En färgklick

publicerat i Allmänt;
God morgon Sundsvall! Så himla härligt att få vakna upp här en morgon, ingen spinning, vinterstudion på tv och sen frukost. Petade faktiskt i mig sista tuggan nyss, haha. Är väl inte så konstigt med tanke på att jag slutade min nattkonversation med frugan halv fyra. Nått slags rekord för mig, jag som brukar sova vid nio. 
Olivia begav sig nyss härifrån. Fick hjälp med att slänga i en färgklick i håret, utväxten började ta allt för mycket uppmärksamhet. Ikväll ska vi ut och äta så det kan vara kul att se lite bättre ut än en luffare. Längtar lite. This is my time to shine. 
 

Helg!

publicerat i Allmänt;
Nu är det helg! Startade dagen väldigt segt, tog mig knappt ur sängen faktiskt. Dusch, morgonmys och prick 14 dagar kvar tills vi flyger till Australien. 14 dagar. Tror jag ska sitta och titta på lite bilder idag för att låta pirret i magen komma lite mer. Sen ska jag väl försöka hinna plugga lite också, men det är ingen prio. Nu är det helg!
 
 

Skolmotivation

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Försökte hitta skolmotivation idag så gick och tog en fika med Tove. Gick inte precis bättre för det utan vi fastnade på stan, hamnade sen på kåren och nu ligger jag i sängen. Bästa platsen på jorden i min nya, fina pyjamas. Tittar på film och mår faktiskt himla fint. Nästan så fint som jag önskar!


Kvällsfika

publicerat i Allmänt;
Tiden springer iväg, idag är det onsdag. Ikväll ska vi tydligen på kåren, äta mat och dricka öl. Vi får väl se hur det blir för min del, är inte så pepp på det idag. Var uppe till tolv inatt för jag kunde inte sova. Såg klart känn ingen sorg igår och blev så oerhört tagen av filmen. Hatar att vara den känslomänniska jag är. It sucks! Gjorde i alla fall i ordning lite kvällsfika där vid midnatt i förhoppning om att kunna somna bättre. Det funkade faktisk. 
 

18 dagar kvar!

publicerat i Allmänt, Shopping;
Var hela dagen i Stockholm igår på Sh´bam kvartal. Sjukt trött på kvällen när jag kom tillbaka till Sundsvall, blev en jäkla massa resande. La mig och sov direkt när jag kom hem och inser idag när jag vaknar med ett ryck att jag inte ställt in matlådorna jag fick av morsan i kylen. Jävla skit! Hoppas inte jag blir magsjuk nu för jag ska banne mig ha mammas köttbullar!
Idag är planen att städa undan lite skolarbete innan resan. Är bara 18 dagar kvar tills vi åker nu! Sjuuukt nervig... Måste handla lite till resan idag också, hämta ut lite pengar på Forex osv. Det finns att göra, haha. 
Köpte nya shorts igår till Australien. Satt väl liiite tight, haha. Får banta ner röven på två veckor ;)
 

Sova- en omöjlighet

publicerat i Allmänt;
Ligger i sängen, försöker slappna av och sova. Känns som en omöjlighet. Kroppen gör ont i varenda liten del och mina tankar snurrar två miljoner varv i skallen så jag är alldeles yr. Mina vänner är ute och roar sig ikväll, jag laddar för en tidig morgon mot Stockholm, Sh'bam kvartal och sedan hemfärd mot Sundsvall. Jag vill ju också ha kul!!


Showtime

publicerat i Allmänt, Träning;
Fredag morgon. Jag älskar fredagar! Har precis kommit hem från syrrans uppvisning dom hade med skolan, musikalen showtime. Fantastiskt kul, sjukt duktiga kids och bra låtar. Fick rysningar flera gånger, fredagen kunde inte ha startat bättre :)
Laddar nu om, Sh´bam i någon timme innan det är dags att peta i sig redigt med käk och dra sig mot Hälsocenter. Är Les Mills maraton där ikväll, träning i flera timmar. Pump, Cobat, Sh´bam och Grit. Kommer somna ovaggad ikväll. Taggad!
 

