Show- time

publicerat i Allmänt;

Träningskläderna är på från tidig morgon. Det glada humöret vaknade jag automatiskt med och jag är redo att ta emot fredagen. Just den här fredagen är lite speciell för idag är det Funky- show på folkets hus. Det är uppvisning från både instruktörer och barn. Det ska bli fruktansvärt kul, även om jag tyvärr inte har någon egen dansgrupp den här terminen. Men jag får vara där, känna pirret från barnkroppar, se glädjen i ögonen och känna känslan. Ikväll då gäller det!

Att plugga smart

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Att sitta på skolan från åtta på morgonen till halv tolv på kvällen och att sedan gå upp tidigt på morgonen igen för att vara på skolan mellan åtta och sju på kvällen kan inte vara nyttigt! Men har man mycket skoljobb att göra, ja då har man. 
Var faktiskt på en plugga- smart- föresläning idag med Björn Liljeqvist. Väldigt givande och rolig föreläsning. Önskar fler föreläsare vore som honom! Känner i skrvandets stund att det är dags att hoppa i säng, ögonlocken hålls knappt öppna när jag skriver. Undra om det kan bero på mina tidigare skolbravader under veckan. Vem vet...
 
Björn har dessutom skrivit en bok. Funderar på om jag ska beställa hem den, eller önska mig den i julklapp? Blir nog det sistnämnda.

En tydlig kontrast

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Det märks så tydligt när jag har helg och när jag är tillbaka i vardagen igen. På helgerna njuter jag mer, lägger plugget åt sidan och ägnar mycket tid åt roliga blogginlägg då jag känner att jag har tid. På vardagarna springer min tid iväg och jag hinner knappt sköta det jag borde hinna med, så tyvärr blir bloggen lidande. 
Jag hoppas jag kan hitta balansen snart, att hinna med lite av varje.
 
Nu sitter jag på rummet med en varm kopp the. Blev en lång dag i skolan, sedan mathandling, efter det till att laga maten och sen betala räkningarna för den här månaden. Mycket att hinna med på kort tid! Så nu får det vara slutskrivet för idag för jag har lite ekonomi- projekt att ta tag i. 
 
 
En liten hint om hur mitt hår faktiskt ser ut. Har inget bra ljus att knäppa i som ger en rättvis färg, så det här var det närmsta jag kunde komma. Feel my sadness...

Att sakna sin gamla färg

publicerat i Allmänt;
Att gå till frisören och komma hem med en ny färg i håret men inte riktigt vara nöjd. Den känslan är inte direkt kul, speciellt inte när man själv hade tänkt sig en färg, och så blev det helt annat. Egentligen är det väl inte själva färgen jag inte trivs med, det är bara det att jag ar inställd på någotning helt annat. Men om några dagar känns väl det här också bra. Förhoppningsvis. Just nu saknar jag bara mitt blonda hår.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen. I morgon väntar ett tidigt tåg hem till Sundsvall. Puss!
 
 
Det blir inte ens en bild idag. Så illa känns det.

Kopparröd

publicerat i Allmänt;
Efter alltå ståhej i helgen har jag glömt bort att berätta att jag ska till frisören idag. Inte som vilken vanlig gång som helst, nejnej, den här gången ska det i ny, fräsch färg och det ska kapas bort rejält. I´m really excited!
Kopparrött är färgen som står på tur. Kanske att jag vågar mixtra med lite blont och kanske ha någon slinga, vi får se. Men helt klart en ny, klar färg ska infinna sig i mitt hår :)
 

Tillbaka till vardagsrutiner

publicerat i Allmänt;
Så var det måndag igen och den här helgen bara sprang förbi! Massa mys med fina människor och efterlängtade personer. Det är så tråkigt att alla vänner har flyttat runt om i landet för att plugga vidare och man själv är "kvar", även fast jag också flyttat men inte lika långt. 20 mil från sin hemstad är ju nästan som att bo kvar hemma, hihi :) Hursom så uppskattar man verkligen tillfällena då man verkligen får ses mycket, mycket mer nu när man inte har alla inpå knuten. Även om det såklart hade varit roligare att ha alla i sin närhet precis som förut<3
 
