Solen skiner

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Här fortsätter plugget i samma lugna takt som i går. Vi gör ingen onödig ansträgning här inte, haha :) Idag har vi varit på Himlabadet hela dagen och solat, badat, ätit glass och haft det bra. Lite jobbigt att jag är så lugn inför min enda lilla tenta som jag ska skriva, men så får det vara nu. Vill njuta av livet lite också! Har du lika sommarfint som mig? Visst blir man lite småförälskad i den svenska sommaren, den är ju så fantastisk <3

Fokus på fel ställe

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;
Hur är det tänkt att man ska kunna fokusera på skolarbete när det är så fantastiskt fint högsommarväder? Mitt fokus ligger i alla fall helt fel nu och det syns på min kropp som är kräftfärgad. Jag vill bara ha sommar, sol och avkoppling nu- inget mer plugg. Men om fem dagar då tar jag sommarlov på riktigt!

Ett skönt break

publicerat i Allmänt;
Tentaperioden är i gång och nästa vecka väntar tentorna. Motivationen har inte stigit dom seaste dagarna och med det här härliga vädret som Sundsvall bjuder på så lär det knappast bli bättre. Efter att ha suttit inomhus hela dagen idag så fick det bli en sväng in till centrum och äta glass med fint sällskap. Välbehövligt. Nu är det dags att öppna böckerna igen och läsa vidare, ha en fortsatt fin tisdag <3

Före och Efter

publicerat i Allmänt;
Så blev det ett besök hos frissan utan att saxen användes en sekund. Lite mysko, men så fick det bli den här gången då jag valt att spara ut till page- frisyr i stället. Håret har ny färg och jag älskar att ha kort hår och kunna ha möjligheten att välja vilken färg man vill, det är ju faktiskt inte lika lätt när man har långt hår. Om jag är nöjd är väl för tidigt att svara på- frisyren har ju inte växt till sig än :)
Erik är och skjuter upp nu för sin jaktlicens. Så fort han är klar bär det av hem till Elin och Linnéa för att fira Linnéa som fyller 21 år på fredag. Tiden går fort, jag fyller om drygt två veckor jag med och då är det högsommar. Pirr!

The Perfect Match

publicerat i Kläder och skor, Shopping;
För att överraska min fina sambo svängde jag idag in på Intersport och köpte med mig en present hem. Eftersom jag vet att han behöver en jacka och att han har behövt det länge så tyckte jag det var dags att göra slag i saken då han själv antingen är för velig eller för snål. Sånt fungerar inte om man är tillsammans med mig utan då är det bara handla på, så han fick en blå och jag har en rosa vilket blir en en perfekt matchning. Det ska synnas att vi hör ihop, tycker ni inte? :)
Nu ska jag kasta i mig lite snabblunch, packa ihop mina saker inför resan ikväll och sedan är det dags att hoppa på bussen och åka till frissan. Längtar så!

Sista dagen

publicerat i Allmänt;
I morse stod klockan på rigning vid sex för att jag skulle dra mig iväg till gymmet på ett träningspass. Dock blev det inget gym då jag var så himla trött efter att jag inte kunnat somna igår kväll då min mage var på krångelhumör. Hälsa före träning- så är det.
Idag är det full kalender som vanligt, dessutom är det sista dagen i Sandviken på två veckor då jag åker tillbaka till Sundsvall ikväll. Men att skriva på anställningsavtal, köpa upp ett presentkort på 750:-, kolla på träskor, klippa håret och åka på kalas ska jag nog hinna klämma in. Haha, helt fantastisk hur mina dagar ser ut. Hoppas du får en lite lugnare start på veckan, kram<3

Alla mammors dag

publicerat i Allmänt;
Fullt upp som vanligt hos oss när det är morsdag. Hem till Eriks mamma, ut och äta med farmor, gratta min egen mamma och sen kvällsfika hos mormor. Lika dant varje år och samma visa på farsdag. Ganska mysigt ändå att ha det som en liten tradition och att man gör det till något lite mer speciellt- det blir så mycket härligare då och någonting att se fram emot. Sen ska det såklart vara presenter i överflöd för man vill ju skämma bort lilla mamma, hihi. Hur var din morsdag? Fick du några presenter själv eller gav du kanske bort något fint, dela med dig :)

