Hemska tanke

publicerat i Allmänt;

God morgon.
Startade den här dagen på ett lite annorlunda och konstigt vis. Satt som vanligt på morgonen och småläste lite olika bloggar innan det är dags att köra igång dagen. Så fastnade jag vid en blogg, för ett inlägg, med en film, som var tio minuter lång. Innan dom ynka tio minutrarna var över hade jag hunnit fälla någon tår och insett hur viktig familj, vänner och min framtid är. Att fånga dagen är någonting jag borde bli bättre på, man säger det tusen gånger om, men det är så viktigt att bli påmind om det för man vet aldrig när livet tar slut.

Kika gärna på videon och sprid den du med, det är det minsta vi kan göra.


http://youtu.be/6987bMoGrDQ




Onsdagskram<3

Solspray

publicerat i Hemmet;

Så var jag brun igen- i love it!
Brunbrända ben, perfekt färg i ansiktet och ett skimrande leende på läpparna. Ja, det är beskrivningen av mig när jag mår som allra bäst och får vara brun för ett kort, kort tag jag med. Solspray, vilken grym uppfinning!
Dock är jag lite besviken efter dagens spray eftersom jag fick en ful och vit fyrkant på ryggen. Tjejen som sprayade mig idag vek inte ner tvättrådslappen från min trosa (den låg sådär upp på ryggen ni vet), och så sprayade hon= jag fick en sexig fyrkant på ryggen.
Så kan det gå, tur att jag inte är så kräsen av mig, haha :)

Dåligt samarbete

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Här har dagen startat på sämsta sätt. För det första kom jag inte i säng i god tid igår så jag är fruktansvärt trött. För det andra så kom jag försent till jobbet idag. Dock lyckades jag masa mig upp i tid och få i ordning frukosten och greja med marsvinen, men när det kom till frisyrfix så sprack alltihopa. Idag vägrade håret samarbeta oavsett hur jag försökte styla det! Det hela slutade med att jag fick tvätta om håret och ta allt från grunden igen.
Jaja, ingen sa att det skulle vara lätt med kort hår, men jag kunde inte tro att det skulle krångla såhär....

Kram<3


Såhär kort och fint är inte håret längre, tur att jag ska klippa mig nästa vecka!

Vardagslyx

publicerat i Hemmet;

Ikväll festar vi på här hemma. Vi njuter av livet och har myst upp oss i soffan. Men inte som vilken kväll som helst, nej, för ikväll har vi lyxat till det med härliga jordgubbar<3 Sommaren är ett faktum och det är så underbart!

Bästa pärona!

publicerat i Shopping;

Lite barnvakt här. Lite marsvinsvakt där.
Ja, det kan faktiskt resultera i en hel del fina presenter,
speciellt om ens föräldrar har varit på kryssning till Riga. 
Som Escada parfymen jag tjatat om exempelvis, nu är den min :)
Min, min, min, bara min!

Nu kan den strykas från önskelistan också, vilket betyder att jag kan få något annat fint för den femhundringen, tjiho, haha! :)

Ensiffrigt

publicerat i Hemmet;

God morgon!
Min tid springer iväg och jag vet inte hur jag ska hinna med allt?
Helgen gick i rasande tempo med massvis att göra. "Kort" agenda för vad som inträffade i helgen ser ni nedan.
På torsdag slutar jag min traineeperiod och det betyder att jag gör min sista vecka nu. På fredag ska jag fira min födelsedag för mina vänner, lördagen väntar stoj och stim på alborgen och söndagen en eventuell kryssning (som jag har kommit till insikt med att jag måste ställa in, tyvärr). Sen på måndagen så börjar jag mitt nya sommarjobb så det är full rulle hela tiden! Dessutom är det bara ensiffrigt kvar nu tills jag fyller. Ynka 9 dagar återstår och det finns en hel del saker kvar att göra inför den dagen....

Helgens agenda
Lördagen: Förmiddagsspinning, uppträdande på krysset i Sandviken, Valbo- morsdagsshopping, Cruising, mellomys med Pigge och Ärtan. Hejja Sverige! :)
Söndagen: Tidig morgon. Åkte först till Eriks mamma, sen till min mamma, klockan ett till Östens pärla för lunch med farmor och sen fika hos farmor, sist hem till mormor och efter det iväg till Willys för mathandling. Vi åkte klockan 10 med allt morsdagsfirande, vi kom hem klockan åtta. Efter det gjorde jag mitt konsultprov och gick och la mig hlav tolv. Gissa om min vecka kommer bli tuff.
Det tror jag.


