Hemfärd<3

publicerat i Allmänt;
Tentan är över, magpirret har lagt sig och en oerhörd lättnad har släppt från min själ. Dock kommer jag inte klara tentan men den är åtminstone gjord för den här gången, och just nu är det det enda som räknas. Dammsugan ska fram en snabbis, sen ska en macka få glida ner i magen innan jag tar mitt pick och pack och åker hem i fyra hela dagar. Love it!<3
 

Slut på pluggandet

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Nu är matteboken lagd åt sidan för den här perioden. Den står fint i bokhyllan igen bland den andra kurslitteraturen. Imorgon är det tenta och jag har hjärtat i halsgropen av nervositet. Även om jag känner att det lossnar mer och mer för varje dag så blir jag bara tröttare och tröttare för varje dag och gör alltså bara mindre och mindre. Men nu har jag åtminstone gjort så mycket som jag kan så får vi se hur långt det räcker.
Väskan för hemfärden är dessutom packad och disken är undandiskad. Nu väntar bara tentan och sen får jag åka hem till mitt fina Sandviken och min efterlängatde familj<3
 

Mardrömmar

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
God morgon. 
Inatt har det inte varit roligt. Mardröm på mardröm dök upp i min skalle. Det märks att det är mycket på gång nu och framför allt en massa stress. Först drömde jag att jag satt på den där jävla mattetentan. Kunde tre uppgifter, sen tog det stopp. STOPP! Vi försökte fuska ett gäng, men det gick inget vidare och jag förstod att jag skulle kugga. Trots det gick jag på tentafesten på kvällen och jag hade bjudit med mig Erik. Han är med mig dom tio första minutrarna, sen är han borta hela kvällen och jag får inte tag på honom förens morgonen efter och får då veta att han varit med en annan tjej. USCH!
Alla hemskheter som pågår i mina tankar dagligen och på nätterna, snälla sluta :( Nu lägger jag akkt fokus på morgondagens tenta och tanken på att äntligen få åka hem imorgon eftermiddag.
Puss!
 

Riktig mat

publicerat i Allmänt;
Jag riktigt känner hur tråkig min blogg har varit dom senaste dagarna, men mitt liv består inte av annat än matteplugg nu för tiden. Det enda roliga som hänt idag är att jag är proppmätt för att jag för en gångs skull har ätit riktig mat, och jag har ensam mamma söker att se fram emot ikväll. Vet ni vad, livet leker en aning. 
Puss!
 
Det kanske inte ser så gott ut, men min mage blev mätt och belåten!

Fakta

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Tillbaka i svackan. Med gråten i halsen så inser jag att jag är ganska körd inför mattetentan på onsdag. Herre gud vad jag har mycket att lära mig på kort tid. Kommer i princip vara omöjligt och det är det som gör mig så ledsen när jag har lagt ner så himla mycket tid och verkligen försökt.
Högskolelivet får en att må superbra enda dagen, och sen kan man må kasst dagen efter. Väldigt konstigt, men jag tänker inte ge upp. Inte i första taget.
 
 
 

Lördagsmyset kan börja!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Klockan är tio och jag har inte alls varit hemma från sklan länge. Idag har vi pluggat matte hela dagen inför tentan på onsdag. Helt sjukt. Därför ska jag nu påbörja lördagsmyset som idag består av att diska upp mitt diskberg och städa upp röran i rummet. Sen ska jag få min skönhetssömn innan det är dags att kliva upp tidigt igen och bege sig tillbaka till skolan för lite mer matte. Sjukt liv, men snart är det över.
 
Kom ihåg att du får sova en timme länge inatt. Vi vrider tillbaka klockan en timme vid 3 inatt och övergår till vintertid.
 
 

För att veta att någontning är kul så måste man ha tråkigt också!

publicerat i Allmänt;
Snön ligger vit överallt. Ute är det 1.3 grader varmt. Nu är det vinter- på riktigt. Mys! Tyvärr hinner jag inte njuta av vädret eftersom jag har en tenta att "se fram emot", men sen så ska jag njuta :)
Nu ska jag unna mig att få disken diskad, sen slötitta lite på tv och efter det sova för att orka gå upp och plugga matte imorgon igen.
Hoppas din fredag var fantastisk<3
 

Goofy- style

publicerat i Allmänt;
-5 grader. Vi är i norrland. Sadeln på cykeln kändes som att sitta på en isbit som under cykelturens gång tinade mer och mer för varje tramp jag tog. Växlarna  hade frusit på ettan och jag har nedförsbacke hela vägen till skolan. Gissa hur det såg ut, värsta Goofy- style, haha!
Vintern börjar komma till Sundsvall på riktigt nu. Tur att jag köpte mig en redig vinterjacka i tid!
 

