Mycket att göra!

publicerat i Allmänt, Hemmet, Träning;
God morgon! Redan lördag igen, var tar tiden vägen? I morgon åker jag tillbaka till Sundsvall igen, helt ofattbart. Får se till att njuta idag, men det kommer att bli svårt för dagen är fullsmockad! Spinning nu på morgonen, sen in till Gävle med pappa. Efter det upp till Järbo för att hjälpa Bettan att flyttstäda sitt hus som dom ska lämna ifrån sig och sen klockan fyra ska jag hem till Hanna och Kristoffer för att gratta Kristoffer som fyller 25 år idag. Men det är inte över där! Måste även hinna hem och packa ihop mina saker i Sandviken innan jag kan åka till Sundsvall i morgon också. Så hur jag ska hinna njuta av min sista dag det vet jag inte, men det får väl gå på något sätt, haha.
Nej, nu måste jag äta frukost och sen åka till Sandviken för att hålla i spinningen. Passet är 45 minuter och jag hoppas verkligen på full sal idag när det är näst sista dagen på Öppet Hus. Tror mina förväntningar är för höga så det återstår att se hur många det blir. Nytt program i alla fall, spännande! Får dock se hur det går med mina fötter, drog på mig såna blåsor på tårna igår under Sh´bampasset så jag hoppas dom inte stör min träning idag. Hinner jag höra av mig mer idag så gör jag det, annars hörs vi i morgon :)
 

Ös!

publicerat i Allmänt, Träning;
Ös! Annat är det inte när man kör Sh´bam- kärlek till det! 23 tappra deltagare en fredageftermiddag, det kunde jag aldrig tro. Tack för det fina ni delar med mig, och tack för alla fina lovord! Dom lever jag på hela veckan ut. Nu ska det grillas och mysas i tvsoffan. I morgon förmiddag väntar 45 minuter spinning 09:45. Pirrigt! För övrigt min sista heldag hemma innan flytten. Smått ångest. Vi hörs i morgon<3
 

Egen design!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Träning;
Shoppingtjejen det är jag det- jag vet! Men alltså träningkläder, träningsskor och sportgrejer över huvudtaget går inte att hålla sig ifrån! "Fyndade" (fynda var nog att ta i, men jag har tittat på skorna så länge och suktat och gjorde mig idag förtjänt av dem, så det känns nästan som ett fynd), ett par skor idag från Nike. Egen design med färgval och allt. Och om det är min sko, vilken tror ni färgen är ;) Älskar dom så mycket och dom kommer bli perfekt på Sh´bam- klasserna! På tal om Sh´bam så är det alldeles strax dags att dra iväg på ett 45 minuterspass. Taggad, peppad och glad. Sista öppethustillfället på denna klass och sista gången som jag är huvudinstruktör, hoppas vi ses :)
 

Sista helgen

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon! Har hunnit skjutsa mamma till jobbet och tränat idag på förmiddagen. I stället för en powerwalk blev det 45 minuter spinning. Var tvungen att köra igenom mitt nya spinningprogram eftersom det är premiär för det i morgon- nervöst!! Men jag känner mig ändå lite trygg för passet är så jäkla bra den här gången. Riktigt tungt och utmanande, men går att anpassa till dagsformen. Bara tre dagar kvar på Hälsocenters Öppethus nu- passa på!
Ska hoppa in i duschen nu och sen käka lite frukost. Hade tänkt försöka få tag i farmor och farfar också så jag hade kunnat hälsa på dem en sväng innan det bär av till Sundsvall på söndag. Var så länge sedan jag träffade dem! Så vi får se om jag får något svar, vore kul :)
 

Min sista dag

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Hej! Blev ett sent inlägg idag men det har varit full rulle må jag säga. Sista skiftet på sommarjobbet, lämnat in stämpelkort och kläder, hem och packade väskor för att sedan flytta hem till Jäderfors en sväng över helgen. För som ni vet så är det Sundsvall som gäller igen på söndag, så man måste ta vara på tiden med alla nära och kära. Om jag orkar träna nått idag det får vi se. Kroppen ömmar lite här och där, så vi får se hur intresset är efter middagen, haha. Ja, middag var det ja- tjing så länge!
Bjöd på kaka idag när det var sista dagen. Blev en riktig succé faktiskt även om jag var skeptisk till en början. Jag menar ni ser väl hur den ser ut, haha! Vanlig sockerkaka med glasyr, värt att testa i alla fall för smaken är godare än utseéndet. :)
 