Mina dagar i bilder

publicerat i Allmänt;
När det blir sånna här soliga och härliga dagar mitt i en tentaperiod så finns det tyvärr inte mycket tid och energi till att sitta inne vid datorn och berätta vad som händer, då vill man bara njuta av vädret och sen försöka lägga resten av den lilla tid och motivation som finns kvar på att plugga. Tyvärr, men så är det och jag önskar det vore tvärt om för både er men framförallt min egen skull. Hur som helst tänkte jag bjuda på mina dagar i bilder i stället så hoppas jag att det syns att vi har haft riktigt fina dagar här i Sundsvall. Ikväll åker jag hem till Gävle igen för att fira morsdag i morgon men även för att styra upp sommarjobb och klippa mig på måndag- exciting :) Ha en fortsatt mysig lördagkväll <3
 

Fredagskänslor

publicerat i Allmänt, Shopping, Träning;
Det är så härligt när man kan kliva upp tidigt på morgonen och ändå känna sig pigg, utvilad och ha massa fredagskänslor som spritter i kroppen. Var länge sen jag hade den känslan då det den senaste veckan har varit med tunga ögonlock som jag klivit upp ur sängen. Men nu är det slut med det och det känns så skönt. Halv sju var jag på gymmet i morse och kunde med grym effektivitet och inställning köra klart ett hårt rygg, mage och bicepspass på drygt en timme. Så skönt att ha det avklarat och nu kunna se fram emot fredagens aktiviteter och njuta av solen som skiner utanför fönstret<3
Alldeles strax kommer Tove hit och plockar upp mig för en shoppingtur. Presenter till både morsdag och vanligt kalas ska införskaffas så det är lika bra att få det avklarat än att vänta till sist sekunden som alltid annars, hihi.

Träskor

publicerat i Kläder och skor;
Det allra tydligaste sommartecknet tycker jag är när strumporna glider av fötterna och stannar i byrålådan fram tills oktober då de åker på igen. Jag älskar att bara kunna hoppa i de sommarlätta skorna eller varför inte gå barfota i det sköna gräset. Så himla härligt att vara tillbaka i den årstiden då det faktiskt är möjligt. Träskor är någonting som jag har en speciell liten förkärlek till och det par jag har behöver verkligen bytas ut. Det är så himla användbart också och går att använda till allt, både till vardags och till fint. Har hittat dessa jättesöta, svarta från Calou som står högt upp på önskelistan. Eftersom det bara är 14 dagar kvar så kan det vara ett hett tips om man inte vet vad man ska köpa :)

Mot gymmet!

publicerat i Träning;
Kroppen är fortfarande trött efter gårdagens pass på gymmet, det var riktigt tufft! Nytt personbästa i båda axelpress och bänkpress så det känns bra. Alltid lika kul när man presterar bättre än vad man vågat tro, även om antalet repetitioner inte var lika högt som annars. Idag väntar rygg, biceps och mage, veckan favvopass. Jag älskar att träna ryggen, kanske för att det är min starkaste kroppsdel, men även för att man vågar pressa mycket hårdare där! Eftersom det sliter rätt mycket på händerna så ska vi testa senaste investeringen idag- gymhandskar. Hoppas på bättre prestering nu, haha :)

Motivationsfynd

publicerat i Handarbeten, Shopping;
När motivationen tryter och man behöver uppmuntra sig själv med någonting som man älskar att göra och som ger avkoppling, ja då vet ni vad jag unnar mig- broderier. I veckan fick jag ett väldigt fint erbjudande med 50:- rabatt vid ett helt köp och det tänkte jag utnyttja. Dessutom fick jag extra erbjudande om att vissa varor var på halva priset, plus att jag hade bonuschecken på 50:-, så då slog jag till. Lite är jag faktiskt värd efter allt detta slit i skolan, men även ur den ekonomiska synvinkeln då det blir billigare att köpa broderierna nu på rea än att beställa dem senare. Klappat och klart, nu får vi hålla utkik i brevlådan :)

En tröttis

publicerat i Allmänt;
Usch vad trött och slö jag har varit de senaste dagarna. Trött på morgonen, trött under dagen och kan somna utan problem på kvällen. Så konstigt. Jag undrar om det beror på att stressen över tentorna börjar smyga sig på. När jag blir stressad så vill jag oftast bara sova och jag kan somna när och var som helst. Men sen har jag en fantastiskt skön säng också som jag går och längtar efter att få krypa ner i. Det är ju så mysigt och härligt att bara ligga där under täcket och känna värmen, mmm. Sova, det är väl den stora passionen här i livet, eller vad säger ni? :)

