Tisdagslyx

publicerat i Allmänt, Träning;
Tog lite sovmorgon i morse. Det är svårt att motivera sig när man inte har några föreläsningar alls. Gled runt, planerade kvällens HIIT- pass och hängde lite för mycket framför datorn. En timme innan passet på Sportsgym skulle börja ringde dom mig och sa att det var för få anmälningar för att passet skulle bli av. Blev alldeles glad och varm inombords, då skulle ju jag kunna gå på Sh'bam ikväll. Drog på mig danskläderna och pep iväg. Lycka. Obeskrivlig lycka. Avslutade kvällen med en hamburgekartong fylld med pommes. Tisdagslyx!


Jag ramlar dåliga gatan fram

publicerat i Allmänt;
Blogga, shit vad jag vill blogga! Jag gör så mycket olika, roliga saker. Vill berätta allt, säga hur fantastiskt mitt liv kan vara på alla sätt och vis. Men jag hinner inte. Jag har inte tid! Sammanfattningsvis; Jag har haft dansuppvisning med världens finaste kids på världens bästa träningsanläggning. Min allra bästa vän har varit på besök och det gjorde så ont i mitt hjärta när hon lämnade mig igen. Jag har träffat massa nya, underbara människor som jag bara vill träffa igen, igen och igen. Jag känner mig fånigt pirrig i magen och inser att det snart är maj. Yoloade och drog till Stockholm och Stureplan med frugan. Bodde på hotell, tittade på musikal och dregglade ikapp över Peter Jöback. Tog några drinkar en söndagkväll och shoppade loss en måndag.Håkan Hellström beskriver mitt liv så himla bra i så många av hans låtar nu. Jag älskar livet <3
 

House of Frugorna- the place to be!

publicerat i Allmänt;
Det har varit tyst här inne ett tag nu. Vädret är alldeles för fint, livet är på tok för kul och skolan + extrajobb tar över den lilla, lilla tid som finns kvar. För ja, prio på skolan är det inte någonstans just nu. Vi var nyss till skolan och hämtade ut gamla tentor, det räknar vi som dagens bedrift i pluggvärlden, så vi vände på klacken och gick hem för att ordna inför festen på lördag i stället. På lördag, då blir det åka av hos House of Frugorna, för juste, nu har vi döpt vårat place till det :) Glöm inte att checka in dig så fort du är på besök!
 

Blåmärken from hell

publicerat i Allmänt;
Igår var det full rulle hela dagen. Barndans mellan 11-12 och sedan iväg på påskmat hos mormor på eftermiddagen. Upptäckte att jag fick fruktansvärda blåmärken från Panetoz i lördags! Kände mig öm men trodde inte det var så illa som det var, haha.
Idag vankas hemfärd till Sundsvall. Har hittat en sekretär på Blocket först som jag ska åka och titta på. Hoppas den är bra! Skönt förresten att det redan är måndag och att det blir kortvecka tycker jag. Det behövs ibland :)


Panetoz

publicerat i Allmänt;
Igår kväll va vi iväg. Jag, Kewa och Linnéa. Panetoz i Sandviken, på världens tråkigaste nattklubb. Men, vi fick allt till en trevlig kväll till min oerhört stora förvåning! :) Massor av folk, mycket god dricka och det bästa av allt- vi stod längst fram! :) Blåmärkena gör sig påminda lite här och där, men det var det värt. Antagligen första och sista gången jag såg dom, haha.


The women with colorful dress

publicerat i Handarbeten;
Igår fick jag äntligen klar min lilla babe som jag slitit med så många timmar. Är väldigt, väldigt nöjd med slutresultatet och tycker den svarta ramen gav tavlan ett rejält lyft! Hade en tanke på att ge bort den från början nästan ända fram till slutet, men efter att ramen kom på så började jag tveka på mitt beslut. Vi får se hur det blir. Nöjd är jag i alla fall :)


Påskägg

publicerat i Allmänt;
Påskafton har börjat med en skön sovmorgon, bakning till min sista dansklass med kidsen i morgon och självklart letning av påskägg i trädgården. Ser ut som att jag varit snäll i år med eftersom jag fick påskägg :) Inuti låg nattskjortan från Cubus som jag önskat mig, lycka! 
Solen skiner ute idag också vilket gör dagen ännu härligare. Vi ska alldeles strax in till Valbo och uträtta lite ärenden och senare på eftermiddagen tänkte jag försöka hinna med ett träningspass. Senare ikväll väntar Panetoz med mina brudar, längtar! 


