Trollmodell

publicerat i Shopping;

Sent om sido såhär på fredagskvällen petar jag in bilderna jag utlovade tidigare idag på kläderna som kom överraskande hem i brevlådan idag :)
Fokus på tröjorna och inte mig nu när jag ser ut som ett litet troll, haha :)


Enkel, vit baströja som passar allt. Love it!


Mer elegant baströja som passar lika bra på vardag som på fest.


Sommarinspirerande och härligt. Längtar så!

Nu ska jag fortsätta mysa framför Let's Dance- premiären innan jag hoppar ner i sängen och myser med min fina.

Kram till er<3

Typiskt!

publicerat i Shopping;

Nu blir jag så trött!
Av en ren slump lyckas jag hitta ploppen till navelpiercingen alldeles nyss på golvet när jag skulle dammsuga upp smulor på golvet efter att Erik tappat ut en kakburk. Gissa om jag blev trött då jag preciiis brutit plomberingen på förpackningen till det nya smycket (se bild), som jag köpte idag, så nu får jag inte lämna tillbaka det heller. Så typiskt! Men, får se det positivt att nu har jag två smycken :)

Kul i brevlådan

publicerat i Shopping;

Fick lite roliga överraskningar hem i brevlådan idag. Lyckliga jag sliter upp förpackningarna och ser att Stadium erbjuder mig 25% på hela sortimentet, perfekt när jag är ute och letar nya löparskor! Så kanske man hittar ett och annat träningsplagg också, hihi :)

Fick ett till paket och och gissa vad det var där i? Lite toppar från H&M som jag skickat efter :) Får se om lite bilder kanske kommer upp senare på eftermiddagen?

Nu måste jag sätta fart, ska ner på stan och handla lite och så ska jag försöka hinna med en springtur också. Får se om jag hinner med allt, phu :)

Härliga fredag

publicerat i Hemmet;

God morgon!
Fredag idag och jag är ledig, så skönt :)
Slog nyss upp ögonen (slänger in en bild på hur risigt mitt hår är på morgonen när jag vaknar), och ska göra något vettigt av dagen, såsom diskning, tvättning och strykning. Tänkte även försöka hinna med en liten springtur och sedan lite styrka här hemma. Får se vad som hinns med så nu måste jag sätta fart.

Mysig fredag<3

Otur, som vanligt!

publicerat i Träning;

Ooh så sent jag har varit vaken några nätter den här veckan (bortsett från igår då när jag slumrade in redan klockan åtta, hihi), men just ikväll spelar det ingen roll eftersom jag är så härligt ledig imorgon!
Avslutade den här dagen bra med funkykidz 45 minuter och sedan med en timme spinning. Hoppas det känns i kroppen i morgon när jag tänkt masa mig ut och springa :)

Dock har vi otur i den här familjen. Som ni vet så klagar jag på mina ömmande visdomständer och dom är fortfarande i vägen och bråkar! Önskar dom bara kunde växa upp någon gång så jag slipper dom.
Så har jag tappat just själva toppen till min navelpiercing (hur man bara kan tappa den?), så den är borta och jag har fått tejpa fast den så den inte lossnar, suck. Slänger in en bild så ni får se hur fånigt det ser ut...
Sen så kommer det värsta, håll i er!
Bölden har kommit tillbaka, och jag orkar inte med en till pencillinkur :( Måste antagligen ringa doktorn imorgon igen så får vi se vad dom säger, djup suck!
Inte nog med det, Erik har också börjar råka ut för bölder och det är inte kul för fem öre! Hoppas, hoppas det försvinner så fort som möjligt.

Nu ska vi försöka få lite god natts sömn :) kram<3

Utlandsresa

publicerat i Allmänt;

Det är eftermiddag och mina tankar börjar såklart sväva iväg.
Jag drömmer så mycket om en utlandsresa nu, vore så himla härligt!
Speciellt att få åka iväg med min älskade sambo, vi har ju aldrig varit utomlands tillsammans under dom här 4½ åren som vi varit ett par, så det vore så mysigt.
Att få njuta av varandra, värmen, platsen, maten och framförallt bara ha det mysigt<3 
Jag fortsätter drömma så får vi se vad som händer.
En dröm är ju alltid en dröm.


Sola, bada, njuta och äta gott. Mums för kropp och själ, inte minst kärleken<3

Omotiverad

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Idag var det så härligt att vakna upp till en klarblå himmel och en fin liten människa som säger "jag älskar dig" så fort jag slog upp ögonen. Kärlek, så härligt!

Blev en rätt sliten Elin igår kväll. Somnade redan vid åtta-tiden då jag var seg under hela dagen. Jag vet inte vad som har hänt men det är lite motivationsbrist just nu. Dock är det sista arbetsdagen idag eftersom jag är ledig imorgon. Hoppas det är till någon vidare tröst, annars får jag bita i det sura äpplet när jag kommer hem i eftermiddag och ta tag i allt som jag borde ha gjort tidigare i veckan men inte orkat.

Ha en underbar torsdag nu (fredag för mig, hihi)<3


Som jag längtar efter det fantastiska ögonblicket nu när jag har hittat mitt livs kärlek<3

Förälskad i byxor?

publicerat i Träning;

Ibland blir jag så trött på mig själv.
Sitter hela tiden och kikar omkring på kläder och annats koj på internet, och tillsut så ramlar jag ju över någoting som jag verkligen vill ha. Som dom här träningsbyxorna nedan, djuup *jag vill ha*-suck.
Var det ens nödvändigt att titta när jag vet att jag ändå inte kommer göra mig råd med dom?
Hursom, jag är förälskad!


Så snygga och bekväma på en och samma gång!

Åh nej!

publicerat i Allmänt;

Vet ni vad. Jag håller på får eksem!
Så himla jobbigt, speciellt när man sitter vid en dator hela dagarna och har veckade armar. Då blir det fuktigt och varmt och så kliar det hela dagen sen. Uuusch och fy för sådant!
Jag vet inte ens varifrån eksemen kommer? Hur tusan man kan få dom små rackarna som är så jobbig när man aldrig haft problem med dom förr?
Nej, jag önskar dom bara kunde försvinna, nu på en gång helst!

Dessutom känner jag att tandvärken smyger sig på igen på vänstersidan.
Drygt!
Att det alltid ska vara nått, känns att man hamnat i "gammelträsket" med alla andra som har problem som börjar komma över 20-årsgränsen, haha.
Tonåring, det är helt klart bäst!


