Mössa på!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor;
Det är så skönt med längre hår igen, då kan man ha mössa på sig utan att se ut som en turbomupp. Det gjorde jag förut i mitt korta hår, jag såg ju för tusan flintskallig ut när jag hade mössa på mig. Nu menar jag inte att det är fult om man inte har något hår, men jag passade inte speceillt bra i det just då, typ förra vintern. På gott och ont såklart! Är dock skönt att kunna dra på sig rackarn när Sundsvall bjuder på sina kyliga höstkvällar, som idag till exempel!
 

Rygg och axlar

publicerat i Skola och utbildning, Träning;
Hej! Tidigt i morse var jag och Ida på gymmet. Körde igenom rygg och biceps på en bra tid men med halvtaskigt resultat. Biceps gick bra men i ryggen fick jag inte det där trycket som jag önskar. Jag får snarare sänka vikter än öka på och det säger en del. Nya tag i morgon!
Har hela förmiddagen suttit med näsan i matteboken och det lär fortsätta så resten av dagen och kvällen. Dumma matte! Bara 30 dagar kvar nu, sen är det lugnt på mattefronten fram till april, längtar!!


På väg

publicerat i Allmänt;
Så var den här helgen också över och jag sitter på tåget påväg tillbaka till Sundsvall. Rätt plugglös helg med mycket fokus på familj, pojkvän och välmående. Känns bättre i själen nu och jag har lite mer kontroll över mina känslor gällande allt mellan himmel och jord. Känns bra. Laddar nu om för kortvecka för redan på onsdag kväll hoppar jag på tåget tillbaka hem till fina Sandviken. Längtar! 


Kalasdag

publicerat i Allmänt;
Spinning på förmiddagen, matteplugg med syrran, Blissdance och sedan middag på Östens Pärla för att fira farmor som fyllde 71 år igår. Så fin dag, så finna människor. Behöver inte berätta hur lycklig jag är, det är uppenbart<3 


New in!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Berättade ju om att det blev en del shopping på den där tjejkvällen. Så nöjd med alla mina inköp främst med mina bruna skor som jag invigde idag :) Har en lätt förkärlek till dom nu och så fort någonting känns jobbigt så tänker jag några sekunder på dom och allt känns lättare igen, haha. Har dock inte hunnit knäppa på min fina regnkappa och mysisrana som jag köpt men det kommer, i sinom tid.
Nu ska jag bara diska undan här hemma och packa necesären, sen drar jag mot, förhoppningsvis, soliga Sandviken! Puss så länge<3
 

Zebra at the gym!

publicerat i Träning;
God morgon! Vaknade upp med den där härliga träningsvärken i magen idag och då blir man ju lite extra taggad när man vet att man kliver upp extra tidigt för att hinna träna :) Axelpasset idag gick bra men inte sådär superbra som jag önskat. Axlarna var trött nästan hela passet igenom och jag fick inte riktigt till det, men brände gjorde det absolut. Föröskte mig på en spänna- axeln- bild men det gick inte alls bra, haha! Vi får kolla in mina schysta tights och skor i stället- zebrastyle :) 
Nu laddar jag om kroppen för konditionsträning i helgen och sen hoppar vi på gymmet igen nästa vecka- hepp hepp!
 

Effektivitet!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
My God vad effektiv jag varit på kvällen! Och vilken energi jag haft, har inte känt mig trött en enda sekund? Har packat för hemfärd till Sandviken i morgon, städat upp i lägenheten, betalat räkningar, sparat undan pengar, fört över pengar till matkontot, övat Blissdance, mailat Gävle räddningstjänst (spännande eller hur?!), mailat om min icke- fungerande ton till skrivaren (typ av reklamering) och planerat kläder till imorgon + packat skolväskan. Allt detta på 1.5 timme. Förstår ni varför jag vill skryta, är så sjukt chockad själv, haha! Slöat hela veckan som värsta zombien och så dyker dunderenergin upp såhär på torsdagskvällen så då var det lika bra att ta vara på den :) Men nu ska jag sova i alla fall, gymmet imorgon bitti. 06:30- pepp!
Skrivaren har krånglat till och från en längre tid nu och dessutom har min nya ton till skrivaren varit seg från scratch, så hoppas jag lyckas få ordning på den nu. Behöver min studie- samarbetspartner!!


Tjejkväll

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Skola och utbildning;
Hello vänner! Första dagen på länge som jag verkligen fått någonting gjort fast jag knappt gjort ett dugg, haha. Sjukt jag vet, men min motivation den senaste tiden har inte varit någonting att skryta med direkt. Får skärpa till mig nu, tentaveckan närmar sig med stormsteg. 
Har ikväll varit iväg på tjejkväll med två fina tjejer. Tjejkväll innebär extraöppet på stan, tjejer (såklart), extra välkomna och ruskigt fina priser. Jag skulle köpa gummistövlar och potatis men kom inte hem med något av det. I stället lyckades jag fynda en regnkappa, 3!!!! par skor, handskar, fondation, mascara och hårspray. Jag mår så bra i själen, precis det här var jag så värd! Nu skruvar vi upp motivationen ett snäpp och laddar för hemfärd i helgen. God natt så länge<3
Ps. Visar mina inköp i morgon, puss!
 

