Inventering

publicerat i Allmänt;
Hej på er finisar! Har varit en proppfull dag idag med massvis med saker att göra! Började med en heldag på högskolan för att fortsätta med logistikkursen som jag läser på distans. När dagen på högskolan var över åkte jag genast till min favvo matbutik här i stan för att inventera varor. Eftersom jag är en person som är arbetsnarkoman så kommer ni märka ganska tydligt hur jag far & flänger och är med på allt.
Såklart krånglade det även till sig för mig idag. Nämnde tidigare att jag har sånt flyt med att lyckas få många av jobben som jag söker. Men, det har sina nackdelar det med. Som idag till exempel. Var inne på högskolan, fick erbjudande om att vara med och lära mig en koreografi till söndag, tackade nej då det skulle bli stressigt men bad om att få ta den imorgon i stället. Då det gick att ordna tog jag extrajobbet i butiken och tyckte det hela var för bra för att vara sant när jag faktiskt fick ihop det. Vad tror bi händer? Idag ringer dom från mitt extrajobb och undrar om jag kan rycka in som spinninginstruktör MEN tvingas säga nej till mitt första, seriösa extraknyck som instruktör då jag lovat matbutiken. Kändes så hemskt och har haft ont i magen hela dagen. Jag hoppas dom är förstående...
Erik står och lagar vår middag nu ( jag vet att det är sent!!!), men så blir det när han prioriterar tv:n före maten och när bruttan inte finns hemma och kan tjata. Kan bara säga en sak: skyll dig själv! :)

Lussebullar

publicerat i Allmänt;
Hej på er i mörkret. Jag har precis krupit upp i soffan efter kvällens mysiga lussebullsbak<3  nu luktar det så fantastiskt juligt i lägenheten så nu kan man inte annat än längta till julafton. Har bara tjuvat en bulle än så länge men i skrivandets stund känner jag suget i magen efter ytterligare en. Ha en mysig kväll i mörkret<3

Extrajobb

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag.
Jag kan inte förstå hur jag kan ha sånt flyt faktiskt. Jag söker rätt så mycket extrajobb och sådär och jag lyckas få det mesta. Inte nog med att jag får allt, det ska ju alltid köra ihop sig för mig också så allting ska hända samma dag. Men av någon konstig anledning råkar jag alltid reda ut det också utan att behöva anstränga mig sådär extra mycket. Det är faktiskt ganska skönt. Liksom att pengarna bara rullar in, jag är populär och jag vet att folk vill ta del av mig. Det är fantastikst och jag hoppas min tur håller i sig. För, ärligt känns det som att det hela orde slå tillbaka snart?

Extrajobb jag sökt och lyckats få:
Reklamutdelare
Träningsinstruktör
Kassabiträde
Skolfröken/fritidsledare

Sen har jag även mitt ordinarie arbete på 50% samt högskolestudier på 50%. Hur jag får tiden att räcka? Ja, det är ett evigt pysslande, men det går om man vill.

Middagstips

publicerat i Allmänt;

Eftersom jag är fruktansvärt hungrig såhär i lunchtid tänkte jag dela med mig ett oerhört enkelt recept på ett gott samtidigt som det är nyttigt, middagstips :)

Lax med pressadpotatis och rom & rödlökscreme
Ingredisenser
Potatis
Lax (gärna färdiga bitar i förpackning)
Grovsalt
Salt
1 burk cremefraiche
1 rödlök
½ burk röd fiskrom

Gör såhär:
Börja med att skala potatisen. Koka sedan upp potatisen i lite salt. När potatisen är klar, pressa den i en potatispress.
Tag fram en ungsfastform (sådan som man brukar göra potatisgratäng i). Fyll hela botten med grovsalt. Lägg sedan i fiskbitarna i formen. Salta gärna fisken lite lätt på ovansidan med vanligt salt. Ställ in i ugnen på 200 grader och tag ut när potatisen kokat färdigt.
Använd nu en skål att blanda till såsen i. Häll i burken med cremefraiche och en halv burk röd fiskrom. Rör om detta. Finhacka sedan rödlöken och blanda i den i röran. Toppa med lätt saltning.

