Soffhängsmåndag

publicerat i Allmänt;
Soffhängsmåndag- det är det idag minsann. Känner mig så trött och sliten, ändå har jag inte gjort någonting speciellt på flera dagar. Jag menar, ingen blir ju dödstrött av att shoppa dagarna i ända, haha. Nej, jag skyller på halsen, man ska alltid ha någon syndabock.
Imorgon blir det en tidig start på dagen då jag och Emmapemma ska iväg på utflykt med farmor och farfar. Dalarna med Falun, Sågmyra och Borlänge står på agendan. Jag vet att det kommer bli en mysig dag. Nästan längtar lite. En vecka med nära och kära i prio <3


Valboshopping med gamlers

publicerat i Allmänt, Shopping;
Ny vecka, nya tag. Dessutom ledig fram till torsdag, då är dagarna fullare än någonsin! Tillbringar måndagen i Valbo och shoppar tillsammans med mormor, morbror och Emma. Det är sjåigt att dras med andra. Man gör det liksom inte för sin egen skull och får bita sig i läppen 100 gånger för att inte tappa tålamodet. Ändå gör man det, för det betyder någonting för en innerst inne. Det är bevisat igen, jag är för snäll! 
Nu är det bestämt att vi ska luncha. Klockan är ju 12 så mat- och sovklockan har ringt hos pensionärerna. Lika bra att lyda och följa. Smaklig spis!


Fredag- Söndag, på 6 timmar!

publicerat i Allmänt;
En helg kan verkligen springa förbi. Fredag till söndag på 6 timmar, ungefär så känns det. 
Har landat hemma i Jäderfors igen med några shoppingpåsar, flera intryck och massa känslor. Känslor som jag inte direkt kan sätta fingret på hur jag känner, men som finns där och gror. Känslor som på något mystiskt sätt får mig att känna mig tom. Hur man nu kan känna så efter en fin helg som jag faktiskt har haft?
Jag ska fortsätta att fundera och smälta alla intryck då mina känslor är som en berg- och dalbana just nu. Mysig söndag, nu är det dags att släcka dom små blå- puss.



Jag vill bara känna någonting

publicerat i Allmänt;
Got your face on my mind because I never give up. Thought we know how to try but it's never enough. And you've been getting so high, and I've been looking up to you. I don't even know why, no I don't even know why.


Stockholmshäng

publicerat i Allmänt, Shopping;
Har hängt på Stockholms gator och torg såhär på fredagseftermiddagen. Shopping stod på listan och shopping blev det, precis så som det ska vara när man är på besök i storstan. Sitter nu på Skanstull, väntar på att bli uppmött innan mitt Stockholmshäng kan fortsätta. Helt okej väder idag och åh vad jag älskar Stockholm när staden visar sig från sin allra bästa sida! Nu ska jag fortsätta mysa och njuta, ha en fin helg! <3 


Sommarfin

publicerat i Allmänt;
Har klivit av sista nattskiftet och går nu på ledig vecka till torsdag eftermiddag. Skönt! Blev bara ett par timmars sömn i morse då jag klev upp för att göra naglarna sommarfina. Älskar snygga naglar även om jag personligen gillar när dom är korta och lättskötta. Men för bara små perioder är det ju alltid kul :)
Har precis hoppat på tåget för äventyr i Stockholm hela helgen. Nervös och lite pirrig, så som man ska vara. Nu ska jag läsa lite Vecko Revyn och sen ta ikapp lite sömn. Trevlig fredag <3 


Sista nattskiftet

publicerat i Allmänt;
Som jag misstänkte, streptokocker för hela slanten. Penicillin i 10 dagar, 3 tabletter om dagen- och jag hittar på alltihopa? Pyttsan sjukvården, där fick ni så ni teg! Det finns faktiskt folk som ringer in när dom är sjuka på riktigt.
Hela eftermiddagen tillbringades på sjukhuset där jag blev schasad fram och tillbaka. När jag väl var klar var det bara att skynda sig hem, hämta syrran som skulle på fotboll, drog en lova på stan och körde en spraytan (det är ju så kul att vara brun!!), innan jag hämtade syrran, vi drog hem, käkade middag, packade inför helgen i Stockholm och ligger nu i sängen och väntar på att få gå ut sista natten innan jag kliver av på ledig vecka i morgon förmiddag. Full rulle, as usual. När jag väl hade en ledig dag för mig själv så slutar den ändå med sjukhusbesök hela eftermiddagen toppat med stress och sjå att hinn med allt. Jaja, heter man Elin Ivarsson så har man ju något att leva upp till.