Morgonpass

publicerat i Träning;
God morgon! En trött tjej (kolla ögonen, helt såsiga och rödsprängda), har hunnit iväg en sväng till gymmet på förmiddagen, körde mage och vader. Var så skönt med en vilodag igår, tror jag behövde det för det gick mycket bättre idag. Bra kontakt i magmusklerna så hoppas på träningsvärk i morgon, det vore så skönt :) Får dessutom i mig all gainer efter passet utan att må illa och det är så skönt att även ha hittat rätt där! Kommer aldrig byta sort på varken gainer eller protein :) 


En kväll tillsammans

publicerat i Allmänt;
Gillar att vi har börjat göra massa saker när vi är i Sundsvall. Hela gänget, delar av oss eller enskilda individer. Grejen är väl mest att vi gör annat än att plugga, så himla kul! :) Var även denna onsdag iväg till kåren och käkade middag. Hamburgertallrik i vanlig ordning och den smakar så gott! Önskar vi kunde införa det som onsdagsnöje- hamburgare på kåren, haha! Det vore nått :)


Onsdag mitt i veckan

publicerat i Allmänt, Hemmet, Skola och utbildning;
Så är det redan onsdag och halva förmiddagen har redan gått. Jag förstår inte var all min tid tar vägen, den bara springer ifrån mig och jag står kvar i samma gamla ruta och hinner inte göra någonting. Idag har jag hunnit läsa lite ur kurslitteraturen och tagit reda på tvätt som inte hunnit torka från tvättiden igår, men thats it. Snart är det dags att göra lunch, svira om till lite bättre kläder och sticka på föreläsning. Sen är dagen förbi och det har varken blivit hackat eller malet. Jag blir galen på det här! Får sitta med boken under näsan hela helgen om jag ska hinna ikapp, suck...


Bröst och triceps

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Kom precis hem från ett jäkligt tungt gympass. Bröst och triceps stod på schemat och vi lyckades få till en bra effektivitet med tunga vikter jag och Ida. Kul dag på gymmet! Försökte ta en snygg armbild nu när jag kom hem men armen som jag höll kameran i skakade så mycket av trötthet, därav resultatet, haha! :)
Nu blir det bums i säng! Ska unna mig en liten sovmorgon i morgon och sedan är det dags att lägga i växel 5 i allt gällande plugg. God natt vänner<3


B+

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Redovisningen är över, alla har presenterat och hela gruppen blev godkänd. Rätt skönt faktiskt! Jag är relativt nöjd med mitt framförande, sen är det klart att man alltid kan göra saker bättre. Kändes som att jag pratade med en hastighet i 120 km/h, men det är väl så, att det går lite fort ibland. Märker att jag har stor fördel av att jag är gruppträningsinstruktör eftersom jag inte blir nervös över att ställa mig inför en grupp och prestera. Men det är farligt det där också- att man blir för självsäker. Gäller att hitta den omtalade balansen...
Nu ska jag ta vara på eftermiddagen och läsa, läsa, läsa i kurslitteraturen. Man måste ta tag i sådan trökgöra också! Sen är tvättstugan bokad senare i eftermiddag och ett gympass ska genomföras innan kvällen är över så nog har jag fullt upp allt :)
 

Presentationer

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
God morgon! Nu är jag och min mixer redo att gå till skolan. Presentationer hela förmiddagen. Jag är lite nervös för det känns som att jag inte har tagit uppgiften riktigt på allvar. Vi får se hur det går idag, du får gärna hålla en liten extra tumme åt mig om du har tid och lust, hihi :) Vi hörs på eftermiddagen, kram!
 

En sova- på- soffan- kväll

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Idag har det varit en sån där dag då jag inte har fått någonting alls gjort. Ett gympass i morse, övat lite presentationstekik idag och sen en föreläsning. That´s it, det enda jag lyckats åstadkomma idag. Smått stressad över mina korkade val idag känner jag ändå att det kanske var meningen, vad vet jag? Tror dagen får fortsätta i samma slappa stil med en sova- på- soffan- kväll- och natt. Var länge sedan jag hade en sådan nu, dom är ju så mysiga. Så nu lägger jag presentationen åt sidan och plockar fram boken Svenska skrivregler i stället. Det är där resten av tiden idag ska läggas. Hoppas du fått en härlig start på veckan och inte startat med samma, kassa energi som mig :) Vi hörs i morgon, kram! <3
 

3 timmar senare.....

publicerat i Allmänt;
Powernapen som låg där i mina tankar visade sig inte vara någon höjdare direkt, haha. Den där timmen som jag hade tänkt mig blev snabbt tre, och när jag väl vaknade till liv så var jag seg. Var tvungen att börja med att duscha eftersom jag somnat med träningskläderna på, och sedan var det dags att börja med lunchen. För frukosten, ja, den sov jag över. Så knäpp dag, men nu känner jag mig på G igen så jag hoppas att jag fått ladda batterierna nu för att orka resten av dagen :) Föreläsning på eftermiddagen, sen öva- öva. öva, på den muntliga presentationen :)
Crazy, ovacker men nyvaken brud!
 

It Burns!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Oh Jesus Christ! Benpass idag med mina kära granne och jag är helt slut efter dagens prestation på gymmet. Vi orkade knappt ta oss uppför trapporna när vi skulle hem, haha. Ligger helt utslagen i soffan nu och väntar på bättre tider. Funderar faktiskt på att ta en powernap på en dryg timme innan jag sätter fart, vore så skönt! :) Ska öva presentationsteknik idag då vi har muntlig presentation i morgon. Känns som att jag har koll på läget, men det gäller att vara skärpt. Man kan alltid bli bättre än vad man redan är. 
 

