Fredag och utgång!

publicerat i Allmänt;
Sådär, då är vi taggade för den första nollningsfesten! Mjukstartar med grillning som sen övergår till fest på kårhuset. Exciting! Ser fram emot att lära känna alla nya människor, och såklart att skaka lite rumpa på dansgolvet!
Hoppas din fredag blir fantastisk. Puss från mig!
 

Gummistövlar på!

publicerat i Allmänt;
Regnet det bara öser ner över Sundsvall idag. Det är inte nådigt med vädret heller, med tanke på att nollningen startat idag! Nej, det fick bli gummistövlar på under dagen och senare ikväll till grillningen blir det ballerinaskor trots väder och vind! Inte sjutton kan man väl gå på krogen i gummistövlar sen heller? Nej, det finns faktiskt gränser här i norrland också!
 
 

Shopping

publicerat i Allmänt;
Samtidit som regnet börjar smattra mot fönsterrutan utanför fönstret knäpper jag på datorn. Inne är det lite småskumt och sänglampan är tänd. Nu börjar det bli mysig höst ute. Man får tända ljus för att pigga upp tillvaron, mysa runt i filt och tofflor, och så närmar det sig julen. Så gött, jag längtar!
 
Idag har jag och Mette varit ut till Birsta och handlat. Lite svårt är det att shoppa med en person man inte riktigt känner, men jag tyckte ändå det gick bra. Två byxor, tre toppar, en fika och två kassar från systemet senare är jag hemma. Smidigt, kul och dyrt!
Nu väntar en lugn hemmakväll med Robisnon (såklart!), och sen ska jag ringa hem till mitt hjärta<3
Pussis!
 
En av topparna jag köpte idag. I like it!

Väldigt lika, men ändå så olika!

publicerat i Allmänt;
God morgon!
GUD så kul jag hade det igår kväll! Jag och Mette satt och pratade, pratade och pratade på O´Learys till strax efter elva. Kul nog, samtidigt lite sådär småläskigt, upptäckte vi hur himla lika vi är, fast ändå olika. Det första vi la märke till var att vi båda gillar öl, åker snowboard, är tokigt sportintresserade och att vi nu båda har lika jobbvisioner. Frän brud!
2 öl senare vinglade jag hem (herre gud vilken tur att jag tog dom där två ölen och "vande" in mig i drickandet igen, hur skulle nollningen annars sluta, den som för övrigt startar imorgon. Pepp :)
Nej, nu ska jag cykla till skolan och göra färdigt hemtentan, sen står shopping på to do- listan.
Puss!
 

Fiskpinnar och spenat, yeah!

publicerat i Allmänt;
Shit vilken dag det har varit idag! Hemtentan är nästan klar, har knutit massa nya vänskapsband, fått mitt egna internet att funka så nu slipper jag surfa på grannen, hehe, och ska snart iväg och träffa Mette för en liten pubrunda låter det som att det blev! :) Till råga på allt så hade all min eftersända post kommit idag så det låg ett helt berg med brev när jag kom hem. Alla bitar börjar falla på plats och det känns så kul! :)
Så, för att fira min fantastiska dag käkar jag nu gamlafiskpinnar med spenat. Gott nylagat, värmt i ugnen, nja sådär får jag lov att säga. Meen, vad är inte studentlivet om inte en finne i röven!
Puss från mig
 
 
 

Hemtenta

publicerat i Allmänt;

God morgon. Idag är dagen nu då, när allvaret börjar på riktigt. Vi ska nämligen börja med hemtentan idag som ska in nästa vecka på onsdag. Men det kan vara skönt att ha den klar i tid eftersom nollningen dessutom drar igång på fredag, och på måndag börjar våra ordinarie kurser. Därför börjar jag den här dagen med lyxfrulle! Välling, The och leverpastejsmacka stod på menyn, muuums! Allt för att orka med en hård dag i pluggets värld :)

Elin på våning två

publicerat i Allmänt;

Såja! Nu syns det även vilken värsting det är som bor på våning två här i trapphuset. Har ni vägarna förbi- kika efter namnet och titta in på en fika!

Jag begriper inte!

publicerat i Allmänt;

Nylonstrumpbyxor, vilket mysterium! Imorse innan skolan tog jag på mig ett par nya strumpxor eftersom jag skulle ha kjol på mig. Jag hann ner för backen (100 meter max), innan jag fick stanna och köpa nya på Ica. Så fortsatte jag cykla till skolan och de sprack bara mer och mer. Skyndade mig in på toaletten på skolan innan någon skulle hinna se mig och slängde på mig dom nya snygga. MEN, så när jag ska cykla hem igen så händer precis samma sak! Jag förstår inte varför man inte ska kunna cykla i nylonstrumpbyxor. Det om något vore ett vettigt mysterium att lösa tycker jag i alla fall!