Tjock i halsen- yes!

publicerat i Allmänt;
Vaknar idag, känner att det är tungt att andas och tungt att svälja. Känner efter lite till och inser att jag är tjock i halsen- wiho. Halsfluss på G. Ringer 1177 som tvekar, ringer sjukhuset som tvekar. Fan vad trött jag är på alla som tvekar! Jag ringer väl inte till sjukhuset om jag inte behöver hjälp. Det sista jag fick höra innan vi la på var: "ställ in dig på att det inte blir något penicillin". Då kan jag ju lika gärna skita i att åka dit. Fuck dagens, jävla, sjukvård.


Nattskift No 1

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbet nu. Klockan är prick halv ett på natten. PÅ NATTEN! Än finns det lite energi kvar i depåerna och tur är väl det, första nattskiftet är ju alltid så hemskt. Tröstar mig just nu med att lönen precis trillat fint in på kontot och att jag efter mina två kvarvarande nätter går på ledig vecka, där helgen tillbringas i ett fantastiskt Stockholm och resterande dagar är uppbokade från tidig morgon till sen kväll. That's my life- och jag älskar det! <3 



Att riva i gamla trådar

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Har varit hemma hos farmor och farfar idag på eftermiddagen. Hela deras övervåning är fylld av mina flyttkartonger som jag fick med mig när jag flyttade från Erik. Har idag gått igenom, sorterat och märkt upp nya, fräscha kartonger så jag har koll på var jag har alla mina saker till den dagen det är dags att flytta igen. Trodde faktiskt det skulle vara känsloladdat att plocka med alla prylar, allt luktar fortfarande "oss". Men det gick över förväntan bra. Minnen väcktes till liv, skratt och gråt var såklart nära till hands, men allt gick ändå bra. Jag önskar bara jag kunde få spola tillbaka tiden och göra vissa saker annorlunda. Försöka rädda det fina som fanns, göra det ännu bättre och ge det hela en fantastisk framtid. Min fina, andra hälft. Som inte längre är min andra hälft, men som fortfarande är en ögonsten för mig. Tänk att du fanns där bland alla mina flyttkartonger på vinden. Som i en liten ask. 
Vad lite som behövs för att sätta igång tankeverksamheten. Jag måste fortsätta med kartongerna i morgon, hann inte riktigt klart idag. Då närmar jag mig jullådorna. Kan tänka mig att det blir mer känslosamt då eftersom jag är sådan traditionsmänniska. Våran jul, på Tallbacksvägen, mannen i mitt liv. Det blir en tuff eftermiddag i morgon.


Mot min norm

publicerat i Allmänt;
Att slå upp ögonen 11:30 en tisdag lunch, det är mot min norm på alla sätt och vis. Jag blir så fruktansvärt stressad inombords av att sova bort dagen på det här viset. Stressen blir så pass hög att den låser mig från att göra någonting alls. Så jobbigt! Idag var ju i och för sig en sån dag då jag måste sova länge eftersom jag ska jobba natt inatt, men stressen finns ändå där på insidan och gnager. Det är tur att jag har planerat vad jag ska göra idag, annars hade jag bara hängt i soffan och stressat sönder mig själv för att jag sovit så länge och sen stressat ännu mer för att jag inte tar vara på dagen. Sjukligt beteende- nu kickar vi igång dagen!


23- årskalas

publicerat i Allmänt;
När klockan blev 14:00 idag och det var dags att stämpla ut så var jag så trött så trött. Hatar verkligen förmiddagar, dom förstör inte bara under dagen, dom förstör så mycket mentalt också. Nej, tacka vet jag eftermiddagsskift- då är man alltid pigg!
När jag kom hem från jobbet var det dags att städa ur Volvon inför överlämningen i morgon. När mamsen och papsen kom hem från jobbet åkte vi hem till Kewa på 23- årskalas. Tiden går fort när man har roligt! Nu är det dags att släcka dom små blå, imorgon måste jag sova länge för på kvällen ska jag iväg på första nattskiftet- usch!