Tillbaka till vardagen

publicerat i Allmänt, Shopping;
Så är jag tillbaka i Sundsvall igen. Skönt på nått vis, det blir som en fristad att vara här. Bara bry mig om mig själv, se till så jag mår bra och göra det jag behöver göra. Ingen annan- bara jag. Lite smålyxigt om man tänker efter!
Åkte tillbaka med det tidiga tåget idag för att hinna veckohandla och komma in i gamla vanor igen. Gjorde en noggrann inköpslista innan jag och Ida begav oss iväg till affären då budgeten är tight fram till onsdag då pengarna rullar in igen. 150:- i kontanter och 25:- i bonuscheck var det jag hade och det skulle räcka, så var det bara. Pengarna räckte och mitt kylskåp fylldes gott och väl upp. Nöjd och glad drog vi till skolan och gjorde ett sista ryck med effektivt plugg. Rätt schyst söndag. Nu är det dags att sova, imorgon är det legday på gymmet. Godnatt<3
 

Släktträff i Valbo

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon. Tänk att det redan är söndag igen, dags för hemfärd till Sundsvall. Tiden går fort om man har roligt! Men än är det inte riktigt över :) Har två timmar Blissdance att se fram emot nu på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska jag ha lite kvalitetstid med familjen. Sen är jag redo att åka tillbaka, men inte förens det är klart :)
Släktträffen i Valbo var riktigt trevlig igår. Massa prat, lekar och grillning. Vi kan säga att vi verkligen tog vara på den sista höstsolen där, så himla tur med vädret. Sen när det började skymma mot kvällskvisten tände vi massa ljus, plockade fram filtar och hade det bra. Riktigt lyckat faktiskt även om jag såklart blev trött där mot slutet av kvällen, och tvingade familjen att åka hem, haha.
 
 

På G

publicerat i Allmänt;
Så var vi ganska precis på väg ut genom dörren här hemma. Släktträff hela eftermiddag i Valbo. Hoppas det blir trevligt, vi har i alla fall vädret på vår sida så det här ska nog bli bra. Tjing<3


Lördagsspinning

publicerat i Allmänt, Träning;
Energi. Ny härliga energi vaknade jag upp med i morse och det var så härligt. Lite sådär smått på alerten, på tårna liksom. Så himla härligt. Solen skiner här hemma och man mår så bra i både kropp och själ. Spinningen idag gick så himla bra. Motiverade deltagare, lite för taggad instruktör och massa svett. Precis så som det ska vara. Älskar min lördagsspinning, det är mitt sätt att koppla av.
Idag är det time att öva på Blissen och senare i eftermiddag är det dags för släktträff. Inte nån höjdare sådär, men det går väl bra bara man kommer iväg. Men det bästa är nästan när det hela är över, för då vet man att det är minst ett år kvar innan man måste ses igen, hihi. Nej hörrni, nu måste jag öva Bliss. Ha en härlig lördag, puss och kram<3

Hemma!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
Så ligger jag hemma i sängen hos mamma och pappa igen. Så skönt att vara här, bli lite bortskämd, prata om ditt och datt, äta gott och bli älskad. Precis det jag behöver just nu och dom vet det så väl. Päronen, vad vore man utan dem <3
Hade Sh'bam idag på Hälsocenter men kände mig ruggigt sliten! Orken fanns där från start, men ju längre in på passet vi kom desto mer dog min energi. Så tråkigt när man vill leverera! Jag hoppas jag piggnar på mig till i morgon. Klockan står på ringning, kvart i tio är det dags för 45 minuter spinning. Jag vill vara laddad, men jag är det inte. Sova, det är min högsta dröm just nu. God natt!

Friday!

publicerat i Allmänt;
God morgon vänner! Så himla skönt att vakna upp idag efter en härlig sovmorgon och inse att det faktiskt är fredag. Veckans outstanding bästa dag. Väskan är packad, inväntar föreläsning nu mellan tio och elva, sen väntar hemfärd till Sandviken. Ikväll är det dessutom dags för Sh´bam på Hälsocenter, vi ses väl? :) Lätt lycka såhär på morgonen, hoppas du också kommer få en fantastisk dag!
 

Gym x2

publicerat i Allmänt, Träning;
Kan jag inte få den där varma famnen att krypa upp i så är det tur att jag har så fina vänner som kan ta med mig på saker jag tycker är rolig i stället- gymmet. Pass nummer två idag och det var ryggen och biceps som fick sig en omgång. Oseriöst, dåligt tryck men himla kul! Sen det bästa av allt- jag fick må bättre ett litet tag igen. Nu ska jag sitta i soffan resten av kvällen, tycka synd om mig själv över det som varit idag och resten av veckan, och inte läsa ett jäkla skit i någon kurslitteratur. Nu är det kväll och jag ska fokusera på att må bättre till i morrgon. För då är det fredag, veckans bästa dag. Puss <3
 

Stanna upp, andas och gå vidare

publicerat i Allmänt;
Jag är alltid en sån människa som försöker tänka mig för vad jag skriver, inte peka ut någon, inte såra. Men ibland går det inte att hålla tillbaka alla känslor och speciellt inte när det händer så mycket saker så intensift att man knappt hinner stanna upp och tänka en sekund själv. Dom senaste veckorna har varit så himla tuffa med krav från omgivning, familj, jobb och vänner. Jag vet inte hur man ska orka hantera allt och prestera när man är under sådan press hela tiden? När ska jag få vara jag och må bra en liten stund? Att alltid komma i andra hand, alltid prioritera alla andra, det är faktsikt jobbigt.
Just nu villl jag bara ha en varm famn att krypa upp i, få höra några visdomsord och somna till en film i soffan med täcke och kuddar. Det är det absolut bästa som finns och det skulle jag behöva just nu. Inget mer, bara det.
 