Så himla drygt med kliandet som inte gör eksemen mer lindriga!

Onsdag mitt i veckan

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Så var det redan onsdag igen, mitt i veckan, och för min del bara idag och imorgon kvar på arbetsveckan. Så härligt!
Igår tatuerade jag mig, idag är jag ganska öm.
Men, det känns ändå värt det på nått sätt, tatueringen är ganska söt.
För att inte tala om min modiga kille som tatuerade revbenen! Han hade så ont, och jag led med honom!
Det är inte kul att se någon ha ont och sen inte kunna göra någonting åt det.
Men, det gick bra, vi båda gjorde färdigt tatueringarna och vi överlevde, hihi :)
Ha en fin onsdag nu så får vi se vad som hittas på under dagen.

Kram<3
 

Min tatuering lite röd och öm men det får ni stå ut med :)


Spinkilink- Eriks tatuering :)

Jag klarade det!

publicerat i Allmänt;
Hej!
Tänkte bara kika in snabbt från telefonen och säga att jag klarade smärtan och fick en söt liten tatuering på magen :)
Känns kul men som jag sa innan, var jag i behov av sen? Blev inte direkt lyckligare, hihi, men en kul grej :)
Tyvärr kan jag inte lägga upp bild nu så ni får hålla utkik imån!
Kram & sov gott<3

Tatuering

publicerat i Allmänt;
God morgon :)
Efter en sovmorgon till strax före tio är jag nu vaken och redo för dagens utmaning.
Om 10 minuter lägger jag mig ner och får ett konstverk på magen.
Nervös, nej. Ångrar mig, ja.
Vad ska det vara nödvändigt för egentligen, det kan man fråga sig.
Tror inte jag blir lyckligare nu, men vi får se :)
Kram på er<3

Förkylning påväg?

publicerat i Allmänt;

En hes tjej som har haft ont i magen hela kvällen har nu lagt sig i sängen. Erik har varit lika han med, dålig i magen och mått illa. Inte alla kul, speciellt inte om vi håller på bli sjuk tills imorgon inför den stora dagen! För ni har väl inte glömt att jag ska tatuera mig i morgon! Im so excited! :)
Spinningen gick sådär idag, kunde inte ta i eftersom jag mådde halvrisigt. Fick även ta ett Funky pass idag då en av tjejerna var sjuk. Är alltid lika kul :) Desdutom trillar ett nytt presentkort snart ner i brevlådan som jag får för att jag är vikarie, då blir det ännu roligare, hihi :)
Nej sova var det ja, men är så uppe i varv efter en kväll med Gladiatorerna ;) Sport, träning och muskler, ja det är min grej det helt enkelt :)
Kram<3

Spara/ lämna tillbaka?

publicerat i Träning;

Åh jag är så velig!
Köpte ett par nya pjäxor i helgen eftersom mina är från stenåldern. Inte ens märket jag har på mina pjäxor finns att få tag på i dag så då fattar ni hur gamla dom är.
Så var jag på Stadium i helgen, och dom hade såklart super-rea på vinterutrustning. Där sprang jag och nosade och hittade ett par vita, fluffiga på insdan- pjäxor med rosa detlajer. Det stod nästan Elin på pjäxorna, så jag var dom!
Så tog jag hjälp av en expedit eftersom jag inte är så hemma på det där med utrustning, hon hjälpte mig jättemycket, men jag vet inte om pjäxan sitter så skönt som jag vill? Eller jag tror det, men är inte säker... Jag blir galen på det här velandet fram och tillbaka hela tiden!
Dessutom tycker Erik jag ska spara dom, han säger att jag är värd ett par pjäxor.
Jag vet inte jag, tur att det är 10 dagars öppet köp så jag kan vela lite till.

Kram <3


Ordinare pris 3000:-, nu 1500:-. Är det värt pengarna?

Fel på bloggen?

publicerat i Allmänt;

God morgon på er!
Jag tror det har varit fel på min blogg i helgen, jag har inte kunnat publicera dom inlägg som jag gjort? Det kanske har varit mycket folk inne eller så är det bara min sida som krånglar. Jag vet inte jag, tekniksnille som jag är så blir jag inte klokare av det heller, haha!

Hoppas det går bättre för mig nu i varje fall och att inlägget förhoppningsvis publiceras! Har hänt så mycket i helgen så det är ingen idé att sammanfatta allt, men jag kan berätta det jag är lyckligast över och det är att min fina sambo äntligen har kommit hem helskinnad<3 Det är så skönt att ha honom i närheten igen, att känna kärleken och att känna lyckan. Han är min familj och hur det än är så klarar man sig inte hur länge som helst utan den. Inte jag i varej fall, speciellt eftersom jag har sån fin en!

Hoppas ni får en bra start på veckan,
min kunde inte startat bättre :)

Sommartid

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Kom ni ihåg att ställa om klockorna i morse? :) Det gjorde jag, eller snarare så gjorde min mobil det åt mig automatiskt. Väldigt praktiskt :)
Väldigt härligt med sommartid nu i alla fall, då blir dagarna ljusare och härligare. Mumma för kropp och själ med lite efterlängtad vår :)

Idag kommer min fina älskling äntligen hem från lägret på Åland. När jag tänkte på honom i morse vid frukosten så kom det nästan tårar, det blir sånt tomrum när han inte är här. Han uppfyller en viktig plats i min vardag, därför känna det extra tomt nu på helgen då han är mitt allt! Men jag räknar ner timmarna nu, och om fem långsamma timmar är han här<3

Ensam hemma 1

publicerat i Allmänt;

Hej på er!
Nu var set länge sedan jag kikade in här, men det har varit så mycket den senaste tiden och dessutom så är jag hemma ensam för första gången då Erik är på träningsläger med fotbollen. Det är faktiskt rätt läskigt att vara hemma helt ensam i mörkret, jag som är så mörkrädd dessutom!

Igår hade jag mina söta tjejkompisar hemma på tacomiddag. Vart riktigt lyckat faktiskt och så är det ju roligt att träffas ibland, det händer ju inte allt för ofta tyvärr.