Fusk och födelsedagskalas

publicerat i Allmänt;
Idag fyller fina Olivia 20 år och det firade vi såklart med smörgåstårta och glasstårta på lunchen. Riktigt mumsigt i en äta- bara- bra- och- sund- mat- mage. Även om det bara var dag tre i mitt kostprogram så har man rätt att få fuska om någon fyller år, right :) Så det gjorde jag med gott samvete tillsammans med ett fint gäng vänner <3

Finpost

publicerat i Allmänt;
Middagen ligger i magen och jag har det väldigt kämpigt med att få i mig all mat. Det som känns bra är att jag vet att det jag petar i mig är bra för min kropp och det är ingenting som blir fel. Att inte ha så mycket matalternativ gör det faktiskt också mycket lättare eftersom allt redan är bestämt. Snart ska jag iväg på dagens gympass men vi får väl se hur det går när magen putar som en ballong, haha.
Hade fått finpost idag när jag kom hem från skolan och kikade i brevlådan. Jag vet i alla fall en tjej som kommer bli glad på söndag när jag kommer hem och ger henne en överraskning<3

Matteplugg

publicerat i Allmänt, Skola och utbildning;

Om 14 dagar idag så skriver jag min första tenta av tre innan det är dags att gå på sommarlov. Känns lite konstigt att första året snart är avklarat men så klart också väldigt skönt. Motivatinen börjar tryta såhär på slutet och jag vill inget hellre än att vara ledig nu. Matten är så svår. Men jag får kämpa vidare, snart får jag vara hemma i Sandviken där jag trivs som allra bäst med dom som jag älskar allra mest.

Inget märkvärt kanske, men idag har vi varit förlovade 2,5 år. För mig är det speciellt <3

 

 

Solig söndag med efterlängtad vän

publicerat i Allmänt, Träning;
Idag var det tänkt att vi skulle bättra på kunskaperna i kvalitetsteknik och inte bättra på brännan, men tyvärr så blev det mer åt det sistnämnda då vädret bjöd på en hejdundrande eftermiddag. Himlabadet var fullt av badande, glada människor medan jag och Tove snällt satt utanför grindarna och suktade med skolböckerna i famnen. Brända och fina blev vi, det är det som räknas.
Idag har jag ätit mina första mål efter mitt nya matupplägg som är tänkt. Det är väldigt svårt att få i sig all mat, men jag tycker ändå det går hyfsat bra. Är det mer mat mina muskler behöver så är det mat dom ska få. Var tyvärr tvungen att unna mig en glass idag i stekvädret, jag menar jag tänker fortfarande vara mänsklig så en och annan glass får jag räkna med att det slinker ner dessa sommardagar.

Dagen efter

publicerat i Allmänt, Kläder och skor;
Igår när jag var tillbaka i Sundsvall så fanns det ingen tid till att i lugn och ro packa upp väskorna, mysa omkring och bara ta det lugnt utan då var det bara att svira om och pysa iväg på inflyttningsfest. Långklänning och mina nya älsklingar åkte på! Härliga vänner, massa tok och sen hemkomst. Det känns att det är dagen efter även om jag var den enda av oss som inte drack alkohol utan höll mig till Pepsi Max, haha. 
Idag är det söndag och solen skiner in genom fönstret. Jag är precis redo för att svänga förbi gymmet och köra en stund. Sedan väntar plugg hela dagen och jag tror minsann att det får bli på en filt ute i det gröna gräset idag så man får njuta lite av solen. Hoppas du får en härlig söndag och att solen skiner på dig med<3

Väskan är ompackad

publicerat i Allmänt;
Förra gången jag packade väskan så packade jag den med tunna, somriga och fina kläder för en vecka i Turkiet. Den här gången packar jag rent som lortigt, tunt som tjockt, mat, dricka, prylar och skolböcker. Phuu. Att det aldrig tar slut på saker. Nu tror jag i vare fall att jag har fått med mig det mesta som kan behövas en vecka i Sundsvall. Får jag välja så föredrar jag nog att packa utomlands än att packa för en resa inom Sverige.