Ny lägenhet

publicerat i Allmänt, Hemmet;
Idag fick jag hem papper från min hyresvärd. De nya papperna till mina nya, egna lägenhet. Ska bli så skönt att inte behöva dela lägenhet med någon annan längre, även om jag trivs helt okej med David som jag bor med idag. Det är själva känslan att ha mitt eget som ska bli skönt och att slippa ta hänsyn till när han sover och jag måste vara tyst, när han vill laga mat och jag också är hungrig, när han diskar och jag också behöver diska, när han tycker mitt diskberg är jobbigt och jag inte orkar ta tag i det, när jag vill föna håret och han ligger och sover, och så vidare. Får jag mitt eget så blir det bara jag igen och det ska bli riktigt, riktigt skönt. Inga andra, bara jag. Imorgon skriver jag på papperna och lägger dem på lådan. Mums för välmåendet. 
 
 
 

Tentaperiod

publicerat i Skola och utbildning;

I en tentaperiod är det mycket. Det är böcker överallt, det är kaos i huvudet med tusen olika saker som snurrar runt i huvudet, man äter inte, diskar inte och jag bor hellre i tält än går in på mitt rum just nu. Det är verkligen en enda röra överallt och jag längtar tills det hela är över för den här gången så jag får andas ut i några dagar. Men nu, fortsättning med matteplugget!

En bra START! på dagen

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
God morgon!
Testade lite ny frukost i morse eftersom jag inte har tid!!! att stå och koka mig gröt varje morgon då jag inte har någon micro. Därför åkte ett paket START! med vanlijsmak ner i min kundkorg igår. START! är bra müsli som innehåller mycket protein och kolhydrater, men tyvärr också en hel del kalorier och socker. Men, är man bara ute efter det goda i livet för tillfället, så fungerar dom utmärkt. Tyvärr tog vaniljsmaken över lite för mycket så man inte kände av den goda naturella müslin, men den får helt klart godkänt! :)
Nu ska jag iväg mot skolan. Matteplugg står på agendan idag. Puss!
 
START! Naturell är annars en favorit som brukar slinka ner i magen.
 

Rosa Bandet linne

publicerat i Allmänt;
Man får handla om det är för en god sak. Så det så! Klickade precis hem ett Rosa Bandet- träningslinne som självfallet är rosa. När jag var in till Birsta igår och skulle köpa vinterjacka så såg jag nämligen linnet men köpte inget just då. Sen har jag grämt mig så mycket att jag inte köpte linnet- det är ju för en god sak liksom samtidigt som det är så snyggt! Men, nu har vi botat den ångesten genom att smidigt beställa hem ett linne via nätet :)
Dessutom hade Ellos 40% rabbat på dyraste varan och sen 30% på övrig beställning (gällde tyvärr inte linnet), så jag passade på att klicka hem en ny kofta till Erikperik. Den kostade egentligen 599:-, nu fick jag den för 350:-.  Passa på att utnyttja erbjudandet du med! Gäller fram tills 11 novermber.
Kvällskram från mig <3
 

Lyckan i Lypsyl

publicerat i Allmänt;
Känslan att öppna förpackningen och skruva av det rosa locket på en lypsyl. Är inte känslan för härlig när man vet att man kommer få sådär bebismjuka läppar igen. Älskar det! Kan nästan inte leva utan min lypsyl, och så min Erik då såklart ;)
 
Har dessutom läst att just en rosa är till förmån för bröstcanserforskning vilket blev en glad överraskning då jag enbart köpt det för att det är min favoritfärg. Nu tänker jag börja säga att det är för att stöjda forskingen inom canser i stället :)
 
Så, vilken lypsyl är du?

Vinternytt

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
God morgon!
Idag blev det en liten sovmorgon trots att jag inte har tid med det. Men jag känner att jag inte kan bränna ut mig heller, måste få vara lite människa jag också och inte bara agera robot.
Var iväg igår och införskaffade mig en ny vinterjacka. Är oerhört trött på min gamla och fula så tyckte det var på tiden att unna mig en ny. Speciellt när Stadium här i Sundsvall har medlemsdagar och erbjuder 25% på allt man handlar. Då var det bara att slå till! 500:- rätt i fickan som man kan göra annat skoj för säger man inte gärna nej till  :)
 Tog en lite varmare jacka den här gången, en parkas. Vit så jag smälter in med snön. Fantastiskt fin och varm. Längtar tills kylan lägger sig och snön faller vit på marken så jag får använda den snart! :)
 

En tröstätardag

publicerat i Allmänt;
Choklad, välling, mackor i mängder, kex och saft. Men maten då. Jaa... Alltså....Suck.
Nej usch! Jag är så trött på att aldrig få i mig ordentlig mat, att jag liksom inte ens hinner tillaga den. Att jag alltid är trött och ledsen. Gråter för nästan igenting. Att jag läser supersvår matte.
Behöver några positiva synvinklar just nu. Jag känner inte ens för att blogga. Prutt!
 