Nu ska jag starta den här dagen på riktigt jag med. Har bara suttit framför datorn hela morgonen och övervakat biljetter till Eurovision. Tyvärr fick jag inte tag på några, men jag får hålla utkik på Blocket sen i stället.
Måndagskram<3
 

På väg hem

publicerat i Allmänt;

Med P3 på radion, fint sällskap i bilen och inkrypen i onepiecen är vi på väg norr ut igen. Helgen gick alldeles för fort, jag hade velat stanna några dagar till. Men jag får blicka framåt i stället mot julklappsmyset innan jul och sedan nyår såklart.
Nu måste jag sluta skriva innan jag blir åksjuk. Ha en fin söndag<3

Laser Game

publicerat i Allmänt;
Jag är dålig förlorare och det är värdelöst när vi ska vara ett gäng som umgås och ska ha roligt. Jag kör på, krigar  för att vinna medan alla andra vill ha kul. Men att vinna är viktigt, och att göra det på ärligt spel är ännu viktigare!
 
Nu väntar myskväll med hyrfilm, godis och massa pussar. Killarna är och handlar så vi hoppas på det bästa <3
 

Kalmar mys<3

publicerat i Allmänt;
Mys. Kärlek. Massa fina människor. Livet är bra just nu och jag tänker inte ge upp det på länge. Nu ska vi bara njuta. Och ha kul såklart.
Puss<3
 

Soffhäng och pizzamys

publicerat i Allmänt;
Pizza, Arga Snickaren och en packad väska till Kalmar. Kan en onsdagskväll bli bättre? Ja, det skulle den faktiskt kunnat bli om tv:n ville samarbeta och fungera och om min jädra förkylning kunde gå över! Som det har runnit snor ur min näsa idag. Minst 5 deciliter! Och för att inte tala om hur många gånger jag har nyst. Vi har faktiskt räknat, men när vi kom över 40!!!! nysningar på en och samma dag så slutade vi räkna. Seriöst.
Därför trodde jag att det skulle bli skönt med lite soffhäng och pizzamys, men jag fick bara det sistnämda. Så då tappade jag sugen lite och gick och la mig. Hoppas på en lite bättre dag imorgon.
Sov sött!
 
Blev ingen Arga Snickaren ikväll, men som tur är finns tv5 play :)

Nybäddat

publicerat i Allmänt;

Vaknar upp idag i min nybäddade säng och känner att kroppen är ännu mer slut än vad den var igår. Snudd inpå feber. Jobbigt! Bara för att vi ska till Kalmar på fredag och göra massa skoj. Hoppas verkligen jag känner mig piggare tills dess! Tur att jag bara har en föreläsning idag så får jag kurera mig sen :)

Make Up Store

publicerat i Allmänt, Shopping;
Lite nytt i sminkväskan dagen till ära. Det behövdes verkligen! Som jag får ruska, ruska och ruska nu för att få ur någonting ur min fondationflaska, haha. Så idag tog jag en tur ner till centrum, provade ett nytt märke och hoppas på att jag blir nöjd. Kände den här gången att jag ville köpa någonting av lite bättre kvalité för att jag antagligen kommer bli nöjdare med resultatet då. Så vi får väl se hur det känns när jag testat det några dagar. 
 
Nu ska jag bara vänta på att den sista tvättmaskinen rullat klart, sen blir det natti natti här.
 

Som ett brev på posten

publicerat i Allmänt;

Så har jag gått och blivit förkyld. Igen höll jag på skriva men så kom jag på att det faktiskt var länge sedan jag var förkyld sist. Så egentligen var det väl inte så konstigt att det var min tur att få ta del av den omtalade höstsnuvan.
Det jobbiga var att det hela kom som ett paket på posten. Det enda jag kände av igår var att jag var riktigt trött efter träningspasset och att jag var lite småfrussen. Trodde det var för att jag gått hem i kylan men nej. Klockan två inatt vaknade jag av att jag inte kunde andas genom näsan och att halsen värkte. Tog lite nässpray och en bafucin innan jag somnade igen. Så idag blir träningspasset inställt och i stället får jag sitta hemma och dricka te så jag blir frisk till helgen då vi ska iväg på trevligheter!

