Marknad

publicerat i Shopping;
Stress, stress och åter stress!
Den här förmiddagen har jag varit på marknad och tog med mig min mormor för att få lite härlig kvalitetstid. Sånt behövs ibland!
Blev dock en mycket snabb visit eftersom jag var tvungen att skynda mig hem då jag jobbar eftermiddag. Men vi hann dit, vi gjorde några fynd och vi hade jättetrevligt. Visar mina köp senare!
Kram<3

Känslor

publicerat i Allmänt;
Känslan jag känner i kroppen när jag är med dig gör mig så lycklig. Inombords sprider sig värmen, och det gör att mina kinder åker längsmed hakan upp, och jag får ett fantastiskt leende. Inte ett tomt leende, utan ett som visar känslor. Som visar lycka. Skulle du tas ifrån mig skulle jag må så dåligt. Jag skulle inte längre vara jag. Därför tänker vi inte sånna ledsna tankar nu när jag har dig och du har mig. Jag är dig, och du är mig. Tillsammans är vi vi <3
 
För ungefär fem års sedan togs den här bilden. 5 år!

Back to work

publicerat i Allmänt;
Jahapp, då var den lediga veckan redan över. Tänk så fort tiden går när man har det bra.
Eftersom jag jobbar eftermiddag tänkte jag försöka hinna plocka undan lite här hemma trots att solen skiner så frestande in genom fönstret. Men, vad gör man inte för att Erik ska slippa bry sig speciellt mycket när han kommer hem. För just idag ska han hämta ut sina nya golfklubbor, gissa om han är trissig, haha.
Kram<3
 
 

Onsdag morgon

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Vaknade nyss till liv, har petat i mig och marsvinen lite frulle och ska alldeles strax åka och plocka upp Emmapemma på Kärråsvägen för att sedan ta en tur hem till farmor. Ni minns väl klädhögen jag pratade om, som aldrig blev lagad? Japp, den ska jag ta tag i idag.
 
 
Vet ni! Om 7 veckor börjar högskolan. Då börjar jag..... På riktigt liksom. Kan inte förstå att det är sant?! Om två veckor och en dag får jag antagningsbeskedet. Jag håller tummar och tår! Pirrigt...
 
 
 

Matlista

publicerat i Allmänt;
Matlisan.. Kanske det svåraste att göra under hela veckan.
Min fantasi står tom och vi äter samma mat i princip varje vecka. Så tråkigt!
 
Så nu sitter jag här igen, med pennan i munnen och papperet framför mig. En dag är ifylld. Torsdagen och pannkaka- enkelt val. Men resten av veckan, där ekar det tomt. Så hur gör man egentligen för att hitta matinspirationen undrar jag? Googla, hitta på själv eller prata med nära och kära? Det är ett evighetsgöra det här, där man kan vrida och vända hundra gånger fram och tillbaka.
 

Vardagen åter här

publicerat i Allmänt;
Sådär, nu känns det som att jag har ladnat ur allt storhelgsfirande hit och dit. Nu känns det äntligen som riktig vardag igen även om det var vardag redan igår. Det är konstigt det där med storhelgerna. Först längtar man efter dem i veckor, och när dom väl är här så känns det oerhört skönt att bli av med dem? Visst är det konstigt?
 
Dagen idag kommer att tillbringas med just vardagssysslor. Känns som vi behöver handla mat, få tvättat, lite undanplockat och så har jag ett berg med kläder som skulle behöva lagas. Får se om jag hinner ta en sväng till farmor på eftermiddagen och få ordning på kläderna som har legat i en hög nu sen vi flyttade ihop (få se, det är alltså 10 månader...).
 
Mina fina vänner<3 Bilden är från vårat mysfika igår. (Maja och Emilia)

Mina fina

publicerat i Allmänt;
Vissa stunder i livet är så fantastiska. Så härliga.
Fick chansen att träffa några av mina fina vänner ikväll som flyttat kors och tvärs över landet. Men att ha dom i min närhet igen känns bra i hjärtat. Det känns tryggt. Extra mysigt på ett café med lite fika i magen, hihi :)
Jag märker när jag umgås med dom hur mycket de verkligen betyder för mig. Att riktig vänskap inte riktigt växer på träd. Att man kan glädjas åt varandras lycka och framgång, men även hjälpa varandra i svåra stunder.
Det är mina tjejer det, och jag älskar er :)

Midsommar

publicerat i Allmänt;
Fick inte med bilden till föregående inlägg, därför får den komma under en egen, separat rubrik :)

Storhelgen här och förbi

publicerat i Allmänt;
Hej!
Så var redan midsommarhelgen över och vi går in i en ny arbetsvecka. Eller ja, inte för min del då eftersom jag är ledig fram till torsdag eftermiddag. Dock blir det nog inte så mycket gjort eftersom min elaka förkylning har tagit om igen och denna gång lite värre. Vi får avvakta och se hur eländet utvecklar sig.