Kan serveras med en god sallad eller bara som den är.

Gott va? Jag har fått receptet av min kära moder, och det är jag tacksam för.
Smaklig spis!


                                      

Jag vill ha sovmorgon!

publicerat i Allmänt;
God morgon finisar!
I morse hade jag kunnat betala dyra pengar för att ha fått stannat kvar i sängen och sovit lite till. Var oerhört trött och ville inget annat än att sova kvar. Antagligen berodde det på att jag inte sovit ordentligt inatt då jag flera gånger vaknat av att jag har trott att jag sovit över, och det hela började redan vid halv två tiden inatt. Sen när klockan närmade sig fem så vaknade jag var femte minut. Usch vad jobbigt! Sen ringde klockan sex och det var bara att masa sig upp.

Fast, jag blev lite sur på Erik i morse... För, det är alltid jag som får gå upp först (eftersom jag brukar vara ganska morgonpigg och inte han (han är som en död sill)), och gör frukosten till båda två och sen är det även jag som dukar av all frukost. Men i morse trodde jag att det skulle bli lite annorlunda. Eftersom Erik var vaken hela tiden efter att klockan ringt (bara det att han låg bara kvar och drog sig i sängen), trodde jag att han kunde vara bussig och gå upp och göra frukosten en morgon eftersom han visste hur trött jag var då jag somnade om och somnade om efter det att klockan ringt och vi var tvugna att gå upp. Men icke! Han låg kvar och mös ända tills frukosten var färdig preciiiis som varje morgon. Då blev jag lite sur...

Nu sitter jag på jobbet och försöker jobba med tunga ögonlock som hela tiden vill slockna. Man kanske borde testa vuxenlivet och hämta en kopp kaffe? Tjing på en stund

Toabesök

publicerat i Allmänt;
Jag kom nyss på mig själv med en väldigt rolig sak och kunde inte sluta skratta för mig själv. När upptäcker man egentligen att man är trygg i varandras sällskap när man flyttat ihop och att man vågar dela allt med varandra? Jag har svaret. Det är när man upptäcker sig själv sitta på toan med öppen dörr! Hahaha. Som att Erik är intresserad av vad jag har för mig där inne, men så blir det när man älskar någon då delar man exakt allt tillsammans till och med toabesöken, hihi:) ha en fortsatt mysig kväll för det ska jag<3

Gå, Cykla eller ta bilen?

publicerat i Allmänt;
God morgon på er denna kalla måndagsmorgon. I morse var det stora problem att ta sig till skolan. Jag tänkte ge cykeln en chans, men jag insåg ganska snabbt att jag borde ha lämnat den hemma och antingen bara gått eller tagit bilen. I stället fick jag släpa (dra) cykeln hela vägen till jobbet. I vanliga fall brukar det ta ungefär 15-20 minuter för mig att cykla, men idag tog det 50 minuter för mig att ta mig till jobbet. Helt otroligt! Men, jag ska absolut inte klaga eftersom jag äntligen fått min efterlängtade snö (även om det bara ligger 1mm på backen så räknas det), hihi. Ha en fin dag!

                                  

Efterlängtade snö

publicerat i Allmänt;
Så då fick vi lite snö till första advent ändå. Det blev så mycket högre julstämning och så mycket mysigare med julskyltning och julpynt nu :) undrar om det var någon "där uppe" som hörde mitt klagomål i morse att vi inte hade någon snö, hihi. Hursom, nu ska jag och Erik mysa ett tag innan det är dags att sova. Känner mig rätt sliten efter gårdagens bravader. Kramis<3