 

Första numret

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Kommer hem en sen dag från sklolan och möts av glädje innanför dörren. Idag har mitt första nummer av min nya prenumeration Aktiv Träning dykt ner i brevlådan, ruggigt kul! tyvärr har jag nog inte tid att läsa just nu, men jag vet att tidningen ligger där på fyllan den dagen jag behöver lite saftig läsning :)
 
För övrigt har skolan gått hyfsat idag. Ligger någolunda i fas men måste ta igen en del imorgon.
Jag hoppas på det bästa, matten skriker efter att jag ska ta tag i den!
Men först lite ensam mamma söker och sedan en skönt natts sömn. 
Puss!
 

Tillbaka till verkligheten

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Det är måndag, det är en vecka och två dagar kvar tills det är tenta i matematik. Min första tenta på ett riktigt program. Gissa om jag är nervös och stressad, speciellt med tanke på hur mycket annat jag också har att göra! men det är väl bara att sluta klaga och ta tag i verkligheten antar jag. Tyärr är jag lite inställd på omtenta, och jag borde sudda bort dom onda tankarna men det är svårt. Vi får helt enkelt se hur mycket jag hinner med till ikväll, och utgå därifrån.
 
Ha en härlig start på veckan! Snart vecka 44 vilket innebär höstlov. Tiden går snabbt nu!
 

Ett av höstens måsten!

publicerat i Kläder och skor, Shopping;
Klickade precis hem ett av höstens absolut gulligaste måsten! Fleecejackan som man aldrig ville ha på sig tidigare har plötsligt blivit sockersöt och vill bäras av alla :) Enkel men har ändå dealjer, precis min smak! Dessutom passar den snyggt till ett par jeans om man vill vara lite finare en dag, suveränt! Nu kan man känna sig skönt och varmt snygg!
Fleecen är dessutom på extrapris just nu så passa på om du vill ha en egen skönhet :) 
 
Du hittar den på modehus.se 
 
 
 

Min favoritstad, min favoritkille

publicerat i Allmänt;
Så var det bevisat ytterligare en gång. Stockholm är min favoritstad 24 timmar om dygnet, 364 dagar om året. Mysigheten, shoppingen, massa människor, kollektivtrafiken. Allt!
Helgen gick fort med det finaste sällskpaet man kan tänka sig. Nu sitter vi åter i varsin lägenhet, i olika städer, äter olika middag  och gör olika saker. Det är inte såhär det ska vara, jag vill ju vara varje minut med dig<3
 
 
 
 

Tillsammans i fem underbara år<3

publicerat i Allmänt;

Idag är det den 20 oktober. Klockan har passerat 20:13 och det innebär att jag och Erik har varit tillsammans i fem år just precis idag :) <3 Vi har firat med mysfrukost på hotellet, spa, shopping, god middag och så toppade vi det hela med musikal- Dirty Dancing! Fantastisk dag, underbart sällskap och väldigt avkopplande. Kunde inte ha haft en bättre dag med en bättre kille. Om ni bara visste att jag älskar honom så <3
Nu väntar sista natten i den supersköna sängen här på hotellet. Den får 9 av 10 i betyg, puss!

Estocolmo!

publicerat i Allmänt;

Vi är framme i Stockholm och incheckade på hotellet. Vi har jättefin rum med stor, härlig säng och grym tv precis vid sängen. Vilken lyx! Även en bukett blommor stod på rummet när vi kom. Erik han fixar han <3
Middagen för dagen ligger i magen- sushi 14 bitar :) Även ett bad har hunnits med eftersom vi till och med har badkar på rummet. Gissa om jag är i extas!
Nu ska ögonen få vila och sängen bevisa om den är en queensize bed. Puss!

25

publicerat i Allmänt;
Oskar Linnros, 25. Det räcker att säga så. Hela jag blir sprallig och glad. Vilken låt, vilken text! Konstigt att jag inte gett den här låten en chans innan. Nu sitter den där den sitter- konstant i min hjärna. Alltså på repeat! Awesome, för jag blir så lycklig av att höra den. Puss!
 
Pssssst. Jag vill också dö nyförälskad!

Flörtstaden Sundsvall

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Jag vet att jag kommer ha en lugn och avslappnande helg, jag vet att jag kommer få undan en hel del i skolan idag och solen skiner utanför mitt fönster. Precis så härlgit som det ska kännas i kroppen när man vaknar en fredagmorgon :)
 
När jag sen går för att kasta sopor innan jag ska gå till skolan så möter jag en kille. Jag har både handväska, packning till Stockholm och en soppåse med mig. Han tittar på mig, ler och säger:
- Det ser tungt ut, ska jag hjälpa dig att bära?
Man blir så paff! Vet inte riktigt vad man ska säga. Jag har aldrig sett killen förut! Tänker snabbt och svarar:
- Nej tack, den är inte så tung.
Tråkigaste svaret någonsin, men vad säger man? Man blir bara så generad.
Vi spolar tillbaka tiden tolv timmar, då liknande sak hände.
 