På måndag startar vi!

publicerat i Mat och recept, Träning;
På måndag är det dags att starta mitt nya liv och hoppa på vägen som ska ta mig närmare min dröm. Igår fick jag mitt efterlängtade kostschema som kommer hjälpa mig i form till den kropp som jag vill ha. Det kommer innebära mycket fokus, stark vilja och mycket hård träning för att nå dit, men jag hoppas jag kommer att lyckas. Varje fredag är det sedan mätning och vägning av kroppen för att se vad som hänt under veckan. Gissa om jag är pepp, nu kör vi!
Vikt: 67 kilo
Midjemått: 78 cm
Lårmått: 57,5 cm
Armmått: 29 cm
Stussmått: 101 cm
Idag är det lördag och jag ska alldeles strax sticka iväg på spinning. Det var många veckor sedan jag hade ett pass nu så ska bli så himla kul att komma tillbaka till spinningsalen och ge kroppen en ordentlig omgång. Sen är jag såklart lite extra taggad i och med att jag vet att mitt seriösare träningsliv börjar nu. Whii, jah fattar inte att det händer här och nu!

I sommarens soliga dagar

publicerat i Allmänt;
När jag var liten och värmen började smyga sig på, gräset började bli grönt och allting började blomma, så brukade jag och farmor alltid gå på promenad upp till deras hage som dom kallar det för. Vi höll varandra alltid i handen och trallade på olika melodier och min alldeles speciella favorit är "I sommarens soliga dagar" skriven av Gustav Johansson. Så somrig, fin och bär så mycket fina minnen med sig. Det är en sång som mina barn och barnbarn alltid kommer få höra mig tralla på, precis så som min farmor trallat på den för mig<3

Äntligen helg

publicerat i Allmänt;
Att vakna upp och känna att det är fredag igen, är det inte en härlig känsla? Även om jag inte blir hemma i Sandviken hela helgen så tänker jag njuta den stunden som jag är här, och inte minst tänker jag njuta av det fantastiska vädret som vi har haft i tre dagar nu. Mmm för kropp och själ.
Idag är det hemmafix som står överst på agendan. Egentligen ligger läxläsandet på delad första plats men jag har ingen motivation till det så därför får det per automatik hamna på en välförtjänt andraplats på grund av sin uttråkighetsfaktor. En liten promenad i solskenet skulle inte heller sitta fel, men vi får se hur dagen utvecklar sig. Ha en härlig och fin fredag, det är du värd <3

En turkisk godsak

publicerat i Allmänt;
Efter allt pluggande, en liten tupplur och sen lite mer pluggande så är det skönt att det börjar bli kväll. Mysa i soffan, titta på tv, äta lite godsaker och bara ha det bra och njuta av att vi är friska här hemma, äntligen. En av de stora favvisarna här hemma nu för tiden är den turkiska sockervadden som vi lyckats hitta på resan och fått med oss hem. Väldigt sött och gått, en stor favorit hos oss båda. Roligt att hitta nya saker när man är ute och reser, det jobbiga är när man blir förtjust och inte lyckas få tag på sakerna hemma sen, hihi. 
 

Ett urplock

publicerat i Allmänt;
God morgon. Här hemma fortsätter slappisförmiddagarna då Erik blev dålig även inatt. Att ligga och vaka en hel natt tar mycket på energin så idag är det tänkt att vi ska ha samma lugna ton här hemma som igår. Eftersom jag ligger efter mycket i skolan nu måste jag även bläddra igenom lite böcker så vi får se hur länge energin räcker. Därför kanske det blir lite lugnt här inne idag från min sida, men då tänkte jag ge er ett urplock av bilder från Turkiet som kompensation :) Kram <3

En ny doft

publicerat i Allmänt, Shopping;
När jag inte lyckades göra så många fynd till mig själv nere i Turkiet så passade jag på att unna mig när vi kom tillbaka på flygplatsen. Helt förälskad tog jag med mig förpackningen och gick till kassan, priset spelade ingen roll! En bra parfym är A och O för det bästa som finns är när personer går förbi och man känner doften och blir sådär begaistrad. Mmmm. Så ska det lukta av mig nu :)

Vi har landat!

publicerat i Allmänt;
Hej på er, nu var det ett bra tag sedan vi hördes. Vi har fått vara med om mycket skoj och tok i tukriet  och vi ville egentligen inte åka hem, speciellt inte när Erik blev sjuk igår morse. En hemsk migrän satte fart och vi fick en hemsk flygning hem med en Erik som fick ligga nedbäddad på golvet och som mådde riktigt dåligt. När vi väl landat på svensk mark fick vi söka läkarvård men vi blev hemskickade och fick en plågsam bilresa hem. Väl hemma blev allting mycket bättre när han fick krypa ner i sin egen säng.  Så med mycket dålig sömn inatt har vi idag en riktigt slapp dag hemma i soffan där allt fokus ligger på återhämtning.

