Bästa av världar

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Den här helgen har gett mig så mycket recovery, precis vad jag behövde. Människor jag tycker om, träning jag älskar, vin i mängder, mellovinst, dansgolv, snygga killar till höger och vänster men det bästa av allt- mina vänner som alltid finns där när uppförsbacken är lite för tung att ta sig uppför ensam. Jag är mer än redo för terminens sista tentaperiod, and I'm gonna kick some ass! 


Sh'bam kvartis

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Tidig morgon idag. En halvliter kaffe och 3 timmar skönsång senare anlände jag till ett regnigt Umeå, irrandes omkring och letade platsen där jag ska på Sh'bam- kvartal. Hunnit irra förbi inne på Umeås Campusområde (tror fortfarande jag är kvar där, haha), och jag är så ledsen att jag inte pluggar här! Stort, mysigt och inte så långt Norrut. Bara fördelar! Menmen, det kanske fanns nått positivt med att hamna i Sundsvall med. 
Nej, nu ska vi snart börja träna här. Passar på att önska dig en fin lördag <3 


Träskgrodor

publicerat i Allmänt;
Ni vet när man länge kämpat för något? Tagit lite för många käftsmällar, lett fint tillbaka och funnits där 110% genom allt. Det vanliga misstaget. Nu är det gjort igen och jag blir så himla trött på mig själv och jag fattar inte hur många gånger jag ska behöva snubbla i samma, jävla grop. Tydligen för många gånger så snart lär jag vricka foten eller bryta ett ben. Aldrig fyller mitt Kharma igen den där gropen heller och låter mig hitta en groda där istället som jag kan kyssa och vips förvandlas till en prins. Nej, jag kysser fortfarande träskgrodorna som bara tar och tar men inte ger ett ynka skit tillbaka. 


Studentlivet #tvättid04:45

publicerat i Allmänt, Hemmet, Skola och utbildning;
När man bokar sin tvättid där sent om sido och känner att "äh, fem är väl inte så värst tidigt ändå. Ta den tvätttiden nu, du behöver ju rena kläder!". Ångestfylld ligger man där i sängen klockan tolv natten innan och har inte lyckats somna än. Det enda det fokuseras kring är att om drygt fem timmar ringer klockan, jag som brukar sova minst åtta! 
Klockan ringer, ögonen är tyngre än bly, kroppen är segare än lera, men på något sätt pressar man sig upp sittande på sängkanten vid första alarmsignalen utan att snoza 5 gånger som jag gör annars. Masar mig iväg till tvättstugan och börjar faktiskt nu, 20 minuter efter att jag slog upp ögonen ändå känna  mig piggare och att jag har vaknat till liv. Får se om jag är lika kaxig ikväll eller om jag stupar i säng redan klockan åtta, haha. 


Kaos

publicerat i Allmänt;
Vissa dagar är bara kaos. Riktigt, riktigt kaos. Det känns överkomligt att ta en sak, men när händelse på händelse dundrar in, då blir dagen tung. T U N G! Ändå är det på något sätt skönt att ta all skit samma dag, då kan dom andra dagarna som kommer vara bra sen. Just idag är jag oerhört tacksam att jag har så fina vänner som ställer upp när det krisar i mitt liv. Idag, typ. Vad skulle jag gjort om ni inte fanns? En guldstjärna i himlen till er, om inte två<3

Idag dammade jag av träskorna också. Känns fantastiskt vårigt, härligt och glatt! Jag behövde säga det för att pigga upp den här annars för värdelösa måndagen känns det som. Nu är jag lite gladare, det är bra.


Snart sommarlov

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Så har hela helgen snubblat på i rasande fart, är det inte helt otroligt? Man hinner inte med nu för tiden. Bläddrade just igenom kalendern för att  planera veckan och insåg att om tre veckor ligger jag här i sängen och har sommarlov. Det klingar så fint i öronen. En sommar i Sundsvall utan massor av måsten. Känns som en sommar jag drömt länge om att få <3 


Att vakna brun

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Fultrosorna på, brunhets- säsongen har börjat. Jisses vad roligt det är att vara brun, även om man ser ut som en zebra ibland. Förresten, träningsvärken gör sig påmin idag. Överallt. Axlar, mage och lår. Hua! Värre än jag trodde. Kristi himmel idag, alla är lediga utom jag och Tove. Vi jobbar gratis på Iggesunds bruk. Exjobb. Studentlivet är kul!
 
 
 

Mjölksyra

publicerat i Allmänt, Träning;
Idag premiärade jag som Muscle Challenge- instruktör på Ego Storgatan här i Sundsvall. Fruktansvärt roligt, mycket folk och glad stämning. Kunde inte bli bättre såhär "lill- fredag" som det faktiskt är idag, Kristi flugare till ära imorgon! Körde passet 30 minuter innan jag instruerade i samma upplägg och sen dess återhämtade sig inte riktigt låren. "I´m currently in training to be your hottest ex- girlfriend" låg hela tiden som en dimma i bakhuvudet och ja, då gick benen av sig själv. Mjölksyran är ett faktum och den är det fortfarande, 10 timmar senare! Har i och för sig poledance:at 90 minuter på kvällskvisten också, men jag tror inte det har påverkat mina trötta ben speciellt mycket. Räknar med en redig träningsvärk i morgon, det skulle sitta fint!  
 

