att vakna till idag. Solen sken in genom fönstret så man fick en sån där glad känsla direkt när vi vaknade :)

Nu är vi på väg till Gävle för att köpa längdskidor till Erik. Äntligen ska han få julklappen som han tjatat om sen julen! Det bästa är att han kommer bli bortskämd med två par skidor och inte bara ett par som det utlovades. Vi hittade nämligen jättefina skidor på blocket både skate och klassiska som vi ska kika lite på och hoppas är i fint skick :)

Ha en fin dag<3

<3

Rustning pågår

publicerat i Allmänt;
Hej hörrni! Tänkte bara varna att min blogg kan vara såhär kaos som den är nu, ett tag framöver eftersom jag håller på och försöker "rusta upp" den till nån lite mer finare och roligare än den svarta trista bloggen som jag hade innan. Men, eftersom jag inte riktigt vet hur man gör än, hihi, så kommer jag under den närmaste tiden (när jag väl har tid), pyssla med att försöka få till en blogg som jag trivs med och är stolt över att få visa upp :) Men som sagt kan jag ingenting än, så är ni lite duktigare än mig får ni gärna hjälpa mig :) Haha, sov gott fina vänner <3

Redan kväll!

publicerat i Allmänt;

Oj, oj, oj! Tiden bara springer förbi. Nu är det redan lördagskväll och jag har inte hunnit gjort någon nytta alla idag, haha. Men ack så skönt det är. Det här är ledighet det här!

Nu ska jag slå in de sista julklapparna (japp jag skrev rätt), eftersom vi ska firar lilla julafton hos mormor och morfar imån. Ska bli mysigt :) Hoppas er kväll fortsätter lika fint som min<3

<3

Härliga lördag

publicerat i Allmänt;

Så har hela lördagsförmiddagen redan sprungit förbi och jag har bara tagit dagen än så länge med ro. Det är så skönt när det inte finns några som helst måsten, utan man kan bara vara. Härlig känsla!

Erik är nere på firman och hämtar lite verktyg och jag sitter hemma och broderar. Han ska iväg och jobba idag så jag tänkte passa på att åka hem till farmor en stund på eftermiddagen och porslinsmåla lite :) Var ett tag sedan sist så vi får se om jag minns hur man gör, hihi. Ha en fin lördag<3

<3

Kärlek

publicerat i Allmänt;

Den finaste och snyggaste killen jag någonsin sett. Åh Gud, han tittade på mig! Jag skämdes lite, tittade bort och log. Han fångade upp min blick och log han med. Jag kan inte förstå, han log mot mig! Mitt hjärta började slå allt snabbare, lite snabbare ändå, tillslut så fort att det höll på hoppa ur bröstkorgen.
Han sa "Du är söt". Jag blev nervös, kunde inte säga någonting bara tittade på det vackraste jag någonsin sett. Han fortsatte "Jag älskar dig". Jag slöt ögonen, tänkte, tittade upp, log och svarade honom: "Jag älskar dig med Erik".

Erik Mikael Hedlund, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

<3

Tack!

publicerat i Allmänt;

Jag vill börja med att säga tack till en mycket speciell person som jag inte känner. Jag vet att du är mycket speciell just för att du tog mod till dig och skrev saker som man kanske inte annars gör till någon man inte känner. Dina ord värmer fint och jag blir så glad när du skriver, samtidigt som jag blir så generad att jag inte vet om jag ska tro på det eller inte.
Jag är en sån person som det tar någon dag för att få saker och ting att smälta in, speciellt om det handlar om beröm, feedback eller någonting som jag själv tycker att jag borde gjort annorlunda. Det tar liksom sin egna lilla tid. Hursom vill jag att du ska veta att jag blev så glad över dina kommentarer och att dom gjorde min dag!
En varm kram till dig, ha en mysig helg för det är du värd<3

Mys i backen

publicerat i Allmänt;

Idag blev det en sån där hektisk dag som många av mina andra dagar.
När jag väl pluggat färdig så åt jag lunch och sen började jag städa sovrummet. Mitt när jag höll på städa där så sprang min tid iväg så jag skyndade mig till Ica för att handla lite middag (eftersom Erik skulle iväg med jobbet). När jag preciiiiis hade parkerat så ringer pappa, då vill han bjuda på middag (Mc Donalds), men jag får fixa det, haha! Så himla typiskt min pappa, men han kunde inte ha ringt liiiiiite tidigare och sagt det så jag hade sluppit stressa iväg...
I vilket fall som helst så hade jag inte hunnit städa färdigt sovrummet helt (var i princip bara sängen kvar att bädda), men fick strunta i att göra i ordning det eftersom jag skulle åka och handla "mat" och sen bege mig mot Jäderfors till mina små sötisar som väntade där <3 sen tog jag och Minipini oss en sväng upp på ett kvällsåk i Kungsberg för att avrunda den här sköna, mysa torsdagen. Var helt toppen!

Nu väntar en nybäddad säng (Av Erik hör och häpna!), och sen en god natts sömn innan morgondagens halvdag i skolan :) Sov sött<3

<3

Nystart

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)

Här har jag nyss vaknat och krupit upp i soffan med en kopp te och två mackor av det nyttiga slaget (Mamma svimma inte när du ser bilden, men det är faktiskt sant!), så att jag håller i min nystart på mitt nya, sunda liv :) Slog precis på datorn och ska kika på dagens två föreläsningar från skolan innan jag sen (sent om sido), ska byta ut julgardinerna mot vårgardiner, härligt! :)

Ha en fin dag :)

<3

Duscha,skrubba och grubbla

publicerat i Allmänt;

Jag har precis hoppat ur duschen. En sån där kokhet dusch så det ångar omkring en och huden blir alldeles röd. Jag duschade 45 minuter och sen kom Erik hem och ville mysa i soffan så då fick mitt grubblande vara över. För, det är just grubblande jag pysslar mycket med i duschen. Då får man egen tid att fundera över saker som man inte hinner annars.
Idag var en sån dag då jag grubblade över min vikt. 65 kilo. Jag dog. Jag bestämde mig ganska snabbt för att det här inte kan fortsätta utan jag måste väga mindre. Nu är jag inte tjock under några som helst omständigheter men ändå visar vågen en chockvikt! För, så mycket muskler skulle jag ändå inte vilja påstå att jag har. Därför är mitt mål bestämt - äta nyttigare och träna mer, mer, mer! Därav kvällen middag: Majsplättar med sallad och keso. Betyg: 3/5. Kan tänkas att jag måste ge det någon chans till, men absolut ingenting som någonsin kommer bli min favorit och hamna på toptio- listan.