Långfredag

publicerat i Allmänt;
Kikar in såhär på kvällskvisten och kollar så ni har en bra kväll så långt? Antar att det är rätt vanligt att man festar dagarna i ända såhär i påsktider, i alla fall om man är i min ålder. Själv håller jag mig hemma ikväll och myser framför tv:n. Let's Dance i högsta hugg och såklart Welcome to Sweden. Är inte den serien bara för bra? Så alldaglig men ändå kul, jag skulle så gärna leva med i den serien :) Nej, nu drar utröstningen i Let's Dance igång så dags att lägga ifrån sig telefonen. Hoppas du haft en fin långfredag, puss!


Påsklov

publicerat i Allmänt;
Så har jag äntligen fått påsklov jag också. Klev upp tidigt i morse för att hoppa på tåget hem till Gävle. En lugn helg med fina familjen, god mat och massa mys. Känns efterlängtat, ska bli så skönt! Senare i eftermiddag ska vi hem till farmor och farfar för att bli lite ompysslade. Längtar! Ha en fin påskhelg vänner <3


Världens längsta skärtorsdag

publicerat i Allmänt;
Halv tio på kvällen. Bara. Känns som att det är mitt i natten. Idag har det verkligen varit världens längsta dag! Försökte plugga på förmiddagen men det blev mest massa facebook- häng. På eftermiddagen hade jag passet mellan 15-20 på gymmet och där stod tiden stilla! Lite folk som tränar under påskhelgen och mycket undanjobbat sedan tidigare så det var bara att sitta av tiden. Träna inför sommarjobbet i sommar- typ... 
I och för sig har dagen inte bara varit långtråkig och dötrist som det låter som :) Jag har faktiskt lyckats spana in en liten hunk på gymmet, jajamensan! Värt varenda sekund av jobb när han är där och svettas, haha. Att jobba på gym har sina fördelar, så om det är något ställe jag ska lyckas hitta min prins på så vore det väl där?!
 Nej, dags att sova nu och drömma lite. Kanske planera hur steg 2 ska gå till i mitt drömprins- letande? Påskpussar!


Mot jobbet!

publicerat i Allmänt;
En powernap mitt på dagen idag kändes så behövligt! Blev väckt av vårat dumma brandlarm här i huset. Låter svinhögt! Är ingen idé att ställa sig ute med alla andra heller för att slippa pipandet. Jag ska iväg till jobbet till tre så jag får snällt packa iordning här hemma och sen sticka tidigare i stället. Känner mig fortfarande trött! Undra om allt farande hit och dit håller på att ta ut sin rätt? Skönt med lite påskledigt nu i så fall! 


FIT ME

publicerat i Allmänt, Shopping;
God morgon! Skärtorsdag idag vilket betyder att nu drar påskveckan igång på riktigt. Konstigt nog så är det 6 grader varmt här och strålande solsken. Svårt att tro att det bara är april faktiskt!
Igår innan tjejerna åkte hem från Sundsvall drog vi en snabb runda på stan. Jag behövde ny fondation och puder. Har svårt att hitta ett märke som inte gör mig blek i ansiktet i och med min ljusa hy. Det är inte kul att bli för ljus eller för mörk! Köpte igår Maybelines Fit Me- serie och jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Tyvärr fortfarande liiite brunare i ansiktet än på övriga kroppen men helt klart ett steg i rätt riktning.


Sista dagen idag

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Träning;
Sista dagen idag. Alla brudar har lämnat lägenheten, till och med frugan. Jag njuter lite av tystnaden, lugnet och ensamheten. Att inte behöva tänka på något annat än mig själv i ett par dagar. Det är lyx, vardagslyx.
Pep tidigare ikväll iväg på ett 45 minuter långt HIIT- Performancepass. Kändes som jag behövde det, minns knappt när jag tränade sist? Bra ös med mycket folk. Musklerna svider efter 76 pullups, 76 pushups och 76 kettlebells på under 20 minuter. Fight for your right! Kom hem och slängde ihop lite gomat innan det var dags att krypa i pyjamasen och ha lite sänghäng ikväll. Skönt att avsluta kvällen på ett sätt som jag älskar. Det är ju trots allt lillördag!