Jag och Felicia hade varit och köpt kvällsmat och så möter vi en kille när vi är påväg till bilen. Han scannar av mig uppifrån och ner och säger:
- You look really beautiful.
Jag trodde inte jag hörde rätt. Vänder mig om och ser att han har stannat. När jag möter hans blick så säger han:
- I mean it. You are beautiful.
 
Herre Gud! Vad är det för stad jag har hamnat i?!
 

Pengarna rullar in

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Favoritmaten ligger i magen och väskan är packad. Plugget betas av punkt för punkt och diskberget tar jag imorgon förmiddag innan jag drar till skolan.
Imorgon åker vi till Stockholm, jag och min fina. Rår om varandra, äter gott och bara har det bra. Precis vad jag behöver just nu i all stress! Sen när jag kommer tillbaka lägger jag i växel två, kör extra hårt och försöker se till att klara den där jädra mattetentan som väntar!
Men först glädjande besked. Idag cachar jag in 4600:- extra. Från vad? Jo en fantastisk fond för att jag pluggar vidare. Lagomt i tid förmin Stockholmsresa- tack och bock :)
 

Inte okej!

publicerat i Allmänt;
Igår somnade jag före klockan sju på kvällen. Helt klart inte okej när jag har så fruktansvärt mycket saker att göra. Egentligen tror jag att tröttheten beror just på stress. Jag har alldeles för mycket att göra på alldeles för kort tid. Sånt går inte ihop.
Stress är absolut ingen bra egenskap att beblanda sig med. Men på något konstigt sätt så hamnar jag alltid i samma gamla stress- träsk. Jag vet inte hur man gör för att ta sig därifrån, men jag skulle behöva göra det för man mår verkligen inte bra när man är stressad. Det var antagligen därför jag brände mig på ugnen igår.
 
Snart är det helg! Då kommer jag knäppa av mobilen och lämna skolböckerna hemma för total relax!
Sånt behövs<3
 

Ouch!

publicerat i Allmänt;
Brände mig precis på ugnen när jag skulle vara duktig och laga mat mitt i all stress. Så typiskt. Nu är jag less på ugnen också...
 
Idag har jag i varje fall varit iväg och provat två vinterjackor och ett par täckisar. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken jacka jag ska köpa, men den karamellen hinner jag suga på lite till. Ska nämligen slå en liten glutt i Stockholm i helgen om jag skulle hitta nått fint där :) Och täckbyxorna, ja dom satt som ett smäck! :)
 
Nu ska jag jobba lite fysik och kanske, kanske, kanske om jag är riktigt duktig, så väntar ett varmt och avkopplande bad ikväll. Mmmmm. 
Puss!
 

Pep-talk!

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you have a thousand reasons to smile
 
Lite pepp-talk såhär på morgonen behövdes verkligen idag. Jag vet inte varför, men jag har kommit in i en seg period nu där allt känns tungt och jag får ständigt kämpa i motvind. Därför ska det bli lite skönt med belöning i helgen med min fina<3 
Men, ska det bli något helgmys så måste jag sätta igång nu. En hel helg utan plugg innebär att man måste ta igen det på annan tid. 
 
Ha nu en fantastisk onsdag, det är du värd!
 

12 timmar senare

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
12 timmar senare är jag precis klar med fysiklaben. Från åtta på mrogonen till åtta på kvällen. Examination. Svårt. Jobbigt. Patetsikt nästan.
Kom precis hem och petar i mig dagens kvällsmat- en chokladkaka. 1250 kalorier. Mums! Det här är jag förtjänt av!
Känner ändå mig lite nedsämd. Var stressigt på labben och är stressigt överlag. Ligger efter i matten och har tenta om två veckor, har två datalabbar att göra och så en projektrapport. Jag borde hinna, men stressen gör mig galen. Jag har sjutton glömt bort hur det är att plugga.
Ja, ibland suger livet. Förutom när man får fina mms av sin pojkvän förstås.
Puss!
 

Tillbaka till verkligheten

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Jag har vaknat ur min trans, ur min dröm, och är tillbaka i verkligheten. När Erik är här så stannar min tid och jag svävar på små rosa moln. Men nu är han hemma och jag ska tillbaka till verkligheten. Det roliga är att trots att jag är vaken och är med på noterna igen, så vaknar jag till ytterligare ett drömscenario. Det snöar ute!! :)
 
Nej nu ska jag vidare mot skolan. Examinationslabb i fysik mellan 8-17 idag, sen ska rapport skrivas. Puss!
 

Det finn en. Det är du

publicerat i Allmänt;
När du är här så njuter jag varje sekund. 
Det finns ingen annan än du i mitt liv.
Mina tankar går till dig varje ledig sekund.
Drömmarna som finns i mitt huvud är du med i.
När du kommer hit så får jag tillbaka mitt liv igen. 
Jag hoppas drömmen blir vår.
Att den blir sann.
När du är här står tiden still.
Jag älskar bara dig <3
 
Lägenhetsvisning idag. Vi är med i budgivningen. 
Spänningen är olidlig.
Puss!
 