FULLT ÖS!

publicerat i Allmänt, Träning;
FULLT ÖS- MEDVETSLÖS! Hörrni, HUR ska jag kunna sova ikväll efter ett 45 minuter långt SH´BAM-pass, premiär på Hälsocenter i Sandviken? Bästa träningsanläggningen i stan med de absolut grymmaste deltagarna som går att hitta! 26 ordinarie platser men vi lyckades knökade in hela 31 personer för att ingen skulle missa det fantastiskt härliga vi delade tillsammans idag. Såklart firade vi med skumpa innan (alkoholfri- vi skulle ju faktiskt träna!), och Celsius efter passet. Som riktiga Sh´bam- prinsessor! Missade du passet och premiären? Gråt inga tårar, ny chans och nya möjligheter på fredag 17:00. Plocka med dig dina vänner så hoppas jag att vi ses då! :)
Nu väntar en natts sömn för att förhoppningsvis orka upp och jobba mitt sista förmiddagsskift för i år. Det är faktiskt det sista skiftet överhuvudtaget. På måndag börjar allvaret, suck.
 

Paus

publicerat i Allmänt, Träning;
Hello vänner! Har precis tagit mig igenom ett härligt och svettigt Sh´bam- pass, men ännu åtestår ett! Så peppad inför kvällens realese på Hälsocenter, nästan spricker! Var väldigt skönt att få köra igenom passet en gång som instruktör för människor man inte känner. Blev mer trygg i instruktörsrollen och ännu mer taggad :) Men nu först ett break för att ladda om innan jag blickar framåt. Smoothie har blivit lite av min nya grej så jag sipprar lite på en sån samtidigt som jag bakar två sockerkakor till jobbet i morgon. Är ju min sista dag då :( Men en dag i taget- nu är jag här och nu!
 

New Shoes!

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Träning;
Sent om sido kikar jag in för att visa upp mina nya, schyssta pjucks! Rosa- my favourite, så dom passade som handen i handsken :) Testar dock Reebok för första gången så det ska bli spännande för mig som är troget Nike- fans att se. Kanske blir det bara Reebok i framtiden, det återstår att se.
Vill ni veta en rolig sak då? Jag ska köra två Sh´bam- klasser i morgon :) Ett klockan 14:15 för ett företag och sen klockan 19:00 när vi "egentligen" släpper det på Hälsocenter. Gissa om jag är i exstas! Längtar så tills i morgon, whiiie :)
 

Dösvettig!

publicerat i Allmänt;
Tjenare! Kom precis hem från jobbet dösvettig! Inte hade jag någonting för att jag duschade innan jag gick hem från jobbet idag, att cykla i den här värmen i mysbyxor tar ju kål på vem som helst! Och på morgonen är det raka motsatsen, då jäklar är det dunjacka på och näst intill vantar. Varje morgon fryser jag fingrarna av mig! Mysko väder nu alltså, men väldigt tacksamt :)
Idag blir det en träningsfri dag för mig. I morgon släpps nya Sh´bam- konceptet på Hälsocenter och det är bara jag som ska hålla i passet så jag tänkte att det är lika bra att spara energin till dess. Så idag blir det småfix, slappa och laga lite käk. Vad tror ni, rätt okej tisdag va? :)
 

Kvällspass

publicerat i Allmänt, Träning;
Phu. Så var kvällens träningspass på Hälsocenter över. 45 minuter spinning och det var så skönt att vara deltagare en gång och inte instruktör. Snacka om stor skillnad på träninng, men ärligt talat så trivs jag bäst på instruktörscykeln, hihi! Fick en liten present när jag kom dit. Nya träningsskor satt inte helt fel, visar i morgon :) Nu ska jag njuta av lite kesella med bär framför premiären av Morgan och Ola- Conny på tv. I morgon väntar ett förmiddagspass så det blir en tidig kväll ikväll :) Vi hörs i morgon när jag slutat jobbet <3
 
 