Förlovade i två år<3

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Inte för att det är tisdag och inte för att jag bara har en föreläsning idag. Nej, utan för att jag och min fina Erik har varit förlovade i två år idag<3 Han är så fin och gör mig så lycklig. Jag vill vara varje minut med honom och lite till om det skulle gå. Men det går inte, inte just nu i alla fall. Men det kommer. I framtiden. Snart.
Tyvärr kommer vi inte kunna fira vår förlovning, det kommer vi inte hinna. Men på torsdag kommer vi åtminstone ses. Och då ska jag njuta så det räcker och blir över till hela veckan<3
 

Pump för hela slanten!

publicerat i Allmänt, Träning;
Idag invigdes det nya, blåa träningslinnet. Jag kände mig snygg, trygg och oerhört stark i det. Så stark att jag till och med lade på 2 kilo extra på triceps och lika mycket på biceps. Känns jädrigt skönt nu i efterhand! Synd bara att jag har så svårt att få i mig det äckliga proteinpulvret efteråt. Det är ju det som kommer hjälpa mig att få de efterlängtade musklerna som jag dag efter dag kämpar för.
Hoppas hursom att din träningsmåndag var lika bra som min. Nu ska en trött tjej sova. Kram<3
 
Snygg mage & fasta lår. Det är bara armarna som fattas från att bruden ska ha den optimala Pump- kroppen!

Ny vecka, nya tag

publicerat i Allmänt;

Bra morgon idag då jag hittade halsbandet som jag klagat om att jag tappat bort tidigare i veckan. Det var verkligen skönt att det inte var borta, blev glad när jag såg det låg i väskan när jag skulle packa träningskläder :)

Idag väntar massvis med intensivt pluggande, lite träning och förhoppningsvis hinner jag handla mat.

Mot tåget

publicerat i Allmänt;
Så var helgen redan över, lika så vecka 46. Usch vad tiden springer iväg. Erik ska alldeles strax skjutsa mig till tåget och det är dags att åka hem till Sundsvall igen. Jag vill inte. Jag vill vara kvar här med honom! Leva vanligt liv, äta bra, bo där jag trivs, ha någon att krama. Allt! Men det är väl lika bra att bita i det sura äpplet, bege sig iväg och göra det jag ska. Jag får ju trots allt åka hem redan på torsdag igen. Men det är några dagar kvar. Nog om det, dags att åka. Söndagskramar från mig<3
 

Fönsterputsning

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Söndagen till ära blev en riktigt fönsterputsar- dag då exakt alla fönster fick sig en omgång. Snabbt gick det också eftersom vi hjälptes åt, vilket var skönt för det är faktiskt jobbigt att tvätta fönster. Nästan lite mjölksyrakänsla i armarna efteråt, haha :)
 
Nu får vi se om söndagen fortsätter med att vi hälsar på hemma hos mamma och pappa eller om vi ska baka lussebullar. Mysigt oavsett vad.
 

Helgfrukost

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Jag älskar att vakna på helgmornar för då är man utvilad och redo för att göra massor med skoj. Sen vet jag att frukosten väntar. Ni vet, man vaknar sådär hungrig och bara ligger i sängen och väntar, väntar och väntar tills hungern inte går att motstå. Så kliver man upp, tar på sig myskläder och så får man äntligen äta sin frukost länge och ostört. Det är en av dom sakerna som kanske är allra härligast med helgen. Frukosten. Mmm.
 

Hemmagjord sushi

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Lyckad, god och stor sushimiddag idag som vi gjort helt själva. Första gången vi testade göra det och det var faktiskt både roligt och blev gott! Det bästa är att man själv kan välja vad man vill lägga på sin sushi. Men vi safe:ade idag och körde bara på lax, räkor och självklart avokado :)
 
Nu är vi uppkrupna i soffan ser gäster med gester på tv. Myslördag helt enkelt<3
 

Sushigalna!

publicerat i Allmänt;
Mysigt dop, fina presenter och fantastiskt fika. Nu är vi hemma efter att ha varit iväg och firat lille Alvin på dopdagen. Så fint och så glädjande. Jag log konstant i kyrkan, så mysigt och gulligt var det. Längtar tills det är vår tur att ha uppmärksamheten i kyrkan<3
Nu väntar alladeles strax sushitillagning. Vi hade nämligen tänkt göra egen sushi ikväll. Spännande och mumsigt!
 

