Zombiestyle

publicerat i Allmänt, Träning;
Igår var det show och mina barn var så grymma. Fällde en liten tår när dom var klar, tänk vilken utveckling dom går igenom. Dessutom min sista dansklass för ett litet avbrott på Hälsocenter. Har inte riktigt smält det än, men måste börja tänka på mig själv nu och vad jag mår bra av. Hade mitt sista spinningpass idag också och det var såklart lka tungt det. Men det är ju inte ristat i sten att det blir såhär i all framtid, bara ett litet tag så jag hinner landa i mig själv och må bra.
Packade klar resväskan till Australien idag. Jag och syrran har packat i samma och den väger 10 kg. Helt otroligt, är så stolt över oss, haha. Om 6 dagar flyger vi, pirr!
 

Hjärtinfarkt

publicerat i Allmänt;
Mamma tror hjärtinfarkten är nära. Det tror jag med. Måste försöka lugna ner mitt liv några snäpp. Idag fullt ös med ögonfransförlägning, klippning, plugg, Funkyshow och Idolfinal. Semester om sju dagar. Snökaos idag, längtar till värmen! I februari måste jag starta mitt nya liv. Det lugna livet där skolan är huvudfokus.
 

10!

publicerat i Allmänt;
Tio dumma, långsamma dagar kvar nu. Sen väntar sol, semester, fint sällskap, nya upptäckter och skratt i överflöd. Närmare bestämt i 40 dagar. Herre gud. Jag ska åka till Australien om 10 dagar!!
 

Kärlekstrams

publicerat i Allmänt;
Hatar att jag har börjat titta på så mycket film. Kärlek, drama, sorligt med tårar. Varför? Antar att jag saknar den där dumma närheten precis som alla andra. Närheten som inte behöver betyda någonting men som är väldigt skön att få. Dags att torka tårarna nu och hoppa i säng. Titta på No Strings Attached, väldigt bra film!
 

Dagen efter

publicerat i Allmänt;
Idag har jag mått som jag har förtjänat hela dagen. Egentligen vet jag inte om jag förtjänade det, men jag tycker att jag borde göra det, så därför gör jag det. Massa sovande, ruggigt sliten. Försökte ta mig till skolan och plugga, hann starta upp facebook sen insåg jag att det var lika bra att gå hem. Nya tag i morgon, nu är det bara tolv dagar kvar till frihet. Skrev nyss klar packlistan, ofattbart. Jag tror jag börjar längta.