1:a advent

publicerat i Allmänt;
God morgon såhär i juletid. Nu var det länge sedan jag skrev men jag och Erik har haft så mycket för oss dom senaste dagarna. För att dra det hela lite snabbt så kan jag berätta att i fredags var vi hemma och baka rågsiktsbröd nu till julen. Igår var vi först till en butik i Uppsala med fantastisk inredning, sen var vi runt på lite butiker i Gästrikland och köpte julpynt. Sen var vi hem till mormor en sväng, hjälpte dom med adventsgranen och jag fick hjälp med min stickning (som för övrigt går väldigt bra, har hunnit ganska långt). Sen började gårdagen lida mot sitt slut och då var vi på pappas spelning med JUST IN CASE. Bilder kommer inom kort! Dom var grym och det var ett trevligt avslut på lördagskvällen :)
Nej, nu ska jag och Erik hoppa ur sängen och gå upp och äta adventsfrukost :) julkramar från oss<3

Julstäda köket

publicerat i Allmänt;
Äntligen får jag andas ut för idag, phuu! Det har i princip varit full rulle sen jag vaknade i morse. Jag började dagen med en timme spinning innan jag åkte till jobbet. Jag gjorde min arbetsdag, sa hej till Erik och han åkte i samma stund som vi precis träffades eftersom han skulle iväg och hjälpa Sarbast.  Då satte jag igång med vårat gigantiska (alltså jag lovar er, det är enormt!), diskberg. När diskstället var fullt (hade bara diskat cirka en tredjedel!), så satte jag igång att julstäda köket. När jag fick upp gardinerna så blev det så humlans mysigt :) som ni märker hann jag inte göra någon middag, så set fick bli som det blev med mackor i stället. Laddar mentalt för min sushilunch imorgon då eftersom jag inte heller har någon matlåda :)
Har precis, precis krupit ner ensam i sängen eftersom Erik inte kommit hem än. Ska ta itu med stickningen så vantarna blir färdig i god tid och kan slås in i ett paket :) dröm sött allihopa<3

Rät eller avig

publicerat i Allmänt;
Snart dags att sova igen för oss kvällströtta människor. Har inte blivit speciellt mycket gjort för varken mig eller Erik idag. Medan han var iväg på fotbollsträning så var jag hem till min mormor och morfar en sväng så att mormor kunde hjälpa mig igång med stickningen av vantarna jag skrev om för någon dag sedan. Var superskoj och jag hade lite talang kvar trots att det var hela fem år sedan jag stickade sist :)  riktigt skoj och mys var det. Satte även upp ett mål till söndag som jag hoppas hinna med :) men i all julstress får vi se om jag hinner. Nu slocknar snart dom små lysande, så natti natti<3

Stress

publicerat i Allmänt;
Jag orkar ingenting, känner att jag har massor att göra, men jag vet inte vad jag har att göra, så därför har jag ingenting att ta tag i heller.. Jag vet inte varför jag känner som jag gör, men oavsett varför, så är det verkligen jobbigt..
Bara för att jag skrev sådär nyss så kom jag på massa saker som skulle behöva göras:
* Julstäda vardagsrummet
* Julstäda köket
* Julstäda toaletten + hallen
* Träna på spinningprogrammet tills imorgon
* Påbörja mitt arbete på nästa inlämninsguppgift i logistiken
* Baka rågsiktsbröd och lussebullar till söndag
* Stryka
osv. osv.

Men vad ska jag göra idag då? Jag ska antagligen öva på spinningen (eftersom jag MÅSTE), sen måste jag laga middag och sen ska jag åka till mormor och sticka. Så, som vi ser blir min evighetslista kvar, och jag känner mig fortfarande jättestressad trots att jag trodde jag skulle lugna mig en aning om jag fick skriva av mig. Tyvär hade jag fel, så nu måste jag sätta fart!

Resultatet

publicerat i Allmänt;
God morgon på er sötisar! Är så fruktansvärt trött idag, jag förstår inte vad som är felet? Hoppas det inte är någon elak basill bara som letat sig in i kroppen. Var till och med så trött så jag tog bilen till skolan, och det händer inte ofta ska ni veta. Bäst att sätta lite fart, har en inlämningsuppgift som ska in i logistiken idag, och jag har inte ens börjat på den.
Kramis <3
(Lovade en bild på hur sovrummet blev igår, så här kommer dom)
Nu är det här bara en bild på själva gardinerna, tänk sen när allt pynt kommer till också! Borde kanske lägga ut en ny bild då så man får se helheten.