Dopdag

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag är det lördag och vi är påväg till Ockelbo på dop för lille Alvin. Eriks kusin har nämligen fått barn, mys! :) Därför kommer det bli ganska lungt här inne, men vi hörs senare under dagen. 
Ha en bra lördag, kram<3
 
En av presenterna till den lille prinsen

Fredagsmyset knackar på

publicerat i Allmänt;
Med mätta magar, fullproppad godispåse och med Dobidoo på tv:n är det nu dags att starta fredagsmyset<3
Blev inget hål i örat idag heller. Tjejen som piercar är sjuk på obestämd tid ( i och för sig är man väl alltid det kom jag på, haha, men den här gången var det så illa så dom visste inte ens om hon skulle komma tillbaka), så jag vet inte om jag ska leta på något ställe i Sundsvall i stället kanske så jag kan göra hålet i veckan :)
Annars blev det två klänningar och ett par fina vintervantar med hem från centrum. Visar senare i helgen för nu ska fredagsmyset påbörjas här. 
Kvällskram<3
 

Bloomingshop.se

publicerat i Kläder och skor, Shopping;
Beställde precis ett par söta byxor från bloomingshop.se. Byxorna är i baggy- modell och har mudd både upp- och nedtill. Lika fina på jobbet som hemma och mysa i. Dessutom är dom gravidvänliga vilket är perfekt! :)
Söta delatjer med spets på en enkel byxa ger dem verkligen ett lyft. 
Tyvärr är inte byxorna till mig, men jag vet en som kommer bli glad när hon öppnar sin födelsedagspresent.
Passa på du med och köp ett par till någon du tycker om lite extra<3
 

Julpynt och matteplugg

publicerat i Allmänt;
God morgon! Idag är det äntligen härlig fredag och jag myser med frukosttallriken framför tv:n. Att börja dagen på ett bra sätt känns viktigt för då kommer resten av dagen bli bra. Förhoppningsvis bättre än igår.
 
Idag måste jag plugga matte. Ska även göra ett tredje försök hos Genssys med att få pierca örat. Tredje gången gilt eller vad man brukar säga! Sen tyckte jag att jag hörde ryktas om någon sushimiddag ikväll, men vi får se :)
Ha en härlig fredag! Kram från mig<3
 
Julpyntet jag köpte igår. Jag älskar att julen äntligen är på väg<3
 
 

ÄNTLIGEN hemma!

publicerat i Allmänt;
Efter världens pissigaste dag är jag äntligen hemma och har krupit upp i soffan med Erik. Efter massvis med tårar, punka på cykeln, missat tåget hem, tappat bort mitt nya och fina halsband och efter att ha kräkts två gånger så känns det ganska skönt att vara hemma på riktigt. Att vi dessutom åkte och handlade lite julporslin gjorde inte saken sämre, snarare snäppet bättre :) Visar lite bilder imorgon för nu ska vi fortsätta mysa framför Arga Snickaren. 
Kram<3
 

Cottage cheese

publicerat i Mat och recept;
Testade nya Keso- mellanmålet idag. Den rosa förpackningen såklart med torkad frukt och nötter i. Gick ner i magen, var väldigt mättande, men tyvärr inte riktigt min smak. Jag är ju inte sådär 100% överens med den torkade frukten. Det blir så konstigt. Geléigt på nått sätt.  Väldigt mysko i munnen helt enkelt.
Bara vanlig naturell keso skulle smaka mycket bättre. Så kanske man kan toppa med den egna favoritnöten i stället och skippa torkad frukt. Det måste testas! :)
 
Psst! Förpackningen innehåller dessutom sked. Vädligt praktiskt när man är student för då slipper man disken, tjiho!
 