Tisdag morgon

publicerat i Allmänt;

Idag känns det att det är tisdag. Vaknar upp sådär sliten som man bara kan känna sig på tisdagar och onsdagar. Kan säkert räkna med att det är tio gånger värre imorgon!
Men så när jag väl kommit till liv och kliver upp för att klä på mig så tittar jag ut genom fönstret och möts av den klarblå himlen och strålande solsken :) För bra för att vara sant tänkte jag och tittade på termometern som visade hela 14 grader klockan sju på morgonen! Det här kommer bli en fin dag mina vänner, och jag ska njuta- till max! :)

Vuxenpoäng tack!

publicerat i Allmänt;
Hej!
Idag har det då varit en fullspäckad dag med femtimmarsföreläsning och sedan hemmafix. Har nämligen prickat av en hel del punkter på vuxenlistan idag!
1. Betalat räkningar
2. Gjort matlista för veckan
3. Veckohandlat
4.Lagat mat (Bruna böner med fläsk, och ger inte det vuxenpoäng så vette sjutton vad som gör det!)
5. Och sist men inteminst, gjort en god gärning och ringt hem till min kära farmor och berättat hur jag har det här i Sundsvall. Gissa om hon blev glad, hon är för go min farmor!
 
Nej vet ni vad, nu förtjänar jag ett avsnitt med Robinson och sedan veckans bästa program Ensam mamma söker.
 
 
Puss!
 

Att lämna någon man älskar

publicerat i Allmänt;

Idag var det oerhört jobbigt att åka till tågstationen. Jag visste att det var jag son skulle bli tvungen att ta steget och åka ifrån personen jag älskar mest i hela världen. Det var inte kul, och det sved i hjärtat. Det enda jag tänkte på tåget var "håll tårarna inne, håll tårarna inne". Pluggade i lite musik i öronen för att kunna tänka på annat men kände inte för att lyssna på glad musik heller, det blev så fel när man själv var ledsen. Så jag slog på Erik Linder på spotify, och med facit i hand så blev det inte lättare att hålla tillbaka tårarna. Att redan sakna någon så mycket fast det bara gått en kort, kort stund. Är inte fet fantastiskt? Lite konstigt sådär, men så fantastiskt att få känna den känslan- att älska någon<3

Söndag

publicerat i Allmänt;

Hej!
Har haft en fantastisk helg än så länge med sushi, zoo, camping och Veronica Maggio. Konserten var bra, men eftersom jag inte är något mega- fans så kände jag faktiskt inte igen så många låtar. Men det var roligt att se henne live ändå!
Nu väntar lite matteplugg och käk innan det är dags att åka hem till Sundsvall igen. Pussis<3

På hemmaplan

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Fick sånt mysigt välkomnande hem igår av Erik. Sushi stod på menyn, Brides maids på tv och en enorm godispåse i famnen. Själv lång vi såklart under täcket, myyys! :) Efter en hård dag orkade jag inte hålla mig vaken så jag somnade ifrån filmen, men det jag såg var verkligen bra och kul att titta på :)

Nu ligger Erik fortfarande och sover. Jag är fortfarande morgonpigg så jag är uppe och rasslar. Idag väntar en tur till Furuvik och se Veronica Maggio. Ska bli så kul :) Längtar, längtar, längtar! Men först lite matte på morgonkvisten. Puss & Kram <3

Äntligen helg!

publicerat i Allmänt;

Hej! Sitter på perrongen nu och väntar på tåget hem. Såklart försenat, det är ju tåg jag ska åka. Världens drygaste skitunge bara gråter, gråter och gråter också. Föräldrarna bryr sig inte ett dugg. Shit vad sånt kan göra en less, speciellt när man är vrålhungrig.
Men nu är det i alla fall helg och jag får åka hem. Skönt det även om jag vet att jag har flera timmars plugg att se fram emot i helgen. Kram! <3

Present

publicerat i Allmänt;
När man kommer ut från en hård dag i skolan, med matte på schemat från 10 på förmiddagen till 16:30 på eftermiddagen så är man rätt mör! Speciellt när man vet att man har minst ett par timmar kvar att jobba med det hemma. Lyckan som uppstår då när man har fått en liten present vid sin cykel går inte att beskriva. Visserligen en liten, sketen, gratissak (reklampryl), men ändå! Jag tittade upp mot himlen och såg att det skulle börja regna vilken minut som helst, och jag hade fått ett vattentätt sadelskydd. Jag blev så glad över en liten grej, men kommer ha stor nytta av den :)
 

Mardröm

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Inatt sov jag väldigt oroligt. Vet inte om det beror på att jag redan börjar bli stressad över plugget? Hursom kändes det obehagligt att veta att man var helt ensam i lägenheten och vakna upp svettig med andan i halsen.
 
Drömmen:
Kom tillbaka till min gamla sommarjobbs- arbetsplats i drömmen. En av mina fördetta arbetskamrater hade varit med om en olycka på jobbet och tyvärr omkommit. Jag var där och skulle extrajobba med en till tjej, och när vi är utomhus och ska in i en container för att utföra ett jobb så dyker såklart han upp som en vålnad. Lite läskigt sådär med mordhot och grejer. Nej usch, det var inget vidare!
 