Tror ni att jag lyckas med mitt mål att förlora lite vikt? Jag mer hoppas än tror att det kommer gå. Det är inte träningen jag oroar mig över för den vet jag att jag fixar, det är snarare maten... Jag ger aldrig upp, men jag vill inte hoppas på för mycket heller.

Lite skönhetssömn nu och sen en ny dag med nya tag så jag orkar med mitt nya mål. Sov så fint vänner <3

<3

Löning

publicerat i Allmänt;
Just det! Det är ju löning idag wohoo, haha! Gissa om jag blev glad när jag nyss kom på det :) Det betyder att jag kan åka in och köpa toapapper påvägen hem, och vi behöver inte käka några gamla resten som vi har i frysen utan vi kan äta en god, hemlagad måltid, mums!

Egentligen kan jag inte förstå hur jag glömt att det var löning idag när jag gjorde budgeten för februari igår (ett nytt införande för den här månaden (förra månaden var det mat- och diskschemat), så att vi inte gör av med mer pengar än vad vi har råd med den här månaden (eftersom vi köpt varsit liftkort i Kungsberg samt Eriks löneavdrag för julledigehetn)), men det är lätt hänt och lyckan är nu återfunnen när jag inser att jag kan leva ett lyckligt liv några veckor till. Nu blev det mycket paranteser i parantesen, men visst är det kul, hihi? :)

Haha, vilken lycka jag känner. Att ha pengar igen- det är grejer det!


<3


                                                    

Ansvar!

publicerat i Allmänt;
God morgon på er mina fina! <3

Nu sitter jag på jobbet igen, glad över att jag har ett, samtidigt som jag grämt mig hela förmiddagen att jag ska hit igen. Det är inte det att jag inte trivs, absolut inte för det gör jag till 110%, utan det är mer min arbetssyssla. Den är inte för svår, inte för lätt, den är liksom lagom, men den är väldigt enformig. Det är det som gör mig lite uttråkad, speciellt nu när jag är på sluttampen och nästan inte har några verktyg/skär kvar att datera in, så man kan kort sammanfatta det hela med att min tid kryper fram och det är det som alltid oroar mig.

Nu över till det jag egentligen ville berätta om. Ordet ansvar. A-N-S-V-A-R! Det vet inte riktigt Erik vad det är, och det har han bevisat för mig varje morgon den här veckan och igår kväll när jag tittade på hans kontoutdrag när jag skulle göra en budget för månaden.

För det första har han börjat sova över igen, som en gris sover han! Han har klockan på rigning 05:00, och han "panikar" upp 05:50 för då har han hunnit sova över för hans jobbarkompisar står utanför porten 05:45 och väntar på honom. Men så är det inte direkt så att han "panikar" upp ur sängen (där av fnuttarna ""), utan han tar det lungt som om han vore en zombie. Hur slutar det då? Jo, jag som inte har med det hela att göra får rusa!!! (och då menar jag rusa!), upp ur sängen och packa matlåda och bestick åt honom, ta fram skor och jacka, leta på hans nycklar och ppna dörren åt honom så han bara kan vandra ut ungefär precis som en zombie. Är det rättvist? Nej absolut inte, men samtidigt måste han (egentligen jag), tänka på hans arbetskamrater som faktiskt så snällt väntar på honom och erbjuder honom att samåka. Hela den här situationen gör att jag inte kan sova bra för att Erik sover för bra.....

Sen är det sak nummer två, som vi sååå många gånger har pratat om. Ekonomiansvar. Det fanns hos honom ett tag, men så glömde han bort sig igen den här månaden. Det är lite typiskt Erik. Han säger att han ska skärpa sig, han gör det några veckor (6-8 veckor sådär), och sen faller han sagta tillbaka i gamla spår igen. Så som jag sa, igår när jag tittade på hans kontoutdrag så har han alltså ätit ute för 85:- trots att han hade matlåda med sig och trots att vi lever på sparpengar den här månaden. Då blir jag lite ledsen på honom för jag tycker inte man äter ute om man lever på sina sparpengar, det är faktiskt rena rama lyxfällan problemet man har då! Sen tycker jag också att om man redan har en matlåda och har ätit upp den så ska man inte gå ut och äta sen igen senare på dagen så som han gjorde utan då får det räcka så och så kanske man kan ta med/ köpa en frukt i stället om man blev jättehungrig. Just den saken att när man har lite dåligt med pengar en månad och att han festar som som vilken månad som helst, det gör att det gör lite ont i hjärtat när jag sitter och knåpar och har mig för att få det att gå ihop med varje lite krona.

Det känns inte rättvist tycker jag.


<3


                                      
                                        
                                                  Precis så här ser det ut på morgonen hemma hos oss

Tisdagsmys

publicerat i Allmänt;

Här hemma har vi lite tisdagsmys med glass och wipeout på tv :)
Idag har det pluggats, diskats, tvättats och ställts ner julkartonger i förrådet. Jag tror vi har mer julpynt än vad hela 8-våningshuset har om dom får lägga ihop allt sitt! Shit vad många vänder vi fick springa upp och ner med kartonger, haha.

För övrigt vill jag beklaga mig över att det är jobb imorgon vilket blir lite jobbigt, och så vill jag säga att mitt mat-och-diskachema fungerar utmärkt än så länge :) Det kanske är en av de bättre idéerna som jag genomfört på länge, hihi. Nu ska vi sova här hemma, god natt på er<3

<3

Snabba Cash

publicerat i Allmänt;

Hhahaha jag kan inte slutta skratta. Tänk att det alltid ska gå så fort i killars värld och att det som dom planerat ALLTID ska gå igenom. Som igår, det var Erik som diskade och plockade ur ren disk ut disksstället, fine, inget mer med det. Men idag när jag vaknar och ska ta fram ett glas så har ett glas gått sönder och jag ser direkt varför, haha. Hyllan ovanför där vi har glasen står buktar nedåt så man måste stapla glasen på olika sätt för att få in dom i skåpet, och det märker man när man skjuter in glasen på hyllan. Men i Eriks värld när det så började ta stopp så tröck han bara ännu hårdare tills glaset verkligen fick plats eftersom det var så han hade tänkts sig det hela från början. Vad tror ni det resulterar i? Haha, jo att glaset tillslut spricker eftersom det blir sånna krafter i glaset. Så typiskt killar får man väl lov att säga, haha!

<3

Ledig

publicerat i Allmänt;

God morgon härliga dag!