 
 

Sliten

publicerat i Allmänt;
Igår var jag väldigt sliten efter att jag kom hem från träningspasset som erbjöd Body Pump. Jag orkade inte göra någon ordentlig mat, orkade inte packa till hemresan idag, orkade inte titta på tv- jag orkade helt enkelt ingenting. Förstår inte riktigt vad det är med mig vissa dagar, det kommer bara så plötsligt.
 
Nu ska jag iväg till skolan en sväng för att jobba undan lite på projektarbetet och sedan ska jag hem till Nacksta, packa, diska och sen sätta mig på tåget hem<3
 

Trött på banangröt!

publicerat i Mat och recept;
God morgon! 
Idag när jag kokade min gröt så var jag inte alls lika sugen på den som jag var förut. Jag menar, hur god är den egentligen? Just det, inte speciellt. Ändå är det nästan bara gröt som är nyttigt att äta på morgonen som samtidigt är väldigt mättande, och jag vill ha någonting nyttigt och som gör att jag håller mig mätt fram tills mellis klockan 10. Men jag vill ha någotning annat än gröt med banan i nu!
Så, har du några tips på en stabil frukost som är lite mer spännande än min gröt så hör gärna av dig :)
Onsdagskram från mig<3
 

Aerobic Dance!

publicerat i Träning;
Kom alldeles nyss innanför dörren och slängde jackan och träningsväskan på sängen. Så skönt att ha utmattat kroppen, har inga krafter kvar alls! Dock tyckte jag inte själva passet var speciellt jobbigt eftersom det var just dans, men tydligen så har det gjort sitt för idag. Man måste gå genomföra pass som bara är roliga också!
 Men det konstiga var att jag inte alls tyckte det var speciellt roligt idag. Eller ja, visst var det väl lite kul, men det var definitivt inte samma dansglädje som jag skulle ha känt för några år sedan om jag hade gått på samma pass. Mysko det där, men det kanske beror på att jag inte kunde koreografin ordentligt, att jag var ny på banan igen och att min kropp är lite sliten sen innan. Får testa igen nästa vecka så får vi se hur det känns då :)
På´t igen bara!
 

Dagens

publicerat i Kläder och skor;

Idag inviger jag nya jeans, ny t- shirt och myser runt i min nya fleecejacka med ugglor på. Känns sådär kul och fint som det alltid gör i början när man har nya kläder :) Gillar också att blanda de lite mer hårda jeansen med den söta tröjan, det ger en mer avslappnad klädsel.
Tur för mig att jag har massvis med nya kläder att få inviga nu i vinter! :)

C- vitamin

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Träning;
Har sovit som en stock hela natten inatt. Har kurat och sniffat på en filt som jag tog med hemifrån Erik. Mmm, den luktar honom och jag längtar så tills jag får åka hem igen och krypa ner bredvid honom i sängen<3
 
Annars så provar jag ett av Malins heta tips idag till frukost. Ett stycke brustabletter med C-vitamin om dagen ska tydligen göra susen enligt henne. Jaja tänkte jag, kan väl åtminstone prova. Inviger första koppen idag (eftersom jag har så små glas, haha), så får vi se hur det smakar. Om inte annat kanske man får mer energi till träningspassen.
 
 

1 timme svett!

publicerat i Träning;
Body Pump måste vara en av de härligaste träningsfomerna efter Body Attack. Svetten sprutar, musklerna svider och livet känns sådär jäkla skönt som det bara kan när man tränar. I love it!
Les Mills konseptet är här för att stanna, i promise! :)
Kvällens pass blev inte riktigt som planerat, men jag tog mig igenom det med min halvskadade tumme. Har så ont i den, vet inte vad som har hänt. Borde kanske kolla upp den snart för den har värkt över en vecka nu.
Men det får bli ett senare problem för nu ska jag få min minst lika viktiga skönhetssömn.
Puss och Kram <3
 

Veckohandling

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Idag blev jag riktigt förvånad över mig sälv och min veckohandling. Både det ena och det andra som inte hör till vanligheterna hamnade i min kundkorg. Messmör, russin, groddar, sockerärtor, en sweetie och så lite skyr. Förstod inte vad det tog åt mig inne på affären, men det kändes mycket nyttigare och bättre när jag gick däriåfrån :) Nu gäller det bara att lära sig att äta alla konstigheter också, haha, men det är steg två i nyttighetsprocessen :)
 
Våga ta steget och imponera på dig själv!