Frugorna kaos

publicerat i Allmänt;
Att min lillasyster och hennes kompis Emilia fortfarande är kvar här i Sundsvall, helskinnade och med ett leende på läpparna är fasen ett under! Idag har bruttorna i princip fått klara sig själv hela dagen. Jag har försökt plugga på förmiddagen, jobbat hela eftermiddagen, försökt fixa mat åt os på kvällen och sen stått för underhållning såhär nattetid! Frugan insåg problemet och ringde extrahjälp i stället så vi skulle klara oss, haha. Inte ens grillen fick vi ihop på egen hand så vid niotiden startade vi ugnen i stället. Klockan tio serverades middagen och nu klockan elva går vi och lägger oss. Dagen har gått i ett, men skrattat har vi gjort så vi vikt oss dubbel. Frugorna kaos- det är vi det!


Bio och pizzakväll

publicerat i Allmänt;
Efter skolan idag gick vi, hela bunten, på bio. Rio 2 i 3D. Helt okej film! Om den var värd biopriset vet jag inte, men kidsen var nöjda och glada och det var väl the mainpoint!
Efteråt var vi inte direkt hungriga så vi tänkte strunta i middagen. Ju närmare lägenheten vi kom desto mer slog hungern till och vi bestämde oss tillslut för att käka lite pizza. Måndagspizza. Känns lite lyxigt att ha besök här faktiskt, det blir guldkant i tillvaron. Borde kanske ha det lite oftare :)


Pankis- lunch

publicerat i Allmänt;
Småbruttorna har anlänt och vi har petat i oss lunch. Pannkakor för hela slanten blev det idag. Lovade Linnéa lite pannkakor också eftersom hon inte hade någon matlåda idag, så vi drog hem till oss hela bunten. Linnéa styrde upp smet och stekning, jag diskade och frugan var någon slags hejarklack eller nått i den stilen. Kidsen spelade på mobilerna och såg allmänt nöjda ut. Efter pankisarn var allt ännu bättre :)
Har precis kommit tillbaka till skolan. Frugan är hemma och är barnvakt just nu. Fick nyss ett meddelande: "Din syrra terrar mig", så det går nog bra, haha. 



New in

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Igår när jag kom hem var det fullproppat i brevlådan. Både min sängkappa och ett par byxor jag beställt hade kommit. Mina favvo- jeans sprack ju olyckligt förra helgen så jag var tvungen att haffa ett par nya byxor kvickt. Hade inte riktigt pengarna till ett par nya Dr. Denim så det fick bli ett par från Ellos. Är faktiskt rätt nöjd med dom ändå, får se bara hur länge dom håller. Det är inte riktiga byxor utan treggings så man vet inte. Dom fanns i massa härliga vårfärger också men själv tog jag något mer klassikt. Kanske beställer ett par till under sommaren om jag blir nöjd :) Trevlig måndag vänner!


Stressmongo no. 1

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Hoppade på femtåget från Gävle idag upp till Sundsvall. Riktigt skönt att en gång komma upp i hyfsad tid. Slängde in väskorna i lägenheten och tog med mig Idis till affären. Storhandling inför veckan stod på agendan då jag får finbesök av två primadonnor från och med i morgon lunch fram till onsdag kväll. Då duger det inte med någon torr, gammal brödskiva utan då ska det finnas mat i kylen så dom blir mätt! 600 spänn gick kalaset på så jag tror vi ska överleva :)
Skyndade mig hem med matkssarna (en i korgen, en på varsin sida av styret och hushållspapperet åkte ner i Idis korg), så fort jag kunde och slängde in allt i kyl och frys. Skulle hinna städa idag också hade jag tänkt, det var därför jag tog mig upp till Sundsvall i tid från början idag. Drog igång och allt rullade på i finfin takt så nu ligger jag i sängen, pustar ut och dricker pepsi klockan halv elva på kvällen. Kyl och frys är full, köket är dammsuget, mitt rum är dammsuget och dammtorkat och sängkläderna är bytt. Nu är jag redo för finbesök och förhoppningsvis städfri ett par veckor. Med det säger jag godnatt från en skinande lägenhet av ett stressmongo på Grönborgsgatan!


Vasaloppsveckan uppbokad

publicerat i Allmänt, Träning;
Så var det bestämt att det blir en ny omgång av tjejvasan för min del. Tredje i rad och jag är väldigt taggad! Bestämde mig för ytterligare utmaning till i år så jag anmälde mig till halvvasan också. Ska genomföra den tillsammans med pappa så att vi kan peppa varandra både med träningen under året men såklart också på själva loppet. Ska bli superkul och det gav en ordentlig motivationsboost. Blev så motiverad att jag plockade fram rullakidorna för säsongen och tog en tur på 8 kilometer. 8 relativt lätta kilometrar, men jag kände att det fick räcka så för idag. Kommer antagligen känns av både i axlarna och i armarna i morgon så det räcker och blir över :) Let's do this!