Minnen. Tankar. Känslor

publicerat i Allmänt;
Vissa saker väcker så mycket minnen, tankar och känslor. Igår sprang jag på min svärmor. Redan där blir det fel i huvudet. Hon är inte min svärmor. Igår sprang jag på min ex. svärmor. Nu har jag hittat rätt igen. Det spelar ingen roll hur mycket jag önskar att hon vore min svärmor, att jag fortfarande vore sådär lyckligt kär som jag var och att mina känslor vore besvarade. För, som det är just nu finns inte jag i hans värld, och jag försöker att inte ha honom i min värld. Det är svårt. Jag blir allt för ofta påmind. 
Vi pratade i en halvtimme jag och Marianne. Som om ingenting har hänt, som om allt vore som vanligt. Och Som jag önskar att det vore så. Det finns alldeles för mycket fina känslor och minnen för att bara kasta bort allt. Kasta bort det för att man tror gräset kan vara grönare på andra sidan. Gräset är oftast inte grönare på andra sidan. Jag vet att mitt gräs var så grönt som det bara gick tillsammans med honom. Mannen i mitt liv, han som jag gav all min kärlek till och ville ge hela min värld. 
Ett samtal, 30 minuter. Det väcker mycket minnen, tankar och känslor.


1,6 mil med skavanker

publicerat i Allmänt, Träning;
Söndagskvällen är här och midsommarhelgen försvann med hull och hår. Är så tacksam för alla fina som jag har omkring mig, utan er skulle det inte ens bli hälften så perfekt som det är <3
Tog mig idag ut på en lite längre tur på rullisarna än vad jag brukar. 1,6 mil blev det och det kändes både i muskler och i min ena armbåge. Blir så lätt överansträngd i den vänstra och får hemsk värk. Vet inte om det går att träna bort eller om det bara blir värre och värre? När jag åker korta sträckor går det ju så bra. Jaja, skavanker kommer med åldern, haha. Skönt att ha börjat komma igång inför tjejvasan och halvvasan i alla fall. Ska det bli personligt rekord på under två timmar så krävs det ett litet engagemang. Jag är fortfarande peppad, det är ju så kul att träna!
Nej, nu måste jag sova lite också. Ett nytt förmiddagsskift väntar innanför grindarna på stålverket i morgon. Gäller att vara pigg och kry. Natti natti <3


Tiden när jag får en lucka

publicerat i Allmänt;
Den lilla, ynka, sekund som jag inte är uppbokad på ett dygn är såhär sekunderna innan läggdags. Idag är jag, precis som alla andra dagar iofs, lika dötrött som jag brukar vara när jag skriver mina inlägg. Ögonlocken sega som tuggummi, usch!
Har i alla fall haft en supermysig midsommarhelg såhär långt. Jobbade ett förmiddagsskift på midsommarafton och har sedan dess varit ledig. Lite tid tillbringades på Jäderfors holme, lite tid hemma på Kärråsvägen med mina fantastiska gymnasietjejer och resten av tiden hemma hos mina fantastiska farföräldrar. Ligger faktiskt nedbäddad hemma hos dom just nu då vi alltid haft det som midsommartradition att vara här. Mysigt, simpelt och avkopplande. 
Bjuder på lite bilder från helgen så får vi höras mer i morgon. Hoppas nu också har en lika fin midsommarhelg, kram <3










Visdomstand 2

publicerat i Allmänt;
Det känns som att jag har jobbat hur länge som helst, ändå har jag bara klivit av mitt tredje skift. Hur fasen kan jag då vara så himla sliten? Kan det bero på att min kalender är fullsmockad och att mamma börjar peta av min "to- do- list" för att jag ska hinna ha lite andrum? Någonstans ringer en varningsklocka ändå lyssnar jag inte. Inte än i alla fall.
Drog ur min visdomstand #2 idag. Gick lika fint som förra gången och tandis konstaterade att en tredje tand ska ur i slutet av augusti. Skön ändå tycker jag, då tar man bort framtida besvär. Värken som jag får stå ut med ett par dagar nu är ingenting i slutändan. Knapra ipren har väl ingen dött av tidigare liksom? Nej, friskift i morgon vilket betyder mer att göra än någonsin- dags för skönhetssömn, natti natt!