Diskberg som vanligt

publicerat i Skola och utbildning;
Klockan är elva och det är lördagkväll. Hela dagen har gått åt till skolarbete och jag har betat av några saker från listan, samt att jag även tagit reda på tvätt idag och diskat undan mitt berg med disk här hemma. Som student hinner man verkligen inte diska! Nu har jag i alla fall tagig mig hem, gjort mig i ordning för att krypa i sängen men tänkte ändå inte riktigt sova än. Har en dugga i datateknik som jag tänkte ge mig på en gång först innan jag sluter ögonen för natten. Imorgon väntar ytterligare plugg och sen kommer äntligen min fina upp så jag får se honom igen<3 Längtar så!
 
Hoppas din lördag var så underbar som lördagar brukar och vara :)
 

Nattplugg

publicerat i Skola och utbildning;
God morgon!
Idag är det en sån här seg morgon. Oerhörd seg! Jag var på skolan till sent igår natt och kom inte hem förens halv ett. Så lite sömn och nu är det dags att dra iväg igen. Jag hoppas verkligen att det här ger vad jag vill att det ska ge så jag slipper stressa så mycket sen! :) Så på med favvo mysbyxorna, den sköna tröjan och så drar vi!
 
Hoppas du får en fantastisk lördag<3
 
 

Härlig fredag

publicerat i Allmänt;
Det är fredag, solen skiner och jag ska alldeles strax iväg till skolan för att plugga. Inga föreläsningar idag vilket är så skönt! Men innan jag kan kila iväg måste jag hämta tvätten, för jag har nämligen hunnit tvättat och strukit på förmiddagen också :) Vissa dagar är man mer aktiv än andra!
Ha en hrälig fredag<3
 

Glädjande besked<3

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Fniss och skratt tillsammmans med en heldags studier. Det är kanske inte så konstigt att man pluggar i grupp, det blir så mycket roligare. Jag och datakillarna, vilket team! Ingenting blev färdigt så jag kunde bocka av det från göralistan, men det jag har gjort har jag verkligen lärt mig någonting av så det känns jättebra :)
 
Har dessutom fått några glädjande besked från min fina fästman idag, så vi får se vad tiden har att utvisa <3
 
Nu är det dags att sluta dom små blå. Puss!
 

No haves

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
God morgon!
Idag hade jag ställt klockan tidigt, tidigt, tidigt för att kunna gå upp och ta vara på dagen då vi faktiskt inte har några föreläsningar varken idag eller imorgon. Men så kom jag på att jag har tvättid imorgon förmiddag och att jag i stället borde sova ut idag då så jag orkar med allting och inte bränner ut mig helt. Jag har trots allt en inlämning i ekonomi, en deadline för projektbeskrivning samt tidsplan, två inlämningsuppgifter i data, en data- quiz, två datalaborationer, en fysik examinationslabb samt en mattetenta att se fram emot den närmsta tiden. Så att jag inte har några måsten stämmer inte alls. Just nu har jag bara måsten.
Lika bra att köra igång så jag hinner med allt. Det jag tänkt ta itu med idag är främst inlämningen i ekonomi, en av inlämningsuppgifterna i data och lite tentaplugg i matte. 
Ha en fantastisk torsdag<3
 

Motivationsboost

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Jag fryser och jag är trött. Ångesten skummar hela tiden förbi över att jag inte har hunnit göra allt idag som jag borde. Jag saknar Erik. Dessutom äter jag choklad. Inte så bra.
Just nu känns det tungt. Men jag har mitt motto och jag har min belöning. Om jag krigar på och fixar den här utbildningen så får jag belöningen. En Volvo XC60. Vit. Tonade rutor. Sexväxlad. Fyrhjulsdrift. Behöver jag säga mer? Förälskelse! Drömmen ska bli sann för jag tänker inte ge upp!
Nu hopp i säng, puss!
 

Invigning

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping;
Morgonpigg och glad vaknar jag idag ganska precis en timme före det är dags att kliva upp. Hjärntvättad som jag har blivit av högskolevärlden, så klev jag upp och tog vara på tiden istället för att få en timme till med härlig sömn. Det positiva är att jag kanske kan åka hem tidigare ikväll istället för att sitta kvar allt för länge på skolan :)
 
Idag är det hursom invigning från smyckeskrinet och skohyllan. Ett par vita, låga Converse är införskaffade och idag ska de testas! Har lika höga förhoppningar på dom här som på dom förra skorna som invigdes eftersom just Converse bärs av så många människor. Jag är skeptisk till utseendet, men vi får se.
Även runt halsen hänger det någotning nytt idag. På marknaden i helgen fyndade jag ett jättesött halsband från lillasysterE, och jag vet att det väntar ett till lika fint på mig i julklapp. Speciella halsband med fina budskap- I love them! :)
 