Städning till tusen

publicerat i Allmänt;
Äntligen var det dags att få gå och sova! Det är verkligen det bästa jag vet. Men det sjuka är att jag längtar efter det igen så fort jag vaknat på morgonen. Helmysko, jag vet, men det är ju så mysigt och skönt under täcket :)
Från att jag kom hem idag har jag adventsstädat sovrummet och satt upp dom nyinskaffade julgardinerna (som för övrigt var lättstrukna vilket var ett STORT plus i kanten), samt att jag lagt på dom egenbroderade juldukarna med små nissar på, på sängbordet. Det blev så mysigt här inne i sovrummet! Näst på tur på inköpslistan blir juliga sängkläder så att vårat sovrum kan få en ännu högre mysfaktor :) nej, nu ska jag passa på att njuta av dagens hårda arbete genom att ge mig själv en god natts sömn. Vill ni se hur rummet blev efter dagens städning så håll utkik imån. God natt sötisar<3

Julklappstips!

publicerat i Allmänt;
Gissa vad som hände nu när jag cyklade ner på stan på lunchen för att inhandla allt material som behövs för min påhittiga julklapp, JO det snöade! Jag trodde inte det var sant först när jag såg att min jacka blev lite, lite vit. Men, såklart varade det inte länge utan snöet övergick ganska snabbt till regn.

I alla fall så var jag ner på stan och köpte stickor och lovikka-garn. Alltså den perfekta julklappen! Tänk vad roligt att få ett par hemmastickade lovviavantar som dessutom är jättevarma. Och det bästa är att det inte bara är en fin present att ge bort, det är ju värsta roliga och mysiga julpysslet på köpet :) Tänk att krypa upp i soffan en kall vinterkväll innan jul med julpynt i lägenheten, värmeljus tända, julskivan är påslagen och du själv har krupit in under filten med glöggmuggen på bordet och så stickar du en julklapp som du vet att kommer bli oerhört omtyckt. Åh vad jag längtar tills jag får sätta igång med stickningen<3

Farbror Frost

publicerat i Allmänt;
God förmiddag allihopa!
Cyklade till jobbet i morse igen och gissa om det var kallt ute! Brr, ett under att jag inte frös till is. Är så himlans halt ute nu också, och jag som inte är van att cykla på hösten/vintern är så himla rädd för att ramla. Så fort det kommer en isfläck så skriker jag lite tyst. Jag undrar vad folk omkring mig ska tro, haha.
När jag kom fram till jobbet såg jag ut som Farbror Frost, ni vet, han som man alltid fick höra i sagoböckerna av farmor när man var liten :) Nej nu måste jag sätta lite fart, ha en fin dag för det tänker jag <3

Läggdags

publicerat i Allmänt;
Så. Då var det dags för sista gången idag då, att knåpa ihop några avslutande meningar innan det är dags att släcka dom små blå. Har märkt att det är rätt stressigt faktiskt att ha flyttat hemifrån, och man får prioritera bort saker i sitt liv som tidigare har varit så självklar för mig. Lite jobbigt är det faktiskt, för det är alltid något/någon som blir drabbad av mitt beslut. Som idag till exempel: slutade jobbet 16:10 och då cyklade jag hem. Var hemma 16:45 och tog då ett mellanmål för att orka med träningen som skulle börja 18:00. Skyndade mig att sätta på en tvättmaskin, och rensade torklinan från torr tvätt innan jag skyndade mig att byta om och åkte till träningen. 19:30 var set roliga över, satte mig i bilen och åkte hem och tog tag i matlagningen, hängde den färdiga tvätten, käkade och sen hoppade jag in i en vaaarm dusch som jag tyckte jag var väldans förtjänt av. Till råga på allt ställde jag mig och tog tag i diskberget som blivit efter helgen och nu ska jag göra min spinningläxa som jag har tills torsdag. Vad blir lidande istället då? Jo både sambon och logistikkursen blir lidande, så jag får helt enkelt ta igen sen förlorade tiden med dom..... Senare när jag har tid :) nu blev inlägget aningen längre än vad jag från början tänkt mig, meeeen, det kan väl vara trevligt en gång det med, hihi. Sov sött på er<3