I ett soligt Järbo

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Har tillbringat min förmiddag med mitt favoritpar i Järbo- Elin och Linnéa. Fikat, skrattat och tagit en prommis med lilla Milo. (Såg att Järbo skulle ha hemmamatch ikväll- tusan också! Då kan jag inte upp och spana på snygga killar ikväll heller eftersom jag jobbar eftermiddag, haha ;)). Kikade såklart på nya, fina huset och jag ser så mycket potential i det! Där tror jag dom kommer trivas jättebra :) Längtar så till det är min tur att skaffa hus, det kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. 
Fick dessutom present! Överraskad som tusan med världens sötaste ugglor. Längtar tills jag får lite mer ordning uppe på mitt rum, då ska dom upp på en gång. Söta ugglor, egentligen vet jag inte vad det är för speciellt med dom, men fina är dom och jag dras till dom.
Nej, nu ska jag peta i mig lite lunch innan jag ska iväg till tandläkaren. Ska dra ut min andra visdomstand idag- scary!


Eftermiddag #2

publicerat i Allmänt;
Så ligger jag här igen, nerbäddad, svintrött och snorig. Borde kanske stänga av fläkten som står på nattduksbordet och konstant blåser kalluft på mig, men å andra sidan vet jag att jag vaknar svettig om någon timma om den inte får vara på. Låter nog den vara så länge så får jag stå ut med snoret helt enkelt.
Var en seg dag på jobbet idag. Lugnt som tusan och dessutom var jag trött efter amatörutbildningen på förmiddagen trots min powernap som blev dryga 2 timmar. Kanske lite för lång, jag vet, men hade jag skippat den helt så hade jag nog inte lyckats bli människa på hela dagen, haha. Imorgon kompenserar jag upp det hela med en sovmorgon. Tänkte ut och åka antingen rullskidor eller inlines men jag tror jag fimpar det. Har ju trots allt ett eftermiddagsskift kvar att uthärda så det är lika bra att hålla sig fräsch. Nej, lite sömn nu så blir det här bra. Trevlig tisdagkväll (kanske tisdagnatt nu, jag vet inte?), vänner!



En helt vanlig tisdag

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Jag har varit på säkerhetsinformation, jag har tränat, jag har käkat mellis, jag har plockat ur diskmaskinen och jag har hunnit jobba undan lite med mitt Sandvikprojekt. Nu är jag döslut igen och skulle behöva ta mig en redig powernap. Så blir det när man först måste jobba eftermiddag och sen kliva upp 6 med dagtidarna- usch och fy! 
Passade på att köra igenom mitt spinningprogram ensam idag på Må Bättre. Känner mig mer trygg och säker på programmet nu så det kommer bli awesome på torsdag när jag har nästa klass! Nej, powernap var det, natti!


Första skiftet

publicerat i Allmänt;
Ligger hemma, nerbäddad, ganska trött men mest glad. Första skiftet på Sandvik för sommaren är avklarat och det känns banne mig bra att vara tillbaka! Tillbaka på Ångkraften med mina gubbs- där hör jag hemma :) I år är det dessutom en till tjej på plats, känns kul! 
Dags att få några timmars sömn nu innan klockan ringer vid sex. Då är det bara kliva upp och se glad ut, pipa ner på Sandviks och ha säkerhetsgenomgång. Lovar att jag redan kan allt, 100%. Vi får väl se. illa tvungen att åka dit är jag i alla fall. Försökte maska hos chefen idag men icke! Kommer vara en död sill i morgon, haha. Natti! 