Mördarekorrar

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;

Så är det redan kväll igen och veckodagarna har redan hunnit rusa iväg till tisdag! Kom nyss hem från skolan och har jobbat på bra under hela dagen idag. Min tid är knapp och min att- göra- lista bara ökar känns det som. Det är sjukt mycket just nu, jag räcker verkligen inte till som människa! Skulle behöva vara vaken dygnet runt för att tiden skulle räcka sådär lagombra som man önskar, men eftersom jag bara är en vanlig människa så får jag leva ett stressigt liv, men saker upp över öronen att göra!
Så, efter att ha pluggat hela dagen är det dags att fortsätta lite till här hemma innan det är dags att packa om gymväskan och sen få lite skönhetssömn. Tror det kan behövas om man ska se lite fräsch ut såhär mitt i allt, haha :) Hoppas din tillvaro är med tillfreds än vad min är just nu. Kram!

 Har ni sett dom här mördarekorrarna springa omkring i trädgården så ring polisen snarast!

P.s ! Det hände preciiis en sån där skitdryg sak ni vet, när kaviartuben spricker någonstans på mitten och så börjar kaviaren sippra ut från ett minihål. Ååh, drygt! Tur att tuben snart är tom så jag får köpa en ny. Ville bara dela med mig, haha :) Kram igen!

 

Förmiddagspass

publicerat i Skola och utbildning, Träning;
God morgon!
Idag blev det en tidig morgon för mig då jag gick upp extra tidigt för att kunna masa mig iväg till gymmet. Var så länge sedan jag körde ett gympass nu och kroppen bara skrek efter träning. Väl på plats kändes det oerhört skönt att få svettas och köra slut på kroppen. Kändes grymt bra i både mage och biceps, så nu jädrar ska jag ta upp träningen på allvar igen (om skolan tillåter)! :)
 
Dagens pass, Rygg, biceps och mage:
Latsdrag 4x10 á 35kg
Rodd 4x10 á 25 kg (för lätt!)
Rygglyft 4x10
Bicepscurl maskin 2x10 á 25kg, 2x7 á 25kg
Armhävningar 2x10, 1x8, 1x7
Situps 4x15
Plankan 2x 1 minut
 
Nu dags för skolarbete hela dagen lång. Kommer sitta över ikväll och plugga också. Puss!
 
Soptunnan utanför gymmet, haha. Tyckte den var lite rolig så tog en bild :)
 

En vanlig måndag

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Veckan rivstartade lika tufft som beräknat. Kom hem tjugoi nio från skolan ikväll, skyndade mig värma på lite kötbullar och gjorde pulvermos för att ha någonting i matlåda imorgon i skolan. Klockan nio var det dags för veckans höjdpunkt- Ensam mamma söker. Passade på att packa träningsväskan i pauserna samtidigt som jag pluggade en aning. Jag har bestämt mig för att ta upp träningen igen nu, åtminstone försöka lite. Dels för att jag mår bättre, men även för att kunna prestera bättre i skolan. Allt handlar om att hitta balansen. 
 
Nu lite sömn innan klockan ringer extra tidigt imorgon så jag hinner köra mitt träningspas. Puss!
 
Mammorna från Ensam mamma söker. Fantastiskt program, man blir nykär själv!

Invigning

publicerat i Kläder och skor;

Idag är det måndag, det är ny vecka och jag har massor att göra. Vet redan innan skoldagen ens har börjat att jag kommer sitta kvar länge ikväll för att få färdigt vissa saker som måste bli färdiga för att jag ska vara i fas. Jobbigt nu men skönt när det hela är klart!

Idag ska jag i vilket fall som helst inviga min nya, fina väska som jag köpte på marknaden :) Även dom nya skorna som jag köpte förra helgen ska få sig en preimärtur. Hoppas på att väskan är lika praktisk som jag tror och att skorna är lika sköna på som jag hoppas.
Ha en skön måndag, puss!

Ingenting är omöjligt

publicerat i Allmänt;

Kånkat och burit, släpat och dragit, men äntligen är jag hemma i min säng och packningen står släppt precis innanför dörren, precis som det ska vara när man har släpat en dammsugare, sin packning, inhandlade marknadsfynd, skolväska med svintung kurslitteratur och en matkasse från Sandviken till Nacksta. Att jag fick med mig allting är ett under, men som jag brukar säga- Ingenting är omöjligt. Och nu är det faktumet bevisat ytterligare en gång :)
Nu belöningen på det hel, en god natts sömn. God natt<3