Bitarna faller på plats

publicerat i Allmänt, Handarbeten, Hemmet;
Det går sagta, riktigt sagta, men bitarna börjar falla på plats en efter en. Igår fick jag ett handvirkat överkast av mormor att ha på sängen i det nya rummet. Ett överkast som hennes mamma har gjort, alltså min gammelmormor. Gillar att det blir lite antik touch på rummet samtidigt som jag älskar att överkastet är ett handarbete- då blir det någonting personligt och ingen annan har ett likadant. Jag då, med min dille på handarbeten, haha. Nu fattas bara lite prydnaskuddar och den där sängkappan från Ellos, sen så börjar åtminstone sängen ta form :)


Slitsamt med kalas

publicerat i Allmänt;
Med mycket tunga ögonlock är det nu dags för dagens sista inlägg och sen en lång natts, välbehövlig sömn. 55- årskalas är slitsamt även om man bara är trogen chaufför, haha. Kände mig rätt seg redan innan vi skulle åka så det var väldigt tacksamt att det inte blev allt för sent! Har under kvällskvisten lyckats knåpa ihop det sista på mitt broderi jag håller på med och det blev faktiskt väldigt bra! Tänkte åka och köpa ram och grejer i morgon så vi får se om jag hinner klar med slutresultatet innan Sundsvalls- färden imorgon eller om jag får ta det veckan efter. Nu är det i alla fall dags att sova, natti natti små gofisar<3


Förmiddagspyssel

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Nästan hela lördagen har flugit förbi och jag har inte hunnit med någonting alls. Tog en välförtjänt sovmorgon, petade i mig frulle och sedan drog dagen igång med ivägkörning av skräp. Passade på mellan varven att köra mitt pass på Må Bättre och sedan hann jag lagomt tillbaka till sista lasset med sopor. Nu är det avklarat i alla fall och det känns skönt. Fick glatt hjälpa till att flytta bort skiten när det var jag som drog fram den i och med att jag ville ha ett nytt rum, haha. 
Har precis svirat om från träningskläder till festkläder. Vi är på väg ut genom dörren och ska iväg på 55- årskalas. Blir en sen kväll ikväll, typiskt att jag redan känner mig trött!


Vilse i träningsskogen

publicerat i Allmänt, Träning;
Klockan är elva på kvällen och jag har landat i sängen. Min nya IKEA- säng, bästa inköpet jag har gjort på flera år! Himmelskt skön :) Har dansat SH'BAM på Må Bättre idag och det gick inte alls bra. Har tappat mitt självförtroende som instruktör, fattar inte hur det hände eller varför? Har bara känt att jag inte kan leverera på den nivån jag borde. Jag är inte tillräckligt bra för att få leda ett LesMills- koncept. Det gör bara bra instruktörer, inte någon som mig. Jag hoppas hitta tillbaka snart, jag tycker ju ändå det är himla kul!
Syrran piggade upp mig ordentligt när jag kom hem. Fint på mitt sängbord hade hon ställt en överraskning. Nybakade muffins och ett ihoppysslat påskkort. Min syrra, hon kan hon <3


På rullning

publicerat i Allmänt;
Väskan är packad och jag är på väg till tåget. Det svider lite i själen att veta att man ska tillbringa eftermiddagen på tåget när det är så himla fantastiskt väder ute! Get used to it, antar det är lösningen på min dåliga samvete :) Älskar förresten att jag finally fixat en rullväska att packa i när jag ska hem på helgerna. Mycket mindre att släpa runt på, mindre ont i axlarna och det är mycket snyggare. Att det skulle ta 1,5 år för mig att inse det är väl en annan femma, haha.