 
 
 

Dagen efter

publicerat i Allmänt;
uuuusch så sliten jag är idag. Ögonlocken är fruktansvärt tunga och dötittandet på Robinson har börjat. Tyvärr blir det nog ingen mer matte för min del idag, föreläsningen tog rätt hårt med allt nytt i genomgången. Men tacksam är jag att jag läste sommarmatten, är förvisso inte klar än, men det har gett någotning!
 
En liten kul notis att nämna är att jag numera går uder smeknamnet September. Ja ni vet, som Petra Marklund :) Mina klasskompisar tycker tydligen att det inte bara är min frisyr som är lika, utan som personer och i ansiktet också. Haha, själv ser jag inga likheter, men jag tar det hela som en komplimang! :)
Kvällskram<3
 
Nej, så lika är vi faktiskt inte. Men på frisyren stämmer det in bra!
 

Träningsabstinens

publicerat i Allmänt;
Nu har jag varit här i fem dagar, om man räknar med dagen som jag kom och idag. Sist jag tränade var i lördags förmiddag innan vi åkte hit. Ändå har jag sån fruktansvärd träningsabstinens så jag håller på dö! Anledning: För jag vet att ett av Sveriges absolut bästa träningscentrum finns här! Jag ska börja där, redan bestämt, jag vet pris, men det spelar ingen roll. Anledningen till att jag väntar är för att jag inte vet hur mycket jag kommer hinna träna nu när plugget drar igång med nollning och allt vad det nu innebär.
Så jag avvaktar. Får se hur länge jag klarar mig.
Utmaning.
 

Heldag i Stockholm

publicerat i Allmänt;
God morgon! Här blev det sovmorgon idag eftersom jag var ordentligt sliten efter heldagen i Stockholm igår. 
Kom fram vid halv tio-tiden och skulle leta på konferenscentret vi skulle vara vid. Kommer fram och kan inte tro mina ögon! Herre gud, ska jag av alla vanliga människor verkligen vara här med allt märkvärdigt folk. Jag trodde inte det var sant (för att ni ska förstår lyxigheten så kostade det sketna lilla rummt vi var i (rymde cirka 50 personer), 18000:- att hyra, då förstår ni vad jag var på för ställe)!
Men jag går in där och njuter av varje sekud, det är just såhär jag vill jobba i framtiden så "hitta massa motivation nu Elin", tänkte jag under hela dagen.
Kvarten innan mötet skulle dra igång kommer min chef Helene fram till mig och säger att jag ska presentera mig själv inför hela gruppen, och berätta vad jag gör här. Hjärtat örjar slå direkt! Ska jag prata inför alla dom här människorna som är här, som jag inte ens riktigt vet vad dom gör här, och sen framför allt prata inför Olof Faxander! Men, lite inspiritation löste det hela galant och jag fick faktiskt alla ihop att skratta en liten gång, det kändes bra :)
Halv fem gick tåget hem igen och då var jag ordentligt sliten. 20:00 var jag i Sundsvall igen, hoppade på cykeln hem och låg sen framför tv:n och softade till både Robinson och Hollywoodfruar. Sånt man är förtjänt av efter en hård dag på jobbet tycker jag :)
 
Nej, nu är det dags att sätta fart. Ska ner på biblan och hämta min bok som har kommit, sen är det bara att dra igång med den härliga matematiken.
Kram<3
 

Möte med Faxander

publicerat i Allmänt;

God morgon! Idag har jag vaknat tidigt, tidigt för att åka ner till Stockholm, och kolla vilken himmel jag fick vakna till. Fruktansvärt vacker!
Ska bli otroligt roligt att få vara delaktig i ett av Faxanders (VD för Sandvik), möten och se hur det går till. Allra helst för att jag själv siktar högt och vet vilken nivå han ligger på. Får se om jag återkommer under dagen.
Kram!

Premiärkväll

publicerat i Allmänt;
Första skoldagen är nu avklarad. Det gick bra, men uschamej jag ska ju faktiskt börja skolan igen! Tuff matte stod överst på schemat, och så blev det. Sex timmar med matematik första dagen var inte riktigt det jag räknat med, men så blev det. Och stressen steg något ytterligare när jag insåg att jag inte hade all kurslitteratur som jag behövde! Så på lunchen blev det en snabbis ner på biblan för att ordna upp det hela en aning. 
 
 
På kvällskvisten hade jag behövt göra massvis med saker. Men, hur ska man kunna det när det är världens premiärkväll på tv med två av kanske Sveriges bästa tvprogram? Både Robinson och Ensam mamma söker. Jag satt som klistrad genom båda serierna. Men nuså, nu väntar sängen för imorgon står klockans alram på 04:30, och då styrs skutan mot Faxander, Sandvik och huvudstaden.
Godnatt<3

Första skoldagen

publicerat i Allmänt;

Jaha nu sitter jag här. På skolan. Mittuniversitetet. 45 minuter innan vi börjar också. Det är jag det, i ett nötskal. Det är nu allvaret börjar, för vi startar med en mattekurs. Herre Gud, matte av alla ämnen, inte ens en mjukstart! Men vet ni, jag är redo. Nu låter vi den här resan starta, så att hag i framtiden kan vara lycklig över att jag tog mig i mål.

