Update!

publicerat i Allmänt;
Jag ligger i sängen just nu. Mår sådär småilla som jag kan göra på kvällarna ibland även fast jag ätit bra hela veckan. Blir inte klok på min jobbiga mage, att den alltid ska krångla med det ena eller det andra. Det var 9 dagar sedan jag skrev någonting här sist. Det händer så mycket och lite i mitt liv på en och samma gång. Antingen finns det massor att skriva och då hinner jag inte med, eller så finns det ingenting alls att berätta och då känns mitt liv tråkigt och inte värt att skriva om. Nu känner jag mest att jag vill uppdatera er på att jag lever, att jag för tillfället dricker hostmedicin för att jag håller på att bli sjuk och att frugan och jag lever ett helt okej liv. Just nu lever vi ett så intimt liv att vi till och med känner att det är okej att springa runt utan BH i lägenheten och kissa med öppen dörr. YOLO liksom! Blir kvar i Sundsvall ända fram till Söndag och det verkar som att min vecka och helg kommer bli fullsmockad- looking forward to that!
 

Harmoni

publicerat i Allmänt;
Att landa hemma i Jäderfors med mamsen, papsen och syrran, det är banne mig harmoni på alla sätt och vis. Även om dom var trött på mig efter bara två timmar hemma så var jag fortfarande glad att se dem. Få berätta av mig om mitt liv, mina killproblem, hur trött jag är på skolan och att jag faktiskt snart fyller år och ska flytta hem i två månader. Var tvungen att ta en kvällspromenad upp till Norra berget igår också. Tömma huvudet på dumma tankar, fylla på med positiv energi och släppa ut jobbiga tårar. Det var kallt, det var ensamt, men shit vad skönt det var efteråt. Värt varenda sekund, inte minst med tanke på utsikten.
Nu har jag 24 timmar kvar att tillbringa hemma, sen upp till Sundsvall igen. Måste fortsätta njuta, trevlig söndag vänner <3


Nu får det vara nog!

publicerat i Allmänt;
Nu är det bestämt. Livet som jag lever just nu har precis fått ett stopp och jag tycker det är så himla skönt. Mindre med festande, mer med skola och allt fokus på mig. Mig, mig, mig. Att hitta någon att dela sin vardag med behöver inte gå fort, det behöver inte vara viktigt och det behöver inte vara prio ett. Men ack som jag saknar att varje dag få vakna bredvid killen jag älskar, att ha någon att dela allt med och ha någon att skämma bort som faktiskt uppskattar det i slutändan. Någon som jag får bry mig om och som bryr sig om mig tillbaka. Den tiden kommer att komma tillbaka igen. Det behöver inte ske nu, jag behöver landa i mig själv först. Jag älskar beslutet jag har fattat, jag hatar väntetiden. Fan vad jag hatar att vänta.
 

A walk to remember

publicerat i Allmänt;
Jag hatar mig själv för att jag la mig och tittade på film. A walk to remember. Första gången jag såg filmen, den åkte rakt upp på listan bland mina absolut bästa filmer. Jag vet inte hur många näsdukar jag snutit upp och jag vet inte hur många gånger jag frågade mig själv under filmen varför jag ens tittar på den. Inget jag är i mode för att göra just nu egentligen. Det blir något jag antagligen får ångra i några dagar nu, men det var värt det. På något konstigt sätt var det så himla värt det! En dag vänder det för mig med, då ska jag också vara världens lyckligaste. 


Valborg

publicerat i Allmänt;
Klockan är åtta på kvällen den första maj. Ligger redan nerbäddad i sängen med supertunga ögonlock. Igår var det sista april och valborgsfirande för hela slanten i Uppsala. Världens bästa tjejer var samlade, alla klubbar och nationer var smockfulla, vädret var kaos med snöstorm och kvällen avslutades fantastiskt. Mår så himla bra just nu, kanske inte just idag för jag är sjukt sliten, men allmänt. Jag har så fina vänner överallt, livet bjuder på massa härliga äventyr och skolan fortsätter ta stryk av det. En sabbatstermin vore aktuellt, jag planerar en sån. Vi får se vad som händer, nu ska jag drömma vidare. Puss!