Nytt, fräscht, starkt!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Träning;
Var på gymmet även denna morgon. Axlar- just sayin', då kan ni gissa hur det gick. Invigde dessutom mina nya träningskläder idag, lätt förälskelse. Eller nej vänta, dödskär! Tightsen sitter som ett smäck, linnet har så bra passform och är gjort i så skönt material. Längtar tills i morgon, då är det gym, hemfärd och sen Sh´bam. Fredag, jag älskar fredagar.
 

Musikquizz

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Lyckan är total. Insåg med Tovis och Johannes att vi kan klara mattetentan nu i oktober! Chansen är ganska stor dessutom, lycka! Nu ska jag belöna mitt grymma pluggande med quizkväll på kåren med hamburgetallrik som middag med fina vänner<3 Om jag är taggad och ska vinna? - Såklart :)
Såhär glad är jag idag! :)
 

Nike Favorites

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Träning;
Fick nyss ett meddelande om att jag har ett paket att hämta ut från sportamore, wiiie! Det betyder att mina träningskläder har kommit :) Exalterad var jag tvungen att hitta en sportbh med ganska öppen rygg så jag kan använda mitt nya, snygga linne som jag beställde. Fick tips av Malin att Nikes bh ur kollektionen Favorites var både snygg (håller helt med!), och bra så klickade hem en svart sådan. Det stod dock att den inte skulle komma förens den 25:e, så jag håller en tumme att den kommer åtminstone liiite tidigare. Vill använda mitt nya linne, nu, nu, nu!
 

Nattmat

publicerat i Allmänt, Träning;
Igår när jag väl hoppat upp i sängen för att läsa min bok så kommer jag på att jag glömt ett häfte nere som jag måste hämta. Hoppar ner från sängloftet och hämtar det jag ska och smyger upp tillbaka. Läser vidare i min bok en sisådär 30 minuter och sen börjar min mage knorra. Den knorrar högre och högre, oftare och oftare. Så, det var bara att masa sig ner för det där nedrans sängloftet igen, göra sig en skål på müsli och mjölk, för att sen lägga sig i sängen igen och smaska vidare på nattmaten samtidigt som jag läste vidare. När jag väl ska sova och släcker min sänglampa märker jag att det inte blir mörkt i rummet. Då har jag glömt stänga av lampan nere när jag gjort i ordning müslitallriken. Riktigt less drar jag täcket över huvudet och sover- orkar inte masa mig ner för sängloftet en tredje gång samma kväll!
 
 Har idag hunnit med ett träningspass nu på morgonen. Bröst och tricpes med ett helt gäng träningsglada människor. Dock blev det lite långdraget under bröstövningarna och vi fick inget riktigt tryck i det hela, men när vi sen kom till triceps blev det andra bullar och jag körde riktigt slut på armarna. Skön känsla, nu skola!
 

Inte min dag

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Skola och utbildning;
Alltså viken jäkla skitdag det har varit idag. Dagen börjar med att mjölkförpackningen är trasig så jag har mjölk i hela kylskåpet och på golvet under kylen, så jag får börja med att torka rent där. Hoppar sen i mina gummistövlar när jag ska gå till gymmet med Ida och inser att jag knappt får på mig dom för mina vader är för feta- har hänt på en sommar! Sjukt less går jag ändå till gymmet och gör ifrån mig ett rätt okej benpass så hoppet om att dagen blir bättre smyger sig tillbaka. Förgäves. När jag kommer hem och ska göra frukost bestämmer jag mig för att slänga ihop en smoothie som jag kan ta med till skolan. Kan ni gissa vad som händer? Smoothie överallt... Då är det rätt lätt att tänka att dagen inte kan bli så mycket sämre med den superkassa starten, men lugn det kommer mer.
För en timme sedan pajar min skrivare och jag ska duktigt nog fixa det och råkar såklart tappa ner en hårnål i skrivaren som jag inte får upp. Jag och min extrema tur! Ringer över Micke som får komma och kolla på den och han kan nästan garantera att skrivaren är trasig och att jag måste skicka iväg den. Kan dagen bli sämre?
Lika bra att släcka alla värmeljus i lägenheten innan det händer nått mer. Orkar inte att det alltid ska vara nått! Nu tänker jag krypa upp i sängen, stoppa i hörlurar och läsa klart min bok om presentationsteknik och retorik inför redovisningen nästa vecka. Lika bra att sova över den här skitdagen och vakna upp med nya tag i morgon.
 

Reklamprylar

publicerat i Allmänt;
Har suttit varje dag i biblioteket på skolan under hela första året och inte fått en pryl. Så hinner det gå två dagar av andra året och jag bli överöst av prylar! 8 tugummipaket, två kinder bueno och två tic tac paket. Lär inte gå bra för cafeterian idag! 


Tisdagsträning

publicerat i Träning;
Tidig morgon, nästan först på gymmet. Ja, vi har kommit in i ett rätt nice flow Ida, Samuel och jag. Idag stod det ben på schemat och det är ju för jäkla tråkigt att träna ben! Men trot eller ej, fick till ett bra tryck även idag och passet rullade på över förväntan. Hej träningsvärk! Är innne i sånt skönt stim just nu där träningen alltid går bra och motivationen är på topp nästan varje pass- fruktansvärt kul! Längtar tills i morgon, då är det bröst och triceps som ska få sig en rejäl omgång.  .