Mamma och pappa på Östens Pärla <3



Härliga, varma fredag

publicerat i Träning;

Hej!
Har varit i skolan på förmiddagen och haft presentationer av traineeprogrammet fram tills nu. Skönt att få sluta lite tidigare den här härliga och varma fredagen! :) Ska passa på att tvätta undan lite gran eftersom det torkar så snabbt i värmen, men även ta en tur ner på stan och vara lite smakråd till mammas morsdagspresent till mormor :)
Kram<3

Träningsdags

publicerat i Träning;

Den här dagen har sprungit förbi! Har tvättat, strukit, lagat middag, diskat, gjort hallongrottor till 6:e juni OCH städat sovrummet. Herre Gud alltså!
Får se om jag orkar träningen på Hälsocenter nu, kanske somnar innan jag hinner ta mig dit, haha. Nej det får jag inte göra för idag ska vi gå igenom koreografin tills lördag då vi ska uppträda på krysset, schyssta bananer! :)
Ha en fortsatt härlig kväll<3

Hemmapyssel

publicerat i Allmänt;

Lunchen är i magen och sängkläderna hänger på balkongen. Perfekt väder att vädra sängkläderna i, lite sämre dag att göra jobbet på eftersom man vill vara ute och njuta av den underbara solen! Men så är det ibland, allt handlar om prioriteringar.
Ska sätta mig på balkongen ett tag nu (får plocka med mig en köcksstol eftersom vi inte har köpt utemöbler än), och ta med mig alla kokböcker ut för lite skönläsning och göra en avprickningslista inför 20- årskalaset som närmar sig med stormsteg :) Man kan ju trots allt göra nytta och njuta av solen samtidigt :)
Kram<3

Långklänningar

publicerat i Shopping;

God morgon! :)

Jag vet inte vad jag har fått för rus just nu men jag är inne i ett stim med långklänningar. Beställde en ny alldeles nyss som är ljusblå och har en härlig, stor rosett i nacken :) Tänkte ha den på traineeavslutningen nästa vecka på torsdag och beställde den idag så jag hoppas den hinner komma fram i tid :)
Nu ska jag ägna min tid åt lite presentationer av min traineeperiod.
Vi hörs, kram<3


http://media.ginatricot.com/images/product/46986522001_m.jpg

Nyklippt gräs

publicerat i Allmänt;

Mmmmm för nyklippt gräs! Det luktar så gott och får en att känns sånna härliga sommarkänslor. Bensin och nyklippt gräsmatta, det är grejer det :) Extra härligt är det sånna här kvällar då man kan njuta länge av både sol och värme. Sommaren är kanske på gång trots allt :)

Dagens?

publicerat i Shopping;

Många bloggar kör ofta med dagens outfit och visar upp skor, kläder, smycken med mera. Jag har aldrig gjort det tidigare men så när vi var till Ullared för ett tag sedan jag och Erik, så sprang jag över ett sånt snyggt linne. Det är både sött och coolt på samma gång vilket ger den där snygga matchningen till min frisyr (eftersom jag har kortklippt hår).
Därför tänkte jag visa upp linnet som jag fyndade för otroliga 70:-.
Värt varande öre :)

Dock, klantig som jag är, (första dagen jag använder linnet på jobbet), så råkar jag såklart spruta ner det med tomatklegg så jag måste kasta det i tvätten direkt när jag kommer hem... Blir man fårvänad? Haha.


Dålig bildkvalité, men linnet syns rätt bra

14 dagar kvar

publicerat i Allmänt;

God morgon! :)
Kan ni förstå, idag är det den 23 maj och det betyder att det bara är 14 dagar kvar tills jag fyller 20 år!
Jepp, jag blir alltså en "gammal tant".
Minns ni 20- årskrisen jag pratade om förut? Den är i vilket fall som helst nästan bortblåst för tillfället, som vilket i och för sig är skönt, men det känns som man borde vara lite pirrig över att ta klivet in i den riktiga "vuxenvärlden".
För det är ju så himla stor skillnad på att vara 19 år och 364 dagar, i stället för prick 20 år, haha.
Kramis<3


Bild från 150- årsfesten i helgen

Vårruset 2012

publicerat i Träning;

Hej på er!
Sent om sido kastar jag in ett inlägg. Är världens gladaste just nu som ikväll har tagit mig igenom ett 5 kilometer härligt och långt vårrus- på rekordtid dessutom! :) Målet var att springa under 30 minuter, jag sprang på 25:12, så jag lyckades med råge :)
Inte nog med det så har min fina sambo överraskat mig när jag kommer hem. God mat stod på värme i ugnen, lägenheten var nystädad, tvätten tvättad och massa levande ljus sken upp lägenheten. Så fantastiskt, jag älskar honom så<3