Att se bilen åka, men man själv står kvar

publicerat i Allmänt;
Att se bilen åka, men man själv står kvar, precis som rubriken lyder, den känslan är så obeskrivlig. Hemsk, ledsam och gör ont i hjärtat. Att veta att du precis gjort personen som du älskar mest av allt i världen ledsen genom att gå din egen värld, ja det är fruktasvärt. Men genom allt det hemska rullar ända tankarna kring vår framtid, att vi fixar det här tillsammans och att vi gjort rätt val. Även om det är tufft just nu så blir det förhoppningsvis bättre. Men saknaden, den gör oerhört ont! Erik, du finns alltid i mitt huvud, i mtt hjärta föralltid genom mina tankar. Du är det finaste jag vet, jag vill inte ha någonting annat i hela världen än dig, jag hoppas du förstår för det är svårt att förklara<3
 
Mitt rum sett från dörren när man kommer in.
 
Med Eriks hjälp fick jag ett jättemysigt rum som jag kommer stortrivas i!
 
Sista bilden jag har att bjuda på, men nu har ni en liten uppfattning om hur jag bor.
 

Dags att sova, en skoldag väntar konstigt nog imorgon. Jag har inte fattat att allt händer nu. Precis just nu.
God natt<3
 
 

Inflyttad

publicerat i Allmänt;

Hej mitt i natten!
Ska hoppa i säng nu efter en händelserik dag. Har haft både mitt sista spinningpass och sista corepass. Kändes vemodigt, jag menar det är inte lätt att sluta med någonting man älskar! Men det är bara att blicka framåt till nya utmaningar och roligheter.

Vid lunchtid lämnade vi sedan Sandviken med en full släpvagn. Turen gick upp till Sundsvall och där är vi nu- i min nya lägenhet! Inredning pågår, lika så planering av ett rum på tolv kvadrat. Men kul är det, synd bara att Erik ska åka hem imorgon för han hade gärna fått stanna med mig<3
Nej vet ni vad, slänger in lite bilder på hur mitt rum såg ut när vi kom och sen är det god natt för min del. Kram!

Att vakna upp dagen efter

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag var det sådär härligt att vakna upp två dagar efter ett grymt gympass med världens bästa instruktör! Magen värkte, armarna går knappt att röra och för att inte tala om ryggen! Till och med benen känner av träningsvärk fast vi inte ens tränade benen, haha! Då förstår ni känslan man ska ha efter att man tränat.
Som grädde på moset är det nu dags för ett härligt 30 minuters Corepass. Ska ju ha pass imorgon så måste fräscha upp minnet en aning! 
 
CX-Worx är LesMills utud av Core. Man tränar samma muskelgrupper och känner samma tränngsglädje, men man använder sig även av redskap under sin träning så som vikter och gummiband. Kom och testa gratis på Hälsocenter under hela v.34. Kika in på nyahc.se för mer information.
 

Middag för sex

publicerat i Allmänt;
Då var vi hemma igen efter en trevlig kvällstur ner på stan för att äta middag med Christer, mormor, morfar och Bertil. Väldigt trevligt att ses såhär nära inpå jag åker, blev som en riktig avslutningsmiddag. Christer lovade dessutom att gråta en skvätt imorgon, haha :)
 
 
Nej nu börjar jag bli lite pömsig så ska krypa upp isoffan och bara jäsa. Det får man göra ibland, även om man har saker upp över öronen att göra!
Godnattkram från mig till dig <3

Ett sista farväl

publicerat i Allmänt;
Idag på eftermiddagen har jag tagit ett sista farväl av min farmor och farfar. Känns lite konsigt faktiskt, att jag inte kommer ha dem i min närhet längre. Jag kommer ju faktiskt inte ha någon... Men det är för en femårsperiod och det fixar jag, det vet jag!
Farmor och farfar är i varje fall stöttande i mitt beslut. Dom tror på mig och vet att jag kommer fixa det här vilket känns skönt. Det är alltid skönt med back up när man själv känner sig sådär osäker. Men från och med nu är det bara posiiva tankar som gäller, det ska gå!
Farfar och farmor på semester i Eskilstuna<3
 
 

Sista jobbdagen

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen och ska iväg till Göranssonska skolan en sista gång för att göra färdigt ett av alla mina extrajobb jag haft. Sen vet jag inte om det är det absolut sista jobbet jag kommer göra åt traineeprogrammet, det kanske kommer mer ströuppgifter under måndaden/ resten av året. Men, det skulle bara vara roligt, samtidigt som det ger en extra inkomst vilket är toppen när man är en fattig stundent :)
 
              Hittade den här bilden hos mormor igår. Tänkte ta med den ner på fotobaren och se om dom kan göra en kopia på den till mig. Skulle vara så roligt att ha en bild på mamsen och papsens bröllop!
 

