Aktiva dagar

publicerat i Allmänt, Träning;
Måndag lunch, nymålade naglar och en hyfsat oplanerad vecka. Känns som en bra start, ingen onödig stress om att hinna med massa önskade aktiviteter i ett proppat schema, utan en vecka med egentid och det känns bra. Vaknade dessutom hyfsat pigg idag så hoppas, hoppas det håller i sig åtminstone ett par dagar till den här veckan.
I helgen har vi haft fullt upp som vanligt, och att jag ens hann lägga en ansiktsmask på söndagskvällen anser jag vara värt en notering. Min första ansiktsmask någonsin faktiskt. Snacka om att huden blev mjuk och skön efteråt. Ska försöka få det på rutin att lägga en sån då och då, men vi får väl se hur det går med den rutinen. Brukar säga samma sak när det kommer till att måla naglar, och det är jag minst lika kass på, haha. Men inte idag, då sitter jag minsann här med både målade naglar och ett nyligen rengjort ansikte med ansiktmask. Boom!
I fredags kom värmen till Sandviken, och jag passade därför på att flexa hem lite tidigare från jobbet för att kunna njuta lite av vädret. Jag hann bara komma hem så bytte vi om till träningskläder och tog en promenad runt sjön i Högbo. Bra för att mjuka upp stela ben, men också skönt att bara få rensa tankar efter ytterligare en arbetsvecka. Vi for sedan hem, grillade, och fixade i ordning oss för en kväll inne på Gävle stadsfest tillsammans med Eriks syster och hennes flickvän. Även om själva festivalen i sig var ganska liten så är det kul att komma iväg och se lite folk. För folk, det fanns det gott om!
Lördagen startade vi i vanlig ordning upp med löpning. 2,5 mil stod på agendan, och varken jag eller Erik var direkt pepp på passet där på morgonkvisten. Vi tog oss iväg, genomförde passet och kan addera ytterligare 55 kilometer från veckans träning i den totala kilometerbanken. Kändes bra efter avslutat pass. Eller ja, så bra som en kropp kan kännas efter 2,5 timme konstant löpning. Efter passet var vi hembjudna till Eriks föräldrar på lunch, och mina föräldrar var medbjudna dom med. En riktigt trevlig eftermiddag med massa skratt. Som vanligt flyger tiden förbi när vi umgås allihopa. Tycker det känns så himla bra i magen!
Lördagkvällen avrundades med surströmmingspremiär hemma hos mormor och Christer. Det var Eriks första gång, så han var lite nervös innan. En klämma gick i, och han gillade det faktiskt. Så vi ska ge det något mer försök framöver.
Söndag morgon var tack och lov sovmorgon. Tycker det är så himla mysigt när vi kan sova ut på morgonen och bara göra det vi känner för att göra. Kliva upp när vi vill, eller ligga kvar och dra oss hela dagen om så är. Vi startade dagen med en brunch, och satt länge framför tv:n och smååt flera timmar. Tycker det är så härligt. När vi kände oss färdiga med brunchen hoppade vi i träningskläderna och gick ner på gymmet för lite styrka. Är bara tre veckor kvar till vår debuttävling nu, så gäller att vi håller i med både löpning och styrka. Ett himla pusslande, haha.
På eftermiddagen for vi in till Gävle för att spela minigolf med Eriks familj. Eller ja, hela släkten var i princip med. 15 spelare, krig, svett och tårar. Men jösses vad kul vi hade! Erik kammade dessutom hem förstaplatsen, så gissa om han var nöjd. Längtar redan till nästa års upplaga. Då jäklar ska jag vara en bättre konkurrent än i år!

 
 

Kommentera inlägget här :