Att veta vad man vill

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Hur vet man vad man vill? Vad som verkligen är rätt och hur det då ska kännas? För visst vill jag plugga, är inte alls frågan om det. Men vänder man på steken så skulle det vara skönt att ha sin jobbdag mellan 8-16, slippa vara stressad dygnet runt och kunna få njuta av att vara i närheten med sin familj och de man tycker om allra mest. Hur är det nu? Jo, raka motsatsen. Konstigt, jobbigt och oförutsägbart.
Tur att jag är i Sundsvall för en kort stund även denna vecka, för jag vill hem till mina trakter igen<3
 

Spinninglördag

publicerat i Träning;
Kunde inte somna igår, kunde inte sova i morse. Nervositet, till tusen! Idag gör jag gästspel på Hälsocenter igen. Köra "mitt" pass som jag hade varje lördag förra terminen, så kom och cykla med mig idag vettja! :) Jag är laddad, men sjukt nervös. Dock en härlig start på helgen!
Ha en fin lördag nu<3
 
Hur ballt vore inte det här att för köra då? Spinning på ett tak!

Julklappstips!

publicerat i Shopping;
Världens sötaste julklapsstips till kompisen, farmor, mormor, mamma eller varför inte till mig? :)
Glöggmuggar som ser ut att ha en benvärmare på sig. Hur söta som hellst! Finns på Åhlens för 39:- muggen. Ett perfekt julklapsstips från mig till dig :) 
(Finns även i vanlig kopp om man hellre vill ha det)
 

Gofika med mysMalin<3

publicerat i Allmänt;
Har precis varit och träffat min fina Malin på fredagsfika och spinningsnack. Snacka om bra combo för att förgylla fredagen lite extra :)<3
Just nu sitter jag på tåget hem. Yes jag hann! Men fick kompromissa bort disken, så den får stå och mögla i lägenhetens tills nästa vecka när jag kommer hem, haha. Men det gör inget, man måste prioritera det som är viktigt, och disken är inte viktig i min värld :)
 

Fredagskänslan är på plats

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag är det fredag och gissa om det känns härligt. Tåget hem går om bara några timmar och det innebär att jag äntligen ska få ta mitt efterlängtade hål i lilla targus. Men först väntar föreläsning, sedan en sväng ner på stan för att byta spetsen jag köpte tidigare i veckan (tanten i kassan gav mig för lite så det räckte inte runt hela duken!), sen hem och träffa sötis- Malin för lite spinningsnack och sist peta i mig lite lunch innan allt ska diskas och jag bege mig mot tåget. Tror ni jag hinner? Det tror jag.
Ha en fantastisk fredag för det ska jag. Fredagskänslorna är på plats.
Kram<3
 

Tung pump!

publicerat i Allmänt, Träning;
Idag var det 60 minuter riktigt tung Body Pump som jag genomled. Så tung att jag var tvungen att avboka morgondagens tänka spinning, för jag tror inte min kropp orkar med det. Den måste få vila nu! Det var med verkligen skakiga ben som jag tog mig ur salen och in i duschen innan jag hoppade på cykeln och begav mig hemåt. Så nu ska det bli så himla skönt med lite sömn innan det är dags att vakna imorgon och veta att man äntligen ska få åka hem, tjiho! :)
 

Riskakor

publicerat i Mat och recept;
När ICA har kampanj på Friggs riskakor, ja då är det verkligen lyx! Tre paket för 33:-, det smakar gott i studentplånboken och i träningsmagen. Tänk att slippa ICA:s egna och billiga variant som smakar mer papper än riskakor. Eller ännu värre, Eldorados! Nej, tack och lov för att vi fattiga kyrkråttor någon gång per år får lyxa till det med härliga, smakfyllda riskakor :)
 