Klockan är halv tolv och jag har redan hunnit med ett spinningpass på förmiddagen. Laddar nu om för den vanliga funkyn som jag har på lördagar. Därför ska jag öva lite koreografier nu så vi hörs mer sen :)

Ha en bra lördag i det fantastiska vädret!<3

Torsdagsstress

publicerat i Träning;

Efter att lagomt ha hunnit peta i mig lite mellanmål är jag nu påväg till Hälsocenter för ett 45- minuters spinningpass. Sen är det bara att skynda vidare mot skolan där vi ska äta middag ihop. Hörde ryktesvägar att det pratades om nått italienskt så det låter spännande! Antingen kommer man hem vrålhungrig eller proppmätt, haha :)
Nej, nu måste jag skynda vidare.
Bilden nu får tala för sig själv!

Ha en mysig kväll<3

Träningsboost nu tack!

publicerat i Träning;

Jag vet inte vad det har tagit åt mig dom senaste dagarna, egentligen sen i söndags då det var första dagen på över en vecka som jag inte tränade? Jag tränade ju maxat en vecka, kände mig pigg glad och hade massa energi till att göra saker. Vilade i söndags för att jag trodde kroppen skulle behöva det, och så bam! - motsatt effekt...
På måndagen när det var dags för träning igen så fanns inte motivationen, kroppen var trött och sliten och det kändes inte ens kul att gå till träningslokalen. Sen dess har jag varit så trött och sliten hela tiden. Orkar knappt med den vanliga arbetsdagen, så ni kan ju bara tänka er motivationen till hemmet, suck.
 Nu har jag inte tränat varken igår eller i tisdags, men det är dags ikväll. Dock känner jag fortfarande lika= noll motivation!
Så himla tråkigt.
Jag som satt upp sånna mål, nu vill jag ha lite hjälp att få tillbaka träningsglädjen igen.

<3


Ibland önskar man att det vore tvärt om!

Shopping lycka

publicerat i Shopping;

God morgon!
Så var det redan torsdag igen, visst är det härligt? Dock tycker jag veckan har varit lite seg. Jag vet inte varför heller då jag inte gjort något speciellt.

Tänkte dela med mig av den goda nyheten att igår när jag kom hem från Kungsberget så hade jag fått ett glädjande erbjudande i brevlådan. Nämnligen att H&M erbjöd mig att köpa en topp till halva priset, som faktiskt var böde söt och stilren! Gissa om glädjen steg i kroppen när jag den senaste tiden klagat så mycket över att jag har lite kläder i garderoben :)
Sagt och gjort, jag kikade in på hemsidan och beställde hem tröjan till det billigare priset genom att ange artikelnumret 86-3409, för den gråbeiga, alternativt 86-3386 för den svarta, i stället för de ordinarie artikelnumrena.
Hittade även två andra söta sommartoppar till riktigt fina priser. Säg till om ni vill se bild och få inspiration :)

Nu ska jag sätta fart, hoppas ni hittar nått skoj så ni också kan fynda :)
Kraam!



Denna söta topp för 74:50:-, det tackar vi glatt ja till!

Kalas

publicerat i Allmänt;

Gud vad tråkigt att jag inte hunnit med att vara nått här inne idag, men mina dagar är så fullspeckade just den här veckan!

Efter en trevlig dag i Kungsberget (med strålande, värmande, härlig sol :D), så kom jag hem på eftermiddagen och hann i princip bara göra mig redo för kalaset hemma hos Alex som idag fyller 15 år! :)
När vi kom hem därifrån så sprang Erik mest runt här hemma, letade grejer att packa med då han ska iväg på träningsläger imorgon. Så det blir en lugn ensamhelg jag har att se fram emot :)

Nu ska jag sova så jag orkar skjutsa Erik imorgon! Slänger in en bild från kalaset idag :) Kraam<3

Onsdagskul

publicerat i Träning;

Hej på er! :)
Sitter och myser en liten stund i soffan nu innan jag ska upp till Kungsberg idag för lite slalomåkning med klassen :) Ska bli roligt, synd bara på vädret att det är lite mulet! Men jag får hålla fingrar och tår att det kanske spricker upp en aning på eftermiddagen i varje fall så vi får se lite sol :)

Hoppas ni också får en njutbar onsdag :)
(slänger in en bild på tofsen som blev avklippt igår, det var en bit om man säger så)

Ut med det gamla, in med det nya

publicerat i Allmänt;

God kväll på er :)
Nu ligger jag i sängen, ny frisyr och ny färg :) Jag är så nöjd och det känns så bra! Härlig träningsfrisyr samtidigt som man kan göra massa skoj med håret. Rekommenderas varmhjärtat, hihi :)
Om jag glömde säga det så är jag verkligen böjd, haha ;)

God natt på er<3

Idag ryker det

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)
Vet ni vad, idag är dagen med stort D. Nu har det gått tre månader sedan jag bokade klipptid, och idag halv fem så försvinner håret. Allt ska bort, och det är med skräckblandad förtjusning jag kommer åka dit. Jag kommer antagligen känna mig jätteful, obekväm men samtidigt exalterad inför nya frisyren. Men det kommer att ta ett tag att vänja sig, tro mig.
Eftersom jag i vanliga fall är osminkad i veckorna och bara sminkar mig när jag ska vara "extra fin", så funderar jag på att sminka mig idag så jag kommer att så finare ut redan innan. Vad tror ni om den idén, är det nått som kommer hålla, haha? :)

Det konstiga är att jag inte är ett dugg pirrig, nervös eller orolig.
Jag är så mantalt inställd på det här nu.
Håret når en bit ned på ryggen nu,
ikväll känner jag nacken.
Spännande!

Ha en fin dag, kram<3


Studentbild på mig och Ärtan :) Kolla in hårlängden, idag försvinner den!

Äckliga vi!

publicerat i Hemmet;

Så är det kväller och jag kan inte undgå att gäspa lika mycket nu som jag gjorde i morse. Det måste vara nått fel på mig när jag är så förbaskat trött hela tiden?! Bara jag inte har någon elak infektion i kroppen så är jag nöjd. Men med tanke på hur kroppen motsvarade mina förväntningar på spinningen som jag hade idag, så är det nog en liten infektion som spökar, suck.

