Matkasse

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Så var karusellen igång- igen. Vaknade igår morse med utslag i ansiktet, samlade i ett enhetligt område väldigt liknande eksem. Jag har under våren haft problem med liknande symptom och har varit på flera läkarbesök där de har testat lite olika behandlingar, men ingenting hjälper utan eksemen kommer tillbaka. Är riktigt trött på att få dom här eksemen nu, och önskar SÅ mycket att dom bara kunde göra ett allergitest på mig och se om jag kanske är överkänslig mot någonting. För ärligt så ser jag inget annat samband, eftersom eksemen kommer och går lite som dom själv vill och känner för.
Jag tänker att jag avvaktar med att ringa läkaren och själv ser hur lång tid det tar för eksemen att läka ut. Blir det outhärdligt, då ringer jag. Men jag är så trött på den här karusellen nu. V I L L   I N T E!
Jag och Erik har förresten bestämt oss för att testa det här med matkasse framöver. Vi har riktigt dåligt med inspiration, vi äter alltid sam- samma, och ingen av oss känner att vi har varken tid eller lust att springa på mataffären. Nu har vi beställt en färdig 5- dagarskasse som vi kan hämta ut på måndagar någon gång när det passar oss mellan 17-21. Känns perfekt för oss, speciellt när vi inte blir bundna till att behöva vara hemma mellan en viss tid heller, utan vi kan åka och hämta när vi känner att det passar. Första kassen kommer om drygt 1 vecka, får se om det är som vi tänkt oss.

MIn härliga tisdag

publicerat i Allmänt;
Jag sitter just nu och sippar på en kopp te. Jag försöker lära mig det nya planeringssystemet som Sandvik använder sig av, samtidigt som jag försöker förstå vad hela avdelningen faktiskt abetare med och i vilken roll som jag kommer in. Det är mycket i början, men jag känner att jag måste få ge det tid. Jag kan inte vara bäst från början, men jag måste ge det en ärlig chans. Jag är driven. Jag är engagerad. Jag kan.
I eftermiddag ska jag flexa hem lite tidiare från jobbet och gå på en topp till tå- behandling tillsammans med syrran. Känns ganska lyxigt att kunna göra det en tisdag, dessutom med en sliten kropp från helgen. Jag behöver det här! Sen ska jag ta det lugnt resetn av kvällen. Sippa på ytterligare en kopp te, pussa på min pojkvän och njuta av min härliga tisdag.
 
 

Måndag

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Hej! Vad länge sedan det var att jag kikade in här. Tiden har som inte räckt till på det senaste och det har hunnit hända mycket sen jag skrev någonting sist. En av de större grejerna som hänt är att jag i fredags påbörjade mitt livs första riktiga jobb! Jag är fortfarande anställd på Sandvik men har nu bytt avdelning och kollegor, och min tjänst är nu en traineetjänst som underhållsingenjör. Även om jag bara är inne och snurrar på dag två i arbetslivet så känns min nya tjänst väldigt rolig och lärorik, och mina kollegor här på avdelningen känns verkligen trevliga och välkomnande.
Utöver det deltog jag och Erik i en lagtävling i Crossfit både lördag och söndag, Uppsala Throw Up. Riktigt häftigt arrangemang och verkligen roliga tävlingar. Jag och Erik är båda nya inom Corssfit, så med en placering på plats 41 av 90 anmälda lag är vi verkligen nöjda med helgens prestationer. Nu är vi båda sjukt pepp på kommande tävlingar och ännu hårdare träningspass för att ha chans att nå ännu högre placeringar.  
För att nämna lite mer aktiviteter så har jag varit upp till Sundsvall och redovisat mitt examensarbete, jag har varit på KTH som ingenjörsrepresentant och marknadsfört Sandvik, samt att vi har hållit i löpträningen inför kommande start i Lidingöloppet.
Nu väntar lite lugnare tider i livet, och jag hoppas ha tid att kika in här med lite mer jämna mellanrum igen.