Solig torsdag

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Skola och utbildning;
Solen skiner utanför mitt fönster. Det är torsdag morgon och jag har tagit en extra skön sovmorgon idag. Ibland är det så himla skönt att ligga kvar i sängen, även fast man inte är så trött, men just bara för att man kan. 
Idag väntar matteplugg och en tur ner på stan. Måste reklamera ett par skor jag köpte på Scorett. Innersulan lossnade första gången jag använde dem så det ska de minsann få ordna till. 
Annars väntar bara lite härlig träning och sedan packning inför hemfärden imorgon. Längtar redan<3
 

Mitt liv är tillbaka

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Plugget på dagarna, träning på eftermiddagen och riktigt ladage middagar på kvällarna. Mitt liv är tillbaka och jag njuter varje sekund! Ändå går jag omkring och känner mig småstressad hela tiden, kan inte förstå varför? Det kan vara att den "gamla" stressen inte släppt ännu, eller så är jag helt enekelt inne i det här höga tempot nu :) 
 
Dagens pass blev lite Bodypump! Det är väl för himla roligt! Ytterligare en rolig sak är att det är jag som har passet på lördag fömiddag på Hälsocenter. 09:45 kör vi 45 minuter härlig spinning. Du kommer väl? Jag räknar med dig. 
Kram!
 
Psssssst! Idag är det ännu mer Ensam mamma söker- frossa på Tv3 play då mammorna träffas tillsammans alla tre i en intervju. Fantastiskt! 
 

Oerhörd lycka!

publicerat i Allmänt;
Den gladaste överraskiningen på oerhört länge! När man tror att det är över så är det hela långt ifrån klart. Ikväll visas ett exlusivt, extrainsatt progam med intervjuer med de ensamma mammorna från TV3. Tänk er glädjen som sprider sig i den här ensamma- mamma- galna- kroppen! Lovley! :) Så slå på TV3 play om en kvart, då smäller det! Puss
 

På´t igen!

publicerat i Allmänt, Träning;
Lite skakig Bodypump på den redan gamla Bodyattack- träningsvärken. Så himla härligt! Passet idag gick bra men det var med skakiga ben jag tog mig igenom det. Är så himla skönt att vara igång med träningen igen. I love it!
Nu väntar kvällens efterlängatde, sorgliga och mest avgörande för dagen. Sista avsnittet av Ensam mamma söker. Gaaaah! Kan knappt bärga mig.
Pussis
 

Linjär Algebra

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Har precis kommit hem från dagens första och enda lektion, linjär algebra. Jippie vilken kurs det verkar vara. Dag ett och jag fattar ingenting. 
För övrigt är det en rätt okej måndag. Fick veta att alla mina datalaborationer är godkända, att jag var en ynka poäng ifrån betyget B på projektinlämningen, mitt hyreskontrakt till den nya lägenheten har kommit och att jag ska iväg på lite härlig och svettig Body Pump ikväll med Emma :) 
Annars väntar bara veckohandling och sedan El Grand Finalé i Ensam mamma söker. Awesome måndag! :D
 

Hem 2

publicerat i Skola och utbildning;

Tåget rullar in på stationen och jag är hemma i min andra stad igen. De hör lediga dagarna jag hade nu gick alldeles för fort! Jag hann inte riktigt med att njuta lika mycket som jag önskat. Glädjen är väl att jag åker hem tidigt på fredag igen så tiden kommer gå fort :)

Nu ska jag springa ner på stan och hämta ut min linjär algebra- bok som kom till bokhandeln idag lagom till kursstart. 500 :-, engelsk kurslitteratur, I'm excited!

Äntligen träning!

publicerat i Allmänt, Träning;
Kalas med fika och massa lek. Idag har vi firat lille Samuel och gissa om han blev glad! Den lilla killen. Så mycket energi, lek och bus på en och samma gång. Hujedamig!
 