Nytt i träningsgarderoben!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Träning;
Vilken dag! Pluggat hel dagen från tidig morgon till sen kväll. Sen hem och hjälpa min kära granne att bygga ihop hennes soffa som kom på leverans idag. Sen var det bara hem och peta i sig lite käk, hinna internetshoppa lite snabbt, och nu göra sig redo för en sväng till affären innan det är dags att dyka ner i Blissträningen. Fick ett så härligt erbjudande idag med 25% hos sportamore, och då är det svårt att hålla fingrarna i styr. Men jag är så glad och längtar tills att jag får cykla iväg till OKQ8 för att hämta ut paketet- träningsmotivationen ökar med en sisådär 110%! Nu behövs bara en bra sportbh, någon som har ett bra tips? :)

Vilodag

publicerat i Allmänt;
God morgon. Har vilodag från träningen idag så fick mig en ordentlig sovmorgon- skönt :) Känns som jag behövde det även om jag fick sova ut i går morse också, men min helg innehöll så sena timmar att jag tror det var bäst. Laddar för en förmiddag av föreläsningar och en eftermiddag innehållandes projektarbete. Sen är det middag och dags att hoppa i träningskläderna- Blissdance för hela slanten! På söndag drar det igång, wiiie :)
 

Skräpmat

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Idag var vi värda lite skräpmat, jag och PT:n. Så ett besök till Sibylla blev det och ack så gott det var. Älskar dessutom att dom kör med pepsi i stället för cola där, äntligen en kedja som har förstått vad som verkligen är godast! Så Pepsi Max i mängder och ett helt lass pommes lyckades jag flörta åt mig, haha. Trvelig snubbe i kassan det där sm bjussa på en hel mosbricka med godsaker ;)
 

Monsterpass

publicerat i Allmänt, Träning;
Gaaaaah! Helt slut efter ett riktigt monsterpass på gymmet med Idispidis. Rygg och biceps, en av veckans favoriter om man bortser från axelpassen. Vi fick till ett grymt tryck idag och jag körde så jag var nära att kräkas. Tror jag måste bli bättre på att andas djupa andetag. Slarvar med det när det blir som allra tyngst. Nu blir det söndagsmys i soffan innan skolveckan drar igång, hua!
 

Städdag

publicerat i Allmänt, Hemmet, Kläder och skor, Shopping;
Hallå! Sent inlägg idag då jag tog en redig sovmorgon efter gårdagens trevligheter och en oförvarnad väckning mitt i natten. Fem personer kom instormandes i lägenheten halv tre, sjungade för fulla muggar och jag flyger upp yrvaken. Tove och co var i sitt esse, fin godnattsång!
Har idag tagit tag i sån där skitgöra som man gärna annars inte gör. Städning. Men nuså, nu är det verkligen ordning här hemma och det känns så skönt! :) Passade dessutom på att få lite ordning på skofronten så åkte och köpte mig en skohylla. Efter massa rabatter kostade den bara 309:- på Åhléns och jag är så nöjd! :) Nu fattas bara en ny vägghängare för jackor och min hall (får man plats med hall, toalett, kök, vardagsrum och sovrum på 13 kvm?), kommer att se mycket bättre ut!
 

Axlar

publicerat i Träning;
Insåg att vi tittat fel i gymschemat, det var ju axlar som stod på agendan och inte rygg och biceps! Energin började sprudla och både jag och Ida maxade på gymmet idag. Shit vad kul det var när brännan drog till och vilket peptalk vi hade! Fler sånna dagar och musklerna kommer komma så det står härliga till!
 

Kung i baren

publicerat i Allmänt, Träning;
Halv fem i nattt kom jag hem från en av mina roligaste kvällar i livet. Blanda drinkar, shotar, plocka fram öl, cider, läsk, städa undan, plocka bort kapsyler, samla ihop kvitton, tömma dricksburken och trycka på kassaapparaten, ta emot pengar, ge växel och riva av kvittot. Jag var i himmelen! I ärlighetens namn kan jag säga att det här var den roligaste utekvällen jag varit på, så nästa gång ni vill släpa med mig ut tjejer kan jag jobba i baren och ni kan handla av mig ;)
Sitter just nu och petar i mig frulle, toppat med en celsius. Måste ha energi! Kroppen känns seg men om en timme ska jag masa mig iväg till gymmet och beta av veckan roligaste pass- rygg och biceps. Sen är det bara att ladda om. 19:00 ikväll väntar min egen sittning och det är dags att infinna sig på kåren igen. Pepp!

Fredag den 13:e

publicerat i Allmänt, Shopping, Skola och utbildning;
Tänk att jag inte har fattat att det är fredag den 13:e idag förens jag kikade Facebook för en liten stund sedan. Står det inte på Facebook så har det inte hänt- ja, kind of! Dessutom är det prick 3 månader kvar till Australien idag. Snart åker vi, whiiii :)
Har köpt en ny mugg förresten. Köpte den när vi var på Ålandskryssningen. Är supernöjd för den rymmer prick en portion smoothie så det är lagomt att ta med till skolan dom morgnar man inte hinner äta frulle hemma :) Testade den i och för sig för första gången idag och den fick ett gott betyg :) Nu är det dags för lunch och sen fem timmar plugg. Excited.