Ekologiska produkter

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
Jag är inget större fan av ekologiska produkter egentligen, men när jag var på affären i söndags och handlade så hittade jag så himla fina päron! Såklart ekologiska, antagligen därför de såg så inbjudande och goda ut. Köpte med mig ett gäng och jisses! Känns som jag kastat bort 23 år av mitt liv. Smaken är ju himelskt mycket bättre även om prislappen såklart också är något dyrare. Kommer garanterat se mig omkring med ett mer kritiskt öga i grönsaksdisken framöver. Den här morgonens fikarast blev hursom genast mycket lyxigare mitt bland termoskaffe och uppsatsskrivande! 


Insyn

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Snart flyttar jag till min nya lägenhet och jag ser verkligen fram mot det. Ny miljö, mer yta och bara mig själv att anpassa mig till. Dock kommer jag fortfarande att bo på första våningen. Hatar det där med insyn och att folk känner att dom kan komma och gå som dom vill bara för att man bor tillgängligt. Ibland behöver man sin egna lilla tid också, om man får någon minut över vill säga, haha. 
Lösningen på problemet är superbillig och ser faktiskt rätt bra ut. Har hittat insynsskydd på rusta för bara 49:-, det är ju ingenting! Perfekt för en ekande tom studentplånbok. Vit färg till väggarna, nya, vita persienner till fönstret plus ett insynsskydd och voilá, studentlägga blir som ny!
 

Att bli tagen för givet

publicerat i Allmänt;
Att bli tagen för givet, det är kanske värsta känslan i världen. När man hela tiden ger och ger, man förväntas alltid ställa upp, glädjas åt andra, stötta, peppa, älska, men man får sällan, sällan lika mycket tillbaka. Man är alltid den som prioriterar andra före sig själv. Egentligen en fin egenskap så länge dom man tillämpar det på värdesätter och förstår, till och med prioriterar mig lika tillbaka. Annars är det en rätt farlig egenskap. Det är lätt att falla i gråt, inte förstå. Bli förvirrad. Bli sårad. Djupt. 
 
 

Gimo Herrgård

publicerat i Allmänt;
Drömvärlden. Visst är det fantastiskt hur den ser ut? Hur man bygger upp scenarion om tillfällen, bostadsmöjligheter, drömbilen, kärlek och annat. Extra speciellt kärlek, och kanske mest bröllop. Gimo Herrgård är min drömplats att gifta mig på. Nu när jag är mitt i den miljön såhär en helg så kan jag inte rå för att jag går och ser efter litegrann. Känner var vissa saker skulle göra sig fina, vilken mat som skulle passa, hitta bra vyer till fotograferingen. Bröllopet påverkas lite av min helg här. Typ. Sen vaknar jag upp ur bubblan och blir genast ledsen och inser att jag drömmer om det här ensam. Inte tillsammans med någon, för den någon finns inte med i bilden än. Men visst är det otroligt att man ändå bygger upp allt det här fast man inte vet hur det kommer sluta? Det kanske är dags att göra något drastiskt? Eller bara sluta drömma... (Tråkigt!). Nej, undra om 23- årskrisen verkligen slagit till nu.


Pirr!

publicerat i Allmänt;
Om 7 timmar ska jag vakna, det är ny dag och det är dags att ta nya tag. Jag är klarvaken nu, det pirrar i hela kroppen och jag har inte ro till att sova. Mycket skoj på en och samma gång som har hänt så det blir svårt att hålla känslor i styr. Att leva livet är bra härligt, men ack så riskfyllt. Vuxenlivet, det är många fler tuffa beslut än vad man kan ana! 


Slumpen

publicerat i Allmänt, Träning;
Det är konstigt det där, hur man har toppar och dalar i livet och hur saker sker av en slump. Igår var en jättebra dag, idag har det varit en bra dag, imorgon, kommer bakslaget då?
Ikväll väntar en afterwork på APA med mina brudar från MQ, men först är det dags att dra av 30 min spinning på Ego. Är så glad att jag hamnat på instruktörscykeln igen, av en slump, på grund av mr. right. Killen som inte var mr. right skulle det visa sig, ändå blev det så himla fint alltihopa. Slumpen, den är inte att underskatta alltså! 



Ett eget hem

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Jag drömmer mig bort till egen bostad, silken, dun, tavlor, speglar, vita nyanser och kärlek. Jag drömmer om en bostadsrätt med mycket ljus, litet och hemtrevligt, som är mitt, bara mitt. Min bostad, mitt krypinn, där jag kan få vara för mig själv, vara med dom som har en viktig plats i mitt hjärta. Där jag får känna och vara med om den kärlek jag vill ta mig an, inte den som bara springer förbi. Inte en studentlägenet, inte nått tjafs. Mitt fina hem, där jag kan skapa fantastiska minnen. Jag måste vinna den här budgivningen!