Nytt i köket

publicerat i Hemmet, Shopping;
Unnade mig idag en bra gratängform med lock. De är ju så smidiga att använda till alla sorters olika mat! Att den dessutom var rosa och toksöt var ingenting som gjorde att jag tänkte efter innan mitt köp. Skämt och sido, fin att servera med och perfekt att laga mat i :)
 

Ny frulle

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Herre jösses vad varmt det var ute idag! Blir shorts och t-shirt idag med :) Vet ni vad? Jag har hittat en ny flingsort som jag tycker är så god, lite nyttig också. Alla tjatar om müslin, hur god och nyttig den är. Men det tycker inte jag för jag har så svårt att få i mig den. Jag tvingar såklart i mig den ibland för jag vet att den är bra, men det är inte gott alls. Men nu har jag hittat en ny vän på flinghyllorna som är riktigt farlig. God smak och håller sig på rätt sida om nyttighetssträcket. Nästan som godis- passar mig ypperligt! Har du inte testat den så ge den en chans, du kommer inte att ångra dig :) Jag gillar flingor tillsammans med naturens egen sportdryck- mjölk, men är man mer åt yoghurt- och filhållet så tror jag flingorna ska passa lika bra in där. Hem och testa :)
 

Trött tjej

publicerat i Allmänt, Träning;
Herre gud, jag vaknade nu! Eller ja, inte nu men för kanske 15 minuter sedan. Så olikt mig!! Men jag antar att jag behövde sömnen efter de 24 jobbtimmarna jag gjorde i helgen. Och gissa vad, jag känner mig fortfarande trött. Kanske jag har sovit för mycket? Nej, jag tror bara inte att jag har hunnit sova ikapp allt än, vi säger så, hihi :)
Så för att fortsätta med min nya, härliga livsstil så fortsätter jag med en powerwalk på morgonen innan min frukost- oavsett när jag vaknar! (P.s. Livsstilen gäller inte de dagar jag jobbar förmiddag. Men alla andra dagar!) Så jag har precis hoppat i träningskläderna och ska bege mig ut i det härliga vädret. Tror dock att det ser varmare ut än vad det är, det visar sig.

Lyxfrulle

publicerat i Allmänt, Träning;
Och så var de sista 12 timmarna för den här helgen gjorda och bara 3 ynka skift återstår. Var tar tiden vägen? Däremot vill jag inte säga att dom här tolvtimmarsdagarna är någonting att hurra för, tiden går ju så oerhört sakta! Bättre blev det inte när min jobbarkompis kläcker ur sig: "Ja, det är ju som att sitta av en enkel till Bangkok det här så det ska nog gå bra". Jo tack, men jag hade hellre suttit på planet påväg mog tre härliga semesterveckor än att sitta i kontrollrummet på jobbet och vänta på att få gå hem till mina vardagssysslor. Menmen, alla är vi olika ;) Dock har jag ju oerhört fin utsikt på jobbet och den klagar jag inte på, speciellt inte en sån här fin dag som det har varit idag. Då var det riktigt lyxigt att äta sin frukost ute och kika på alla båtar som åkte ut på en tur, samtidigt som man pressade i 30 graders värme. Det kommer jag verkligen att sakna när sommaren är över!
Ikväll har jag Sh´bam att se fram emot på Hälsocenter. Gratis pass, ses vi? :) Kram!
 

1 av 2

publicerat i Allmänt;
Hej vänner! Äntligen är min första av två toltimmarsdagar över. Det är lång tid att jobba 12 timmar, man blir helt slut av det både i kropp och knopp även om jag inte har superspeckade dagar! Allt arbete kräver så är det bara. Så ikväll blir det vila från all träning och bara gotta i mig mat och se på tv innan det är dags att krypa till kojs tidigt för att orka upp i morgon. 4 skift kvar nu bara på denna sommar, tiden går så fort!
 

Beauty and The Geek

publicerat i Allmänt;
Phu, äntligen hemma och kan njuta lite av fredagskvällen. Men jobbet väntar igen om 11 timmar så det är bara att passa på att njuta nu när man väl är ledig, även om jag bara jobbade 5 timmar idag :) Erik är och hjälper min faster att flytta så jag får roa mig själv här hemma tills han kommer hem och vi ska mysa med pizza, mmm :) Beauty and The Geek Australia är min nya favvo serie! Så himla kul att se nördarna ragga på de heta tjejerna, hihi. Kika på det om du vill bli på lite bättre humör ;) Nej vänner, vi hörs i morgon kväll när jag slutat jobbet. Kram!
 