Happy Friday!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
God morgon vänner! Fredag idag, solen skiner och jag känner mig piggare än vad jag gjort på hela veckan, fantastiskt :) Har börjat dagen rätt soft hemma med soffhäng, lite Sandvikjobb och nät- fönstershopping. Hur säger man förresten när man fönstershoppar fast på internet? Det är ju inte riktigt fönstershopping, men det är ju en typ av det. Hjälp mig, skulle vara kul att veta vad man säger :) Hittade såklart lite smått och gott men lyckades hålla mig från att trycka på beställa- knappe idag. Tänkte däremot att det inte skadar att önska sig! På Cubus hittade jag en jättesöt nattskjorta mitt bland alla deras andra, söta pyjamasar. Fastnade länge på sidan, vred oh vände. Vill så gärna ha den, dessutom är det hela för en billig peng. Upp på önskelistan direkt!
Alldeles strax ska jag iväg på föreläsning, sen tar jag lunchtåget hem. Ikväll har jag SH´BAM på Må Bättre hemma i stan och sen vankas mer soffhäg framför Let´s Dance tillsammans med mammi. Älskar, älskar fredagar! 
 
 

Öl & Snackstallrik

publicerat i Allmänt;
Onsdagskvällen bjöd som anat på en sväng till kåren. Varken jag eller frugan var speciellt sugna på att gå dit, men efter lite övertalning av Elias och Johannes begav sig kvartetten mot kårhuset. Vi stormade in, beställde öl, beställde snackstallrick och fick fram en suveränt rolig kväll tillsammans. Tanken var att avrunda kvällen redan vid halv nio, men då vankades det teaterbesök så vi drog dit. Skrattade så vi nästan kissade på oss (en del ramlade nästan av stolarna för dom skrattade så mycket)! Om det berodde på ölen eller teatern, det kan inte jag svara på! När stohejet var klart smet vi in på kåren igen och ramlade inte in i sängen förens halv två på natten. Bästa onsdagskvällen med min snygga fruga sen ever! 


Onsdagsseg

publicerat i Allmänt;
Idag är det onsdag, det känns. Fruktansvärt trötta ögon, ingen direkt motivation och absolut inget driv att ta sig upp ur sängen. Jag ligger fortfarande kvar med täcket långt uppdraget och har inga planer på att kliva upp före 10. Ska lite senare iväg till gymmet, har receptionstid idag mellan 11-13 plus ett pass. Eftermiddagen bjuder på datalabb och eventuellt en sväng till kåren. Har lite Sandvikjobb att pyssla med nu på förmiddagen innan jag kan ta mig någon vart alls. På fredag har jag Sh'bam på Må Bättre och jag skulle behöva finslipa det lite. Ni hör ju, späckat schema as usual. 



Tisdagsmys med världens bästa frugis

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Nu är det gjort. Intropasset på Sportsgym är avklarat och gissa om jag var nervös. 30 minuter HIIT Circle. Jag var alldeles svettig efter passet trots att jag inte tränat en sekund. Spänningarna gjorde sig påminda och släppte, skönt det i alla fall. Vill inte påstå att jag är nöjd med min insats som instruktör från ikväll. Visst gjorde jag ett helt okej jobb, men det märks att jag är grön inom området och att jag inte har vanan att instruera på det här sättet. Men jag kommer att utvecklas jag med, jag måste bara ge det tid. 
På kvällen bestämde jag och frugis oss för att ha en myskväll. Fira att vi äntligen har tid att se varandra, typ! Bio, vi två, chips och läsk, en massa fniss. Precis vad jag behövde för att avrunda den här perfekta tisdagen. Lite kvalitetstid med min frugis <3






En heldags uppvärmning

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Förmiddagen har rullat på i all hast med föreläsning. Har nyss petar i mig lunch och inväntar telefonmöte med Sandvik innan det är dags för ny föreläsning och sedan iväg och leda mitt första pass på Sportsgym. Är lagomt nervös idag, har gått i träningskläder hela dagen för att "värma upp". Känns bättre så, vet inte varför. Den egna träningen har blivit lidande ett tag men jag ska styra upp det så småning om. Har precis fått SH'BAM- vikariat på Må Bättre på fredag så måste öva inför det. Allt löser sig med tiden!


Romance

publicerat i Allmänt, Hemmet, Shopping, Skola och utbildning;
Ligger i sängen i Sundsvall. Fryser lite, är supertrött och har tre saker kvar på min to- do- list. Sammanfatta föreläsningen i Affärssystem, fixa klart allt inför passet imorgon på sportsgym, skriva ut några viktiga papper. Själv vill jag helst bara ta en supervarm dusch och sen släcka dom små blå. Vi får se om jag gör ett sista ryck eller inte, skulle bli ytterst förvånad om det hände!
Har på kvällen beställt en sängkappa till "nya" rummet. Ellos har verkligen hur mycket roliga alternativ som helst när det kommer till just bäddtextilier och jag hade faktiskt svårt att välja vilken jag gillade mest. Efter mycket om och men bestämde jag mig för den här, Romance som den så fint heter. Den hade fått fina recensioner så jag håller en liten tumme för att det blir bra. Älskar att det äntligen är dags för själva piffet av rummet, det är det som är så kul!
 