Tuffe tåg

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Pluggat i skolan hela dagen. Jävla ekonomi att vara svår! Jävla skola överhuvudtaget. Finns så mycket annat som lockar nu, allt utom skolan. Vi får se när jag rycker upp mig. Förhoppningsvis efter Australien.
Tog två miljoner bilder på tåget. Försökte se snygg ut men det sket sig så jag visar väl den fulaste då. Puss!


STOP!

publicerat i Allmänt;
Ibland önskar jag att det bara är sådär lätt att glömma som alla säger. Sudda bort minnen, bilder och datum. Men det är inte alltid så bara. Allt jag gör lever vidare med mig varje dag, två miljoner tankar strömmar genom mitt huvud konstant och då vore det så lätt att bara glömma. Glömma allt. Men vissa dagar är speciella, vissa dagar vill man ha extra mycket kärlek och då kan man inte bara glömma. Det är inte alltid man får som man vill. Inte så ofta alls faktiskt. Idag är en sån dag. Ska titta på känn ingen sorg med mysfrugan, få utlopp för lite känslor och sen skylla på filmen. Filmer, kanske världens bästa grej om man vill gråta.
 

Fotbollskväll med mysig morgonöverraskning

publicerat i Allmänt;
Efter en svettig kväll igår med frugan i tv-soffan var det skönt att gå och lägga sig med vetskapen om att vi slipper glo på ett helt VM. Ett VM där Sverige ändå inte skulle kommit någon vart och så hade vi varit sura då i stället. Nej, tack Ronaldo för att du är så fantastiskt snygg, har fina pengar på banken och råkar vara bra på fotboll. Jag finns i Sundsvall, kom och hämta mig! 
Vaknar idag och ser att det har snöat! Trots att jag har tvättstugan hela förmiddagen så blev min dag räddad. Nu hoppas vi på mer snö så vi får lite julfeeling! 


Mysvecka

publicerat i Allmänt;
Jag älskar i vilken takt vi tar allting nu, jag och min blivande sambo. Ingen stress, minimalt med plugg och myskvällar. Precis som jag vill leva, för all framtid! Igår hade vi pepsikväll hos mig med helgskvaller, ikväll är det fotbollskväll med pepsi och popcoarn och imorgon är det filmkväll (Känn ingen sorg- längtar!) och pepsi. Så fint liv, vill inte byta med någon<3
Frugan vågar dessutom klaga på min äckliga Sh´bam-tå. Så fräckt! Så här blir det om man dansar en hel helg.
 

Motivationsbrist

publicerat i Allmänt;
Har motivationsbrist, är uttråkad, måste gå och handla senare i eftermiddag, jag fryser och det börjar bli mörkt ute. Vilken jäkla combo! Annat jämfört med igår det, då trodde jag att jag var oslagbar, haha. Nej, ska väl ta tag i det här med skola och så vidare. Sen, när jag orkar och har tid. För jag vill ju egentligen bara ligga i soffan, mysa, dricka te och kramas!
 

Mys

publicerat i Allmänt;
Livet är så himla fint just nu. Fina människor omkring mig, uppbokade dagar med saker jag älskar, bor i två fantastiska städer och om mindre än fyra veckor sitter jag i flygstolen på väg till andra sidan jorden. Australien. Måste jag berätta hur lycklig jag är? <3


På gymmet

publicerat i Träning;
God morgon! Startade dagen idag med en tur till gymmet. Fantastiskt skönt att vara tillbaka efter tre vekors uppehåll! Trodde dock att det skulle gå mycket tyngre än vad det faktiskt gjorde och det visade sig att i axlarna hade jag inte tappat så mycket alls. Så skönt! Laddar för en ny, kul träningsvecka :)
Min vän är tillbaka, har saknat den!
 

Man mår som man förtjänar

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Tillbaka i Sundsvall, iklädd one piece, mumsandes på riskakor med jordnötssmör. Ja, man mår som man förtjänar- oförskämt bra! I morgon drar skolan igång igen på riktigt och det känns som att motivationskurvan pekar uppåt. Vet inte om det beror på att det bara är drygt fyra veckor kvar tills vi hoppar på flyget till Australien eller om det helt enkelt är för att jag för en gångs skull är utvilad? Vi får se hur det känns i morgon efter de första föreläsningarna. Nej, en riskaka till sen blir det natti natti. Pus!
 