Dagens ämne i stugan var diskmaskin. Vi har verkligen legat efter med disken den senaste tiden, så himla ofräscht har det varit. En sak som är så äcklig så jag tänkte inte berätta den, tänker jag säga ändå. Vi har matlådor med bestick och gamla matrester i, som är 4 veckor gamla! 4 veckor! Kan ni tänka er doften när man öppnar dom. Jag kräks av bara tanken, därför åker hela bunten i soporna bums!
Med anledning av detta så har vi funderat på diskmaskin, men idag fattade vi beslutet att mogna på oss och försöka sköta disken fram till sommaren, misslyckas vi kommer diskmaskin upp på tal igen.
Det är inte lätt när det är svårt. Äckliga vi!

Gäsp!

publicerat i Allmänt;

God morgon på er!
Gud så trött jag var idag, eller snarare är fortfarande trots att jag gick och la mig i skaplig tid igår. Kan tröttheten kanske bero på att jag inte tränade någonting alls igår? Kände nämnligen att jag behövde en dags vila då jag tränat varje dag sen lördagen förra veckan. Låter faktiskt konstigt om man inte skulle få ta det lungt en dag.

Idag är en relativt lugn dag. Har inget inplanerat förutom den vanliga måndagsspinningen ikväll. Är inte så laddad faktiskt, men det är ju då träningen brukar ge som allra mest, när man egentligen inte alls är sugen på att träna.

GISSA VAD JAG SER NU? Det snöar ute! Kom igen, inge mer snö nu, vi vill ha vår! Jag vet varför det snöar också. Bara för att pappa och Erik tog bort mitt dubbdäck på cykeln igår och bytte tillbaka till mitt vanliga sommardäck. Suck. Jaja, är bara att bita ihop.

Ha en fin dag :)


Så här ska det väl inte se ut den 19:e mars inte :(

Trötta

publicerat i Allmänt;

Hej på er!
En trött tjej ligger nu i sängen och ska sova. Har hänt någonting hela dagen idag. Var först iväg och kikade på Eriks match där det tyvärr blev oavgjort. Det var bara för att Erik inte fick spela hela matchen utan bara andra halvlek, hihi :)
Direkt när han kom hem tog vi pick och pack och åkte hem till mamma och pappa för att tvätta bilen, laga cykelpunk och byta till sommardäck på min cykel. Det fick min älskling fixa medan jag tog lite kvalitetstid med min mamma, hihi :)

Nu ska vi krypa ner under täcket här! Behöver ladda batterierna för kommande arbetsveckan. Dessutom blir det en händelserik vecka med ny frisyr och allt, bara två dagar kvar nu! Excited :)
Kram och Godnatt<3

Läskigt åk

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Idag blev det ett sent första inlägg eftersom jag passade på att sova ut efter nattens upplevelse. Jag hade nämnligen lovat två av mina vänner att åka och hämta dom efter en fest. Till Bovik skulle jag och jag hade ingen aning om var det låg, jag visste bara åt vilket håll jag skulle åka.
Så, vid tolv när dom ringde och ville bli hämtade så åker jag hemifrån. Jag svänger vänster där det står Bovik och en vänsterpil, sen trodde jag att det var ett skämt! Jag kom in på en asfalterad skogsväg där det var kolsvart och där det inte fanns ett enda tecken på liv. Det värsta var att jag inte hade någon som helst teckning på mobilen.
Det var som gjort för min sista levande natt....
Jag har aldrig varit så nervös. Jag väntade bara på att den klassiska skräckfilms- punkan skulle komma. Att jag skulle behöva masa mig ut i mörkret och inte kunna ringa efter hjälp eftersom mobilen inte hadew någon täckning. Men, hur det än var så lyckades jag komma fram, hitta till huset och få med mig två festbrudar hem. Det bästa av allt var att jag överlevde, haha :)

Nu ska jag iväg och kika på Eriks fotbollsmatch, ha det bra idag<3

Maxad träning

publicerat i Allmänt;

Tjenamors!
Kom för ett tag sedan hem från förmiddagens träning. Gick sådär, tror jag har nån inflammation i ena låret eller nått i den stilen för jag klarar inte av att göra utfall utan att det smärtar? Får utforska vad det kan vara.
Har precis duschat och fått i mig lite mat och ska alldeles strax iväg och veckohandla, jippie. Såg att Ica hade en kampanj att om man handlade för över 100:- så fick man köpa lösviktsgodis för 10:-/ kilot. Sånt är välkommet när man nyss (jag tycker det är nyss, men jag inser ju att jag faktiskt bott hemifrån i över ett halvår nu, haha), flyttat hemifrån och är en fattig student :D
Runt fem ska jag och Erik vara i Järbo. Då ska det gymmas, för nu ska vi bli biff inför beach 2012!
Pepp :)


Mm! Lösgodis är min absoluta favorit, vilken är er? :)

<3

Gråtrist lördag

publicerat i Träning;

God morgon!
Lördagen är här igen och jag har precis petat i mig frukost och ska iväg på lite Bodypump med mamsen alldeles strax och efter det har jag barndansen som vanligt. På gymmet gör man ungefär 3 x 12 repetitioner, på Bodypumpen gör vi 800! Ska bli härligt att kicka igång den här gråtråkiga lördagen ordentligt! :D
Dessutom har jag träningsvärk i vaderna och smalbenen sen springturen igår så det känns riktigt härligt att få träna lite extra hårt för dens skull :)

Har jag förresten berättat att det inte blir något Vasalopp för mig? Tyvärr så är biljetterna redan slutsålda (jag vet, redan!!!), så blir det någon tur för mig upp till Sälen och Mora nästa år så är det i så fall för att åka tjejvasan. Lite småtråkigt sådär, jag vet. Jag som var så sugen på att åka! Meen, det blir fler vasalopp.

Nej, nu måste jag rappa på här och leta fram alla grejer jag ska ha med mig.

Kramis <3


Bild lånad från kristinedal.nu

Årets första

publicerat i Allmänt;

Wohoo!
Kom precis hem från årets första, härliga löprunda med Ärtan. Shit vad skönt det är att springa! Dessutom är det ett riktigt vårtecken :) Sprang 7,7 kilometer idag och det gick hur bra som helst. Hade kunnat springa några kilometer till faktiskt utan problem.
När vi kom tillbaka passade vi på att köra igenom kroppen med lite styrka och sist men inte minst stretchade vi igenom kroppen eftersom stretchen nästan är det viktigaste efter ett träningspass :)
Nu ska jag duscha, sedan laga mat och efter det göra mig i ordning och åka iväg och träffa mina gymnasievänner. Ska bli mysigt <3

Ha en fin fredagkväll nu sötisar så hörs vi imorgon igen :)


Ikväll blir det lövbit med pommes och persiljesmör till middag, mums!