Sitter uppkrupen i soffan med datorn i famnen redo för att ta tag i den nya högskolekursen som började igår. Har hunnit äta min frukost och sätta på en tvätt så att jag kan lägga det mesta fokuset på skolan en stund framöver. Önska mig lycka till så hörs vi om en stund när jag pluggat färdigt för idag :)

<3

Villa villekulla

publicerat i Allmänt;

Färdigtränad och redo för sängen. Ännu skönare är det att gå och sova när man vet att man studerar hemifrån imorgon så man får sova så länge man vill, mumma :)

När jag ligger här i sängen kan jag inte låta bli att dras med in i Eriks dröm om att få flytta till en stor villa som vi rustat upp tillsammans och gör till vår drömkåk! Tyvärr ligger det väldigt långt fram i tiden eftersom jag måste plugga gördigt innan det blir nått hus. Men det betyder inte att man måste sluta drömma! :)

En stor klump i magen lossade nyss. Erik fick S40:n såld (vår gamla bil), och vi fick 8000:- för den som det ska bli så skönt att kunna betala av billånet med. Lyckan är som gjord. Så ska Erik sälja stereon till en jobbakompis i morgon och sen är det bara baslådan kvar att säga innan vit kvitt bekymren med den bördan. Skönt! Nu kan man sova utan en sak mindre i skallen, hihi :)

God natt sötisar!

<3

Skynda, skynda!

publicerat i Allmänt;
Som vanligt. Skynda, skynda, vi hinner inte, stress, stress. Det är mitt liv det! Ändå är jag för snål för att ge mig själv en avkopplande resa i sommar, vilket dock skulle vara så välbehövligt!

Jag slutar jobbet om en timme. Måste flexa hem lite tidigare om jag ska hinna (nu är vi där igen), så säg att jag slutar om 45 minuter. Innan det ska jag hinna proppa i mig mellis (eftersom jag inte kommer hinna senare (jag fattar inte hur jag alltid kan ha så mycket?!)) så att jag är redo inför vad som vänta skall. 15:50 cyklar jag till skolan för att hämta kurslitteraturen, sen trampar jag på för att hinna till Ungdomsmottagningen och ta blodtrycket och efter det raka spåret till Hälsocenter för att ha mitt spinningpass. Stress, stress, stress. Allt det ska jag hinna inom loppet av en timme där kanske cyklingen står för halva tiden. Vad lever jag för liv egentligen?

Just nu vill jag bara sitta på en ö och ha det gott med lite sol och bad. Det är mumma för kropp och själ!


<3


                                     

20- årskris!

publicerat i Allmänt;
Hej på er mitt i lunchen. Hoppas ni hade nått gott i matlådan, jag hade chickenbits med ris och bea. Inte världens godaste men ack så modernt och ungdomligt, haha.

Det är nämnligen så att jag hamnat i någon otroligt hemsk 20-ÅRSKRIS! Jag förstår inte vad det är med mig! Klipptid är bokad för jag ska snagga av mig håret, innan man blir för gammal och det är för sent, tatuering ska göras, innan man blir för gammal och det är för sent, man börjar planera barn, hus, bil, man, vovve och allt det där innan det hela är för sent, vidarestudierna måste skyndas på man börjar ju bli så gammal och allt hinner bli för sent!
Det är inte kul att känna sig gammal. Fatta 20 ÅR! En evighet. En evighet där jag inte hunnit göra någonting speciellt alls. Jag har två lyckliga stunder från den tiden: När min syster föddes och den dagen då jag förlovade mig. Nu var det i och för sig inga små saker utan väldigt betydelsefulla <3, men that´s it!

Jag vill inte fylla 20. Inte ens tonåring längre. Vuxen, tråkig och gammal. Är det vad man önskar? Jag vill vara 19 för all framtid, 19 var en superbra ålder! Visst, det är visserligen fem månader kvar tills jag fyller (snart 4!!!!), men om jag känner sån här kris NU hur tusan ska det då bli om några månader. HJÄLP!


<3

Registrerad

publicerat i Allmänt;
Nu är jag nervös. Fick precis ett sånt där pirr i kroppen som säger "hur ska det här gå, egentligen?". Jag anmälde mig precis till en av de tre kurserna i material som jag ska läsa på Högskolan i Dalarna. Den här kursen heter Materialllära för produktionstekniker. Man blir nervös av att bara höra namnet och inte att förglömma TENTAN som är torsdag v.10. Jag DÖR! Jag har aldrig haft en tenta i hela mitt livslånga (okej, nu överdrev jag, men mitt medellånga), liv så hur ska jag klara av det den här gången?! Är det nu man ska kötta som en galning, inte ha nått seriöst liv utan bara plugga, plugga och åter igen plugga? Jag vet inte, men det jag vet är att det pirrar och det är inget bra pirr i kroppen...

Måste bara komma ihåg att söka CSN den här terminen också eftersom jag får göra det nu. Det är alltid bra att ha pengarna där tills i höst i fall jag ska plugga då. Då kommer jag liksom få "dubbelt" studiebirag och det kan ju vara bra när man flyttat hemifrån och är fattig som det är i dagsläget. Uschamej, jag har mycket att stå i känner jag!

<3

Slappt!

publicerat i Allmänt;

Hemkomna från en heldag med slalomåkning. Hur grymt som helst! Fint väder, fina backar och mysigt sällskap :) Dagen kunde inte ha blivit bättre än vad den blev.

När vi kom hem var vi sådär lagomt genomfrusna. Inte allt för mycket, men lite sådär. Vi hoppade in och tog en låååång varmdusch. Så himla mysigt :) Önskar bara jag hade badkar, det hade varit så mycket härligare att tina upp kroppen i.
Som grädde på moset ligger jag nu i sängen och skriver, ska snart gå och brodera lite, medan Erik lagar maten. Så grymt skönt med mitt nya schema, får se hur länge det fungerar bara, hihi :).

<3

Skidåkning

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :) Vi har precis gjort oss redo med varma kläder och packat med matsäcken för en dag i Kungsberg med lite slalomåkning. Ska bli så kul att Erik kan följa med idag också eftersom han inte var med sist. Ska bli så mysigt <3 Längtar tills vi ska ta fika pausen och mumsa i osa mackor och varm choklad, hihi :) Ha en fin dag!

<3

Min kväll

publicerat i Allmänt;

Bion var så bra idag! Stig Hellmer tillhör inte alla min smak när det handlar om filmer, men det här var prick min humor! Det som jag föll för var antagligen blandningen av dåtid och nutid där man skojar om framtiden vilket var charmigt för man kände igen sig så mycket :)

Bowlingen gick bättre än vad jag vågat hoppats på! Jag vet inte vad som hände ikväll, slog totalt 10 strike på tre omgångar. Det var så jag skämdes när alla käglor ramlade gång på gång. Men visst var det roligt att för en gångs skull vara den som är bäst :)

Nu har vi krupit upp i soffan och myser framför tv:n. Tittar på The day after tomorrow, så vi får se vilken film som får bäst omdöme efter kvällen, hihi :)

<3

Bio och Bowling

publicerat i Allmänt;

Så var vi äntligen färdiga med att plocka undan allt julpynt. Det tog betydligt längre tid än vad vi trott från början, men, då har vi märkt upp alla lådor också plus att vi fått ordning i förrådet vilket var skönt för där har det staplats och staplats länge nu så det var bara en tidsfråga innan det skulle rasa, haha.