Fredag morgon

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
God morgon! Äntligen fredag, visst är det en härlig känsla :) Har som vanligt kört ett tidigt gympass med Ida och Samuel och idag var det riktigt roligt. Vader och mage, där har jag lite att komma med i alla fall även om jag inte är riktigt lika stark som mina två biffar till träningskompisar, haha. Träningsvärk i morgon- check!
Idag är det en fullsmockad dag (som vanligt), men för ovanligehtens skull ska jag inte åka hemöver nått den här helgen. Går i skolan till klockan fem och sedan är det bara att göra sig redo för ett arbetspass i en av barerna på kårhuset. Är faktiskt lite peppad, tror det kommer bli kul :) Det som inte är riktigt lika kul är att jag typ kommer vara vaken 24 timmar det här dygnet. Hur ska det gå för en trötter som mig? Återstår att se.
 

Bröst och triceps

publicerat i Allmänt, Träning;
Precis duschat efter ett svettigt, tungt och riktigt grisigt pass på gymmet faktiskt. Okej, inte riktigt liiiika grisigt som benpasset, men jag är minst lika trött i musklerna. Trots att jag inte pallade bröstövningarna så är musklerna helt utpumpade, och för att inte tala om triceps. Nej, har man en mördarmaskin till PT då är det bara att bita i ;) Har hört ryktesvägar att målet är 50 kilo bänkpress innan jul- Jesus Christ!
Nu ska vi iväg på tacokväll på kårhuset- hela gänget, så kul! 
 

Victoria's Secret

publicerat i Allmänt, Shopping;
En favorit för mig just nu är min nya body mist från Victoria´s Secret. Body mist är ju alltså samma sak som body splash om man brukar handla på till exempel H&M. Hur som helst är jag beroende. God doft, enkel att spruta på överallt på kroppen men ger ändå ingen stark doft. Som enbart parfym rekomenderar jag den inte, då måste man springa till badrummet och spraya på sig lite för ofta, men som ett tillskott till ordinarie parfym funkar den utmärkt! Skippa sköljmedlet som sliter på kläderna och köp en body mist för att få samma, goda doft :) 119:- hos nordicfeel.se, hett tips! 
 

Nollan har blivit tvåa

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Avslöjad- äntligen blev jag avslöjad av mina ettor, och kommisionen fick sen sköta sitt uppdrag att göra mig till åtlje inför alla nollor och ja, se själv hur det kan se ut. Men skönt är det att äntligen vara fri och att äntligen få vara mig själv, även om jag inte skötte mig galant hela vägen. Som avslut på det hela var det lite capstävling och gissa vad- 3 cider sen är det kört! Min lott i livet det där, haha.
Idag börjar skolallvaret på riktigt med plugg hela dagen från 08-17. Nu är det på riktigt, det börjar kännas! Ska försöka hinna klämma in ett träningspass också runt fem, sen är det tacokväll på kårhuset- mys! Får se hur mycket vi kommer hinna höras idag, som ni märker är det speckat schema ;)

Jag kräks

publicerat i Träning;
Jag trodde det var jobbigt nog att kliva upp 06:00 för att gå till gymmet och träna. Det jobbiga var inte att vakna, det jobbiga var att prestera på gymmet. Fy fan vilket tungt, svinigt, grisigt och jobbigt pass Ida och Joel tog med mig på idag! Att jag mår illa och vill kräkas är bara förnamnet. Jag bad snabbt till gud när Ida sa att passet var över- Thank God!
Bilden är lånad från Idas blogg!

My new love<3

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Helt sjukt hur jag kan bli kär i det mesta jag provar och sådär, men det finns liksom en alldaglig kärlek till allt. När jag bott i min delade lägenhet i Nacksta så blev jag förälskad i min nya, egna lägenhet- den gav mig frihet. När jag flyttat till min nya lägenhet behövde jag en soffa som jag fick vänta på i åtta veckor och fick fram till dess sitta på golvet- jag uppskattade myskvällarna en aning mer och blev förälskad i min nya soffa. Efter att ha handdiskat i två år blev jag överlycklig i diskmaskinen som vi köpte hem till Sandviken nu i sommar- ytterligare en slags befrielsekärlek. Jag tror ni hajjar grejen. Nu till det jag ville komma fram till. C.E.L.S.I.U.S. Hur har jag kunnat gå omkring på denna jord så länge, så ovetandes om hur bra den här produkten är trots att så många av mina vänner använt sig av produkten och bara pratat bra om den? Jag fattar inte! Nu är jag hur som helst fast i träsket, jag trivs och drycken har hjälpt mig att bli av med mitt läskberoende. Sjuktligt bra- jag är förälskad! Den här kvällen har jag fått så mycket energi av drycken. Städat lägenheten, diskat, lagat mat till 4 måltider, tvättat och strykt (alltså tvätten är fint invikt i garderoben), gjort klar min inlämningsuppgift till fredag och påbröjat min muntliga redovisning som är den 24:e. Vad var det jag sa, supergrejer det där Celsius!
 

Nytt i garderoben

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Ni vet den där känslan när man suktar efter ett par byxor, man vet hur dom ska se ut, hur dom ska kännas och hur dom ska sitta- men man hittar inga i butiken! Ja, då är det tur att man har en shoppingtokig vän som kan springa ner och tipsa en, och så får jag känna och klämma lite haha :) Så idag på kvällskvisten har jag beställt ett par stretchiga, svarta brallor från Dr Denim- sjukt nöjd! Älskar den höga midjan också, passar mig perfekt.
 