Surströmmingspremiär!

publicerat i Allmänt;
God kväll! För visst är det en sån? Det tycker i varje fall jag med en mage full av surströmming efter kvällens premiär- muuuuums! Det är verkligen min absoluta favoriträtt det, surströmming. Hoppas jag hittar en kompanjon i Sundsvall som är lika galen i det som mig så vi kan ha lite surströmmingsskiva på min balkong, haha :) Det vore nått det, att få sitta på föreläsningarna och rapa gammal surströmming sen, hihi. 
Nej, nu är det bums i säng så vi hinner med allt som morgondagen har att erbjuda.
God natt<3
 

Haglöfs ryggsäck

publicerat i Allmänt;
Lagomt mör i armarna sätter jag mig nu och skriver. Gymmet idag tog betydligt mer än jag trodde! Känns i alla fall skönt att ha fått en ordentlig gymgenomgång så man känner sig trygg när man ska lite längre norrut i landet och själv pröva sina vingar på gymmet. Så åter igen tack Kalle! :)
 
Nu över till det jag lovade tidigare idag. En bild på min skönhet till väska, mmm!
Så vacker och funktionell på en och samma gång. Sånt uppskattas verkligen. Grön var det självklara valet, man vill ju synas på tåget, haha :) Annars så har jag inte recensioner på den eftersom jag inte testat den ännu, men nöjd tror jag absolut att jag kommer att bli! :)
 
 
 
 

Off to the gym!

publicerat i Allmänt;
Stan hade mycket att arbjuda idag får jag lov att säga! Det blev köksredskap i härliga färger, ett tågkort, en kaffekokare, matlådor, grenuttag och kanske världens abslut snyggaste ryggsäck. Praktisk att bära med sig på tåget samtidigt som den är stilren. I love it!
Bilder på dagens inköp kommer lite senare. Nu måste jag skynda mig till Jernvallen för att möta upp Kalleboy, vi ska nämligen gymma tillsammans en sista gång.
Tjing!

Fullt upp!

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag har jag startat upp någolunda tidigt för att hinna ta vara på dagen i största möjliga mån. Nu först på morgonen väntar en tur ner på stan, sen vid lunch ska det gymmas. När jag har kommit hem och duschat och fått i mig lunch så fortsätter äventyret iväg till en kopiator för att kopiera recept och sen ska jag hem och packa lite till innan det är dags att dra iväg till mina andra babes för att ge dem en sista hej-då-och-lycka-till-kram!
Sen klockan fem bär det av till järbo för surströmmingspremiär- MUMS!
Kram<3
 
Ska ner på stan och framkalla lite bilder tills jag flyttar. Satt igår och tittade igenom mappar på datorn och hittade den här bilden! Hade inte sett den tidigare, men den är från Studentbalen 2011.
 

Förrätt- spinning, efterrätt- fika med goa vänner

publicerat i Allmänt;
Efter att ha kört järnet på ett 45 minuters spinningpass är man inte så värst kaxig. Då vill man egentligen bara åka hem och lägga sig skönt i soffan och slappa till det. Men, flyttar man om bara några dagar så prioriterar man så mycket annat före sin egen hälsa!
Idag fick jag träffa några av mina gofisar för en sista träff innan vi skiljs åt. Det känns sådär tråkigt och konstigt som man aldrig riktitigt kunnat föreställa sig. Men jag vet att vi alla uppfyller våra drömmar så det här är inte mer än rätt. Även om jag önskar att vi alla alltid kunde vara på samma plats<3
 
Älskar er flickor!

Sista skiftet

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Nu är sista skiftet för den här sommaren innanför Sandviks grindar gjorda. Känns skönt men ändå lite konstigt, för jag vet vad det hela innebär. Om mindre än en vecka flyttar jag till Sundsvall och jag kommer lämna Erik kvar i Sandviken. Mystisk känsla, men det är bäst för oss båda två.
 
Avslutet på Sandvik känns hursom bra, och jag var varmt välkommen tillbaka nästa sommar vilket känns oerhört skönt med tanke på att man då är beroende av pengar när man har pluggat på högskolan ett helt år. Att dom vill ha tillbaka just mig kan jag inte förstå, dessutom är jag ensam tjej på hela arbetsplatsen, men jag tar alla chanser jag får till ett jobb oavsett om det är bra/dåligt, tråkigt eller roligt.
Kram!
 
(Eftersom jag inte kommer åt bildarkivet just nu kan jag inte ladda upp någon bild, återkommer med sådana så fort blogg.se har fått ordning på hemsidan igen)

60 minuter spinning

publicerat i Allmänt;

Gud vad härligt det är med konditionsträning och att få röra på kroppen :) Idag var det 60 minuter spinning som stod på schemat och jag tror jag var mer laddad än min klass, haha. Så kan det vara ibland :)
Imorgon väntar ett spinnpasa på 45 minuter, på onsdag ska det gummas, och sen på lördag är det 45 minuter spinning + 30 minuter Core. Känns som min träning börjar komma tillbaka igen, så grymt! Hoppas verkligen jag kan köra igång på en gång uppe i Sundsvall, det vore awesome!