8 kilometer och bålstyrka

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Träning;
Hello vänner! Tänk att vi går in i vecka 25 nu, midsommarveckan. Var tar tiden vägen? Snart vänder det och vi går mot mörkare tider igen, usch. Lika bra att njuta nu när vi väl har chansen!
Startade upp veckan med ett härligt löppass på 8 kilometer. Fortfarande inga känningar alls i benhinnorna och det är så skönt! Världens frihetskänsla. Avslutade turen med bålstyrka ute i trädgården. När det är såhär häligt väder gäller det att passa på och njuta.
 Ska hoppa in i duschen nu och sen laga en lättare lunch. Tänkte försöka mig på en omelett och lite stuvning idag. Får se om jag lyckas, haha. Eftermiddagsskift väntar klockan 14, så den här måndagen kommer rulla på med en faslig fart den med. Trevlig start på veckan friendos!


Håller andan uppe

publicerat i Allmänt;
Tjingeluring! Tänk att jag bara har tid nu för tiden att kika in här kvällstid? Hopplöst, ska verkligen försök mig på en bättring men det är svårt under sommaren och allra helst när jag har så många järn i elden!
Idag startade vi dagen tidigt med fotbollsmatch i Sandviken. Vinst med 2-0 och nöjda brudar i bilen, kändes bra! Hem, fixade i ordning pch bjöd in till kalas. Firade min födelsedag lite i efterskott och jag kan säga nu att det är himla skönt att ha den avklarad! Sista gästerna åkte hem för en dryg timme sedan, har hunnit stöka undan och ligger nerbäddad i sängen. Nu är det slut på lediga veckan och jobbet börjar i morgon. Blandade känslor men mest glad- att träffa mina Ångkraftgubs är aldrig fel. Dags för lite sömn, pussis!



Vätternrundan och En Sandvikklassiker

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Skola och utbildning;
Hello vänner! Sent såhär på lördagskvällen kikar jag in och mina ögonlock är så tunga att jag knappt orkar hålla dom uppe. Kommer garanterat sova som en stock inatt!
Kom tidigare i eftermiddag hem från Motala, Vätternrundan och 14 timmars jobb med en Sandvikklassiker. Har haft två superhärliga dagar söderut med sommarshopping på MQ, bra väder, vinkväll på hotellet, spontan utgång och massa fniss. Älskar mitt jobb och mina jobbarkompisar så mycket! 
På grund av utgången inatt så blev det en rejäl sömnbrist. Klockan tre på natten vinglade vi in på hotellet, klockan fyra ringde alarmet för att ta sig upp och iväg för att ta i mål våra Sandvik- deltagare. Om jag är trött? Det står ristat i sten, haha. 
Lite sömn nu för att orka upp och se syrrans fotbollsmatch, fira ikapp min "missade" födelsedag och hamna i någon harmonisk balans med kroppen igen, haha. God natt tokisar, ikväll låter jag bilderna från min helg tala för sig själv <3










Mot Motala

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Skola och utbildning;
Hej igen! Förlåt att jag inte hann höra av mig något mer igår, men det var full rulle hela dagen. Hämtade ut min tavelram som jag lämnat in för att få inglasad, pappa byggde ihop min nyinköpta garderob så jag kan få undan mina kläder som jag har ligger huller om buller i hela huset, jag hade 45 minuter spinning på Må Bättre och jag var tvungen att göra klar en inlämningsuppgift till skolan. En inlämningsuppgift som fortfarande inte är klar och det är deadline ikväll 23:59. Hinner jag? Hoppas det!
Har klivit upp i god tid idag. Väskan är packad, frukosten är intagen och jag är iordninggjord. Idag åker jag nämligen till Motala för att heja fram våra studenter i Vätternrundan och En Sandvikklassiker. Dom startar ikväll, går i mål i morgon förmiddag, så nu ska vi ut och svänga på en 24- timmars resa kors och tvärs över Sverige. Kan bli lite klent med skrivandet här inne, får jag en lucka ger jag ett livstecken :) Annnars får ni ha en fantastisk helg så hörs vi i morgon kväll, kram!
Har min nya kofta på idag som jag köpt på Lindex. Helt fantastiskt skön och ser ändå uppklädd ut. Tumme upp på det!