På plats!

publicerat i Allmänt;
Vi har landat här i Sarigerme, solat, badat, fått konstiga utslag, ätit massvis och fått gratis massage. Livet här nere är fantastiskt och vi njuter varje sekund. Den enda lilla önskan vi har är att solen ska titta tillbaka och lysa lika starkt som den gjorde igår när vi kom, idag är himlen alldeles molnig. 
Ikväll blir det gemensam middag på hotellet och i morgon väntar en shoppingresa in till Marmaris där det ska finnas marknader. Vi har även ett födelsedagsbarn att fira så vi får se hur kvällen avslutas. Hela familjen hälsar hem till soliga Sverige :) P.s. Vi har jacuzzi på rummen, I love it! 

Från Whey 80 till 100% Whey Professional

publicerat i Träning;
Nu har jag provat flera smaker av detta nedrans proteinpulver utan att lyckas hitta rätt. Jag har testat några märken och smaker själv, fått tips av andra men har nu vänt mig till en PT för att få hjälp. Därför kommer jag nu att gå från Whey80 till 100% Whey Professional, inte enbart för effekterna utan till störst del på grund av smaken. Sen är det nya proteinpulvret ett dyrare alternativ men då får det vara så, för som det är nu är ohållbart. Nu håller vi tummar och tår att det här är någonting som kommer funka för mig! Jag börjar testa att beställa smaken strawberry white chocolate.
Bild lånad från gymgrossisten.com

19- årspresent

publicerat i Allmänt;
En trevlig kväll med god mat, fina människor och bra underhållning. Kick offen inför resan igår var helt suverän och jag tror vi alla har svårt att förstå att det är inatt vi ska åka mot arlanda för att hoppa på flyget till varmare breddgrader i morgon. Ofattbart. Skönt. 
Vi passade även på att fira Hanna igår eftersom hon fyller år på torsdag. Det kändes som presenten blev lyckad, det är bra när man köper saker som man själv vill ha för dom brukar oftast gå hem :)
Idag på förmiddagen väntar en härlig ansiktsbehandling. Har aldrig gått på en sådan så det ska bli roligt att testa. Fick den i 20- årspresent förra året och 21- årsdagen närmar sig med stormsteg så lika bra att utnyttja den innan det är för sent. Annars väntar inhandling av de sista sakerna innan resan och såklart den sista packningen innan det är dags att åka!

Björn Dählie

publicerat i Allmänt, Kläder och skor, Shopping, Träning;
Trötta och färdigshoppade sitter vi nu i husvagnen och tar en sista fika innan det är dags att hoppa in i bilen, kroka på husvagnen och åka hem. Det ryktas om att det är jag som ska köra oss och husvagnen hem, men det vet jag ingenting om, vi får se när det närmar sig. Hittade några småfynd i form av skidkläder sista turen nere på marknaden som gjorde mina dagar här i Rättvik komplett. Det är alltid kul att göra riktigt fina fynd. 

Söndagsmorgon

publicerat i Allmänt;
Sovmorgon, mys i husvagnen och nu göra oss redo för marknad. Det är så skönt att bara ta dagen som den kommer och inte stressa iväg utan att se till och njuta lite här och nu. Livet har tillräckligt med stressiga stunder för att man ska behöva stressa under ledigheten också. 
Idag väntar en sista sväng ner på marknaden innan det är dags att packa ihop oss och sedan åka hemåt igen. Senare ikväll ska jag och E iväg på middag hos hans syster, en liten kick off inför tisdag väntar, hihi.
Sällskapsspel är väl prio ett när man campar. Så kul med familjekamp! 

Marknadsdag

publicerat i Allmänt, Shopping;
Shopping, shopping och mera shopping. Ja, idag har det fyndats ordentligt här i Rättvik och jag tycker det är så mysigt med marknad! Det är någon speciell stämning som jag inte kan sätta fingret på vad det är exakt, men det är väldigt skönt att bara strosa runt, kika lite och njuta av att vara utomhus i friska luften. När man sen kommer in i husvagnen så är man sådär lagom trött och bara vill mysa omrking i husvagnen i mysdressen utan att göra någonting speciellt, så skönt. Livskvalitet när den är som allra bäst. 
Men går vi över till nätterna så är dom inte fullt lika mysiga i den trånga, lilla husvagnen, haha. Som bilden visar så behövdes en sväng in på apoteket idag för att införskaffa hörselproppar på grund av något visst litet snarkande som jag inte stod ut med. Att somna vid halv två och sedan vakna till och från hela natten var inte alls så kul. Då var det tur att jag piggades upp med lite shopping senare, haha. Erik har åkt hem med alla fina inköp medan jag stannar kvar för en extra dag med husvagnslivet, så får jag chansen visar jag några av fynden imorgon. Ha nu en fortsatt, fantastisk lördag <3