The Dress

publicerat i Shopping;

I lördags var ju jag och Erik iväg på 150- årskalas. Så härligt, den grymmaste festen jag besökt på väldigt länge! Påkostat, härlig underhållning men framförallt folket. Ville så gärna ha långklänning, så jag beställde en från Gina Tricot som jag inte visste om jag skulle kunna ha eller hinna få i tid. Samma dag som vi ska iväg (när jag redan hunnit välja bland mina andra, gamla klänningar), får jag ett sms vid lunchtid att mitt paket från Gina finns att hämta ut. Gissa lyckoruset som spreds i kroppen, och när klänningen dessutom passar! :) Älskar enkelheten och de små detaljerna som gör klänningen så, så snygg.
Det är mitt mode nu!

Vill du se klänningen, kika in på länken nedan:

http://media.ginatricot.com/images/product/45546900001_m.jpg


Kram<3

Måndag morgon igen....

publicerat i Hemmet;

God morgon.
Dags att se fram emot en långvecka igen! Visst är vi bortskämda gällande alla lediga dagar vi har haft. Känns hux flux tungt med en vanlig arbetsvecka, haha.
Är fortfarande marsvinsvakt till de små liven. Emma sov över hos farmor och farfar inatt som var då mamsen och papsen kommer hem under dagen idag. Så, jag blir väl marsvinsvakt ett par dagar till antar jag.
Dom stör väl inte så mycket, men man måste gå upp tidigare på morgonen än vad man kanske vill och det suger, haha.



Mini, Alicia, Erik, Flisen och längst fram Signe

9- årskalas

publicerat i Allmänt;

Hej!
Idag väntar 9- årskalas hos kusinvitamin Lina :) Presenterna är medpackade och vi är iordninggjorda så nu laddar vi för att fylla magen med massa mumsigt fika, haha!
Ha en härlig söndag <3

Dagen efter

publicerat i Allmänt;

Hej på er!
Tänkte skriva god morgon innan jag insåg att klockan är halv ett, haha!
Blev en sen kväll igår, Sandvik hade bjudit in till 150 årskalas på Göransson Arena där man slog på stort med mat, dricka och fantastiska framträdanden. Men, bäst av allt är definitivt folket där, och mina vänner, som gjorde kvällen till den bästa! Så himla kul var det! :)

Fredag

publicerat i Allmänt;

God morgon :)
Tänk att det bara är fredag idag! Känns nästan som söndag morgon eftersom man var helledig igår. Men det ska bli så skönt att ha flera dagar kvar att kunna njuta av ledigheten tillsammans! <3

Under gårdagen var vi tjejer ut på äventyr, vi var nämligen iväg på lite cirkus och hade dessutom lånat med oss lille Samuel. Vi hade några mysiga timmar ihop med massa skratt innan det var över och det var dags att skjutsa hem lillkillen till Järbo :) Hoppas vi får ha fler mysa stunder tillsammans! <3

Shoppingdag

publicerat i Allmänt;

Efter att inte veta vad vi ska hitta på idag och samtidigt insåg att vi ska på kalas på söndag, så passade det väl inte mer än lämpligt att tillbringa dagen i Valbo och spendera lite pengar på presenter :) Finns så oerhört mycket fint nu, både tufft, sött och med en massa detaljer som kan göra det enklaste basplagget till en sommardröm! Prick den blandningen som jag älskar, definitivt mitt mode just nu :)
Strax ska vi tjejer göra oss redo för utflykt medan mannen i huset laddar om inför match. Mys och svett, haha.

Kristi himmelfärd

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Nu var det nästan en vecka sedan jag bloggade sist. Känslan i kroppen har inte varit den bästa och jag har fått jobba mig fram i uppförsbacke. Dock är jag inte på toppen än.

Nog om det! Är "barnvakt" hela helgen till systeryster eftersom Mamsen och papsen åker till Riga en sväng. Ska bli skönt med en lugn och trygg familjehelg!