Sorgen i att packa kläder

publicerat i Allmänt;

Att packa ihop mina saker inför Sundsvallsflytten känns inte alls lika kul nu när jag håller på med det, som det gjorde innan. Ganska mycket känslor blandas samman och det blir bara blaja av alltihopa inombords. Ska jag verkligen lämna vår fina lägenhet, min fina sambo, allt vårat? Jag vet att vi kommer få en bättre framtid av att jag gör det här. Jag vet också att vi kommer fixa det här bara vi är starka tillsammans, och bara jag kommer iväg så kommer allt kännas bättre. Men just nu när man viker ner sina kläder i stors påsar, nej, då känns det inte kul längre.

Rävbesök

publicerat i Allmänt;

Det är alltid lika roligt att bli väckt på morgon när man får/ behöver sova ut. Imorse blev jag väckt halv nio, då hade jag sovit i en och en halv timme efter att jag gått av mitt nattskift. Härligt- jag vet!

Igår hade vi finbesök på jobbet under kvällskvisten. Simon kom in till oss i kontrollrummet och hälsade på, men han hade även med sig en kompis den här gången. Så roligt att kolla på dom när dom håller på, haha :) Knäppa rävar!

Sommarmatte

publicerat i Allmänt;
God morgon.
Har precis vaknat och gjort mig färdig för några timmars ledighet innan det är dags att bege sig till sommarens sista 12-timmarsnatt. Känns lite tråkigt men samtidigt skönt att komma tillbaka in i vardagsrutinerna igen.
Dock är jag inte riktigt fri och kan gå och poa omkring med packningen i lugn och ro. utan jag har fortfarande min sommarmattekurs kvar som jag måste slita med. Nyss lämnade jag in min andra av tre inlämningsuppgifter så nu   återstår det åtta prov att klara och en inlämningsuppgift till att lämna in. Tror ni jag klarar det? Jag hoppas det.
 

Min bebis<3

publicerat i Allmänt;

Ibland kan man inte beskriva lyckan. Man kan inte heller beskriva kärleken som uppstår vid glädje. Men jag förstår omöjligheten, för jag har själv nu fått vara med om känslan. Idag fick jag min lilla efterlängtade bebis, en McBook Air. Smidigheten, elegansen och tryggheten i en bra dator, det finns inget mer att begära! Jag är så kär i min nya dator att jag inte kan beskriva mina lyckokänslor, men jag förstår precis vad Matilda pratade om och varför hon är så nöjd med sin :) Världens bästa lördag på länge! <3

Kärlek

publicerat i Allmänt;

God morgon! Hoppas du har haft en bra dag hittills! Min dag började på absolut bästa sätt med en söt lapp på kudden i morse när jag kom hem och skulle lägga mig. Han är för go min lilla fis! <3

Nu är vi på väg in till Gävle för att titta på en skoldator till mig. Jag vet vad jag vill ha, och den kostar, men vi får se vad det blir :) Ha en härlig lördag!

Kalenderuppdatering?

publicerat i Allmänt;
Ibland kan det allt bli tokigt. Efter bankbesöket idag på förmiddagen var jag helt säker på att jag skulle träffa en gammal vän över en lunch, men ack så fel jag hade. Jag tog fel på en hel vecka, haha! Menmen, fick en heldag med hemmapyssel i stället :) Man borde kanske uppdatera kalendern?
 
Efter matchen igår<3
 
Erik hann jag inte se speciellt mycket av heller, han bara kom hem på lite tacomys innan han åkte iväg och jobbade igen. Själv ska jag alldeles strax bege mig iväg mot en härlig 12-timmarsnatt som kommer bli riktigt lång och seg inatt känner jag för jag är redan pömsig.
Ha en mysig fredagskväll i denna härliga augustimånad<3

En grekisk middag

publicerat i Allmänt;
God morgon denna härliga fredag! Sitter med tekoppen i ena handen och skriver med den andra och njuter av att änltigen ha fått en sovmorgon efter gårdagens alla aktiviteter.
Igår kväll träffade jag nämligen några kära, gamla klasskamrater från gymnasiet över en härlig och god, grekisk middag. Härligt att ses och höra så alla mår bra, men även att få veta vad som har hänt dem under högskoleår och att flytta hemifrån- perioden med allt vad det nu innebär :) Uppskattas så och jag hade riktigt mysigt<3
 
Direkt från middagen åkte jag till Järbo för att kunna titta på Eriks sista fotbollsmatch innan jag flyttar. Det kändes lite konstigt på ett sätt, men eftersom jag inte är så intresserad av fotboll spelar det väl egentligen ingen större roll. Dessutom fick Erik inte ens spela så det gjorde saken ännu lindrigare, hihi :) Visst hade det varit kul om han fick spela, men det är sånt som händer!
 