Så nu är det en snabb mellispaus (fil och flingor med lite socker i, finns det nått godare? Skulle inte tro det), innan vi ska iväg på lite mysig familjebio. Man tackar inte gärna nej när pappa ringer och säger att han vill bjuda på The Stig Hellmer story :) Så nu gör vi oss redo för det och sen ska vi iväg på kvällsbowling med våra vänner. Blir en riktig myslördag och det känns att det var på tiden! Ha en fin kväll ni med. Kraaam!

<3

Städdag

publicerat i Allmänt;

God morgon :) idag är det massa småpyssel här hemma som ska göras. Julpyntet ska ner (en vecka för sent, jag vet, haha), toan ska städas, mat ska lagas, disk ska diskas och tvätt ska strykas. Sen är det både längdskidor och skidskytte på tv idag så jag vet inte hur vi ska hinna med allt, haha. Ja jag vet att jag kanske är patetisk som styr mitt liv kring tv:n, hihi :)

Nu lär vi sätta fart här hemma så vi blir färdiga någon gång!

<3

Kick Off

publicerat i Allmänt;

Hemma med halmen, skönt att det äntligen är helg! Ligga i sin säng, sova ut ordentligt, inga prov ingenting, bara få vila upp mig och bli bra igen efter att ha tagit bort knölen. Ser verkligen fram emot helgen nu att få ta dagen som den kommer och bara mysa, det är nästan härligast :)

Kom ganska nyss hem från Kickoffen på Hälsocenter. Var så tråkigt att inte kunna vara med och köra :( Blev två lååånga timmars väntan. Men så blev det trevlig middag sen så nu har man lite mer koll på folket som rör sig i lokalen :)

Kom på i skrivandets stund att jag glömt ta kvällspenicillinet så är bara att masa sig ur sängen och hämta ett piller, haha! God natt på er :)

<3

Eftermiddagspyssel

publicerat i Allmänt;
Fixat! Nu har jag knåpat ihop den här första listan som förhoppningsvis ska hjälpa mitt och Eriks förhållande, genom rutiner och schema över vem som gör vad. Nu kommer den lilla rackaren absolut inte kunna smita! Jag har gjort ett schema över en månad. EN månad är den tiden han får att överbevisa att han verkligen kan hjälpa till. Fungerar det så är det schemat som vi kommer fortsätta leva och gå efter. Fungerar inte det heller så kommer jag gå över till det drastiska alternativet- Jag gör mitt och skiter i ditt. Alltså, jag lagar min mat, tvättar mina kläder och diskar min disk, så får han ta sitt. Väljer han att skita i det så blir det bara mer jobb för honom, en hungrigare mage och lortigare kläder. Förhoppningsvis så behöver vi inte dra det hela så långt, men om vi måste så hoppas vi på att han lär sig en ordentlig läxa.

Nu gör vi oss reda för helgen! :) Bara en timme kvar nu, wohoo!

<3



Visning hur schemat ser ut:

Disk- och Mat schema

VECKA               DISK                                                 PLANERA MAT                                    MAT
_____________________________________________________________________

3
Fredag:              Elin                                                   Erik                                                   Erik
Lördag:              Erik                                                   Elin                                                   Elin
Söndag:             Elin                                                   Erik                                                   Erik

4
Måndag:             Erik                                                   Elin                                                   Elin
Tisdag:               Elin                                                   Erik                                                   Erik
Onsdag:             Erik                                                   Elin                                                   Elin
Torsdag:            Elin                                                   Erik                                                   Erik
Fredag:              Erik                                                   Elin                                                   Elin                     
Lördag:              Elin                                                   Erik                                                   Erik
Söndag:             Erik                                                   Elin                                                   Elin

Sjukhusbesök

publicerat i Allmänt;
Så var jag dit igen med samma problem som sist, trodde jag. En hårsäcksinflamation. Jag fick träffa syster som skrev ut pencilin, jag fick träffa läkare som grävde runt överallt och tryckte väldigt hårt fast det ömmade, och sist men inte minst fick jag snitta upp bölden som jag trodde var en hårsäcksinflammation men som inte var en sådan utan var en infektion i kroppen som jag måste äta pencilin för.

Ont gör det. Jag kan knappt sitta. Jag kan inte cykla. Jag ska träna ikväll. Vi får se hur det går. Livet leker!


<3

Hemmasysslor

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Hoppas ni sovit sådär fantastiskt djupt och skönt så ni inte har hört ett dugg. Det har jag och det är mumma för kroppen som då blir så utvilad och pigg! Lär behövas till ikväll då jag ska iväg på kickoff med Hälsocenter. Gissa vad vi ska göra?? -Träna!

Över till dagens ämne: Hemmasysslor.

Efter mitt och Eriks "stor"-bråk förra helgen bestämde vi oss för att hjälpas åt mer hemma. Alltså att det inte bara är jag som ska behöva tänka på och göra allt i hemmet + klara av mina studier + klara av mitt jobb på 50% + klara av mitt extrajobb som träningsinstruktör. Dessutom var ju Eriks nyårslöfte som tidigare nämnt att just hjälpa till mer i hemmet.
Men, nu tänkte jag ge er en klar bild av hur veckan hittils sett ut, så ska jag berätta min åtgärd senare eftersom jag kommer behöva dra i med en drastisk sådan!

Måndag: Jag har mitt extrajobb som träningsinstruktör 17:15-18:15. Erik har fotbollsträning mellan 18:00-19:00. När jag kom hem från min träning så bestämdeoch lagade jag mat som stod färdig när Erik kom hem. Jag tog även tag i disken som blev kvar från kvällen innan.

Tisdag: Vi båda är lediga från träning. Jag ställer mig och diskar när jag kommer hem från skolan eftersom disken från igår fortfarande är kvar. När Erik kommer hem så ställer jag mig först och planerar maten och sedan lagar middagen medan han roar sig framför tv:n. Jag sätter även på en tvätt som jag senare under kvällen hänger.