I farten

publicerat i Allmänt;
Så var jag i farten igen. Tåget rullar upp mot Sundsvall från Stockholm, just nu passerar vi Uppsala. Passade på att möta upp min fina Hanna en sväng idag när jag ändå var i Stockholm. Tog en titt på hennes skola, vi lunchade tillsammans och allt kändes sådär som det var förr. Vi pratade lite, var lite tyst, mös lite, kände av närvaron och sen log vi. Det liksom räcker, att vi vet att vi alltid har varandra. Jag och min fina Hanna. Tjejen som lever sin dröm fullt ut. Du är min bröllopsfotograf, min förebild och min allra bästa vän<3


Mot Stockholm

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Vecka 15 tas emot med spöregn och riktigt kallt och ruggigt höstväder! Vädergudarna har verkligen tagit ner oss på jorden igen och visat att det finns andra väderlekar än strålande solsken och klarblå himmel. Tycker nog det är lite skönt med variation ändå, då uppskattar man dom soliga dagarna mer sen när dom kommer :)
Sitter just nu på tåget ner mot Stockholm igen. Tänker hinna med en catch up med en fin vän innan jag sen springer in på Sandviks huvudkontor för möte och planering kring den avslutande banketten som vi ska ha i september. Full rulle all the time! 20:54 rullar jag in på Sundsvalls station igen och det ska faktiskt bli skönt att hinna landa där ända till fredag innan det är dags att flytta på sig igen. Hoppas ni får en bra start på veckan!


Rustningen är klar!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Shopping;
Klockan är strax åtta och vi har varit igång sedan i morse med det sista finliret av rummet. Taklister, golvlister, övrigt lull- lull och voliá! Rummet är klart och jag är så himla nöjd med hur slutresultatet blev! Hann in en sväng till Ikea idag också för att köpa säng och sängbord. Vill ju passa på att sova i rummet nu när jag faktiskt inte åker tillbaka till Sundsvall för ens i morgon :) Ingen el i rummet än, alla möbler är inte på plats och själva piffet har inte påbörjats, men jag visar er ändå en bild hur det ser ut nu. Freedom!


Tapet- check!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Hej vänner! Har varit full rulle från uppvaknande idag. Först spinning och barndans på Må Bättre, sedan tapetsering och sist så har jag också hunnit hjälpa syrran att plocka ut skit från hennes rum. Hann kika en sväng på gladiatorerna också innan det är dags att sova nu. Imorgon ska golvlister, en taklist och fönsterfoder på plats, sen är rummet klart! :) Hoppas hinna med en sväng till IKEA också så jag kan köpa en säng och sängbord till nya rummet. Längtar så till att slippa sova på soffan! Men visst blev det bra? Är fruktansvärt nöjd över budgettapeten! Resultatet blev bättre än jag någonsin vågat tro :) Nu sova, sista rycket i morgon! 


Golvet är på plats

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Min 8 kvm börjar ta plats! Golvet är inlagt och det är nu bara lite spackling, tapetsering och golvlister kvar innan det är klart. Excited! :) Är jättenöjd med färgen på golvet, precis den mjuka tonen som jag var ute efter från början. Fräscht trägolv, men det känns ändå inte så träigt och tråkigt- ni förstår :) Tror att golvet kommer lyftas ännu mer när jag får upp tapeterna som går i samma ton. Hoppas natten går fort så jag får upp och fortsätta i morgon, så kul! :) 


Vänner som känner en för bra

publicerat i Allmänt;
Har bara dom två senaste dagarna blivit väldigt påmind av mina närmsta vänner om att det finns annat än jobb i livet. Vänner som vet hur allt funkar under den dolda fasaden. Vänner som ser all stress fast jag bara visar positiv anda utåt till dom som inte känner mig tillräckligt bra. Tack och lov för att just dom här människorna finns, att dom ställer upp och att dom tar en ner på jorden igen. Att dom vill vara mina vänner. Åtminstone några sekunder, det är typ det jag hinner med. 
Fick mig en snabb träff med Kewa idag på tåget. Hon hörde av sig och frågade vilket tåg jag åker hem på bara för att kunna ses. Hon fattar att annars blir det bara tomt prat om att "vi måste ses snart". Sagt och gjort, vi sågs 40 minuter på tåget. 40 minuter som betyder mer än flera timmar med någon annan <3