Mot Ullared!

publicerat i Shopping;
God morgon :)
Jag vet inte vad som var fel igår men jag lyckades inte komma åt min blogg och kunde skriva nått? Otecknisk som jag är lyckades jag inte komma på felet heller, haha!
Nu är vi i varje fall i Göteborg och resan hit gick jättebra! :) Vi bor i en jättemysig lägenhet och vi avslutade gårdagen med tacomys, Lets dance och sist men inte minst New Girl. En fantastisk torsdag med andra ord! :)
Just nu styr vi kosan mot Ullared och Gekås. Hoppas på lite fynd, annars är det bara en perfekt dagsutflykt i det här urtrista vädret som Göteborg bjuder på!
Kram från oss båda<3

18- årskalas

publicerat i Hemmet;

Hej på er sent om sido!
Kvällen har bjudit på träning, 18- årskalas och sen packning inför Göteborgsresan imorgon. Gissa om jag är stressad över att allt är en endaste oordning här hemma och vi ska snart åka. Usch, jag som är en planerare ut i fingerspetsarna. Men det blir inte alltid som man tänkt sig :)
Nu ska vi få lite sömn så vi orkar med den långa bilresan imorgon. Kram<3

Onsdag förmiddag

publicerat i Allmänt;

Stressar på med jobbet eftersom det redan är onsdag.
Gud vad tiden går fort!
Jag nämnde tidigare i veckan att jag och Erik ska till Göteborg på en weekend (i samband med att jag ska springa Göteborgsvarvet), och vi åker redan i morgon förmiddag.
Oj, oj, oj vad tiden springer iväg.
Därför gnetar jag på nu för att kunna njuta av min ledighet från och med imorgon. Tänk, kortvecka nästa vecka också, jippi! :)



En checklista på jobbet har även jag, som är längre än barnens önskelista till tomten!

<3

SR- Sveriges Radio

publicerat i Allmänt;

Tänka sig, att jag alltid ska lyckas vara med på det mesta utan att jag alltid vill det.
Idag när jag var påväg till jobbet (precis som vilken dag som helst), så blir jag stoppad av en tjej som vill ställa lite frågor om Sandviks stora 150:års fest som ska äga rum på Göransson Arena här i Sandviken. Det hela var okej för mig och hon drog igång med intervjun- Radio intrevjun. Att jag alltid lyckas, jag förstår inte?

Över till Göransson Arena- festen som det hela skulle handla om. Jag har hittat en sån fin klänning som jag vill ha tills dess, men jag vet inte om jag vågar köpa den för den finns inne på tradera (av alla ställen). Det är så knapert med tiden om den ens kommer hinna fram från att jag beställer den tills det att jag eventuellt kan ha den i handen. Undra om jag vågar chansa? Vill verkligen ha den. En svart, långklänning. 150-årsfest. Läckert :)


Ryggen är det speciella med klänningen, och den är så vacker. Vill ha!

Vissa dagar..

publicerat i Allmänt;

Tänk hur dåligt man kan starta vissa dagar. Det bara blir så utan att du känt dig nere eller att någonting speciellt hänt innan. Så går det bara utför och du kan inte riktigt kontrollera vad som händer. Det som sker det sker och du bryr dig inte speciellt mycket av slutresultatet. Sen blir hela dagen förstörd.
Ganska ovärt, jag vet. Men ibland måste man bara låta vissa saker ske...


Det skönaste jag vet

publicerat i Allmänt;

Bland det skönaste jag vet, kanske det absolut skönaste jag vet, är att krypa upp i soffan och ta med täcket, virra det runt kroppen och känna värmen sprida sig över hela kroppen. Mysfaktorn är så hög, och man kan koppla av. Det är inte många kvällar i veckan jag sitter framför tv:n utan min kära vän- täcket. Antagligen älskar jag det för att det var "förbjudet" med täcke hemma i soffan när jag bodde hemma för det skulle damma så mycket. Det fjantigaste jag hört, hellre dammsuga lite mer än att gå miste om den här härliga känslan!

Sitter i soffan nu (med täcket), och inväntar kvällen hockeymatch. Sverige- Danmark. Antagligen kommer jag somna, men det gör ingenting för jag har ju täcket, hihi :)

Smak för cappuccino

publicerat i Allmänt;

Hela dagen har bjudit på härlig sol som har skinit in genom fönstret på jobbet. Men när det är dags för mig att bege mig hemåt så är såklart molnen ihoptryckta, gråa och inte en gnutta av den ljusblå, härliga himlen syns till. Kanske det är lika bra att hoppa på spinningcykeln ikväll i alla fall, trots att jag int har känt för det på hela dagen.

Förresten så har jag börjat gilla kaffe! Cappuccino, mums. Någon kopp om dagen sådär, det känns lagomt. Tyvärr får jag lite ont i magen av det, så allt för ofta blir det inte av men dom gånger jag tar en kopp känns det extra lyxigt!