Sovmorgon

publicerat i Allmänt;
God morgon kikar jag in och säger tolv på dagen, skönt! För vet ni, jag unnade mig faktiskt en sovmorgon i morse och det var så behövligt. Inget alarm ställt, fläkten på som blåste svalt och skönt- då kan man sova länge.
Har i alla fall hunnit få i mig lite frukost och planerat in en grillfest till sommaren. En grillfest med mina vänner, det är typ det jag hinner med i sommar, annars är min kalender fullsmockad. Jag blir alltid lika förvånad när jag ser hur lite tid jag verkligen har, mina vänner dom höjer bara på ögonbrynen som vanligt och undrar om jag är dum i huvudet, haha. Mina fina, fina vänner- jag ska ta mig så mycket tid som möjligt till er i sommar, jag lovar! <3


Högstadietiden

publicerat i Allmänt, Träning;
Började förmiddagen med ett riktigt  mördarpass i Kungsberg. Joggade uppför tillsammans med Ärtan och Pigge, 16:33 minuter och brinnande vader blev resultatet. Räddningen var att det småduggade utomhus, det blev lite lättare att andas då och det gick att pressa sig lite hårdare. Nästa gång ska jag ta två vändor + komma under 15 minuter på första turen upp. Målsättning är halva nöjet- pepp!
Dagen avrundades med en riktigt härlig kväll tillsammans med mina högstadiebrudar. Ärtan, Kewa och Linnéa infann sig tillsammans med mig på Waynes och vi fnittrade ikapp ända till stängning. Tänk att det alltid finns så mycket att prata om och tänk att det alltid är så fnittrigt och roligt. Älskar mina brudar, älskar när allt känns precis som förr. Som för typ 9 år sedan. Herre Gud alltså, 9 år sedan! Var tar tiden vägen?



Ny frullerulle

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Tänk vad lätt man hamnar i sina gamla mönster och rutiner utan att nästan ens veta om det. Jag äter 2 ägg och 4 bacon varje morgon, till det ett glas mjölk. Är pengarna slut så är det havregrynsgröt, jordgubbssylt och mjölk som gäller. Det är alltså min vardagliga rutin uppe i Sundsvall, samma sak varje dag utan att tröttna. Nu när jag är hemma i Jäderfors har jag hittat en ny favorit- flingor och mjölk, och det är det som gäller varje morgon. Fortfarande samma sak, utan att tänka varje dag så plockar jag fram samma gamla vanliga. Är det inte lite fascinerande hur man alltid hamnar i samma banor? Jag tycker nästan det är lite läskigt. Tur är det väl att det hela bara handlar om frukost, haha.


Skolavslutning

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Så blev det några fällda tårar tillslut på storasyster Elin när minigrisen gick ut årskurs sex på Jäderfors Skola och ska byta till högstadiet inne i Sandviken till hösten. Tänk att hon blivit så stor, min lilla, lilla, lillasyster. Hon själv fällde också några tårar under kvällen och insåg att hennes tid på skolan faktiskt är över. Men vad gör det om hundra år, hon kommer snart inse att saker och ting blir bättre med åren.... Eller? Haha! 
Nu är det dags att släcka dom små blå. Imorgon väntar ett träningspass på förmiddagen, plugg under dagen och på kvällen umgås med fina vänner. Att börja sommarjobbet med ledig vecka känns inte fel någonstans, hihi :)



Rullskidorna på!

publicerat i Allmänt, Träning;
Startade dagen med en tur på rullskidorna tillsammans med Ärtan. 49 minuter, 1 mil och 12 blåsor i händerna senare var jag klar. Så himla härligt att åka i Högbo där miljön är så vacker, inte minst när det är gassande sol, inte ett moln på himlen och nästan 30 grader varmt. Optimalt sätt att starta dagen på!
Har annars varit iväg en sväng till mormor idag. Fått hjälp med att ordna en folkdräkt till midsommarafton och skjutsat henne och handlat- win win situation typ. Älskar verkligen folkdräkter, tycker det ser så stämningsfullt ut! Att jag dessutom kommit över en Järbodräkt känns inte fel. Unnade mig en beställd krans från Blomsterrum på en och samma gång, ska det va så ska det va!
Nej, nu ska jag plugga lite innan det är dags att svira om. Syrran har skolavslutning och går ut sexan. Herre gud, 13 år gammal och kommer sluta på Jäderfors Skola, var tar tiden vägen? Ni som känner mig vet att det är läge att packa med näsdukar, antar att tårarna kommer spruta idag, haha. Kram!
 