Just nu sitter jag på mitt gamla jobb, på Coromantjobbet. Skönt att vara tillbaka, samtidigt sorgligt att veta att idag är det min allra sista dag. Ska göra ett sista ryck fram till lunch, sen får jag gå hem och kurera mig :)
Kram<3

Midsommarkransar

publicerat i Hemmet;

Idag har aktivitetslistan varit lång. Dels gjort kransar med syrran och kusinerna. Varit på systemet, shoppat i Valbo, njutit av vädret och blekt håret. Ja, gjort- listan kan göras lång och detaljrik men det får räcka sådär för idag :)

Nu sitter jag på jobbet. Gäspar och skulle behöva tandpetare till ögonlocken. Lite kylbalsam vore inte heller fel eftersom jag brände mig i den sköna och varma solen idag. Men jag klagar inte, nu när värmen väl är här :) njuter till fullo nu dom sista sex timmarna av mitt jobbpass. Det är tekniskt sett midsommarafton och kulorna rullar in, toppen om du frågar mig :)
Hoppas du sover gott, kram<3

Livets goda

publicerat i Hemmet;

Eftermiddagen här har bjudit på massa mys :) Efter middagen idag så bestämde Erik och jag oss för att ta en runda ut till Högbo, spela lite minigolf och bara njuta i det härliga vädret. Så, det gjorde vi :)
Vi var där i två härliga timmar och njöt av varandras sällskap. Så himla härligt :) Nu väntar lite slapp i soffan innan det är dags för mig att bege mig mot jobbet och natt nummer 2. Kram<3

Sommaren är äntligen här!

publicerat i Hemmet;

Sommaren är här nu, på riktigt! Det märkte jag idag när jag vaknade vid lunchtid (eftersom jag jobbar natt), och solen värmde utanför fönstret. Så himla härligt!
Bjöds ut på stan av Mamsen där vi hittade present till Kewa som fyller på lördag och så tog vi en härlig sommarfika på det. Precis så som man ska tillägna sommaren :D

Sommarmatte

publicerat i Hemmet;

Ibland undrar jag hur jag tänker. Egentligen är jag ganska smart och egoistisk som bryr mig om mig själv, men frågan är om min motivation finns där. För som rubriken löd så har jag börjat läsa matte under sommaren. Alltså plugga när jag egentligen är ledig- ja ni fattar.
Eftersom jag har svårt för matte så gör jag det för min egen skull, just för att det ska bli lättare sen när man börjar högskolan till hösten. Men finns inte motivationen där och det är supersvårt, hur ska man då lyckas motivera sig själv?
Som sagt gör jag det för min egen skull även om jag gör mig en otjänst just nu eftersom jag egentligen inte har tid med det. Kortfattat så var det ett 50/50 beslut. Genomtänkt fast ändå inte.

"Tänk Magnus Lindroth och VD för Sandvik, tänk Magnus Lindroth och VD för Sandvik"

Premiär

publicerat i Hemmet;

Idag spräckte jag systemet- oskulden och var in på Systembolaget för första gången i mitt 20 år långa liv.
Med svetten i pannan klev jag ensam in innanför dörrarna, och med en stirrig blick letade jag efter skyltarna där det stod var alla sorterna fanns. Allt för att inte verka ovan och behöva leta efter det jag var ute efter som värsta loosern som aldrig varit in där, nej så ville jag inte att folk skulle tro!
Hittade det jag skulle, kom till kassan. Försökte veka cool och hade inte förberett med leg osv, utan ville verka rutinerad och gammal. Men, kassörskan frågade och jag var tvungen att visa leg- konstigt va ;)

När jag kom ut var jag nöjd, var ju inte så svårt det där! Det enda som kändes surt var att jag inte hade handlat åt mig själv utan att jag hade köpt en present.