7,5 kilometer!

publicerat i Träning;
God morgon! Sitter med frukosttallriken i högsta hugg och myser skönt i soffan. Tycker faktiskt jag är värd det efter att ha masat mig upp tidigt idag och sprungit 7,5 kilometer i Högbo idag med min grymma vän Ida. Inte nog med att vi genomförde det, vi gjorde det på sån sjukt bra tid med! Dryga 45 minuter efter start var vi tillbaka vid bilen, båda mycket stolta! Lite extra stolta blev vi när vi mötte vår gamla idrottslärare på bilparkeringen och fick skryta av oss, hihi. Tror han blev måttligt impad när han såg vad klockan var :)
Försökte mig på lite stretching när jag väl kom hem. Är så dålig på det och måste bättra mig för min kropps skull. Fick skäll sist jag var på massage för att jag inte tog hand om kroppen. Tränar för hårt men låter aldrig kroppen få vila upp sig ordentligt i form av stretching och massage. Så skärpning på den fronten! 
 

Lyx för huden

publicerat i Allmänt, Shopping;
När man tränar mycket och duschar ofta så får man ofta sia små favoriter i duschtvålar och schampon. Jag har för tillfället fastan mycket för Dove och min alldeles speciella favorit är Dove go fresh. Inte bara för att duschtvålen är just rosa, utan för att den doftar så himla ljuvligt och stannar kvar på huden länge. Me like! Sen känns tvålen sådär lyxig när man tvålar in sig, den liksom stannar kvar på huden och ger effekt- precis så som en tvål ska vara. Har du inte testat den så är det ett litet tips i från mig :)
 
Har stekt pannkakor för fulla muggar nu på eftermiddagen så köket är alldeles igenimmat. Menmen,gott var det! Ska alldeles strax cykla till jobbet för ett eftermiddagsskift. Känns lite mer motiverande att cykla dit idag efter att ha fått lönebeskedet- höll nästan på att svimma av glädje! Nej, mot jobbet var det. KRAM!

A morning walk

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon! Gissa om jag sov riktigt gott inatt med lite surströmming i magen. Mmm, det bästa som finns! :) Vaknade halv åtta och var riktigt pigg och utvilad så tog mig iväg på en härlig power walk. 45 minuter senare var det dags för frulle och sen time att kicka igång dagen. Det är faktiskt himla skönt att börja dagen med en promenad. Man får rensa tankar, piggna på sig och det bästa av allt- få i sig frisk luft till skillnad från gymluften. Det ger en annan slags energi som jag tycker är värdefull resten av dagen. 
 

Redo!

publicerat i Allmänt, Shopping, Skola och utbildning;
Var iväg och hämtade ut skolbäckerna till höstens nya kurser nu på eftermiddagen. Tungt, mycket men ändå lite spännande. Om några veckor är det dags att slå upp förstasidorna- skräckblandad förtjusning! Så även om jag är 1500:- fattigare i plånboken kan jag med gott samvete luta mig tillbaka och njuta de sista dagarna av lovet och sommarjobbet :)
 
 

Latjo Lajban

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon vänner! Blev ett sent inlägg från min sida idag, inte så konstigt eftersom mina dagsplaner sprak direkt! Vänta, ni ska få höra.
Hade ställt klockan på halv åtta i morse. Skulle ut och ta en power walk med min fina vän Ida, prata lite skit och bara ha det bra. Efter att jag snoozat några gånger kom jag äntligen upp ur sängen och kände mig riktigt pigg ch fräsch! Gick in på toa och kände när jag satt där att det är nog bäst att jag göra grej nummer 2 så att jag inte får ont i magen om vi ska ut och gå. Då brakade allt lös! Magen bangade ur totalt samtidigt som jag fick kräkas. Usch! Jag vet inte vad som hände, allting gick jättefort och svetten bara rann på mig. Fick smsa Ida att jag inte kunde ta mig ut idag och sen försöka masa mig in i till sängen igen. Fick hålla på så några gånger innan magen lugnat ner sig och jag kunde sova lite igen. Snacka om rivstart!
Men nuså, nu är jag på benen igen och magen känns fortfarande bra. Petar i mig dagens frukost och ser hur magen svarar på det. Vill inte bli dålig idag för idag ska jag äntligen få äta årets första surströmming! Åååh, längtar så :)
 