Sjukt mallig

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Har hunnit med två föreläsningar, packat om väskan och varit iväg en sväng till sportsgym. Hämtade ut min nya t-shirt och min nya jacka till nästa vecka. Sjukt mallig drog jag på mig jackan det första jag gjorde. Nästa vecka börjar allvaret, bring it on! :)
Sitter nu på tåget på väg hem. Blev en blixtvisit i Sundsvall även om det känns som att jag har varit här hur länge som helst. Inte ens 24 timmar. Illa när man redan börjar känna sig hemma med allt resande kors och tvärs! 


Otrevligt sällskap

publicerat i Allmänt;
Hade ställt klockan på ringning vid sex idag. Tanken var att jag skulle ut och springa men såklart var jag svintrött i morse så jag snoozade ända till kvart över sju. Jag som nästan aldrig snoozar, men idag var det en sån morgon helt enkelt.
Klev upp ur sängen fortfarande svintrött och masar mig in på toaletten. Upptäcker till min fasa att jag fått otrevligt sällskap i ansiktet. Världens värsta finne mitt på näsan.... Där fick jag för att jag köpte ett kilo choklad igår, haha. Happy friday, eller vad ska man säga ;)


Fånigt vår- pirr

publicerat i Allmänt, Hemmet, Skola och utbildning;
Borta bra men hemma bäst, tänk att det alltid stämmer in. Landade för ett par timmar sedan i Sundsvall och jag togs emot av strålande solsken! Fick dra på mig solbrillorna för första gången på ett par dagar och det uppskattas så mycket. Det piggar upp kropp och knopp, man blir nästan sådär fånigt vår- pirrig av bara solen. Helt awesome, och så fantastiskt att det nästan alltid händer i Sundsvall :)
Har krupit ner under täcket nu. Dubbla täcken plus filt, är lite småfryssen idag, vet inte riktigt vad det är för fel? Ska släcka ner nu och ladda om för en sista skoldag den här veckan innan hemfärd till Sandviken väntar. God natt sweeties!


Mot slutdestinationen

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Så var det dags för lite mer resande. Sitter just nu på tåget från Stockholm upp till Sundsvall. Vilka fantastiska dagar jag har fått vara med om, så fruktansvärt roligt, inspirerande och lärorikt. Önskar fler människor fick den här chansen som jag fått, man växer verkligen som människa! Ska i alla fall bli skönt att hamna hemma på slutdestinationen Sundsvall. Tyvärr blir det kortvarigt för imorgon blir det hemfärd till Sandviken igen. Hej och hå!
Stannade till på centralen och köpte med mig ett kilo godis till resa . Lite överdrivet kanske, men jag känner mig så värd det! Fick dessutom mitt jobbschema för kommande veckor på Sportsgym och som det ser ut nu har jag receptionstid + 2 träningspass i veckan. Är så laddad och vill bara sätta igång nu, nu, nu! Anteckningsblocket är framtaget och peppmusik har jag i öronen, här ska ett mördarpass skapas! Känns som skolan blir lidande nu, men vad gör det om hundra år :)


Hotellfrulle

publicerat i Allmänt;
Skulle unna mig en härlig sovmorgon idag hade jag tänkt mig. Klockan sju slår jag upp ögonen och är klarvaken. Så typiskt mig! Vad gör man? Jag låg i sängen, vred och vände, vred och vände. Ville verkligen somna om men det var totalt omöjligt. Hoppade upp ur sängen och gjorde mig i ordning i stället och pep sedan ner till lobbyn och käkade frulle. Hotellfrukost, helt klart det bästa med att sova på hotell, i alla fall om det inte finns badkar, för då är att bada det bästa, hihi :)


Min sköna böna

publicerat i Allmänt;
Eftersom jag ändå är i huvudstaden, solen skiner och vädret är helt på min sida så tyckte jag att jag kunde toppa det hela med en träff med min sköna böna som jag inte sett på ett drygt år kom vi fram till idag när vi satt och pratade. För prata, ja det gjorde vi! Just as old times <3 Jag och min Rutvika, så lika men ändå så himla olika. Maten hann nästan bli kall, men det var det värt. Varenda sekund var värt allt. Det är synd att vi inte ses oftare än vad vi gör. Vi bor ju så nära varandra, ändå så långt bort. Efter ikväll måste det bli ändring på det, bums!
 