Onsdag: Jag ska iväg och träna 18:45-19:45 och Erik ska träna mellan 18:00-19:00. Vi kommer alltså hem ungefär samtidigt. Jag gör i ordning middagen som jag tidigare bestämt och ber Erik att diska samtidigt eftersom jag gjort allt hitills av veckan. Efter att han diskat lite bestick och ställt tre saker i diskstället måste han ta en paus. Ingenting mer blir diskat den kvällen.

Torsdag: Jag ska åka iväg på kvällsåk i Kungsberg och Erik ska iväg och spela fotboll. Just eftersom jag ska iväg så tidigt så måste vi snabba på med maten. Jag bestämmer igen vad vi ska äta och det är jag som gör maten. Jag byter om och skyndar mi iväg. Erik har sen träning som inte börjar förens 20:00, så jag räknar med att han kan ta tag i diskberget hemma som det verkligen har blivit nu. Men, han somnar på soffan och när jag kommer hem 21:30 ser allt lika hemskt ut som när jag åkte. Värt att tillägga är att jag även hann sätta på en tvätt innan jag åkte till Kungsberg och när jag kom hem därifrån fick jag själv hänga den. Jag hann även in och handla en sväng eftersom vi behövde mjölk och lite annat.

Så har fördelningen sett ut under veckan. Dom som tycker vi har ett rättvist system hemma kan ju lägga en kommentar, annars får det vara som det är. Jag måse införa nått slags diska/laga mat/planera mat- system hemma. Där den dagen som jag lagar mat så får jag planera vad vi ska äta och sen laga den så får Erik diska. Sen när vi vänder på det så får Erik både bestämma mat och göra den och då diskar jag. Hur länge tror ni den uppdelningen fungerar? Jag tror den kommer spricka ganska snabbt.

HUR ska jag få buck med det här? Ge gärna tips om ni har. Jag kanske borde börja laga min egen mat, diska min egen disk och tvätta mina egna kläder så får han sköta sitt? Men, vad är det för familjekänsla? Jag vet inte vad som är bäst. Ge gärna fina tips om ni har för jag är i någon slags kris!


<3


                                                       

Premiäråket :)

publicerat i Allmänt;

Så var det dags för årets första, friska, underbara tur ner för backen. Just premiären är sådär lite speciell, när man är lite ringrostig, fryser extra mycket men samtidigt tycker det är så härligt. Jag älskar att åka nerför och jag tycker Kungsberg bara blir bättre och bättre! Deras utbyggnad för i år ser fantastisk mysig ut och jag kan knappt vänta tills backarna blir lila tiptop som resten av berget :)
Fick lite bonustid för familjen när som hängde med upp. Sådär gratis så man kan slå två flugor i en smäll, det är greate!
Benen gör ont, kroppen är trött (men äntligen upptinad) och *övrig* kroppsdel värker så nu ska jag få mig lite sömn. Vi hörs imorgon :)

<3

Gourmé mat!

publicerat i Allmänt;

Det är inte så roligt att veta vad man har i matlådan när man är vrålhungrig, haha. Se bilden och avgör själva hur sugen ni skulle bli. Maten gick väl i men jag hade gärna bytt med någon annan. Men, så är det när man är en fattiglapp och precis har flyttat hemifrån, då får man blanda ihop och äta det som finns, hhahaha!

<3

Skola vs Jobb

publicerat i Allmänt;
En skolmorgon är man så mycket mer sugen på att gå upp än på en jobbmorgon.
En skoldag går så mycket fortare än en jobbdag.
En skoldag har jag så mycket roligare än vad jag har på en jobbdag.
Varför ska jag då behöva gå till jobbet så många dagar i veckan?

Det vore en sak om det verkligen var kula uppgifter man fick att göra. Just nu går tiden mest bara segt plus att dom jag arbetar med är 40+ allihopa. Det gör sin sak, tro det eller ej, men man kan faktiskt inte prata på samma sätt och om samma saker med dom som man kan man jämngamla. Sen finns det inte en enda tjej här heller, det gör också sitt till.

Jag längar tills jag får åka till skolan igen. Det är på tisdag. Står jag ut?


<3


                         

Otur

publicerat i Allmänt;

Jag är helt klart otursdrabbad, det kan inte vara nått annat. Nu har jag lyckats dra på mig två hårsäcksinflamationer på mindre än ett tre månader. Hur stora är dom oddsen? Jag menar miljontals människor rakar sig överallt men får inga inflammationer, men, jag får. Orättvist! Här har man tagit 8 hål i öronen varav två själv hemma med nål och en navelpiercing utan minsta krångel, men att få bort lite hår verkar vas ett jäklans trassel, haha.

För övrigt åt vi varmkorv och spaghetti idag. Väldigt exotiskt. Sen har jag tränat. Ligger som en död sill i sängen nu och ska sova, det är jag värd. Natti :)

<3

Kul grej!

publicerat i Allmänt;
Satt nyss och kikade igenom kalendern. Rätt så snabbt insåg jag hur himla fort våren brukar gå och vips så är det sommar, varmt och både jag och Erik fyller år!
Så, jag började räkna ner dagarna tills jag fyller 20 år :) Gissa hur många det var! Prick 140 dagar idag, så det är väl ett litet jubileum i sig, hihi. Nu måste jag börja spåna på en bra önskelista också.....
Jag gissar att dom som läste det här nu suckade när dom såg hur många dagar det var kvar, men om igen liksom! Våren springer bara förbi och snart sitter vi där på semestern med paraplydrinkarna i handen och undrar var sjutton våren tog vägen :)
Och shit! Jag måste snart bestämma vad jag ska göra efter sommaren!! Plugga,resa, jobba, au-pair, språkresa?? Man blir helt enkelt galen av sånt här! Jag önskar man bara kunde leva livet ett tag, göra det man känner för och vips så har ändå livet löst sig och man sitter där med pengarna på kontot och barnen i famnen. Det skulle vara toppen :)


<3


                                               

Rutiner

publicerat i Allmänt;
Hej på er!

Jag har märkt att jag är värsta rutinmänniskan, haha. När jag stod och bäddade sängen i morse så kom jag på mig själv, och när jag insåg hur jag gör varje morgon så kunde jag inte sluta skratta åt mig själv.
Min dag börjar med att klockan ringer 06:00, jag snoozar till 06:20. Går upp och kissar innan jag sen sätter på vattenkokaren och gör te. Dukar fram och äter efter det min frukost. När jag dukat av bordet så går jag in i sovrummet, bäddar sängen, och klär sedan på mig. Stänger av grenuttaget så inte mobilladdaren ska börja brinna under dagen jag är borta, drar sist upp persiennerna innan jag släcker lampan i sovrummet och går in på toa. Väl där inne har jag ordningen på produkterna jag ska använda med första produkterna på översta hylla och sen går det bara nedåt. Så, jag går in i badrummet, öppnar badrumsskåpet och använder min deo som står på hylla ett sen tar jag parfymen som finns på samma hylla. Går sedan ner på hylla två och smörjer in ansiktet med min bodylotion innan jag sedan borstar håret med borsten som också finns där. Sist går jag ner på den understa hyllan där pincetten finns och så noppar jag ögonbrynen. Jag stänger skåpet och borstar sedan tänderna med tandborste och tandkräm som finns på handfatet- färdig.
Jag går in i köket, hämtar matlådan i kylen och sedan två frukter i vardagsrummet, lägger dom i väskan och sedan tar jag på mig ytterkläderna, släcker överallt och låser sedan dörren innan jag trampar iväg på cykeln.