Lilav, Hanna och Viktor på middagen igår. Tyvärr kunde inte David komma som egentligen också skulle varit med.
 
Nej nu är det lika bra att köra igång! Klockan 10 väntar ett bankbesök och sen klockan 12 ska jag möta en kär vän innan jag flyttar. Så nu styrs skutan ner mot stan. 
<3
 

Struktur

publicerat i Allmänt;
Dagen till ära har gett mig lite struktur över mina närmsta dagar. Kalendern är fullt uppdaterad (nästan fullpproppad också för den delen), och en checklista över vad som kommer att behöva has med till Sundsvall är gjord. Känns verkligen jättebra att jag äntligen börjat engagera mig i att jag faktiskt ska flytta nu och inte bara lallar runt i det hela. Nej som sagt, listan är klar och nu är det bara att pricka av efter den så kommer hela flyttprocessen gå mycket smidigare och jag själv kommer få tid över till annat skoj :)
Vill du ta del av min struktur, hör gärna av dig!
Kram :)
 

Flyttpry 2- sängkappa, check!

publicerat i Allmänt;

Äntligen är sängkappan till min nya säng beställd. Vit, enkel men ändå romantisk på samma gång. Tror den kommer att passa perfekt in i mitt nya flickrum som jag kommer ha i Sundsvall :)
Har kikat runt i massor av butiker för att hitta en sängkappa med lite volang på, för de flesta sängkapporna är bara raka och tråkiga och har ett skyhögt pris. Där kom Ellos in i bilden, och för 249:- får jag nu en jag letat efter. Kan knappt bärga mig tills den kommer och jag får testa den, hihi :)

82-årskalas

publicerat i Allmänt;

Grattis världen bästa morfar på 82- årsdagen! Även ett stort grattis till en kär vän som fyller 20 år just idag :)

Idag har det varit kalas för hela slanten på eftermiddagen. Åkte när klockan var fyra, kom hem nu klockan tio. Gissa om jag är ordentligt trött nu, och kan bara föreställa mig hur hemskt det kommer vara att kliva upp imorgon på mitt allra sista förmiddagspass för den här sommaren- skönt! Sov sött mina fina<3

Sömn, en nyttig medicin

publicerat i Allmänt;

Man märker direkt hur bra kroppen mår av lite träning. Inatt har jag sovit som en stock, men av ren rutin vaknade jag en kvart innan klockan ringde, alltså 04:45, och kände mig någorlunda pigg ändå! Övriga nätter brukar jag vakna flertalet gånger och kika på klockan eftersom jag är rädd att sova över när jag ska upp så tidigt på morgonen. Men med en uttröttad kropp så blir sovprocessen mycket, mycket enklare :)

Back on track igen!

publicerat i Allmänt;
Trött, andas ut. Idag var det premiär på cykeln i spinningsalen igen efter mer än en månads uppehåll. Det sved. Men det är så när man inte har tränat, då ska det svida. Men riktigt skönt är det att vara tillbaka i träningen igen, ny gäller det bara att försöka hålla i det här trots skolstart och allt, för det är ju så otroligt kul :)
 
Nu ska jag mysa upp mig i soffan, med lite Lindt choklad och broderiet i högsta hugg med OS spelandes i bakgrunden. En toppenmyskväll hemma i lugnet för att ladda om för morgondagens förmiddagsskift.
Kram<3
 

Slickad katt

publicerat i Allmänt;

Så sitter jag här på jobbet igen på ett av mina tre sista förmiddagspass. Så sköt med tanke på att det är en nära- döden- upplevelse varje gång man kliver upp i princip. Men att den här morgonen skulle bli den värsta för denna sommar hade jag ingen aning om när klockan ringde kvart i fem. Jag torkade av lite regn från cykeln och hoppade på för att trampa iväg till jobbet. Det småduggade lite, men inte sådär så man skulle behöva en regnjacka utan det kom i lagom, liten mängd. Så jag cyklade på omedvetande om att halvvägs så var himlen öppen och regnet öste ner! På tio sekunder såg jag ut som en slickad katt och fötterna var sådär blöt så vattnet sipprar upp mellan tårna i skorna när man trampar! Med en markant ökning på tempot drog jag vidare mot jobbet och regnet höll i sig. Torkade av mig med handduken som blev riktigt blöt, hoppade i varma och osköna verkstadskläder och satte upp byxor samt strumpor på tork i hopp om att dom är torr till eftermiddagen när jag ska hem igen! Slänger in en före- och efterbild på hur byxorna såg ut. Den övre är byxorna innan, den undre är byxorna efter.