Sista marknadsdagen

publicerat i Allmänt, Shopping;
Hej på er!
Efter en sväng till marknaden på förmiddagen gjorde vi några sista, riktigt fina, fynd innan det var dags att hoppa ibilen och bege sig hemmåt. Så nu är jag hemma i Norrsätra igen, ska peta i mig lite mat innan det är dags att hoppa på tåget påväg mot Sundsvall igen. Tiden går alldeles för fort när man är hemma och hälsar på, önskar man kan kunde stanna tiden för ett ögonblick då. Tänkte visa upp mina fynd lite senare ikväll, håll utkik då! Kram<3
 

Lördagsmys

publicerat i Allmänt, Shopping;
Shoppingen har varit på plussidan idag. Vi har bränt massvis men samtidigt fått mycket fint med oss hem. Det bästa är att det roliga fortsätter en stund imorgon innan det är dags att bege sig hemåt. 
Men nu väntar lite mer lördagsmys i att spela sällskapsspel, dircka lite gott och bara ha roligt.
Hoppas din lördag var lika bra som min!
Kram<3
 

Marknad

publicerat i Allmänt;
Tidig morgon, frisk luft. Solen skiner och himlen är klarblå. Perfekt dag för mysig marknad i Rättvik. Inköpslistan är med, pengar är uttagna och humöret är på topp. Idag ska vi bara ha det bra och njuta av livet :)
 
Dagens goda gärning är dessutom gjord. Vi skjutsade en tant ner på stan som hade missat bussen. Hon var väldigt tacksam och det var bara kul att hjälpa till. Hon skulle också till Rättvik på marknad. Vi får se om vi ser henne mer idag. 
Nu ska vi iväg, puss<3
 
 

En tågresa

publicerat i Allmänt;
Det är fredag, veckan har varit stressig. Jag är trött. 
På tåget har två tanter bakom mig problem med ryggstols-bordet. Det åker upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner. Hela stolen skakar. Bredvid mig till höger sitter en kille. Han ska absolut dra ner solskyddet i fönstret. Han drar ner det, det smäller upp, han drar ner det, det smäller upp, han drar ner det och det smäller upp. När allt äntligen lugnat ner sig (för att jag ploppat i musik i öronen med högsta volym), så ramlar lampskärmen från taket ner i huvudet på mig.
Tåg- det är jävligt kul fredagsunderhållning!
 
 

Äntligen fredag

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Så var det fredag igen vilket innebär helg, men även för mig att jag får åka hem till mitt fina Sandviken igen! Men jag blir inte där särskilt länge förens det är dags att packa väskan igen och bege sig till Rättvik för lite marknad och sen övernattning i husvagn, myys! Men först har jag en hel skoldag framför mig med några saker som ska bockas av på att- göra- listan, samt en del föreläsningar att beta av.
Hoppas du får en fin fredag och att du är redo för helgens alla mysigheter. Puss!<3
 

I'm ready!

publicerat i Allmänt;
Rummet är städat, disken är diskad, middagen är intagen, läxan är gjord, jag är nybadad och packningen står redo i hallen för avresa imorgon. Grymt! Allt hann jag med under kvällen utan att känna någon stress och jag har dessutom tid kvar så nu ska jag unna mig själv en stunds avkoppling via brodering. Kanske det roligaste och mest avslappnande som finns! Lite Carpe Diem i vardagen, vi vill ju inte bränna ut oss!
 
Längtar hem till mina små gryn, i helgen ska vi mysa ordenltigt! Puss<3
 

Don´t you worry child

publicerat i Allmänt;
Jag har en ny, härlig favoritlåt som konstant surrar i mitt huvud. Samtidigt som jag älskar den och blir glad av den så kan jag inte låta pli att bli ledsen. Det är antagligen Swedish House Mafias sista låt tillsammans, jag vet inte, men tråkigt är det. Så nu låter vi glädjen sprida sig, ge oss energi och så städar vi mitt rum och packar inför hemresan imorgon, tjiho! :)
 

Någonting blått

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Skola och utbildning;
God morgon! Hoppas det är bra ute i höstkylan som har spridit sig över Sudsvall, brrr. 
Idag är det som vanligt lång skoldag mellan 8-17, precis som igår. Men då bafann jag mig på skolan lite längre, faktiskt ända fram till nio på kvällen.
Det är ganska jobbigt att ha så mycket att göra i skolan. Man hinner liksom inte riktigt ta hand om sig själv. Maten blir slarvig, rummet ser värre ut än på en soptipp, rutiner, bloggen, nöjen, träning- allt blir kaos! Jag hoppas verkligen det bara är så här för en period, för jag pallar inte trycket så länge till!
 
Idag inviger jag i alla fall ett av fynden som jag gjorde under shoppingen i söndags. Min blåa, stickade tröja som jag köpe :) Mitt allra första blåa plagg, hade inget alls innan. Känns spännande :D Skön och värd pengarna, blått är nog min färg i alla fall, haha :)
Kram!
 