Heminredning

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Tycker det är så mysigt ute nu när det börjar bli mörkt, man kan mysa med tända ljus och jag har två rum att planera och inreda. Det ger mig inspiration och det känns så himla bra! Här hemma i Jäderfors ska jag inreda en av mamma och pappas skrubbar, dels för att få ett eget litet krypin att själv komma undan i, men även för att tända en gnista hos mamma och pappa att städa ur lite onödigt skit. Så typ två flugor i en smäll, haha. Har hittat en jättefin tapet, har planerat utstyrseln och ser ett ungefärligt rum framför mig som jag kommer att stortrivas i! 
Sen är det ju en planerad flytt i Sundsvall också och även där måste det införskaffas lite nytt om det hela ska bli bra. Sprang på en snygg, byggnadsbar förvaringsmöbel idag på Rusta som dessutom var på rea! Funderar på att slå till på en gång så har jag tills det är dags att flytta. Tänker mig även en ny, lite mindre bokhylla, en sån som ser ut som en trapp ni vet. Tror det kommer bli bra, och mysigt! :)
 

Spinninglördag

publicerat i Allmänt, Träning;
Igår var det Idol- fredag, idag är det spinning- lördag. Helgerna har sina bestående traditioner, haha. Ska alldeles strax sticka till Sandviken och svettas i 45 minuter och sedan leda Bliss i en timme. Vi ställde ju in dansklassen helgen innan min tenta så jag kunde plugga då, därför tar vi igen den dagen idag. Så nu blir det mycket dans, för klassen i morgon ligger kvar precis som vanligt :)
Pst. Visst var det skönt att Matilda äntligen åkte ur Idol igår? Tycker inte alls hon platsar och jag höll på att dö av nervositet när det stod mellan henne och Elin. Det är hästlängder i skillnad även om båda såklart är duktiga på sitt vis :)
 

Äntligen!

publicerat i Allmänt, Träning;
Hallå! Har dansat Sh´bam hela förmiddagen och har tagit en liten lunchpaus nu för att peta i mig lite kolhydrater. Behöver mer energi så jag kan fortsätta dansa någon timme till innan det är dags att åka till salen ikväll och köra ett pass med alla grymma deltagare, längtar! Blev så himla glad idag för fick nyss meddelande om att min mobil äntligen har skickats med posten så jag hoppas, hoppas, hoppas att den kommer i början av nästa vecka. Är så trött på att släpa runt på två mobiler nu så det är inte klokt. Två mobiler som man dessutom inte kan göra ett dugg på. Jag fattar inte hur man överlevde för några år sedan, utan mobilen har man ingenting!
Bjuder på en bild på mig och Linda från helgens Ladies Night!
 

Jobbdag

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Skola och utbildning, Träning;
Phu! Vilken lång dag det har varit idag. Klev upp halv fem och åkte till arlanda för att sedan flyga upp till Luleå. Jobbade lite extra där idag med att marknadsföra Sandvik och En svensk klassiker. Träffade många nya människor och hade en riktigt fin dag i Luleå. Första gången jag var där och det bjöds på snö- så himla härligt. Blev alldeles varm inombords och jag kunde inte sluta le. Älskar vintern så mycket!
Sprang även på lite gamla klasskompisar och det var så kul att ses igen. Händer inte allt för ofta, men när det väl händer så är den stunden värdefull. Nu ska jag hoppa bums i sängen, är så trött! Imorgon väntar en dag full av  Sh´bam och Blissdance- weeehå! 
Funderar på ett par nya Sh´bamskor, men det är ju en hel djungel av gobitar att välja mellan!
 