Träningstokiga- javisst!

publicerat i Träning;

I den här minifamiljen som består av mig och Erik så går det faktiskt inte att undgå att vi rent ut sagt är träningstokiga. Nu på förmiddagen när jag gick och plockade lite saker, hämtade tvätt och sådär, så såg jag små tecken på de mest konstiga ställena, haha. Eller ja, själva ställena är väl egentligen inte så underliga men att sakerna finns det är lite underligt. Som ett exempel: hur många har ett par gympadojjor bredvid sängbordet och ett par skridskor vid sänggaveln? Jo, vi har! Vi är alltid redo att ge oss ut i den härliga naturen (eller salen), för ett grymt pass.
Är det inte för härligt? :)


Se bara på skohyllan. Inte ett par högklackade så långt ögat når,
här kör vi bekvämt och träningsinriktat.


Vid sängen står skridskorna redo att användas....


...och på toaletten kan man hitta fotbollsskor MITT på golvet.

Var har ni era träningsgrejer, haha?

<3

Fredag

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Ooh så skönt det var att sova ut idag :) Eftersom jag är ledig idag ska jag ta tag i städningen här hemma så vi får helgfint :) Tänkte även få igång studierna på riktigt inför Högskoleprovet. Sist men inte minst tänkte jag även försöka klämma in en löprunda så att jag kommer igång inför Göteborgsvarvet som går av stapeln i maj. Tiden tickar och snart står jag där på startlinjen så det är lika bra att köra igång. Men, först ska jag avnjuta en härlig frukost med The, bröd, välling, ägg och massa gott. Jag tickar igång helgen på absolut bästa sätt, muuums :)
Kram<3

Det bästa

publicerat i Träning;

Phu! Hemkommen från Kungsberg med lillasyster. Blev några sköna turer ner för backen, så himla härligt :) Extra skönt när man vet att man är ledig imån och kan sova ut extra länge! :)

Det allra bästa är nästan när man kommer hem. Just när man är sådär lagom trött och lagomt kall. Då får man dricka varm choklad och det är så himla mumsigt :) Speciellt när man blir bjuden på det också av sin lillasyster. Hihi, så mysigt :)

Hoppas er torsdag också var bra,
Kram till er<3

Egna tallrikar tack!

publicerat i Hemmet;

Gud vad jag har klagat den senaste tiden känner jag. Inget verkar rätt och jag vill bara ha och ha hela tiden. Men jag är i själva verket inte så surig och grinig som jag låter, jag vill bara förnya mig lite :)
Som med våra tallrikar till exempel.
Vi flyttade hemifrån i augusti och nu är det mars, för alltså 7 månader sedan, och vi har ännu inte skaffat oss några egna tallrikar eller muggar, eller ja, nästan inget matporslin alls! Jag är så trött på det nu, för vi äter på Eriks plastpappas gamla ungkarlslya- tallrikar som är både gamla, fula och kantstötta. Haha! I början tänkte man väl mer att "det duger till oss", men nu börjar jag faktiskt vilja skaffa mig egna, som är våra tallrikar och inte någon annans :)
Som dom här söta som jag sett på Ikea. Dom är neutrala samtidigt som dom är lite romantiskt söta. Men, då kommer jag till problemet att jag inte kan välja om vi ska ha ljust, ljust babyrosa eller vita. Rosa-tokig som jag är så vill jag självklart ha dom bebisrosa, men då vet jag att min sambo kommer protestera hejvilt! Så det blir kanske dom vita, eller... Haha, nej nu får jag ge mig :)
Har i alla fall hittat passande kaffe/the/varm- choklad muggar att ha till. Snygga, billiga och stilrena som samtidigt matchar matservisen. Det kallar jag tur :)


Att ha egna tallrikar, det är vad jag kallar vardagslyx!


Och här är dom rosa kaffemuggarna jag prattade om. Snygga, söta
men ändå stilrena på samma gång! Som ni ser är det inte sån chockrosa
färg heller, den är nästan vit, bara ljust, ljust rosa som ger sån härlig färgkick i vardagen!

<3

Sängöverkast

publicerat i Allmänt;

God morgon!

Så är det torsdag morgon igen. Jag kan inte fatta var tiden tar vägen. Det är bara måndag-fredag, måndag- fredag hela tiden! Skönt visserligen, men hur ska man hinna med att göra allt som man vill hinna med när tiden bara springer fram?

Nu till dagens ämne.
För ett tag sedan fick jag ett överkast av min pappa. Jag var lite skeptisk, tyckte inte det var speciellt fint. Men, jag gav det en chans och hade det på trots att jag tyckte det såg alldeles för hemskt ut. Jag fick överkastet för kanske en månad sedan, och med tiden så har jag insett hur mycket bättre det verkligen är med ett sängöverkast än att bara bädda sängkläderna och sen inte lägga över nått. Jag tycker fortfarande inte själva överkastet är speciellt fint, men helheten i rummet blir så mycket snyggare med ett överkast på!
Har faktiskt kikat ut ett jättefint, vitt, romantiskt sängöverkast på Hemtex som jag skulle vilja ha i sovummet. Men, det får kanske flytta in på önskelistan som jag börjat knåpa ihop (jag menar, det är ju bara 83 dagar kvar tills jag fyller, haha). För det kostar ju i alla fall 1500:-

Denna torsdag ser ut att bli lika härlig som föregående dagar så passa på at njuta av vårväderet! :)
Kram <3


Kinatecken och sådär är väl inte min absoluta fvorit, men jag tycker ändå
det här ser bättre ut än när vi inte hade sängöverkast överhuvudtaget :)

Pust och stånk

publicerat i Allmänt;

Ligger just nu i sängen och slappar lite. Kom faktiskt ganska nyss hem från ett BodyAttack pass! Grym konditionsträning när den är som allra bäst :) Speciellt med fantastiske Emma som instruktör, då kan det inte bli annat än skoj!

Funderar på att masa mig in i köket och äta min middag. Jag vet att det är väldigt viktigt med energi och näring när man tränar hårt, men just idag känner jag mig inte alls hungrig? Vet inte vad det är för fel, men nått ska jag väl kunna lyckas peta i mig. Känns synd med tanke på att jag tidigare idag stått och gjort en så god pasta med köttfärssås, ska det behöva förfaras nu? Äh, det visar sig.