Tatuering

publicerat i Allmänt;
Så har jag helt snöat in på att göra en tatuering igen. Jag lyckades ju inte ta mig iväg och göra den förra som jag var sugen på, vilket jag fortfarande i och för sig är, men jag är så osäker på var jag ska göra min första någonstans. Den förra jag tittade på var en fjäril som jag ville ha på magen. Den jag tittar på nu ska sitta sådär litet och fint bakom örat. Dock tittar jag på fjärilar igen och det kan bli för mycket med en massa fjärilar överallt på hela kroppen om jag senare bestämmer mig för att göra den på magen också.

Jag är lite osäker, och så länge som jag tvekar tänker jag inte göra någon alls. Men jag är bra sugen. Titta själv och avgör vilken du tycker är finast. Kramis<3

Dammsugning

publicerat i Allmänt;
God morgon alla morgonpigga!

Jag har lagt märke till en grej. När man flyttar hemifrån så är det väldigt sällan som man tar fram dammsugaren och verkligen dammsuger. Oftas så står bara dammsugaren framme på golvet för att det ska se ut som att man dammsugit fast man i själva verket inte har gjort det. Dock märker man när äckligheten börjar stiga, alltså när dammråttorna springer ikapp med en när man går längs golvet, och det är då dags att använda sig av sin lilla sugkamrat. Det var mycket lättare förr när man bodde hemma hos mamsen, för då blev det verkligen dammsuget en gång i veckan så man slapp springa omkring och nya hela tiden, haha. Meen, jag antar att man lär sig med tiden.

Kram på en stund <3

Förlovad 1 år <3

publicerat i Allmänt;

Såhär på kvällkvisten ligger jag helt utslagen i soffan med gylfen i byxorna uppknäppt. Så skönt att bara mysa omkring i lägenheten och bara göra det man själv känner för. Har ju faktiskt varit en ganska händelsefull dag idag med två kalas samt att vi har hälsat på min fina mormor och morfar en stund på eftermiddagen mellan de båda kalasen<3. Erik har redan hunnit krypa till kojs också och det säger ganska tydligt att vi är utslagna efter dagen då han i vanliga fall är en extrem nattmänniska. Jag ska snart krypa ner i sängen jag med och mysa med min fina sambo som jag idag har varit förlovad med i ett helt underbart år <3 Är så fantastiskt att vår kärlek har varit så stark i fyra år nu. Jag älskar honom mer än allt på jorden och jag hoppas sååå att vi kommer få en fin framtid ihop <3 Speciellt när längtan om ett barn är så stor för oss båda.

Tänkte bjuda på en bild från vårat supermysiga sovrum. Erik har gjort det så mysigt med belysning runt sängramen och jag tänkte att det kanske kan ge insipration till andra som också flyttat hemifrån och vill "pimpa" upp lite enkelt bara med någon detalj som inte är allt för dyr. Jag tycker att det här lilla ökade mysfaktorn rejält och det kostade bara lite belysning för 99:- plus lite tejp. Kram på er <3

Frukost på sängen

publicerat i Allmänt;
God morgon sötisar :) själv har jag haft en fantastisk morgon med ett fint uppvaknande då min fina Erik kom med frukost på sängen<3 så himla mysigt! Och det ofattbara är att frukost på sängen smakar så himla mycket godare än om man äter den vid köksbordet, konstigt nog.
Nej, nu måste jag skynda mig upp. Vi ska iväg på två kalas idag, dels till Eriks storasyster som också heter Elin (sänder en varm tanke till henne), men också till min kusin som fyllde år i måndags. Fullt upp idag alltså. Ha en mysig dag allihopa <3