Olikt mig

publicerat i Allmänt;

Det blir inte alltid som man tänkt sig.
Tre helt lediga dagar men inget bloggande...
Dagarna har gått ett i ett, kroppen har väl inte riktigt svarat emot och glädjen i att skirva har inte funnits trots att jag gjort massa skoj!
Men idag ska jag försöka ladda om på nytt :) Man kan inte vara på topp jämt, man måste få ha sina upp- och nedgångar. Det jag kan glädja mig åt är att det är kortvecka den här veckan eftersom jag och Erik åker till Göteborg på torsdag, ni vet Göteborgsvarvet på lördag redan, hua mig! Jag kan inte lova att jag kommer vara i min formtopp, men jag ska försöka, promise!
Kram<3

Fredagskänslor

publicerat i Allmänt;

Så var vi här igen, torsdagskväll och både jag och Erik är lediga imorgon. Så himla skönt och oerhört lyxigt. Dessutom har vi extra tur med lite fredagskänsla då det är lets dance på tv ikväll och dessutom New Girl. Kvällen skulle inte kunna sluta på ett bättre sätt :)
Hoppas din dag har varit fantastisk<3

HLR- utbildning

publicerat i Allmänt;

Hej vänner!
Hela dagen har varit fullsmockad idag med studier på förmiddagen, hjärt- och lungutbildning på eftermiddagen och sen övertid med ytterligare studier. Kom precis hem och har lagom bytt om till träningskläder när det är dags att stressa iväg igen, den här gången till spinningsalen för en timme spinning. Hej och hå, gäller att inte sitta still för då kommer jag somna direkt när jag är så uppe i varv, haha!

En dålig dag

publicerat i Allmänt;

Det får gå dåligt ibland va? Idag var en sån dag. Kroppen svarade inte emot på träningen, hjärtat känns betungande men ändå är jag glad. Det är så blandat med känslor i mig därför är det skönt att sitta hemma själv och bara tänka.
Erik är på fotbollsmatch men kommer strax hem. Då ska vi snutta lite innan det är dags att sova. Kram<3

Grubbel

publicerat i Allmänt;

Tänk att vissa ord kan påverka en människa så mycket.
Dom kanske bara slank ur munnen utan att man tänkte på det, och så sårar dom så oerhört mycket.
Det är viktigt att tänka sig för eftersom man ibland kanske säger nått som man inte borde, eller som det egentligen inte var någon större vikt i när man sa det. Men så går den man sa det till och grubblar på det i evigheter. Vad hände, varför hände det, hur hände det, var det ditt fel eller kanske mitt?
Jag är grubblaren, vem är du?

Väderberoende

publicerat i Allmänt;

God morgon!
Jag har märkt den senaste tiden att jag är väldigt väderberoende. Är det bra väder ute så skiner även jag som en sol utan att jag själv egentligen lägger märke till det. Är det mer gråmulet ute så blir jag mer tillbakadragen. Så sjukt att vädret kan påverka kropp och själ så mycket! :)

Som tur är så vaknade vi även denna onsdagsmorgon till strålande solsken. Tänk, redan onsdag igen! Så härligt, helgen närmar sig med stormsteg.

Lilla julafton

publicerat i Allmänt;

Hej!
Här har det varit som lilla julafton idag med massa roligheter med fina människor! <3
Först var vi iväg och fyndade efterlängtade (och eftertjatade), golfklubbor till min kära sambo som inte ens spelar golf (han påstår väl att han ska börja men vi får väl se, haha), men han blev jätteglad i alla fall så det var kul :) Värre än ett barn på julafton (så vi har faktiskt nyss varit iväg och testat dom, vi kom precis hem).
Sen efter att Erik införskaffat sig lite klubbor så åkte vi på hockey, Sverige-USA i läkerol och det var jättekul att se en match med dom :)
Sist men inte minst fick jag min älskade pekingsoppa till middag då gänget som gick på hockey bestämde sig för att käka ihop efter. Så mysigt och så gott<3
Som jag sa, rena rama julafton idag, lyxigt! :)

Nu ska vi sova, jobbet väntar imorgon efter den härliga långhelgen. Godnatt- kramar :)

1:a maj

publicerat i Träning;

God morgon på er i solskenet!
Gud så härligt att vakna upp till strålande solsken som skiner in genom persiennerna! Blev riktigt sugen på en springtur men lyckades inte lura med mig Erik, dock gick han med på en powerwalk så nu ska vi ut, svettas och njuta :)
Kram<3