Nu väntar äntligen ett härligt Body Attack pass på Hälsocenter. Nya träningskläder är på och energin är påvirden till max. Nu jädrar ska det tutas och köras så svetten sprutar! :)
 

6- årskalas

publicerat i Allmänt;
Återträff med skratt, flams och massa snack. Så underbart att få träffa mina flickor igen som har flyttat landet runt. Bara det att känna närheten, höra vad alla har varit med om och känna glädjen. Härlig känsla! :)
 
Idag väntar lite 6- årskalas i Järbo för lille Samuel. Så vi ska göra oss i ordning nu och sen åka upp och gratta honom. Annars ska vi bara ha en lugn och skön söndag. 
Hoppas du får ett härligt avslut på veckan. Kram från mig <3
 

Shoppinggalen!

publicerat i Allmänt;
Helt fantastisk dag. Frukost på IKEA och sedan shopping i sex timmar och flera tusen fattigare. Ibland är det härligt att fylla 20 år och ta ut sin present lite i efterskott :) 
Nu väntar lite soffhäng med broderi innan jag ska iväg och möta mina tösar.
Hoppas din lördag har varit lika grym som min hitills. Pussis!
 
Psst. Kolla vilka skor jag kom hem med idag :)

Fullt upp!

publicerat i Allmänt;
Hela fredagen har gått och jag vet inte var tiden har tagit vägen. Först tatueringstid och resultatet blev jättebra! Sedan hem till farmor för att hälsa på lite när man väl är hemma. Där visade hon mina brända jultomtar så nästa helg väntar lite mysig porslinsmålning. Längtar redan :) Efter det blev det en sväng till mamsen och papsen. Där blev det städning av Emmapemmas rum och sedan middag och mys framför tv:n. Lite kvalitetstid behövs alltid och just nu kan jag inte få nog av allt det goda.
Nu väntar fortsatt myspys med Erikperik innan det är dags att sova. Imorgon väntar en heldag med shopping i Valbo. Jag ska nämligen "ta ut" min 20- årspresent då, hihi :)
Ha en fortsatt mysig fredag<3
 

Lyxhelg

publicerat i Allmänt;
God morgon! Nu är det fredag och det betyder att det är helg på riktigt- skönt. Startade dagen på bästa slappsättet med fleecejacka, pyjamas och tofflor. The och smörgås. Senaste numret av Isabellas i handen. Mmmm! Mys för kropp och själ :) 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens aktiviteter. Om en timme ska vi tatuera oss igen, jag och min fina. Men bara fylla de gamla den här gången, inga nya än. Jag tänkte även pierca örat om jag inte bangar i sista sekunden. Targuspiercing som jag pratade om förut :)
Ha nu en härlig fredag!
Kram från mig<3
 

En helt vanlig torsdag

publicerat i Allmänt;
Bandy på Göransson Arena, tacomys, halloween på stan och en fika på det. Mysigare kan man nog inte ha det en het vanlig torsdag :) Älskar att vara hemma med familjen igen, göra roliga saker och bara ta dagen som den kommer! Nu väntar lite mys i soffan med New Girl och broderiet i högsta hugg. Finaste sällskapet har jag dessutom. Om jag kunde beskriva hur mycket jag älskar honom, min fina<3
 

Nyårsskor

publicerat i Kläder och skor, Shopping;
Det gäller att vara ute i god tid om man vill få tag i rätt del och storlek. Klänningen till både julafton och nyår är kirrade. Nu fattas bara det som ska sitta på fötterna- det viktigaste alltså! Har därför spanat runt lite och har hittat årets två måsten till nyår! Kan inte välja vilket par jag ska köpa, måste suga på karamellen ett tag till. Vilken sko väljer du till dansgolvet? :)
 
 
 
Sko 1. Mer klassisk och enkel. Väligt intresseveckande och elegant.
 
Sko 2. Mer nytänkade, mordern och uppmärksamhetstagande. 
 

Julen är på väg<3

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma. HEMMA! Jag älskar känslan, värmen från mina nära och kära, lyckan som infinner sig i kroppen och avkopplingen. Jag njuter varje sekund. Varje andetag. Idag är det bara torsdag och jag har tre heldagar kvar att njuta. Just nu älskar jag livet<3
 
Idag väntar lite bandyträning med lillasyster, mysmiddag med familjen och sen halloween på stan. Tror jag kommer ha en rätt okej dag idag :)
Kram!
 
Ps. Igår när vi var och handlade mat så hittade jag så sjukt söta knäckformar. Var bara tvungen att köpa dom! Älskar att dom redan har börjat sälja julpynt i affärerna. Det betyder att det inte är långt kvar nu<3