Fina naglar

publicerat i Allmänt, Träning;
Åh vad jag är nöjd med mina naglar. Är ju så himla fräscht och fint! Jag gjorde dom inte så långa den här gången och därför känns dom inte ivägen heller. Helt klart bättre med korta naglar, nu kanske det alltid blir fina naglar om jag trivs lika bra med dem om någon vecka :)
Har övat in Sh´bam 13 nu på eftermiddagen. Ny release väntar inom kort och det är så kul! Älskar att dansa, man får verkligen utlopp för sina känslor och ett pass slutar alltid med att man har ett leende på läpparna. Sh´bam are awesome! <3
 

Tydliga instruktioner

publicerat i Allmänt;
Hittade en lapp i morse när jag vaknade. Rakt på sak, tydliga instruktioner och en liten skiss för att förtydliga lite extra. Var bara att lyda, bossen har talat, haha.
Idag är det en fullsmockad dag. Ska alldeles strax iväg och fixa naglarna och det ska bli så kul att få fräscha till dem igen, var evigheter sedan jag hade fransk manikyr! Sen väntar 7- årskalas och ikväll är det dags för Sh´bam. Som sagt, mycket att göra, lite tid. Önksar dig en fin onsdag så länge, kram<3
 

Sambos!

publicerat i Allmänt, Hemmet;
God morgon! Startade dagen med lyxfrulle á la Tove idag; ägg och bacon. Måste vänja mig vid det nu eftersom jag och hon ska bi sambos i vinter :) Min fina, lilla 13 kvadratare är nu uppsagd och det är med fjärilar i magen som jag lämnar den. Lite skräckblandad förtjusning är det ju men mest kommer det bli roligt. Nu får vi leva ut det omtalade studemtlivet ordentligt, haha.
Idag är det dags att åka hem till Sandviken. Lägenheten är i ordning och jag ska packa klart det sista, sen så är det dags att hoppa på tåget :) Fullspeckad vecka väntar med nagelfix, kalas, massa träning, en tripp till Luleå, förhoppningsvis lite vila (bara om det finns tid över, haha), och mys med familjen :) 
 

Kärleksprogram

publicerat i Allmänt;
Fan vad jobbigt det är med kärleksprogram när man själv inte är kär! Mitt favoritprogram åkte från topp ett ner i botten. Rutten kväll, min ljusmys- belysning känns inte så mysig mer. Fönar håret och hoppar i säng. Puss!
 

Hipp brud!

publicerat i Allmänt, Shopping;
Vilken skitddag det har varit idag! Kommit in helt olpanerade saker i mitt liv som jag inte alls har haft tid för, men som jag har varit tvungen att prioritera. Sjukt drygt! Är nu dessutom helt utan telefon då min nya iPhone inte har kommit eftersom jag har köplats 34 hos Halebop! Nummerflytten skedde idag men min gamla mobil är fortfarande operatörslåst så jag hade ingen användning för mitt nya simkort som jag fick för att kunna använda idag fram tills att min nya mobil kommer. Vilken soppa! Så efter 4 timmars krånglande slutade det hela med att jag köpte en ny, hipp, kontantkortstelefon som jag bara kan ringa och smsa på, men som har mitt telefonnummer kvar. Så jag får väl leva med den skroten tills Halebop kan snabba på min leverans. Så, jävla, less!
 

Städdag

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Efter en tentaperiod ser inte lägenheten speciellt rolig ut. 10 gånger värre än en ungkarlslya, så illa vågar jag nog påstå att det är hos mig nu, haha. Men idag ska moppen fram och lägenheten ska få sig en ordentlig omgång in i minsta lilla vrå. Måste även ner på stadens gator och torg för att fixa min mobil, köpa lite mat och sedan greja en och annan bok till mitt skolarbete som ska skrivas. Är mycket nu, men lika bra att hålla glöden uppe så länge som man är ledig och har "tid över" :)
 
 

Ny cykel

publicerat i Allmänt, Hemmet, Shopping;
Sundsvall kan vara så sjukt mysigt. Speciellt om det är söndagkväll, regnet smattrar utanför fönstret, täcket är nere i soffan, tv:n står på i bakgrunden, ljusen är tända och godispåsen är i famnen. Mår som en gud och det här får avrunda en fin, välbehövlig, ledig, helg<3
Var i väg och ordnade en ny cykel med mamsen och papsen i helgen eftersom min blev stulen för ett par veckor sedan. Finaste cykeln. Lyckligaste tjejen<3