OCH DET HÄR GÖR JAG VARJE MORGON! Inget annorlunda utan exakt lika VARJE morgon just för att inte glömma någonting. Är det inte helt sjukt, haha. Utan att jag planerat att det ska bli såhär så har det blivit så automatiskt.

Kan man annat än skratta åt sig själv hur man håller på, haha :)

<3


                                  

Broderi

publicerat i Allmänt;

Så var jag i pysseltagen igen, även inne på det här med att sy igen. Det är så roligt att hålla på med någonting och sen kunna se ett fint resultat. Det är min melodi det.

Samtidigt som jag sitter här och skryter om hur duktig jag är så känner jag tröttheten sakta komma närmare. Drygt! Klockan är bara halv nio och jag är så trött så jag kan dö. Varför är jag alltid så trött? Nått måste ju vara allvarligt fel.

Är lite extra glad idag. Min logistikkurs är ÖVER och jag fick C i kursen. Med tanke på min insats är det värt att fira! :)

Fynd

publicerat i Allmänt;

Hej sådär mitt på dagen :) jag tänkte bara dela med mig av lite fynd som jag hittat nere på Ica faktiskt. Perfekta presenter till min syster som fyller 14/2, så det är lika bra att passa på när priserna är lägre. Hittade en söt Hello Kitty handduk för 50:- och en rosa söt anteckningsbok för 15:-. Alltså totalt 65:-! Det är ju ingenting. Jag är faktiskt riktigt nöjd :)

FunkyKidz

publicerat i Allmänt;

Wheey! Då var jag utbildad funkykidz ledare och har nu fått certifikat. Känns grymt! Det var trots allt en seg, ensam och tråkig helg så det är fantastiskt skönt att den är över. Ännu mer skönt är att sova i MIN säng igen!! Mumma för ryggen :) Så nu är det bara att hoppas på att den lilla energi som finns kvar ska täcka ända tills söndag för det är inte förens då jag får sova ut igen.

Hoppas er helg var fantastisk! Har inte kunnat höra av mig så mycket eftersom det varit massa annat runt omkring.

Kram på er!

<3

Otrohet

publicerat i Allmänt;

Jag är trött, har huvudvärk, har svinont i ryggen efter att ha sovit på en luftmadrass hela helgen och sen dansat konstant. Till råga på allt ska Erik börja tjafsa där hemma och jag blir så ledsen. Jag orkar inte ha en massa tjafs med honom, och desto jobbigare blir det när det visar på tendenser att han är så lik sin pappa. Usch
Så blir jag jättebesviken när han säger att jag kör över honom, men, det är alltid han som varit otrogen? Det är han som inte tar ansvar och jag ska alltid få ta skiten. Det är jobbigt och jag måste tänka över situationen. Alkohol eller mig, valet verkar himla svårt.

Ensam fredag

publicerat i Allmänt;

Oj! Nu var det länge sen jag tog mig in och skrev några ord. Det har hänt så mycket den senaste tiden med träningar, resa till Stockholm med utbildning och med allt runt omkring med allt vad det nu innebär. Så just nu är jag nere i Stockholm och har klarat av de fyra första, sega kurstimmarna. Kurs är ingenting för mig. Det känns så oeffektivt och tråkigt. Men det är klart, allt handlar väl om inställning.

Just nu skriker kroppen efter sömn trots att klockan bara är halv tio. Först äta upp desserten som mormor plockat fram, sen sova- djupt! Jag ska drömma om Erik och att han vore här! Jag saknar min fina kille så mycket, om han bara kunde känna min saknad <3
Jag älskar dig världens finaste ErikMikaelHedlund- var rädd om dig<3

Stress, stress, stress

publicerat i Allmänt;

Jag trodde jag skulle få en lugn dag men som vanligt håller man igång hela dygnet som man är vaken.

Jag och Maria blev äntligen färdig med logistikeapporten idag så vi skickade in den. Känns som ett berg lossat från mitt bröst, så skönt är det! Nu ska jag diska upp berget som uppstått, laga mat, ta reda på tvätt, packa till helgens Stockholmresa och ta fram kläder tills kvällsåket ikväll. Tror ni jag hinner det på 2,5 timme innan jag ska iväg och leda kvällens 45 minuters spinningpass? Jag tvekar, haha.

<3

Lugn och ro

publicerat i Allmänt;

Vi är sams nu, men jag är fortfarande bestämd. Det får helt enkelt vara slut på att jag hela tiden är "mamma" till honom och ser till att allt blir gjort. Det värsta är att jag känner mig själv och jag vet att jag inte kan leva med ogjorda saker vilket leder till att jag kommer gnata och tjata. Men, vi kan alltid hoppas att jag lyckas.

Mamma och Emma kom och hälsade på idag efter att jag lagat mina fina biffar (se formen nedan, är rätt nöjd), så vi satt och pratade länge och väl om allt mellan himmel och jord. Det är så skönt att prata av sig, man blir som en ny människa! Nu ska jag duscha och sen krypa ner i en iskall säng och sova som en prinsessa- det är jag värd!

<3

Irriterande

publicerat i Allmänt;

Min sambo. Dom orden räcker. När han inte kan göra någonting rätt så blir man tillslut less. Jag gör allt hemma, ALLT! Hans nyårslöfte var att hjälpa till mer hemma men jag kan inte sluta fundera på från när det nyårslöftet börjar gälla. Jag är sur, arg, less, ledsen och besviken. Besviken på att det alltid är jag som ska behöva ta initiativen och se till så saker blir ordentligt gjorda. Annars blir dom inte det. Jag får aldrig koppla av.

Mitt löfte borde varit gör mindre hemma. Just för min egen skull, för att jag ska må bra. Sen får han sköta sitt liv, sina behov, men att jag gör min del. Det vore det mest rättvisa efter allt jag gjort för honom. Och det bästa för min kropp och själv, mitt liv.