Träning

publicerat i Hemmet;

Idag var första dagen på flera veckor som jag vågade mig iväg till träningslokalen för ett spinningpass. Fem härliga deltagare och jag, ändå grym stämning precis som det ska vara :) Hade bestämt mig för att mjukstarta idag och inte ta i så hårt på grund av att förkylningen inte släppt än, men väl på plats var det omöjligt!
Får se hur kroppen reagerar. Kram<3

Ledighet

publicerat i Hemmet;

Fördelen med att jobba skift är all ledighet som man får helt gratis! Som idag, ledig hela långa dagen :)
Dock vet ni ju hur jag är. Har planerat in massor idag så jag vet ändå inte hur tiden ska räcka, dessutom extrajobbet som jag har tagit på mig. Men på något vis ska det gå :)
Extra skönt att solen inte skiner, då slipper man få dåligt samvete över att man inte hinner njuta av den, hihi :)

Att vara nyttig

publicerat i Hemmet;

Alla tjatar på mig hit och dit att jag borde börja tänka på va jag äter. Dels för att må bättre och bli piggare, men även för att träningen ska få bättre effekt.
Visst jag förstår vad dom menar, men jag kan inte! Det är så svårt, så mycket och framförallt inte lika gott...
MEN så var jag på Ica igår, sprang på värsta grejen och tycker jag gjort enorma framsteg. Schamp med avocado, hur grymt och nyttigt är inte det då? :D

Shoppingglädje

publicerat i Hemmet;

Tänk vad glad man kan bli av lite shopping. Är det inte fascinerande? Har lyckats göra två riktiga fynd dom senaste dagarna med saker som jag verkligen har önskat mig. Men så har jag väntat ut tiden och vips så finns dom på rean, så grymt! :)
Det ena är ett rosa Nike- linne och sen är det ett par Nike- byxor som jag inte lyckats fått tag på i storlek någonstans! Men nu sitter dom så fint i min garderob, hihi :)

Nej dags att sätta fart innan sista eftermiddagsakiftet drar igång. Kram<3

Nya blommor

publicerat i Hemmet;

Lite nya blommor gör en alltid på bättre humör så tack svärfar Micke! :)
Däremot så sjönk glädjen igen när jag insåg att vi inte har någon frukost hemma så jag måste börja dagen med att åka och handla. Det är inte lätt när man har en "sjuk" Erik hemma som inte orkar hjälpa till.

Så nu kickar vi igång förmiddagen här innan det är dags för eftermiddagsskiftet för min del :) Kram<3

Jag gissar

publicerat i Hemmet;

Jag gissar på att jag inte är ensammast i världen på att vara less över att Sverige förlorade första, viktiga matchen i fotbolls- EM!

Jag gissar på att jag inte är ensammast i världen på att vara less över att förkylningar aldrig släpper någon gång om man väl dragit på sig dom!

Jag gissar på att jag inte är ensammast i världen på att vara less över att vissa personer inte tar ansvar och visar mognad!

Jag gissar på att jag inte är ensammast i världen på att bli less när jag är trött...

Jag gissar på att jag är ensam just nu och verkligen skulle behöva en kram.

God natt<3

Sommarjobbs start

publicerat i Hemmet;

Så sitter jag på sommarjobbet på min första, riktiga jobbdag. Jobbar eftermiddag det gör jag också så jag missar första matchen för Sverige ikväll i forbollsem. Allting har sina för- och nackdelar.

Förkylningen börjar tona ut så det känns skönt. Har inte tränat på evigheter! Får se om jag vågar mig på ett försiktigt pumppass på onsdag. Jag vill så gärna, men säger kroppen ifrån så måste jag lyssna på den.
Nu ska jag fortsätta jobba. Kram<3

Karlstad

publicerat i Hemmet;

Så var den supermysiga kortweekenden i Karlstad över. Gud vad sånna här små roligheter stärker känslor för varandra och gör gott för välmåendet. Alla blir gladare, skrattar och får ut så mycket av aktiviteterna. Härligt för både stora och små :)

Gladiatorerna var höjdpunkten för litet sällskap. Hon hade kul varje sekund vi var i arenan, och då var vi där i 4 1/2 timme! Så härligt att se barns glada miner :)<3
För mig var hela utflykten toppen! Bara att göra någonting är kul för mig, sen vad man gör spelar mindre roll :) Bara jag får vara med mina nära och kära<3

Gladiatorerna

publicerat i Hemmet;

Så har hela dagen gått och vi har bara hunnit peta i oss en supergod hotellfrukost och sen tillbringat hela dagen på Löfbergslila Arena i Karlstad, för att titta på Gladiatorerna. Så kul och så taggande! Blir sugen på att fortsätta träna upp kroppen under sommaren för att sen söka till nästa omgång, vore så kul :)
Emma fick sig en härlig, gosig OCH svettig kram av Hero. Då blev storasyster avis, haha :)
Nu påbörjas den långa hemresan. Får se om vi hörs något mer! Kram :)

Framme

publicerat i Hemmet;

Go kväll!
Vi är framme i Karlstad helskinnade och trötta. Vi har hunnit med en härlig tur med minigolf också där både Erik och Emma lyckades slå strike (se bilden hur glad Emma blev), medan jag inte lyckades slå en endaste.