Inte som planerat

publicerat i Allmänt;
Att sova bort hela eftermiddagen ingick inte i min plan för dagen, haha, men det är som det är nu. Att jag tog mig tiden att faktiskt vila idag på min lediga dag var ju ett av målen och det är något som det ingen som kan ta ifrån mig :)
Nu ska vi göra oss i ordning för kalas här hemma. Var nyss iväg och köpte en tjusig blomma som jag tror blir bra. Jag kör alltid på konceptet att ge andra det man själv vill ha- funkar i 99 fall av 100! Förresten!! Missa inte premiären av Hollywood fruarna ikväll, ser fram emot dem med glädje! Kram<3
 

Morning PW!

publicerat i Allmänt, Träning;
God morgon! Har betat av förmiddagens Power Walk och det känns i kroppen att det var länge sedan jag tog sånna här tuffa promenader, men skönt att vara igång igen, inte minst en sån här härlig höstdag! Eller ska man kanske fortfarande säga att det är sommar? Jag vet inte. Augusti räknas ju som en sommarmånad, men den brukar oftast bjuda på höstväder. Nej, jag tar tillbaka höstdag och säger sensommar- dag i stället. Där fick jag till det minsann, haha!
Idag väntar en lugn dag hemma. Småpacka lite inför flytten tillbaka till Sundsvall, matlagning och senare ikväll kalasdags. Ska försöka utnyttja både min lediga dag idag och min lediga dag i morgon till att ta det lite lugnt också. Behöver inte ha 120 grejer på "To Do"- listan även om det är lite av min grej. Nej, nu dusch och sen frulle.

Intensivspinning

publicerat i Allmänt, Träning;
Hemma, nyduschad och trött. 45 minuter intensivt spinnande sätter sina spår. Men gött är det samtidigt som det känns lite vemodigt. Sista gången jag körde det här passet för nästa vecka är det Öppet Hus på Hälsocenter och det innebär även nytt program- exciting! :)
Nu blir det soffhäng framför film. Ni vet gratis hyrfilm hos Hemmakväll på måndagar, det hänger fortfarande i, hihi ;) Vi hörs i morgon, Kram!
 

Storstadsnytt!

publicerat i Kläder och skor, Shopping, Träning;
När jag ändå var där i storstan så passade jag på att springa igenom lite sportaffärer. Blir så avundsjuk på alla människor som bor i större städer för dom har så mycket större utbud! Det var rena, rama paradiset att få springa in i var och varannan sportaffär på Drottninggatan även om alla butiker erbjöd mer eller mindre samma produkter. Men några gobitar lyckades jag få med mig hem med ett leénde på läpparna och en ekande tom plånbok :)
Har för tillfället snöat in så mycket på Nikes produkter. Kanske för att dom ligger steget före Adidas och övriga konkurrenter, jag vet inte! Det enda plagget som jag faktiskt fastnade för av annat märke än Nike var dom härliga zebra- tightsen, som inte bara är ursnygga utan har ett superhärligt material också. Nu fattas det bara tre träningsprodukter på min "måste- ha"- lista, sen får träningskläder- kontot stängas för ett tag framöver, haha.
 

And I´m back!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Hej vänner! Gud så länge sedan det var vi hördes nu. Men vet ni vad dramat ligger i? Min dator slutade ta emot laddning, den fick åka fram och tillbaka på lagning, som vanligt ska allting krångla när man skickar iväg sina prylar- men nu är min underbara lilla sak tillbaka och jag kan ta upp det här med bloggen igen :) Kärlek till det!
Vet ni vad som har hänt nu i helgen? Jag har gått och blivit ännu mera dansinstruktör :) Nu är det Bliss dance som står på schemat och det är för härliga ungdommar mellan 9-14 år. Är så laddad, taggad och glad att få sätta igång- det bara spritter i kroppen :) Så efter en hel helg i Stockholm med bara dans (och såklart lite shopping, visar senare!), fick jag ett härligt välkommen- hemnande (kan man säga så? Jag skulle säga ett välkomnande, men ville få med hem också, så det fick bli sådär, haha), med hela familjen samlade och sushi till middag. Dom kan mina små gryn bara dom vill<3