Fredagsträning

publicerat i Allmänt, Träning;
Hej på er! Kom precis hem från ett ensamt och tufft förmiddagspass på gymmet. Eftersom det var tomt i lokalen vågade jag stöna, pusta och ta i ännu mer än vanligt, haha, ändå orkade inte kroppen svara på mitt engagemang. Så typiskt! Men jag gjorde mitt bästa och det är väl huvudsaken det. Jag passade även på att ta lite bilder, men det är svårt när man både ska träna och knäppa kort. Får ta med systemkameran nästa gång med självutlösare för rättvisare bilder.
Idag är det packning som gäller och att göra i ordning lägenheten för en helg i Rättvik. Det är marknad där och mamma och pappa har dragit upp husvagnen så jag och Erik ska campa tillsammans med dom. Det betyder att jag måste packa båda varma och praktiska kläder, sånt är inte min starka sida. Men innan vi åker dit väntar först  Funkyshow på Folketshus och nerverna börjar sakta smyga sig på!

Vilodag

publicerat i Allmänt;
God morgon! Idag är det vilodag från träningen och skönt ät väl det för jag var uppe till halv tolv inatt och packade, phu. Jag tror jag har fått med allting nu men är inte hundra säker. Kör på taktiken att har jag glömt någonting så får jag köpa det sen, huvudsaken att jag har pass, flygbiljett och sjukförsäkringskort- och det har jag! 
Idag väntar en dag i skolan med mycket plugg. Det är absolut sista rycket som gäller nu så lika bra att ligga i. Får se om vi hinner höras någonting mer idag, annars önskar jag dig en fin torsdag<3 P.s. Kom ihåg att det är Let´s Dance ikväll följt av New Girl, längtar!

Midsommarfint!

publicerat i Kläder och skor, Shopping;
Det gäller att vara ute i god tid om man vill hitta fina kläder till speciella högtider. Nu närmast har vi midsommarhelgen att se fram emot och vi hoppas ju såklart på massvis med sol och värme då. Jag har spanat in två fina outfits från H&M som jag funderar på till mig och Erik, men jag är inte säker än. Eftersom jag hade långklänning förra året känns det lite sam- samma att köra på det i år igen, men samtidigt så är dom så oerhört vackra och tidlösa, och man kan använda dom när som helst, både till vardags och fint. Sen gillar jag de små enkla detaljerna som ett vitt skärp i midjan som modellen har och det veckade tyget upptill, det ger klänningen ett fint lyft! Klänningen finns i två vackra färger och måste jag välja så är min personliga favorit den gröna :)

Ingen träningsvärk

publicerat i Träning;
Idag var det en helt okej dag på gymmet. Jag fick slita vissa övningar men i andra gick det över förväntan lätt, så det är dags att vrida upp volymen ett snäpp. Ändå känner jag mig inte sådär trött som man brukar göra efter ett träningspass. Jag tror inte ens att jag kommer få träningsvärk trots att det var över en vecka sedan jag tränade dom här muskelgrupperna sist. Jag hoppas det ger utslag i varje fall, det ska ju kännas att man har tränat! :)

Jag och Dammis

publicerat i Allmänt, Hemmet;
God morgon första maj! Visst är det härligt att kunna kika ut genom fönstret idag och mötas av strålande solsken? Jag njuter och känner mig riktigt bortskämd med alla dagar vi haft finväder. Idag ska jag och Dammis ha sällskap på förmiddagen för att göra lägenheten fin och redo för avfärd. Ja, imorgon är faktiskt min sista dag i Sundsvall och sen ses inte vi på över en vecka. Då är det roligt att lämna ett fint rum och sedan få komma hem till det fina igen.
Annars är det lite mer på städfronten som ska göras. Jag har tvättid i eftermiddag och sedan skall tvätten strykas och all packning skall göras i ordning. Där emellan tänkte jag försöka hinna med ett gympass, biceps och rygg idag- tjihoo, men även en liten promenad för att njuta av de härliga solstrålarna. Känns väldigt otacksamt att sitta inne en sån här fin dag. Glad första Maj, hoppas solen skiner lika mycket på dig<3