Just nu ligger vi och slappar på hotellet. Emma upptäckte precis att vi har Disneychannel på tv:n så kvällen är räddad. Nu ska vi mysa med chips, popcoarn och läsk, men först ska jag ta en varm dusch :) Kram på er<3

Dit nosen pekar

publicerat i Hemmet;

Japp, nu är vi påväg alla tre :) Jag, Erik och Emma. Näsan pekar mot Karlstad och Scandic Hotell. Lite speciellt är det, för Erik och jag har aldrig bott på hotell tillsammans så det ska bli mysigt. Så har vi ju våran lilla bonus med oss, Emmapemma, så det kommer bli toppen :)
Vi hörs säkert under dagen, annars senare ikväll för vi har en lång bilresa framför oss.
Kram<3

Utvilad

publicerat i Hemmet;

God morgon!
Tänk, så är det fredag igen! Tiden bara rinner på och snart är det slut på min lediga vecka. Jag hinner inte med!

Fick en härlig sovmorgon idag innan lite extrajobb Väntar och sen ska jag ner en sväng på stan och kolla på lite glas till min samling.
Ha en fantastisk dag! Kram<3

Sommarfest

publicerat i Hemmet;

Så var min traineeperiod hos mina grabbar över. Stig, Tomas, Stefan och Micke. Jag kommer sakna dom så mycket! Så svårt att förstå att det var min allra sista dag idag. Vill inte tro att det är sant även om det är så. Men jag ska komma tillbaka och hälsa på dom, massor! :) Speciellt efter idag då dom har skämt bort mig med både avslutningspresent och 20- årspresent. Jag säger det igen, mina grabbar, dom är för go dom! :) <3

20 år

publicerat i Allmänt;

Hej!

Ja, så är det klart då. Tjejen har fyllt 20 år men hon känner sig fortfarande som 19 år. Ingen större skillnad egentligen (förutom att jag får gå på systemet), så fattar inte varför jag hade någon form av 20 årskris? Fjanterier om jag kan yttra mig i efterhand.

Dagen var fantastisk med släkt och bekanta. Började även bra med sjönsång på morgonen och frukost på sängen. Det absolut bästa uppvaknandet :)<3 Nu väntar bara det värsta, städningen efter ett kalas!

Kram<3

Back in business

publicerat i Hemmet;

I torsdags slutade jag förra anställningen, idag påbörjade jag nya! Har precis kommit hem från introduktionen av arbetsplatsen så det fick bli en kortdag idag, väldigt skönt :)
Nu väntar mera kalasbak inför onsdag och en massa städning, men först lite ostbågar :)
Kram<3

Söndag igen

publicerat i Hemmet;

Det tär på kroppen att fylla 20. Idag känner jag mig hängig, är förkyld och tror jag håller på bli sjuk. Det är inte lätt när man börjar bli till åren, haha :)

Idag väntar hursom bakning hemma hos mor inför den stora dagen på onsdag. Bullar och strassburgare står på schemat :) Senare i eftermiddag blir det ytterligare ett 20- årskalas.

Kramis!

Alborgen

publicerat i Hemmet;

Vilken kväll och natt jag hade igår! Finaste sällskapet som firade min kommande 20- årsdag, så härligt! Festligheterna varade till ungefär 3 inatt som var och sen var det dags för den traditionella spinningen 9:45. Gissa om jag var på hugget, haha :)

Senare på eftermiddagen väntade kvalitetstid med familjen. Idag stod en tur till Alborgen på tur och tävlingsinstinkten kom direkt hos alla i familjen. Undra om vi är släkt?
Efter blev vi bjuden på grillkväll hem till Mamsen och papsen och på det lite filmklipp från mina yngre dagar, så härligt :) Nu laddar vi om för ny dag med nya tag. Kram<3

1:a juni

publicerat i Hemmet;

Hej på er!
Tänk att det redan är första juni och fem dagar kvar tills jag fyller 20 år! Tjuvstartar redan ikväll med lite kalas för min tjejer från skolan, så min dag idag består av städning och förberedelser inför festligheterna :) Längtar så!<3

Igår var det min sista dag som traineeanställd, ganska tråkigt faktiskt. Men vi hade en himla fin avslutning som jag kommer minnas länge, med lekar, 3-rätters och det bästa av allt- trevliga människor!