Spadag

publicerat i Allmänt;
Så var dagen över och jag ligger och myser med världens finaste sambo i soffan<3 vi två har haft en helt fantastisk dag idag med först en frukost på fiket nere i centrum och sen fortsatte den med en heldag på spa i högbo vilket var så himlans mysigt! <3 skönast av allt var den 50 minuter långa helkropps massagen :) vi toppade dagen med trerättersmiddag ute- muuums! Det var länge sen Erik och jag hade det såhär mysigt tillsammans så jag tycker verkligen vi två var värda det. Dels för att jag har namnsdag idag (Elisabeth), hihi, men också för att min älskling och jag faktiskt har varit förlovade ett helt år imorgon! <3 så ofattbart! Tiden har sprungit iväg och jag är lyckligare än någonsin. Nu ska jag fortsätta mysa med min finis innan vi ska matta oss :)
Ha en mysig lördagskväll <3

Familjemys

publicerat i Allmänt;
Såhär på fredagskvällen ligger jag hemma  i mamma och pappas soffa och myser, preciis som förr, så mysigt! Vi har faktiskt varit på bio idag min fina familj och jag <3. Tintin fick det bli även om han inte är min absoluta favorit. Sen avslutades det hela med en middag på vår fina restaurang i kära jäderfors. Synd bara att jag ätit alldeles för mycket popcorn så jag inte alla var hungrig. Men vad gör det? Huvudsaken är att få vara med dom man älskar allra mest och bara mysa<3
Ha en fin fredagskväll, det tänker jag fortsätta med<3

Äntligen, äntligen Volvo

publicerat i Allmänt;
Så himlans roligt att vi äntligen har fått vår finfina bil. Jag är redan frälst vid den även om jag var tveksam på färgen från början. Men jag är faktiskt riktigt nöjd och kommer inte vilja byta bort den på ett långt tag framöver. Den här bilen ska förhoppningsvis både få stå ut med det ena och det andra med allt i från matspill till bebiskräk innan jag ger upp den för en bättre variant, hihi :)


Mössmys

publicerat i Allmänt;

God morgon fina vänner :)
Sånt himla härligt knastrande vinterväder i morse. Frosten låg som ett snötäcke på marken och det är så mysigt! Då var det dags att ta på sig vintermössan som jag fyndade för ordinarie pris för bara 50:- för nåra dagar sen. Både söt och skön, bättre kan det inte bli.

Fullsmockad dag

publicerat i Allmänt;
Hej på er finisar! Har varit en fantastiskt dag idag med härlig kyla i luften och en massa aktiviteter inbokad i kalendern. Morgonen började med ett stenhårt entimmes spinningpass där jag faktiskt var instruktören under 30 minuter vilket var så himla nervöst innan, men så fruktansvärt roligt när man satt där på cykeln :)
Styrde sen kosan mot skolan för två timmars studerande och sedan var min arbetsdag avklarar för idag vilket var himla skönt då jag annars är knodden som sitter kvar efter skoldagen är över haha.
På Kvällskvisten pös jag iväg på kick off med mina fantastiska klasskompisar och vi hade en mysig kväll tillsammans <3 sånna myskvällar borde vi ha oftare.
Nu ska jag sova bredvid världens finaste <3

Logistik

publicerat i Allmänt;
Sådär, kirrat och klart. Nu har jag lämnat in min första inlämningsuppgift i Logistikkursen som jag läser på distans. Det känns väldigt skönt, så nu ska jag hem och unna mig själv en lugn eftermiddag med lite poande i lägenheten. Sen ska jag mysa med min fina sambo när han kommer hem från sin fotbollsträning <3

Mitt i veckan

publicerat i Allmänt;
Vaknade väldigt utvilad i morse eftersom jag och Erik gick och la oss så tidigt igår. Det är så himla skönt att vakna upp och känna sig pigg och slippa kampen mot väckarklockan. Dessutom känner jag mig mycket piggare från förkylningen idag så det kanske lönade sig att vila ut kroppen ordentligt?. Dock blir det ingen träning för mig ikväll heller eftersom jag bör vila ut mig rejält till mitt spinningpass imorgon som jag ska leda. Är så nervös över det!