Ha nu en mysig lillördag :) Själv ska jag krypa upp i sängen med min högskolebok och bara ta det lugnt, hihi! Kram<3

Tom garderob...

publicerat i Allmänt;

Jag är så less på att kika in i min träningsgarderob. Den ekar så himla tomt. Jag menar, jag har inte ens ett par löparskor just nu för dom kastade jag innan vintern då dom var trasiga. Det enda jag har är träningsjackor och det är ju så lagomt motiverande att ha nu när det närmar sig våren.
Nej, jag skulle verkligen vilja göra en ordentlig garderobsrensning och därmed införskaffa lite nya, fina träningskläder så man känner sig snygg när man tränar. Det är viktigt! Tänkte visa några bilder på saker som jag verkligen, både vill och behöver, just nu!
(Är bara att vänta tills någon ringer på dörren och säger "Grattis, du är miljonär", haha)


Reeboks nya sko zig som är både vacker att se på och erhört skön.
Finns att köpa på Intersport.


Adidas tights. Det står att det är tights, men man kanske kan träna i dem ändå? Vad tror ni?
Dom är hursom oerhört snygga och jag vill ha ett par oavsett.
Finns att köpa hos Stadium.



Det häs supersnygga träningslinnet finns att köpa på beachandmotion.se,
och jag skulle inte säga nej till att det genast flyttade in i min garderob.



Sist men inte minst, är inte det här budskpaet så säg!
Snygg, bra passform och samtidigt ett bra budskap att sprida till andra som också tränar.
Grymt!
Linnet hittade jag på halsoblogg.com, men det finns att köpa på fitnessguru.se


Lycka till med era köp, hoppas ni hittade nått som föll er i smaken :)
Själv får jag bara sitta och sukta, haha.

Kram <3

Sommarkärlek

publicerat i Allmänt;

God förmiddag vänner!
Vet ni vad jag glömde berätta igår? Jag har hittat min nya favoritparfym! Är helt förälskad för den luktar så ljuvligt, somrigt och sexigt på en och samma gång. En riktigt hit med andra ord :)
Parfymen kommer från Escada och jag har använt många av deras parfymer tidigare, men just den här fångade mitt intresse lite extra igår när jag myste omkring inne på kicks.
Den finns i tre olika sorter just nu, den i blå flaska som heter "Island kiss", den i rosa flaska som heter "sexy graffiti" och sist den orangea flaskan vars inehåll kallas för "Rockin´ Rio". Jag har redan haft den sistnämnde en gång och den luktar också väldigt gott, men just nu fastnade jag för just "sexy graffiti", och man hör redan på namnet hur underbart den luktar!
Parfymen står högt upp på önskelistan och jag hoppas verkligen att jag är en av de lyckliga tjejerna som en dag kommer få bära runt denna fantastiska doft, hihi :)

Ha en bra dag nu sötisar<3


Mmm, den i mitten luktar så smarrigt! Kanske en bra 20- årspresent?

Kicks!

publicerat i Allmänt;

Hej på er såhär på Kvällskvisten. Vet ni vad jag var iväg och gjorde på eftermiddagen? Jag var till Kicks och fick en sminkrådgivning inför avklippningen av mitt hår, för tro det eller ej men idag är det EN vecka kvar tills det snaggas av! :) så spännande!
Men eftersom jag inte brukar sminka mig i vanliga fall så kändes det vettigt med en rådgivning där man ser att det blir snyggt, så man verkligen använder sig av rätt prylar. Så för 250:- får du rådgivningen + att du får plocka valfria produkter till samma värde. Helt sjukt bra :) Så är du sugen tycker jag att du ska passa på nu när dom väl har kampanjen, så knata in till närmaste kicksbutik och boka tid vettja! :)

Tyvärr hann jag inte knäppa någon bild på hur jag såg ut i sminkningen eftersom jag stack och tränade direkt, hihi, typiskt mig jag vet :) Men jag slänger in bild på sminket jag köpte, blev strax över 300:- totalt :)

Drömmar i kras

publicerat i Allmänt;

Ja, så känns det verkligen nu. Som att min chans kom, men jag tog den inte, och så fick jag fortsätta i samma gamla banor. En kille jag känner har nyss utbildat sig inom kost och träning, han är jätteduktig och vill nu dela med sig av sin kunskap och kunna hjälpa andra. Han hjälper till att sätta ihop träningsprogram, kostprogram samt att man får en grundlig genomgång på gymmet för en skitsumma. Jag blev sugen och hoppade på för att uppnå mina mål med en muskulös överkropp. Men, så fick jag käppar i hjulen, direkt. Min sambo gillar inte idén och jag får helt enkelt träna på som jag gjort innan. Erik tyckte däremot jag skulle ta hjälp av hans mammas sambo, som jag knapt har nån relation med alls. Det skulle bara bli jobbigt, pinsamt och han skulle hjälpa mig med en suck. Nej, tack för stödet Erik. Jag kör helt enkelt på som vanligt.
Bara lite mer besviken....


Jag får helt enkelt ge upp drömmarna om en sån här kropp, haha

Besviken

publicerat i Allmänt;

God morgon på er! :)

Gud vilket härligt väder det är ute, vi har verkligen blivit bortskämda med dom senaste dagarna! Det är så himla härligt, man njuter varje sekund man är ute och får andas in den friska luften och kisa med ögonen för att skymma solen:) Grymt!

Nått annat som inte är fullt lika grymt är min träning. Som spinninginstruktör på ett träningscenter händer det rätt mycket med annan personal och man får rätt ofta "offra" sig och hjälpa varandra, alltså rycka in och ta över andras pass för att dom själva inte kan ha sina egna av olika anledningar. Och det är väl toppenbra!
Jag är en sådan tjej som ofta ställer upp och tar andras pass. Jag har bara ett eget standardpass i veckan, men hamnar ändå på ungefär 3-4 pass i veckan just för att jag ställer upp och hjälper andra. Det är ju en sån sak som man kan tycka ska "löna" sig på något sätt i slutändan. Därför blev jag jättebesviken igår kväll när jag fick ett mail där det stod att en annan tjej skulle få ta över ett spinningpass i veckan som jag oftast är vikarie på.
Jag är jätteglad för den andra tjejens skull, det är inte det, men jag känner mig felvärderad och det känns som att man då tänker fortsätta använda mig som "vikarien", i stället för att jag ska få så många pass som möjligt.