Ta idag som ett exempel. Jag kastade mig i soffan som han gör varje dag han kommer hem från jobbet. Det är jag som får ta tag i matplanering och förberedning. Idag när jag tog hans roll, tog han min då? Nej.

Nu ska jag bry mig om mig själv. Göra GODA biffar (där jag följer receptet så allt smakar bra), åka och träna sen sist packa min väska inför Stockholm i helgen. Äntligen en fri helg. Jag-längtar-så-mycket!

<3

Trött, sliten och oengagerad

publicerat i Allmänt;

Det är precis som jag känner mig. Har ingen ork för någonting och det hela började efter mitt första pass som spinninginstruktör på Hälsocenter igår kväll. Jag fick grymt med beröm. Jag var nöjd själv. Allt var toppen. Wheey! På kvällen när jag kom hem stod spyan mig i halsgropen, jag låg utslagen i soffan och orkade inte lyfta ett finger. Så har det varit fram till nu. Inte lika kul längre. Nej.

Idag har jag varit på skolan med Maria för att arbeta med vårat sista (Sååå SKÖNT!!!), grupparbete i logistikkursen. Med facit i hand- aldrig (och då menar jag ALDRIG) mer logistik!

På kvällen lekte jag Mästerkock och bjöd min sambo (och fästman), på pasta med ost och skinksås, allt efter den inspiration man fått från Sveriges Mästerkock, haha. Det kostar att ligga på topp så nu måste mästerkocken i Norrsätra få sova så sov sött mina vänner.

<3

Shining Shoes

publicerat i Allmänt;
Så var man tillbaka i verkligheten igen. När jag vaknade i morse så tänkte "stackars mig, det är ju såhär jag känner varje morgon, större delen av året". Är det så det ska vara? Med en djup suck var det bara att pallra sig ur sängen.

När jag cyklade till jobbet var jag lagomt less. Varför? JO, växlarna hade frusit på cykeln, SÅKLART på tyngsta växeln, så, jag var dyngsur med svett när jag kom fram eftersom jag lära trampa så tungt hela tiden.

Sen på jobbet höjdes smilbanden. Jag fick veta att Prins Daniel skulle komma till JUST MIN AVDELNING och göra ett besök. Han var kort, kortare än jag trodde. Han var smal, mycket smalare än han ser ut på bild. Och SKORNA! Dom får jag inte glömma! Jag har aldrig i mitt liv sett såna glänsade lackskor. Det där var nått i världshistioen alltså. Så, nu har man träffat (sett) halva kungafamiljen in real life. Bara andra halvan kvar :)

Magen värker och pulsen har ökat lite. Om 3½ timme ska jag ha mitt alldeles egna spinningpass på Hälsocenter. Det är pirrigt. Det är så det ska vara.

<3


                                                    

Lugnet

publicerat i Allmänt;

Sådär, då var Erik ivägskjutsad på Cup och jag är ensam hemma. Ganska skönt men samtidigt tråkigt. Så idag ska jag passa på att se finalen i Tour De Ski och så ska jag dansa, öva på spinningprogram och ikväll träna BodyAttack! Skoj :)
Igår var det en fantastisk kväll med god mat och roliga vänner. Därför tänkte jag bjuda på lite bilder från det :)

Ha en fin dag<3

Lördag

publicerat i Allmänt;

Hej! Idag har det varit full rulle, helt klart. Från att jag vaknade i morse så har jag håller igång. Började dra iväg på en timme spinning för att känna mig för hur passet kändes, och dels för att ha kört igenom det en gång.
Sen åkte jag hem och tittade på herrarnas klassiska 2,2 mils tävling från Tour De Ski. När det var över pös jag och Erik ner på stan för att köpa present till både Emelie och mormor :)Erik fick sig även ett par löparskor som han är nöjd över. Sen kom vi hem och kikade på damernas enmil från Tour De Ski.
Nu väntar en "make- over" eftersom jag ska på kalas till Emelie. Får se om vi hörs eller ses mer under dagen :) kramar från oss<3

Ensam hemma

publicerat i Allmänt;

Hejsan! :) Nu har hela dagen gått och jag har bara porslinsmålat och haft kul, inget jobb och inget slit. Visserligen lite skönt, men samtidigt blir man lite stressad av det när man inte fått någonting gjort alls idag. Uschamej hur jag håller på.

Nu är jag hemma hos pappa och ska ha pizzamys. Erik är ju på fotbollscup så jag har minst lila roligt här som om jag skulle sitta ensam hemma. Men, borde pallra mig hemåt sen och ta tag i diskberget och spinningläxan, annars vet man aldrig hur det här slutar.
Ha en mysig fredagskväll<3

Porslinsmålning

publicerat i Allmänt;

God morgon! :) Nå, vad sa jag om hockeymatchen? Jag sa ju att Sverige skulle vinna, hihi :)

Eftersom vi nu hamnat i trettondagsperioden så är min sambo ledig idag, mycket mysigt! Själv inleder jag också min sista lediga dag innan helgen och sen jobbet som drar igång på måndag. Suck. Det har gått så fort!
Idag ska jag ägna mig åt porslinsmålning hos farmor och farfar. Erik ska ändå iväg på cup idag och eventuellt hela helgen beroende på hur bra det går, så därför tänker jag unna mig lite roligheter också :)

Nu ska jag göra frukost! Kramis<3

Kärt besök

publicerat i Allmänt;

Sådär på Kvällskvisten fick jag fint besök av min kära vän Kewa som äntligen hittat tillbaka till Sandviken en sväng och inte bara hänger i Ljusne, haha. Hon kom över på en fika och det är så mysigt att bara småprata med henne, det ger mig så mycket<3 Hon är en sann vän som jag aldrig kommer släppa taget om!
Vi passade på att unna oss lite sushimys ikväll jag och Erik. Inte hans absoluta favorit, dock min. Det positiva är att han lär sig äta det så förhoppningsvis blir han lila tokig i det som mig en dag, hihi :)

Nu ska jag sova, lycka till Sverige i JVM inatt, en inre känsla säger att ni vinner. Kraaam<3

Stress

publicerat i Allmänt;

Hej på er! Jag vet inte vad som hänt den senaste tiden men mina dagar bara springer förbi! Jag hinner inte med det jag planerar, och det jag väl hinner med gör att tiden sprungit fram.