Flyttpryl 1- kastruller, check!

publicerat i Allmänt;

Sen vi kom hem från Sundsvall har jag gjort ett kärt besök hemma hos mormor, morfar och Christer. Ni vet, en sån där kväll när man får ha dom för sig själv och prata om allt mellan himmel och jord. Mysigt och uppskattat, speciellt med gofikat son mormor alltid bjuder på, hihi :) Dessutom fick jag två kastruller och en stekpanna av henne som jag kan ta med mig när jag flyttar så jag slipper köpa. Helt perfekt, det kan inte bli bättre än så :) Förmiddag i tre dagar väntar så nu är det dags för min skönhetssömn. Ta hand om dig<3

Obeskrivlig lättnad

publicerat i Allmänt;

Lycklig. Det beskriver verkligen min känslor nu. Lägenheten låg jättebra till, med egen balkong och nära till ICA, skola och träningslokal. Universitetet var jättefint och så mysigt. Min träningslokal var grym med ett enormt gym och bra utbud av Less Mills klasser så det är jag nästan gladast över, hihi :) Sen att jag bor oerhört centralt i en fin stad är överlägset bäst. Så nu har jag sett mig omkring i mina nya trakter och känner mig så nöjd med mitt val. Lyckan går inte att beskriva i ord!

Mitt nya hem

publicerat i Allmänt;

God morgon! Idag är vi uppe i God tid för att bege oss till Sundsvall. Hela familjen blir med och vi ska åka och hämta ut min lägenhetsnyckel! Så spännande, lite skräckblandad förtjusning på något sätt. Jag kan inte riktigt förstå att jag börjar om precis två veckor idag. Då har jag sovit min första natt, är på upprop och väntar på att min Mattekurs ska börja. Nej, vi tar en sak i taget så jag hinner njuta av sista tiden på hemmaplan. Vi hörs förhoppningsvis under dagen :)

Förmiddagsskift

publicerat i Allmänt;

När man cyklar till jobbet samtidigt som tidningsbilen åker runt med morgontidningarna, så vet man att man är uppe tidigt. Väldigt tidigt. Den enda skillnaden är att tidningsutdelaren slutar snart, får åka hem och krypa ner i en skön säng. Jag slutar inte förens 17:45, alltså 12 timmar senare. Jippie! Men när man cyklar sådär till jobbet, efter att ha klivit upp strax innan fem, så känner man sig ändå någorlunda pigg. Tror man. I själva verket funkar inte kroppen som den ska varken i reaktionen eller i tankarna. I morse efter att jag var i omklädningsrummet för att byta om, så kommer jag tillbaka i full skyddsutrustning men i foppatofflor. Kom igen! Var bara att vända och gå ner tillbaka och sätta på sig verkstadsskorna och se glad ut :)

En kär vän, ett kärt besök

publicerat i Allmänt;

Har haft finfrämmande på kvällskvisten av lilla ärtan som kikade förbi en sväng. Värderade livet fram och tillbaka, delade åsikter och händelser med varandra och så blev det såklart en del skratt och skitsnack :) alltid lika roligt att ses, kan inte förstå att vi ska flytta åt varsitt håll i fem år. Overkligt, tråkigt men sant. Men vi båda uppfyller drömmar, och jag vet att vi inrest inne alltid kommer hålla ihop, ärtpärtan och jag :) Nej dags att sova, en tolvtimmarsförmiddag väntar. Jippie!

Adressen ändrad

publicerat i Allmänt;

Nu är min hemadress ändrad. Jag kommer inte längre vara folkbokförd i Sandviken utan i Sundsvall. Mystiskt känsla det där! CSN är även fixat inför flytten så nu har jag egentligen bara lite små praktiska saker kvar som att hämta ut lägenhetsnyckel, beställa kurslitteratur och anmäla mig till kurser kvar. Känns rätt skönt att ha koll på läget för tiden den bara rinner på! Nej, nu måste jag pysa iväg till jobbet om det ska bli nått. Kram<3

Tillbaka till vardagen

publicerat i Allmänt;
Så var vi hemma i Sandviken igen. Lungt och skönt, ingen semesterhysteri alls på långa vägar. Även om det var riktigt mysigt att åka iväg så är det minst lika skönt att komma hem igen till sitt eget :)
Men att komma hem innebär inte fortsatt ledighet. Erik är på jobbet och jag ska iväg och jobba eftermiddag. Jag flyttar om mindre än 3 veckor, jag har en mattekurs som ska läsas färdigt och andra ansvar som måste tas.
Ni hör ju, lika bra att sätta igång!
 
 
Jag börjar med att pipa ner till Coop och hämta mitt paket som har kommit. Det innehåller massa julpyssel. Tidigt kanske ni tänker, men tro det eller ej så sitter vi snart där i vintertid och åmar oss om att tiden har gått så fort. Så posten var det ja.
Kram<3

Hemma med halmen

publicerat i Allmänt;

Så var vi äntligen hemma. Borta bra men hemma bäst! Konstigt nog så längtar man alltid iväg, men när man väl är borta så ser man fram emot hemresan igen. Hemfärden gick över förväntan, tog ett stopp på Mc Donalds och ett på IKEA för att fylla på depåerna så vi klarade av resan. Nu är det dags för nästa påfyllning, korv med bröd, innan det är dags att bege sig hem till lilla Norrsätra igen :)