Kanske är fånigt, jag vet, men ibland blir jag ledsen över sådana saker. Jag kämpar rätt hårt med träningen, jag tränar nästan varje dag i veckan, men det känns oftsast som att man får springa i en jävla uppförsbacke innan det händer nått. Det är jag trött på nu. Jag känner mig inte rättvist behandlad.
Det sjuka är, jag kommer inte våga ta upp det...

Ha en fin tisdag<3




Har lånat bilden från:
http://www8.idrottonline.se/AlrikssonsCykelseCK-Cykel/Nyheter/Egnanyheter/Nuspinningavenpamandagar/

Min pojkvän<3

publicerat i Allmänt;

Min pojkvän, han är för fin<3
Idag när han kom hem från jobbet hade han köpt med sig två glasswienerbröd och en stor chokladkaka till mig för att fira att jag klarat tentan. Så söt så man skulle kunna smälta! :)

Ligger nu i sängen och njuter en smula av ensamheten. Erik är på träning och jag ska läsa min bok som jag köpte inför högskoleprovet och sen ska jag somna, tidigt! Hoppas er kväll har varit lika bra som min, jag är världens lyckligaste :)<3

Lycklig!

publicerat i Allmänt;

Ååh, gissa om jag är världens lyckligaste idag. Jag fick veta att jag klarat tentan i materiallära, så himla skönt!
Har firat det hela med att diska, men ska snart unna mig en timme i spinningsalen. Härlig känsla, idag ska mjölksyran spruta trots min grymma träningsvärk (får se om jag ens kommer upp på cykeln, haha!)

Hoppas er vecka startat lika fantastiskt som min. Kram finisar<3

Träningsintresset

publicerat i Allmänt;

Sitter i bilen nu efter några härliga timmar i berget. Det är så skönt att vara ute i det fria och röra på sig!
Jag förstår inte riktigt hur jag har kunnat bli sådan träningsmänniska? Antagligen sitter det i mig från mina tidigare år med längdskidor, men under sen tiden var träning det tråkigaste jag visste. Så hur det hela hänger ihop vet jag faktiskt inte riktigt. Men det jag vet i dagens läge är att jag tränar för att få en smal, slät och fin mage :)

Så, nu ska jag hem och proppa i mig lite nyttigheter, fixa spinningprogrammet och sedan spinna 45 minuter och efter det styrketräna så somnar man säkert gott ikväll :)

Kramis<3

Kungsberg

publicerat i Allmänt;

God morgon :)

Vi sitter i bilen på väg upp till Kungsberg för en dag ner för backarna :) Ska bli så härligt med lite frisk luft, speciellt efter gårdagens förlust i mello. Menmen, Danny stackaren är väl van vid att vara den ständiga tvåan.

Ha en mysig dag :)<3

IKEA

publicerat i Allmänt;

Hejsan!

Klent med inlägg idag, men mina helger är så fullsmockade! :) Började dagen med fantastiskt god frukost på sängen efter en härlig sovmorgon till klockan 10. Masade mig sedan upp och åkte till Hälsocenter för att först träna BodyPump en timme och sedan ha min barndans. Dock var det bara 7 tappra barn av totalt 19, så det var vädligt tomt idag.

Efter min hurtiga förmiddag träffade jag sedan upp min fina vän Linda och tog en sväng in till Ikea för att inhandla lite prylar till hennes nya lägenhet. Mycket svårare än vad det låter som då hon har världens beslutsångest, haha.

Efter min eftermiddag med Linda sittar jag nu uppkrupen i soffan med Erik. Han stod för maten idag och det var så himla skönt att bara ta det lungt. Inväntar nu Melodifestivalen med spänning. Amazing är allt jag behöver säga så vet ni vad jag tycker, hih :)

Ha det så bra så hörs vi i morgon. Kram och glöm inte rösta ikväll mellofansen, hihi :) <3




Lördag

publicerat i Allmänt;

God morgon :)
Min dag startade super bra med först frukost på sängen och sedan lite träning. Ha en fin lördag, nu ska det lyftas lite skrot :)

Baby mama!

publicerat i Allmänt;

Klockan är tjugo i tolv. Vad gör jag uppe nu? Den här tiden brukar jag sova gott och det har jag gjort i någon timme. Men, det är fredag. Plus att det gick en film på tv idag som jag fastnade för. Baby mama. Om jag haft en liten längtan efter barn innan så blev inte längtan precis mindre efter att ha sett den här filmen. Bra, sorglig, rolig och lyckligt slut. Prick en Elinfilm i bästa format. Rekommenderas varmhjärtat.

Sov sött nu finisar<3

Det brast

publicerat i Allmänt;

Hej bloggisar!
Idag är det fredag, mysmys :) Jag älskar fredagar, speciellt när man är ledig hela dagen. Så grymt, så skönt<3
Jag kände verkligen att jag behövde en sådan här dag efter allt, det är jag verkligen värd.

Blev en eftermiddagsfika idag med världens finaste tjejer. Tjejer som jag glömt hur kul jag haft med, som jag nästan glömt att jag har så nära inpå, och som verkligen bryr sig om mig. Sånt får man inte glömma för just dom här vännerna är så fina. En extra tanke till er idag flickor och tack för allt fika och allt skratt. Ni betyder<3

Efter en fantastisk dag så brast det sen när jag kom hem.  Allt det jobbiga som varit behövde få komma ut och det känns bra. Sånna dagar behöver man om man ska orka vara lycklig alla andra dagar året om. Efter tårar och frustration så känns det bra och jag kan äntligen njuta av fredagkvällen. Det känns skönt, det ger mig mer ledighet att ha fått lätta på hjärtat!

Kram till er, ha en mysig, fortsatt kväll <3

Surroundljud

publicerat i Allmänt;

Klockan är halv tio och det är dags att sova. Har blivit en hel del idag gjort på egen hand eftersom Erik känner sig sjuk och febrig. Disken blev diskad, tvätten tvättad, sovrummet välstädat och kroppen hann få sig en spinningomgång. Vi hann även åka in till Gävle och byta till oss "bioljud" lagom till melodifestivals finalen på lördag, hihi :)

Dags att sova och ladda batterierna för morgondagen. Kraaam<3

5 minuter

publicerat i Allmänt;

Phuu. Andas ut i fem sekunder innan jag snart ska iväg och vicka på Lindas 30 min intensiv spinning. Känner mig inte så laddad eftersom jag farit fram och tillbaka som en galning med dammoppen idag efter tentan, haha. Men det blir bra bara man kommer igång :)

När jag kommer hem väntar pannkakor som ska göras och ett tvättberg som ska strykas så jag kommer inte vara rastlös.