Lunchföreläsning

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Ligger i sängen på mitt hotell i Stockholm. Försöker pusta ut i några sekunder, det har varit alldeles för intensivt schema sedan åtta igår kväll. Började med workshopen på Sportsgym och den var verkligen så givande. Det finns så mycket människor som inspirerar inom träning och jag vill så gärna nå nya nivåer själv. Hoppas verkligen jag får möjligheten att utvecklas, om inte inom träningen så får jag åtminstone nya kunskaper inom receptionsarbete, och det gör mig så motiverad. Allt är ju så himla kul!
Satte mig i bilen direkt efter workshopen som slutade halv tio. Bilade hem till Jäderfors och ögonen gick i kors.
Stupade i säng halv ett och klockan ringde glatt fem på morgonen igen. Med 4,5 timme sömn i kroppen var det bara att fräscha upp sig och pipa ner till Arlanda. Flög upp till Luleå och höll i en lunchföreläsning där idag. Fruktansvärt kul och mycket inspirerande. Hoppas jag lyckades inspirera några också och att det inte bara är jag som blir positivt överraskad över vilket fantastiskt företag Sanvik är, haha! Lyckades också klämma in en träff med min härliga tjej Maja som pluggar där nu. Önskar verkligen vi kunde ses oftare än vad vi gör! Återuppleva alla goa stunder från Gymnaiset. I wish! 
När vi var klar gick flyget tillbaka till Stockholm. Jag checkade in på ett hotell i stan eftersom jag ska hålla i lunchföreläsning i morgon på KTH också. Om ni bara visste hur bra jag mår just nu! Ska alldeles, alldeles strax dra på mig lite roligare kläder och möta upp en fin vän som bor här i krokarna nu. Måste passa på och njuta när man har chansen, det blir tyvärr inte allt för ofta. Speciellt inte när man pluggar 125% och har tre extrajobb!
 

Workshop

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Är i omklädningsrummet på Sportsgym. Ska alldeles strax börja en workshop i HIIT Performance och jag tycker det ska bli sjukt kul! Tänker suga åt mig allt som en liten svamp, haha. Är dock lite osäker på hur länge jag orkar. Är supertrött idag! Inte nog med att jag ska vara här och träna, jag ska direkt efteråt sätta mig i bilen och köra hem till Jäderfors. 2 timmar körning i mörkret. Ensam. Imorgon väntar en tidig resa upp till Luleå så jag hoppas jag hinner sova lite. 


Byxor i storlek 25

publicerat i Allmänt;
Slängde mig i bilen idag och åkte ut till Birsta en snabbis efter föreläsningen. Nya handdukar, en badrumsmatta och en hallmatta behövde inhandlas. Hoppades även på att hitta ett par vita byxor då jag inte alls är nöjda med mitt gamla par som jag har sedan några år tillbaka. Sprang in på Vero Moda och plockade med mig ett par i storlek 27 och ett par i storlek 28, precis som vanligt. Var lite optimistisk och började dra på mig 27:orna men gissa vad! Dom var på tok för stora. Med ett leende på läpparna gick jag ut och frågade om dom hade mindre storlek. Expediten slängde åt mig ett par i storlek 25. Jag tvärvägrade och sa att det aldrig kommer gå. Hon envisades med att det visst skulle gå, så jag varnade henne för att byxorna skulle kunna spricka innan jag pep iväg. Byxorna åkte på och satt som ett smäck! All träning har äntligen börjat ge resultat, och även om jag är smal så trodde jag inte att jag är så här smal! Med världens största leende på läpparna gick jag ut med kassen från Vero Moda. I kassen ligger ett par byxor med storlek 25 i midjan. Världens nästa tisdag. 1:a april 2014, inte ens ett aprilskämt- det är sant! 


Morning run

publicerat i Träning;
Trots fruktansvärt trötta ögon pressade jag mig upp ur sängen i morse och tog mig iväg på en morgontur med min fina granne. Vi höll ett lugnare tempo än vad jag gör när jag springer själv, och gissa vad- benhinnorna kändes inte en ynka sekund! Så jäkla glad att jag bara ville springa ett lyckorus :) Ska testa hålla samma tempo nästa gång så får vi se om det känns lika bra då. Hoppas jag får med mig Idisen då med, det är faktiskt himla mycket roligare att springa tillsammans med någon. Tisdagslycka!