Middagstips

publicerat i Allmänt, Mat och recept;
En "powernap"mellan två och fyra idag gjorde inte att jag fick mer energi till dagen precis utan det fick snarare motsatt effekt. Jag vet inte varför jag somnade och hur det gick till att jag la mig i sängen, men det låter vi få fortsätta vara ett mysterium och så fokuserar vi här och nu i stället.
Jag tänkte faktiskt tipsa om ett riktigt gott och enkelt middagstips som passar både stora som små i smaklökarna. Inte starkt, enkla råvaror och härlig husmanskost. Två tummar upp alltså :) Ta gärna del av receptet nedan. Hoppas du kommer gilla det lika mycket som jag gör!
 
Kyckling och Korvgryta
3 kycklingfiléer
2 chilikorvar
1 purjolök
1 paprika 
1dl matlagningsgrädde
1tsk soya
1/2 hönsbuljongtärning
2 1/2 dl vatten
1/2 tsk salt
smör till stekning
ev. maizena
 
Serveras med ris eller potatis. Godast med ris.
 
Gör såhär: Skär kycklingen och korven i bitar. Skriva purjolöken och paprikan. Bryn på kycklingen med smör i en stekpanna och salta den. Häll över i en gryta.
Fräs purjolöken, paprika och korv i stekpannan. Lägg även över det i grytan.
Tillsätt vatten, buljongtärning, soya och grädde. Låt detta puttra tills riset är klart, cirka 5 minuter. 
Är såsen tunn, red av med maizena.
 
Lycka till<3
 

Vardagsstressen är här

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Idag har jag haft föreläsningar på förmiddagen och nu under eftermiddagen väntar fortsatt plugg. Har en datainlämning som behöver göras färdigt och ett quiz i datakursen som skulle vara skönt att ha avklarat. Sen tänkte jag även försöka hinna med ett härligt träningspass idag eftersom jag har varit från gymmet allt för länge nu! Sen måste även lite veckohandling göras innan det får blir en tidig kväll för mig. Usch så slitsamt det var att gå upp tidigt i morse!
Nej, lika bra att köra igåg så jag hinner med allt :) Kram!
 
 

Tillbaka i Sundsvall

publicerat i Träning;

Tisdagsmorgon, kallt, mörkt och tröttsamt. I morse lämnade jag Gävle halv sex och ankom till Sundsvall halv åtta. Ännu kallare, ännu friskare och ännu jobbigare. Nu är jag tillbaka i pluggvärlden igen och har en tuff vecka att se fram emot. Längtar redan till fredag då jag får åka hem till min fina igen<3
Nu måste jag fortsätta lyssna på data- föreläsningen. Puss!

Spinning in my heart

publicerat i Allmänt, Träning;
60 minuter senare, svetten sprutar och glädjen är total. Spinning är ordet, spinning är min själ. Det finns inget bättre som ger en så mycket energi tillbaka och som samtidigt är så energifyllt och ger bra träning. Grymt, det är ordet. Grymt!
 
Nu väntar soffmys för sista kvällen den här långhelgen. Imorgon går mitt tåg 05:30 från Gävle så då ska vi upp med tuppen. Men först, ja jag tror ni vet det vid det här laget, Ensam mamma söker på trean! Kram<3
 

Vi flyttar ihop igen!

publicerat i Hemmet, Kläder och skor, Shopping;
En lycklig tjej hoppar omkring på små, rosa moln idag. Bostadslånet blev beviljat och det betyer att Erik och jag flyttar ihop i Sundsvall i december eller januari :) Så lycklig över att vi hittat en fin lägenhet, i ett bra område och att vi äntligen får bo tillsammans igen. Lättnaden går inte att beskriva med ord!<3
 
Nu ska det lagas lite middag innan det är dags att dra iväg på spinning lite senare i eftermiddag (nervöst!). Tänkte även hinna slänga in en bild på klänningen som jag har köpt till dopet. Vi får se vad jag hinner med i all stress! Kram<3
 
 

Ny vecka, nya tag

publicerat i Allmänt;
Det är måndag morgon och jag är fortfarande hemma i Sandviken, och här ska jg stanna en natt till. Så oerhört skönt att vara hemma med Erik, att få vara i hans omgivning och att känna hans närhet på kvällarna. Precis så som det ska vara i mitt liv, så är det idag! Men imorgon ska jag tillbaka till verkligheten och lämna det här igen. Alltid lika jobbigt, alltid lika tårfyllt.
 
 Innan vi börjar blicka framåt mot det tråkiga har vi en dag med massa händelser inbokade. Idag ska vi till banken som är avgörandet för om Erik flyttar upp till Sundsvall, och om vi får flytta in i vår drömlägenhet. Mormor,morfar och Christer kommer på besök under eftermiddagen. Jag ska ha mitt första spinningpass för den här terminen och sist men inte minst så finns det en hel del skoljobb att ta tag i. Lika bra att sparka igång dagen!
Hoppas du får en fin start på veckan denna måndag<3
 
Pappa och mamma i lördags. Så fina så<3