Beroende!

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Min planering, den spricker varje dag. Helt otroligt alltså! Att det skulle kunna bero på mitt nya spelberoende är ingenting jag vill erkänna, hihi. Men gud alltså vad tokig jag har blivit i telefonspelet "Hay day". Har ni spelat det? Man ska driva en farm, greja lite uppdrag och tjäna pengar. Ni hör ju, beroendeframkallande!!
Har småpysslat hela dagen hemma. Köpt fika, tagit reda på tvätt, städat och diskat. Och på tal om disken så är jag ruggigt trött på att ställa mig och diska dessa mängder som blir varje dag. Då hör det ända till saken att det oftast är Erik som sköter disken. Nej, överst på inköpslistan står, återigen, en diskmaskin. Tycker nog att vi är förtjänta av en sån nu när vi har varit så uthålliga och klarat oss utan en i två år!

Ted

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Hörrni, mig var det inte mycket att lita på! Utlovar ett inlägg om min helg och så blir det varken hackat eller malet. Nej, skärpning på mig! Var så mycket att göra igår, dagen gick i ett hela tiden och jag hittade ingen lucka att sätta mig med datorn. Förutom en sväng på kvällskvisten kanske, men då var all energi slut så då hyrde vi en bra film och bara tog det lugnt. Har ni sett den förresten, Ted tror jag den hette? En rolig och bra "må-bra"- film som jag verkligen rekommenderar :) Men innan jag pratar bort mig för mycket så säger jag att vi tar helg- inlägget senare. Hoppas det är okej :)
Idag fyller min kära sambo 21 år. Tiden rusar iväg, snart har vi varit tillsammans i 6 år och förlovade i 3 år. Ofattbart men helt fantastiskt<3 Idag ska jag göra i ordning här hemma för en myskväll och fika med lite släkt. Vädret ser ju strålande ut så vi får se om jag hinner ta mig ut lite i solen i alla fall :) Tisdagskram<3

Tillbaka!

publicerat i Allmänt, Träning;
Hej vänner, vad länge sedan det var sen sist vi hördes! Det har dels varit några tunga dagar men även några proppfyllda dagar så tiden har inte riktigt funnits till för att blogga. Men idag, måndag, ny vecka och regn- då kan man inte vara annat än redo för att starta upp på nytt :) Jag har lite brottom iväg, ska träna alldeles strax, men så fort jag kommer hem så tänker jag hoppa upp med datorn i knät och berätta lite om min härliga helg i Sundsvall, låter det okej? :) Kram på länge!
 

Hemma!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Shopping;
Så var vi efter några härliga dagar i Göteborg och Ullared hemma. Borta bra men hemma bäst, konstigt att man alltid känner så. I och för sig hade vi båda kunnat tänka oss att stanna någon dag till då vi bara blev borta en weekend, men eftersom jobben kallar fick vi pallra oss hemåt, väldigt nöjda med de dagar vi ändå fick lediga tillsammans. 
I Ullared blev det shopping i stora lass. Mycket fin heminredning, bra med herrkläder, hygienartiklar, mat- ja det mesta! De två dagarna som vi sprang omkring inne i varuhuset var tillräckliga, men jag hade kunnat stanna en dag till bara för att minimera på stressen, haha. 
Igår var det först ett förmiddagspass på jobbet och när jag kom hem var det bara att ta tag i hallen som såg ut som ett bombnedslag med alla shoppingkassar från Ullared. Senare på kvällen åkte jag och två av mina brudar på Bilbingo och gissa vad! Jag kammade hem 1200:-. Jag som aldrig, aldrig vinner annars, jag blev så glad :)

Söderut!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Ytterligare en tidig morgon med förberedelser, träning, matlagning och jobb innan det är dags att packa in sig i bilen och styra kosan söderut. Hur jag kan vara så oerhört effektiv vet jag inte, men mycket blir gjort på kort tid så lite semester kommer inte sitta fel nu. Även om det inte blir så värst sitta stillande när vi ska in på Gekås i Ullared och brottas, haha. Men roligt ska det bli. Hur mycket vi kommer höras den närmaste tiden vet jag inte, men tanken är att uppdatera så fort det finns tid. Ha en fortsatt härlig vecka och njut av sommaren. Kram<3
 

Tecknat

publicerat i Allmänt;
Hej vänner! Idag har det varit en riktigt slapp dag hemma med soffhäng och tecknat på tv:n. Faktiskt lite skönt när man är ledig att bara ta det lugnt och inte ha tusen järn i elden hela tiden, speciellt när man jobbar eftermiddag och känner sig lite småseg efter att alarmet ringt och väckt en. Fler sånna här dagar skulle sitta fint!
Maten står klar, väskan till i morgon är packad och jag ska alldeles strax plocka fram cykeln och pipa iväg till eftermiddagsskiftet. Tisdag idag, det går fort när man har roligt :)
 
 
 

Semestervecka!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Shopping, Träning;
Hej på er vänner! Har haft en sån effektiv förmiddag idag så jag kan inte låta pli att känna mig lite småstolt såhär innan eftermiddagspasset på Sandvik. Har hunnit tvätta, bädda, planera mat för veckan, veckohandlat, tränat spinning 45 minuter, köpt träningskläder- soltabletter- massagekräm (till mitt onda ben), och duschat. Nu ska jag stryka upp den lilla hög som ligger innan det är dags att göra lunch, diska och sen pipa iväg till jobbet. Vad var det jag sa, effektivitet! :)
Visst är det skönt att vi är inne i vecka 27 nu, den klassiska semester- start- veckan. 1 juli dessutom, mmm! Vi åker faktiskt iväg på en minisemester den här veckan vi med. Göteborg och sedan Ullared är destinationerna, precis som förra sommaren. Vi åker på onsdag eftermiddag så dags att börja planera packningen snart- excited!