Så klantigt!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Nu var det länge sedan vi hördes, men mina dagar är så fullsmockade att jag glömmer hälften av vad jag ska göra och den andra halvan hinner jag inte med. Ja, kort och gott blir det ingenting gjort när man är såhär stressad! Men jag ser ljuset i tunneln. I morgon ska jag bli avslöjad som fusknolla och jag verkligen längtar. Då har jag äntligen 125% i studietakt i stället för som nu- 275%! Helt sjukt. Har inte hunnit slänga in en bild på tatueringen än heller, så här kommer den. Är väldigt nöjd och stolt, finare än vad jag faktiskt hade tänkt mig :) För er som undrar så har Erik en likadan på samma ställe. 
Ska jag berätta vääärldens kanske klantigaste grej då? När jag var hemma i Sandviken över helgen så glömde jag kvar träningsskor och datorladdare. Så himla klantigt! Och såklart hade jag bara 20% batteri kvar i datorn, så lånade min kompis laddare idag för att ladda upp datorn till max, så nu gäller det att snåla på det lilla batteri jag har då Erik måste posta upp min laddare. Jag menar jag kan inte leva utan den i två veckor. Sjukt jobbigt!

Ålandsbåt!

publicerat i Allmänt;
God morgon måndag, ny vecka nya tag! Gissa om jag är sliten efter helgens bravader med Hälsocenter på Ålandsbåten, haha. Det var med mycket trött ögon jag klev upp klockan 10 idag. Men här är jag, redo för att styra upp dagen och veckan. Vi ska tatuera oss idag jag och min kärlek. "Alltid vid din sida", ska vi båda rista in på samma ställe och jag är så lycklig att det blir av för Erik är så stor del av mig och mitt liv. I 6 år har vi varit tillsammans till hösten, jag är 21 år fyllda. Ni förstår, det här känns viktigt och tatueringen betyder mycket redan nu<3 Så klockan tolv är det dags för mig att lägga mig under nålen, så jag kommer inte hinna skriva så mycket mer idag. Förhoppningsvis ikväll såklart så jag kan visa upp det fina :) Ha en härlig måndag vänner<3
 
 

Äntligen hemma!

publicerat i Allmänt, Träning;
Första veckan i Sundsvall är äntligen avklarad och jag är äntligen hemma i Sandviken. Har varit en riktig skitdag egetligen med sjukdom, skäll, ersättningsbuss för tåget, lite mer skäll och sen en massa krångel. Och som grädde på moset är det fredag, det kunde man banne mig inte tro! Kändes mer som ett tisdagskaos eller kanske ett torsdagsproblem? Hursom ligger jag här, har överleft och hoppas att morgondagen blir bättre, åtminstone lite bättre- då är jag nöjd! Blir dock ingen spinning för mig på förmiddagen eftersom jag varit krasslig under dagen, men jag börjar känna mig piggare så håller en tumme för att det håller i sig. I morgon ska jag nämligen iväg på 24- timmarskryssning med Hälsocenter och då vill jag vara pigg. Looking forward!
 

Rygg

publicerat i Allmänt, Träning;
Vaknade i morse och kände mig rätt hyfsad! Trodde att febern hade lagt sig och att jag bara var lite sliten igår. Tog mig till gymmet med Ida för att köra rygg och biceps men insåg snabbt att kroppen fortfarande är sliten och trött. Jag kunde inte alls ta i som jag brukar och det var lika bra att inse, jag kunde lika gärna gå hem. Så tråkigt! Hann med ett par övningar sen var det klart. Jag vill bli frisk NU!
 

Sjuk

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Träning;
Då var det roliga över. Näsan rinner och febern har smygit sig på. Alltid under nollningen, jag fattar inte! Drog iväg och tränade med Ida idag och jag var så taggad, men kroppen svarade inte för fem öre och jag orkade nästan ingenting. Insåg ganska snabbt att det inte var någon idé att pressa- jag skulle bara bli sämre. Så jag lullade mig igenom passet medan Ida fick kötta. Men nu låter det som att min sväng till Sensia bara var värdelös idag, och så var det inte riktigt. Lämnade in CV och Personligt brev i receptionen idag och fick glädjande respons. Så vi får se vad som händer, har jag tur är jag kanske träningsinstruktör även där inom snar framtid så jag håller en liten tumme. Det tycker jag att du också kan göra, för min skull :)
Har skaffat nya byxor och jag bara älskar dom! Mysisar i 3/4 längd med snöre i midjan och fickor i sidorna. Snygg färg också, självklart från Nike. Passa på, dom är på rea!
 

Avocadosoppa

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Testade att göra en ny maträtt igår. Avocadosoppa med chilihet lax. Laxen fick en härlig och kryddig smak medan soppan var fräsch och god, tyvärr lite mastig. Helheten var bra men det var ingen favorit som kommer att göras ofta. Förhoppningsvis någon gång på sommaren då den var väldigt enkel att göra! Vill du testa så hittar du receptet nedan.
Ingredienser:
600 gram skinn- och benfri laxfilé
1 rödlök
5 mogna avocado
3 msk färskpressad limejuice
1 liten vitlöksklyfta
1/2 tsk chiliflakes
1 kruka koriander
Limeklyftor till servering
Kokosolja eller olivolja till stekning
Örtsalt
Vitpeppar
Gör såhär:'
Skala och skär rödlöken i grova klyftor. Dela, kärna ur och gröp ut köttet ur avokadon. Lägg lök, avokado (spara 1 till servering), limejuice, pressad vitlök och 2 tsk örtsalt i en matberedare eller blender. Koka upp 8 dl vatten.– Skär laxen i 4 portionsbitar. Krydda dem runt om med chiliflakes och 1 tsk örtsalt. Stek dem på bägge sidor i 1 msk kokosolja eller olivolja i en stekpanna. Tillsätt nästan allt vatten i avokadoblandningen. Mixa slätt. Tillsätt ev mer vatten om det behövs. Smaka av med örtsalt och peppar. Häll upp i soppskålar och lägg i munsbitar av laxen. Toppa med resterande avokado skuren i bitar och färsk koriander.
 