Kram till er<3

Internationella kvinnodagen

publicerat i Allmänt;

Hej på er :)
Alla tjejer kan sträcka på sig lite extra idag eftersom det är internationella kvinnodagen. Jag fick faktiskt en ros idag när jag var på Ica och handlade, det tyckte jag var fint :)

Tentan är avklarad, förhoppningsvis blir jag godkänd, i värsta fall blir det omtenta om en måndag. Jag hoppas på alternativ ett. Dagen i ära med både kvinnodagen och avklarad tenta ska jag fira med städning av vår soptipp till lägenhet. Det blir spännande! Hur ser er dag ut? :)

Kram<3

Klockan 10, dagen före

publicerat i Allmänt;

Klockan är 10, kvällen före tentan. Allt är en enda röra, jag minns mindre nu än för någon timme sedan, känns det som i alla fall. Jag vill bara gråta. Jag orkar inte med det här. Sån press över en rent ut sagt skitsak. Jag hatar tentor. Framförallt materiallära. Varför läser jag inte till polis? Skit sak!

God natt<3

Mitt i veckan

publicerat i Allmänt;

God morgon på er :)

Det är en riktigt härlig dag ute idag! Solen sken in genom mitt sovrumsfönster och väckte mig. Jag njöt.
Hade jag fått bestämma så hade jag snörat på mig springskorna och begett mig ut på en runda. Nu är det så att min lärare bestämmer att vi ska ha tenta IMORGON (jag vet! Tiden går så sjukt snabbt!!!), så jag blir inne i stället. Får väl sitta och snegla ut på alla andra livsnjutare som kan vara ute och ta del av solen.
På fredag kan jag bli farlig. Då är jag ledig, jag hoppas på bra väder och ingen tenta att oroa sig över. Mitt mål är att gå bananas ute i det härliga vädret, haha!

Ha det fint sötisar<3

Klassiker

publicerat i Allmänt;

Morsning korsning, som man alltid sa när man var liten :)

Här i stugan så är det bara, bara pluggning som pågår för fulla muggar. Provet är på torsdag mellan 9-13, så det känns som ett stort prov eftersom man dessutom kan samla på sig hel 50 poäng! Stressad eller stressad, det är frågan.

På grund av provet så kommer det vara väldigt lugnt här inne fram tills provet är slut. Det kommer i och för sig inte hända så mycket som är kul att skriv om heller så var det bra med den saken.

En för övrigt notering: ska åka längdskidor ikväll. 15km står på tur i Coromantklassikern som jag är med och deltar i. Simningen avklarad, ikväll likaså skidorna. Cykel och löpning återstår. Uschamej!

<3

Så nära!

publicerat i Allmänt;

Gud. Jag var så nära på att anmäla mig till Vasaloppet. Det var så man skakade. Vågar jag, vågar jag inte?
Som tur var kom jag åt en knapp på tangentbordet (fråga mig inte hur och vilken knapp), men hela internetsidan stängdes ner och jag kunde andas ut.

Varför ska det vara så pirrigt och nervöst att göra något som man egentligen vill? Som man har längtat och drömt om hur länge som helst nu! 1350:- för att pina mig i 9 mil. Så värt det. Jag tror jag ska gå in på sidan igen och hoppas på att jag kommer åt samma knapp ytterligare en gång....


<3


Vasaloppet

publicerat i Allmänt;

God morgon :)
Här är vi uppe med tuppen, (vi har faktiskt varit uppe sen innan åtta), och tittar på det årliga, härliga Vasaloppet :) Vi har laddat upp med stor mysfrukost så att vi ska orka med hela loppet, hihi. Fick till och med tillfälle att använda mina inköpa, söta äggkoppar som vi aldrig använt tidigare.
Jag blir så sugen att åka Vasaloppet nästa år! Det har ju varit mitt mål ett tag, ändå blir jag så nervös av tanken. Får tänka lite till för det är bra med träningstimmar som kommer ligga bakom utmaningen.

Idag väntar tentaplugg och senare ikväll har jag spinningpass. Erik har en fotbollsmatch under dagen som jag tyvärr inte kommer hinna titta på. Men det blir fler :)

Ha en fin och härlig söndag<3

Mys

publicerat i Allmänt;

Sitter uppkrupen i soffan och myser framför melodifestivalen. Så himla skönt och härligt! Har ätit god mat, har ljus tända i hela lägenheten och bara pyser runt i pyjamasen. Älskar lördagar för mysfaktorn är så hög :)

Ha så mysigt ikväll så hörs vi i morgon<3

Solig lördag

publicerat i Allmänt;

Hej på er!
Har ni det bra ute i vårsolen? Vi har precis kommit hem från Ockelbo där det har varit mysig vintermarknad idag :) Tyvärr var den väldigt liten och det fanns inte så mycket, men jag gjorde ett klipp som jag är så nöjd över :)
Det är en sån här toarullehållare som man kan ha i badrummet med reserv- toarullar på. För det händer allt för ofta i den här familjen att någon skriker för papperet är slut. Värst är det när man inser att papperet är slut och så är man själv hemma, haha!
Men, det problemet har vi åtgärdat nu.

Hur har din lördag varit? Mysig såklart för det ska lördagar vara :) Kram<3

Avicii

publicerat i Allmänt;

Hej!
Var ett tag sedan jag kikade in nu. Motivationen har inte riktigt funnits där så jag kände att det var på tiden att ha en datorfri dag en gång och det var så himla skönt att ladda om batterierna och liksom komma med ny energi :)

Idag är det fredag, men det känns som onsdag. Vad är det för fel? Jag som alltid brukar vara så peppad på fredagar med allt vad det nu innebär, men inte idag?
Jag ska snart åka till Stockholm med mina två fina tjejer<3 Vi ska gå på Avicii som spelar i Globen ikväll, är så spänd på att få se vad han har att bjuda på :) Kommer bli ganska tyst här inne idag också eftersom det blir rätt mycket bilåka men det kommer fler dagar.

Ha en fantastisk dag när det är fredag och allt<3