Väntar med spänning till eftermiddagen eftersom vi får bilen som vi har köpt idag :) Ska bli så skönt att få en bil som man vet att fungerar så man slipper oroa sig att man ska bli stillastående någonstans längs vägen varje gång man är ute och åker. Kommer bild ikväll :)

Kram <3

Kär och galen!

publicerat i Allmänt;
Idag på eftermiddagen när jag kom hem från jobbet så blev jag så himla arg och besviken på samma gång! Det luktade cigarettrök i hela lägenheten och vi visste inte varifrån det kom. Så det tog ett tag innan jag med min detektivnäsa hade identifierat varifrån lukten kom. Tillslut hittade jag ett utsug därifrån röklukten kom. Jag började leta efter nummer till hyresvärden men insåg ganska snart att det inte skulle vara någon ide att ringa förens imorgon bitti så, så får det bli.
Busade med Erik idag i köket. Höll på ganska länge tills vi märkte att en gubbe med gåstavar stannat utanför vår balkong och tittar in på oss. Hahaha det var så pinsamt! Så det hela slutade med att Erik lyfte upp mig och sprang in med mig i sovrummet. Där tog vi skydd tills gubben gått sin väg.
Eftersom jag varit vaken till närmare halv tolv två nätter på raken nu så är det kanske inte så konstigt att jag är trött nu klockan åtta. Därför är det dags för mig att krypa till kojs.
Dröm sött alla fina människor<3

Vintern närmar sig

publicerat i Allmänt;

God förmiddag allihopa!
Blev så lycklig i morse när man fick skrapa rutorna på bilen för det betyder att vintern och framförallt Julen är påväg. Det är så mysigt när det första snötäcket lägger sig på marken och det genast blir en aning ljusare ute. Dessutom kan man plocka ner längdskidorna från hyllan och sticka ut i spåret på en härlig runda en kall morgon med en sisådär -10 grader och strålande solsken. Kan man annat än längta?
Leta fram vinterkläderna för nu är det förhoppningsvis inte långt kvar, hihi :)

Kram på en stund 

Underbara måndag

publicerat i Allmänt;

När jag kom hem från jobbet idag blev jag så glad. Jag möttes av min fina pojkvän som stod och strök hela tvätthögen som bara har vuxit och vuxit med tiden. Och det var inte allt! Han avslutade kvällen med att ta tag i tvättberget och toppade det hela med en fantastisk hemmagjord middag. Han är så fin min pojkvän <3 Han är helt klart värd en myskväll nu framför Robinsonfinalen.

Kramis!

Snörvel

publicerat i Allmänt;
Så var det dags igen för den traditionella höstförkylningen. Det är så jobbigt när det slår till, och den kommer så fort! Igår kände jag mig inte ett dugg förkyld, men när jag vaknade i morse så var jag täppt i näsan, hade lite ont i halsen och hade sånt där förkylningsklet i ögat. Just nu har jag varken tiden eller orken att bli sjuk- det är så typiskt. Får mysa ner mig i soffan ikväll med Erik, inlindade i en filt, och dricka varmt te och kanske lyxa till det med en toast. Vi får se hur det blir, men att en snabb kurrering måste ske är ett faktum.

Kram så länge

Jag vågade!

publicerat i Allmänt;
Jag kan inte förstå att jag tillslut vågade. Det känns så himla härligt och roligt att äntligen få börja skriva om vad som händer hemma hos oss och hur det känns att flytta hemifrån. Jag är stolt över mig själv som faktiskt vågade göra bloggen nu äntligen eftersom jag har velat fram och tillbaka så himla länge nu.