Träningsvärk

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning, Träning;
Har äntligen vaknat till liv. Hade planer på att sitta på skolan vid 8 idag, men det gick inte som planerat. Alldeles för trött i både kropp och öga för att stiga upp, så det blev fördröjning med en timme. Vaknade i alla fall med ett leende när jag kände träningsvärken i kroppen. 
Träningsvärk i rumpa från Gobbletsquat, träningsvärk i magen efter Butterfly sit- ups och träningsvärk i triceps efter crossfitinspirerade push- ups. 3 set, 10 reps- har man rätt kontakt med musklerna så spelar antalet mindre roll. Keep up the fight! 


Better Bodies

publicerat i Allmänt, Träning;
Jag skulle behöva typ 30 timmar på ett dygn, då skulle jag kunna slappna av mer. Så 6 timmar extra är det jag ber om, är det så mycket begärt?
Körde ett HIIT Performance pass ikväll där fokus låg på teknik. Försökte hela tiden hitta kontakten med musklerna då det är bland det viktigaste inom styrketräning. Gjorde bara 3 set med 10 repetitioner men jag tror träningsvärken gör sig påmind i morgon! Invigde dessutom mina första, nya Better Bodieskläder. Sjukt snygga- just love them! 


Höstterminen 2014

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Skola och utbildning;
Hallå vänner! Var länge sedan jag fick upp ett inlägg här, hoppas det ska kunna bli ändring på det nu. Jag har smygit igång höstterminen lite tidigare i år än vanligt- har 3 tentor som jag skulle behöva ta ikapp innan resten av skolan börjar. Måste klara minst 2 för att få CSN, så ja, lite serious är det ju! 
Bor på heltid i Sundsvall igen. Blandade känslor det där. Var himla skönt att få tillbringa lite tid med mamma och pappa igen, även om det såklart är mest skönt att rå om sig själv. Men om ett par veckor när sommarens tentaperiod har lagt sig så pyser jag hemöver en sväng igen. Sånt är viktigt. Oerhört viktigt! 
Har sommarens bästa fynd på mig idag! Långklänning 50:- från Lindex. Me like!


Att se till det lilla

publicerat i Allmänt, Mat och recept, Träning;
Älskar att jag hamnat i ett fantastiskt träningsflow. Det känns aldrig jobbigt att ta sig iväg på träningspasset, det känns inte tungt efteråt även om jag presterar sämst utan allt känns bara fantastiskt kul! Slog idag faktiskt personligt rekord för sommaren och spran i 60 minuter. Det resulterade i 11 kilometer. Kanske ingen topptid om man ser till kilometertiden, men här ser vi det "lilla" pch konstaterar att jag faktiskt orkade springa i 60 minuter. Japp! 
Har dessutom börjat smyga mig på min nya kost. LCHF. Känns lite läskigt, men på något sätt bra. Att trappa ner på kolhydrater känns rätt, då kanske jag äntligen börjar få lite synliga resultat av tiden jag lägger ner. Hoppas! Nu lite god natts sömn, i morgon väntar bröst, biceps och 45 minuter på bandet- pepp!