Idag har vi hälsat på morfar och så har vi hunnit titta på skidor. Sen tog set slut på saker vi hunnit göra, och klockan är halv fyra. Stress, stress för att hinna med allt! Skönt i varje fall att Erik är ledig imorgon så vi kan mysa framför en film ikväll<3 (Får han bestämma så blir det säkert hockey, haha typiskt killar)

Sova-över-kompis

publicerat i Allmänt;

Sådär, då var spinningskivan inspelad. Det var det som jag gjorde hos pappa, alltså att fixa i ordning den. Då fick vi en nattgäst med oss hem, alltid lila trevligt :) så, nu ligger vi i sängen och ska äntligen, äntligen få sova. Har varit så seg hela dagen och dessutom tog jag en "powernap" mellan sex och sju nu på kvällskvisten men den verkar inte ha hjälp speciellt mycket, haha.

Sov sött nu fina vänner, det känner i varje fall jag att jag behöver<3

Pyjamasmys

publicerat i Allmänt;

Haha, jag kan inte annat än skratta åt mig själv när jag kommer på mig själv att jag fortfarande går i pyjamas, TROTS att klockan är fem på eftermiddagen, haha! Men ack så skönt det är att bara mysa omkring hemma och inte göra någonting speciellt alls, utan bara ta dagen preciiis som den kommer. Det är hög mysfaktor det! :)

Nu lär jag trots myset svira om snabbt för jag ska hem till pappa och bränna cdskivan för kommande måndagens spinningpass. Spännande!

Slappisdag

publicerat i Allmänt;

God morgon på er, haha. Ja faktiskt så myser jag fortfarande omkring i pyjamas eftersom det blev så sent igår, halv tre- herre gud! Ofattbart att jag fixade att vara vaken, haha :)
Myser framför TVn nu och tittar på skidor. Har inte tänkt att anstränga mig speciellt mycket mer idag för jag är seg, seg, seg. Hoppas ni har lila mysigt ute i stugorna som jag har det. Kram från mig<3

Ishockey

publicerat i Allmänt;

Så kom kvällen och jag pös iväg på BodyAttack och Erik bowlade med våra vänner. När vi kom hem var jag supertrött och han var supertaggad. Han ville såklart bjuda hem på Hockeykväll eftersom det var JVM semifinal. Gissa vad, flickvännen är så snäll så hon går med på det, och ja- nu är klockan 02:15 och jag ska sova och Erik ska upp och jobba. Men shit vad mysigt det är ändå, att ha alla goa, söta vänner omkring sig. Det är tryggt! Dom är så fina, våra vänner<3

Vanlig tisdag

publicerat i Allmänt;

Hej på er! Här hemma är det en vanlig tisdag, åtminstone så vanlig som det går att få det efter omständigheterna.

Erik är på jobbet som vanligt, jag själv är ledig nu sista veckan. Passade på att skjutsa morfar till sjukhuset i morse eftersom han ville ha hjälp, så fick jag lite kvalitetstid med honom på köpet.
Just nu vädrar jag lägenheten och hoppas på att lukten sen saneringen försvinner. Iskallt blir det i varje fall, usch usch! Tur att jag fick en onepiece av min fina älskling som jag kan värma mig med här hemma i kylan<3

Tänkte bjuda på en söt liten krabat på bild som jag såg i mammas och pappas trädgård i morse när jag vaknade upp och skulle äta frukost. Dom är för söta dom små liven<3

Sanering

publicerat i Allmänt;

Hej på er. Idag har det varit klent med inlägg men det har hänt så mycket idag. Först tog Sveriges Radio mig på sängen och ville ha en intervju angående branden som var tidigt, tidigt igår morse. Så, då fick dom en intervju också i en superstökig lägenhet och med en Elin i Hello Kitty-tofflor, pyjamas och med ruffsigt hår, haha. Men det dög för dom.

Jag fick även besök av en saneringsfirma idag eftersom jag ringt och felanmält det hela sen branden. Då gick det fort för jag ringde klockan elva och vid ett så var lägenheten besprutad med någonting som skulle lösa upp röklukten så det var skönt. Det värsta var att jag inte fick vara i lägenheten på sex timmar så jag visste inte var jag skulle ta vägen, men som tur var så tog farmor och farfar emot mig med öppna armar :)
Påväg hem från dom ringer Gävle Dagblad som har hört mig på Sveriges Radio och vill ha en intervju med mig så det är väl inga problem, jag begav mig mot Sandviken och berättade det jag visste.

Vi sover i varje fall i inatt hos mina föräldrar eftersom stanken från saneringen är så stark just nu. Vi hoppas på att den blir bättre tills imorgon. Nu ska vi bara mysa i soffan och hoppas på att året som vi har framför oss blir bättre, för det har inte börjat bra för vår del.
Kram till er<3

Rök

publicerat i Allmänt;

Sent på kvällen bestämmer jag mig för att göra ett sista inlägg. Ett klagoiblägg. Usch vad det luktar brandrök hos oss nu, det är inte roligt. Och värst är det i hallen och sovrummet, så jag förbjudet oss båda att sova där, det kan inte vara bra för kroppen att andas in. När till och med Erik säger att det luktar som att det brinner just nu, mer än tolv timmar senare så är det illa. Usch. Därför sover vi på soffan nu tills någon hjälpt oss med röken.

För övrigt har eftermiddagen tillbringats hos farmor och farfar på den årliga nyårsdags- lunchen som bjuder på kalkon, mums! Nu ska jag försöka släcka dom små blå, Erik ska ju upp till jobbet imorgon så vill hinna mysa lite innan han måste sova. Kraaam<3

Gott nytt år!

publicerat i Allmänt;

God morgon :) tänk att jag glömde säga Gott Nytt År igår när jag förstod att vi kanske inte skulle höras mer.. Hoppas i varje fall ni hade en trevlig kväll och att det nya året har börjat bra med nyårlöftena i bakhuvudet, hihi.

Mitt nya år har börjat ganska kasst. Det hela började med att när vi kom hem från Storvik igår så var vi utelåsta från lägenheten. Hur? Jo, jag hade ingen nyckel med mig och Erik hade glömt sin jacka kvar och där i låg nyckeln. Så, efter att ha väntat en halvtimme på någon som kan komma med nyckeln så kom vi äntligen in och fick sova. Det här rörde sig omkring halv fyra.
Klockan sex vaknar vi av att brandlarmet i trappuppgången går, och när jag tittar ut genom fönstret då ska släckningen preciiiis dra igång. Det är alltså någon som tänt på igen, wohoo. Eftersom det här även var i källarvåningen och vi bor på första så luktar VI men även HELA lägenheten rök, usch usch.
När jag trodde att det inte kunde bli värre så försämras allt 10 gånger! Jag ringde hem nyss för att berätta det som hänt, men jag räknade inte med att få höra någonting tragiskt tillbaka. Min morbror i Stockholm har blivit jättesjuk och ligger i respirator. Jag hoppas han blir pigg och att allt går bra, stackarn<3

Bra start på 2012, Gott Nytt År vänner!