 

Bovete

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
God morgon vänner! Startade dagen med en powerwalk på dryga 35 minuter. Skönt väder och riktigt fin natur. Blev ganska precis 4 kilometer och det var så skönt att rensa tankarna, var en tung dag igår på många olika sätt. Dessutom blev det sent, alla nollningsfester tar kål på mig! Även om jag inte drack så känns det när man har varit uppe sent. Men roligt det har vi :)
Laddar upp inför dagen med bovetegröt. Har inte testat det innan men jag har hört att det både ger en bättre mättnadskänsla och är snäppet nyttigare än havregrynsgröt. Ska ge det en chans idag så får vi se vilken gröt det blir i fortsättningen. Ikväll väntar ett gympass, ben och rumpa står på schemat. Väldigt peppad!
 

Bunkrat!

publicerat i Allmänt, Shopping, Träning;
Massa pengar fattigare, om ett halvår förhoppningsvis massa muskler rikare. Har besökt stans masteraffär idag, hulkaffären. Ja ni fattar. Proteinpulver och Gainer så det står härliga till! Och vet ni vad, ÄNTLIGEN ett proteinpulver som jag kan dricka utan att må illa, känna mig äcklad och nästan kräkas. Finally!  Så nu väntar stenhårda timmar på gymmet med min stenhårda tjej, sen ni- då får ni passa er i gränderna om ni går hem ensam, haha.
 

Tillbaka

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Äntligen är jag tillbaka på gymmet igen, känns så bra! Klev upp tidigt i morse för att köra ett bröst och tricepspass. Riktigt mör och riktigt klen! Hade med mig Biff- Ida som hon får kallas från och med nu. Psykande men sant, hon är grym! Vill inte veta hur stark hon är när hon är i form, haha ;)
Nu sitter jag på dataföreläsning. Intressant föreläsare men jävligt skönt att jag redan har klarat den här kursen! 
 
 

En seg dag

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Fotbollsturnering, mat med Tove och Samuel, sen myskväll med Ida. Jag är så sliten och seg idag, studentlivet tar hårt! Upp tidigt i morgon för att gymma med Ida, är faktiskt lite taggad. Ida har hittat en fitnessbutik så vi ska dit och kolla läget i morgon. Nu ska överkroppen få börja växa igen- excited! Måste nog hoppa i säng om jag ska orka upp och träna i morgon. Man känner att man lever, God Natt! <3
 

Sliten!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Skola och utbildning;
Phuu. Förmiddagen är finally avklarad! Förstår inte hur jag orkade med party inatt och sen masa mig iväg på dubbelföreläsning nu på morgonen? Det var antagligen därför jag somnade sista halvtimmen på lektionen- är sliten! Hade en lite förhoppning om att komma hem, slänga på sig myskläder och sova på soffan nu, men så fort jag öppnade ytterdörren så möttes jag av kaoset i min lägenhet (har inte fått ordning sen jag flyttade upp), så jag fick ändra dagsplanerna. Får se hur mycket jag hinner med, 15:30 är det dags att dra på fotbollsturnering, hepp hepp! Jag kan tyvärr inte vara med och spela för mina benhinnor har pajat ur helt nu, men en grym hejarklack ska nog gå att ordna! :)
 

BFB- Blä För Blodpudding

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Skola och utbildning;
Första förmiddagen klar. Shit var många nya ettor det är! Är fortfarande ensam, har inte hittat någon riktig vän än, men det kanske kommer ikväll när vi ska iväg på fest och sen iväg till kårhuset. Hoppas! Petade i mig lite snabblunch nyss, blodpudding. Usch för det, varför ska det vara så bra att äta? Testade med keso, avocado, tomater och paprika men inget kunde dölja smaken. Sista skivan blodpudding åkte i soporna, det stod mig redan ända upp i halsen så det fick vara. Ny chans i morgon, då ska andra halvan ätas upp. Blä.
 

Mysfrukost

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Skola och utbildning, Träning;
Phu, jag tog mig upp ur sängen idag med- men det var knappt! När klockan ringde kvart i sex ville jag inget hellre än stänga av alarmet, byta sida och somna om. Meeen, hurtig som jag är klev jag upp, drog på mig träningskläderna och knackade på hos Idispidis och vi begav oss ut på en morgonpromenad. 44 härliga minutrar av frisk luft och jag blev som en helt ny människa, pigg och glad igen :) Så nu myser jag med en härlig frukost i lägenheten innan det är dags att gå till uppropet på skolan. Har inga egna föreläsningar idag utan kan ha fullt fokus på min träning och nollningen. Känns skönt att mjukstarta :) Kram så länge!
 

Välkommen hem<3

publicerat i Allmänt, Hemmet, Skola och utbildning, Träning;
Hallå! Idag har det varit full rulle hela dagen med en tidig, tidig powerwalk i morse för att sedan flytta resten av dagen. Är nu äntligen tillbaka i Sundsvall och det är med blandade känslor. Att ligga själv under täcket igen i min ensmhet är inte kul, jag vill vara hos mannen i mitt liv jämt och ständigt. Men jag vet att den tiden kommer, måste bara göra klart det här först. 4 år kvar, snart 3. Man måste tänka positivt! Fick ett fint välkomnande av min fina vän när jag kom hit. En lapp på bordet och hjärtan, ja då kändes livet lite lättare igen<3