Dalsäng runt

publicerat i Allmänt, Träning;
Tog mig iväg på löpturen idag. Var mycket skeptisk till om mina benhinnor skulle hålla, dom har ju bara gjort det en enda gång hittills i år. Började lugnt med en tid på nästan 6 minuter per varv och ändå sprutade svetten av värmen. Det är så himla härligt att springa när det är sådär gassande sol tycker jag. Man blir så peppad på något vis! Hursom tog jag mig runt 8 kilometer på 47 minuter. Absolut ingen kanontid, nästan 10 minuter långsammare än vad jag brukar prestera, men idag höll benhinnorna och det var för första gången i år KUL ATT SPRINGA! Körde lite situps hemma också, 140 stycken, så nu är jag värd lite sömn. I morgon upp med tuppen igen för att åka rullakidor med pärtan- pepp! :)


Jobbintro

publicerat i Allmänt;
Phu, precis hemkommen från en heldag på folketshus i Sandviken. Jobbintro där det var svårt att hålla ögonlocken öppna hela tiden. Sjukt sliten från helgen, sjukt tråkig intro, men nu är den gjord och jag börjar mitt sommarjobb med ledig vecka, känns rätt fett faktiskt :) Kul också och träffa massa gamla klassisar, och såklart spana på gillar, haha!
Nu ska jag ut i löparspåret- vi hörs!



Hemma

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Nu har det varit tyst ett par dagar igen. Har avslutat mitt andra läsår i Sundsvall på bästa sättet med massa fester, fina människor och helt fantastiskt väder. Tid till att blogga har inte riktigt funnits, men jag hoppas på en förbättring nu :)
Kom hem från Sundsvall idag med hela lasset. Min fina familj som alltid ställer upp, vad skulle jag göra utan dem? Har avlutat kvällen och hemfärden med ett 45 minuter långt Sh'bampass utomhus, med en härlig sommarvärme i luften och strålande solsken. Härligare känns det omöjligt att ha det! 
Nu ska jag sova, i morgon väntar introduktion på Sandvik hela dagen inför sommaren. Puss!


Att vakna brun

publicerat i Allmänt;
Tänk vad häftigt ändå. Igår kväll gick jag och la mig vit som en snöhög, idag vaknar jag upp och ser ut som att jag har solat solarie tre- fyra gånger med lätt, gyllenbrun färg. Dock är det lite små skavanker här och där med  ojämnheter, men det får man ta! Heter man Elin Ivarsson så är inte sånt så noga, haha. 
Jaja, att vara brun och fin måste ju vara den bästa känslan och bästa egoboosten som finns. Jag önskar så att jag också kunde få lite färg på naturlig väg, men det är väl som jag brukar säga:
- Tur att vissa människor tar på sig att vara blekfisar året om så alla andra kan känna sig bruna och snygga! 
Just hate that feeling.


Sommarlov!

publicerat i Allmänt;
Hej vänner, nu var det länge, länge sedan jag var här inne. Det har varit alldeles för mycket i skolan och på tok för rolig fritid för att jag ska ha haft tid att blogga, men nu känns det som att tiden har hunnit ikapp mig, tentorna är över och jag laddar för sommarlov. 
Skrev min sista tenta idag, passade sedan på att dra en shoppingrunda på stan innan det var dags att börja röja vårat allrum. Alltså köket vs. hallen. Ligger nu med nymålade tånaglar i sängen och väntar på att frugan ska komma hem. Ikväll har vi nämligen bestämt oss för att bli bruna, så vi ska smörja in varandra. Längtar!
Nu ska jag slå på tv:n för en gångs skull. Händer inte ofta men är himla skönt att småslumra framför. Får bli så till frugan återvänder. Kul att vara tillbaka förresten, kram på er!